Aşıklar Şehri

Aşıklar Şehri

Son dakika Aşıklar Şehri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aşıklar Şehri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aşıklar Şehri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşıklar Şehri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşıklar şehri gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 aşıklar şehri haberi bulunmuştur. Tüm aşıklar şehri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen'den tatil dönüşü flaş karar!
Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen'den tatil dönüşü flaş karar! Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen çiftinden kötü haber geldi. Ünlü çiftin, aşıklar şehri Paris dönüşü birlikteliklerini sonlandırdığı iddia edildi.
19.01.2022 Magazin
İtalya güzeli
İtalya güzeli Sevgilisi Barış Yurtçu ile geçtiğimiz günlerde Mavi Tur’a çıkan Deniz Baysal, rotayı İtalya’ya çevirdi.
18.06.2018 Magazin
Tatil yolunda dizi-filmsiz kalmayın!
Tatil yolunda dizi-filmsiz kalmayın! Ramazan Bayramı’nı tatille değerlendirmek isteyenlerden kimi soluğu Ege veya Güney kıyılarında alacak, kimi de kendini yurt dışına atacak...
13.06.2018 Magazin
Kutlama fotoğrafı olay oldu
Kutlama fotoğrafı olay oldu Sosyal medya fenomeni Sezgin Yılmaz, sevgilisi Başak Parlak'ın yeni yaşını 'La La Land' filminin afişini anımsatan bir fotoğrafla kutladı.
10.06.2018 Magazin
Türk sinemasının yeni yüzü Maral!
Türk sinemasının yeni yüzü Maral! Maral Büyüksaraç. Cemiyet hayatının tanınmış simalarından mimar Mete Büyüksaraç'ın kızı... Sinemayı kendisi için "heyecan verici ve geleceğim" diye tanımlaması içindeki ateşi vurguluyor.
25.05.2018 Magazin
Küçük sevgilisi ile aşıklar şehrinde evlenecek!
Küçük sevgilisi ile aşıklar şehrinde evlenecek! Kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi hamile kalınca nikah işlemlerini hızlandıran Özcan Deniz, Paris'te dünyaevine girecek.
11.10.2017 Magazin
"Moonlight kazanınca rahatladım!"
"Moonlight kazanınca rahatladım!" 89. Oscar töreninde ‘En İyi Film Ödülü’ karmaşası yaşandığı sırada gülmesiyle şaşırtan ünlü aktör Ryan Gosling, “Kötü bir şey oldu sandım. Moonlight’ın kazandığını öğrenince rahatladım” dedi
25.03.2017 Magazin
‘İlk Adam’ olacak
‘İlk Adam’ olacak Russell Crowe ile başrolünü paylaştığı ‘İyi Adamlar’ ile adından söz ettiren ve Emma Stone ile başrolünü paylaştığı ‘Aşıklar Şehri’ filmi ile Oscar’a aday olan Ryan Gosling, kariyerinin zirvesinde.
8.03.2017 Magazin
Oscar'daki skandalın nedeni belli oldu!
Oscar'daki skandalın nedeni belli oldu! 89. Oscar Ödül Töreni'nde yaşanan La La Land / Moonlight karmaşasının nedeni ortaya çıktı.
27.02.2017 Kültür Sanat
2017 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu!
2017 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu! Tüm dünyanın merakla beklediği 89’uncu Akademi Ödülleri bu akşam Amerika Birleşik Devletleri, Hollywood’daki Dolby Theatre’da sahiplerini buldu. Jimmy Kimmel’ın sunuculuk yaptığı gecede, en iyi film ödülü Moonlight'ın oldu. Törende önce yanlışlıkla La la Land'in en film seçildiği açıklandı. Ancak daha sonra bu hata düzeltildi.
29.09.2021 Gündem
Oscar - Şampiyon belli ikinci kim?
Oscar - Şampiyon belli ikinci kim? 89'uncu Oscar ödülleri bu gece sahiplerini bulacak. Tören, Türkiye saatiyle sabaha karşı 03:30'da başlayacak. "Oscar'a inanma Oscar'sız kalma" diyerek favorilerimi açıklıyorum...
25.02.2017 Arşiv
Oscar öncesi ‘çalıntı’ darbesi
Oscar öncesi ‘çalıntı’ darbesi 26 Şubat akşamı sahiplerini bulacak Oscar ödüllerinin en güçlü adaylarından ‘La La Land’ filminin müziklerinin çalıntı olduğu iddia edildi.
22.02.2017 Magazin
Oscar Adayı 'La La Land' filmi için şok suçlama!
Oscar Adayı 'La La Land' filmi için şok suçlama! "La La Land" aldığı ödüllerin yanı sıra müzikleriyle de çok konuşuldu. Ancak filmin müziklerinin Yunan şarkıcı Dimitra Galani'den çalındığı iddia edildi.
21.02.2017 Kültür Sanat
Ay Işığı zaferi
Ay Işığı zaferi Senaristler Birliği Ödülleri önceki akşam 69. kez sahiplerini buldu.
20.02.2017 Magazin
‘Aşıklar Şehri’ rüzgarı
‘Aşıklar Şehri’ rüzgarı İngiltere’nin Oscar ödülü olarak kabul edilen, İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) Ödülleri’nin bu yılki sahipleri belli oldu.
13.02.2017 Magazin
'Hangimiz Sevmedik' oyuncularına büyük ilgi
'Hangimiz Sevmedik' oyuncularına büyük ilgi Beylikdüzü Belediyesi, Cengiz Bozkurt ve Mehtap Bayri’yi hayranlarıyla buluşturdu.
13.02.2017 Televizyon
Arkadaşı yüzünü gizledi
Arkadaşı yüzünü gizledi Yusuf Güney, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi’ndeydi
12.02.2017 Magazin
Ödüle doymuyor!
Ödüle doymuyor! 69 yıldır geleneksel olarak dağıtılan Amerikalı Yönetmenler Birliği (DGA) Ödülleri bu yıl da sahiplerini buldu.
7.02.2017 Kültür Sanat
Ödüle doymuyor
Ödüle doymuyor 69 yıldır geleneksel olarak dağıtılan Amerikalı Yönetmenler Birliği (DGA) Ödülleri bu yıl da sahiplerini buldu.
6.02.2017 Magazin
Malları paylaştılar
Malları paylaştılar Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak 5,5 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak bitiriyor. Çift, mal paylaşımı konusunda da anlaştı.
31.01.2017 Magazin
Hollywood'dan vize tepkisi: Bu yasak bir leke
Hollywood'dan vize tepkisi: Bu yasak bir leke Hollywood'da Sinema Oyuncuları Birliği'nin ödül törenine sanatçıların Trump protestoları damga vurdu. Veep dizisinin yıldızı Julia Louis Dreyfus 7 ülkeye getirilen göçmen yasağını 'bir leke' olarak tanımladı.
17.06.2021 Dünya
Emma konuşamadı!
Emma konuşamadı! ABD’de Film Oyuncuları Birliği’nin her yıl dağıttığı SAG (Screen Actors Guild) Ödülleri kazananları belli oldu. ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü kazanan Emma Stone, heyecandan konuşmasını yapmakta zorlandı.
30.01.2017 Magazin
Oscar’da siyah zaferi
Oscar’da siyah zaferi 89. Oscar Ödülleri, 26 Şubat’ta Jimmy Kimmel’in sunumuyla Hollywood’daki Dolby Theater’da sahiplerini bulacak.
25.01.2017 Magazin
Gişe kadınların
Gişe kadınların ABD Box Office zirvesi kadınların...
16.01.2017 Magazin
Uyumlu ikili
Uyumlu ikili Geçtiğimiz hafta düzenlenen Altın Küre ödül gecesinde 7 ödüle layık görülen ve Oscar ödüllerinin en büyük favorileri arasında yerini alan ‘Aşıklar Şehri’ filminin başrol oyuncuları Emma Stone ve Ryan Gosling, önceki gün filmin Londra’daki özel gösterimine katıldı...
13.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aşıklar Şehri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşıklar şehri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.