Armağan Oğuz

Armağan Oğuz

Son dakika Armağan Oğuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Armağan Oğuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Armağan Oğuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Armağan Oğuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan armağan oğuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 armağan oğuz haberi bulunmuştur. Tüm armağan oğuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Armağan Oğuz: Eski sevgililerimle arkadaş kalırım
Armağan Oğuz: Eski sevgililerimle arkadaş kalırım Armağan Oğuz geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Yasemin Allen ile görüntülenmişti. Oğuz, eski sevgilisiyle görüntülenmesiyle ilgili konuştu.
29.12.2022 Magazin
Yasemin Allen eski aşkı Armağan Oğuz ile görüntülendi!
Yasemin Allen eski aşkı Armağan Oğuz ile görüntülendi! Kendisi gibi oyuncu Tolga Güleç’ten yaklaşık 40 gün önce ayrılan Yasemin Allen, birkaç gün önce sessizliğini bozmuş ve biten ilişkisiyle alakalı konuşmuştu. "Bazen inceldiği yerden kopması daha iyi oluyor" diyen güzel oyuncu, önceki gün üç yıl önce ilişkisini noktaladığı Armağan Oğuz ile Nişantaşı'ndaydı. İkili, bir apartmana girerken objektiflere yansıdı.
24.10.2022 Magazin
Masumlar Apartmanı'na sürpriz isim! Mazo ile Han kapıştı...
Masumlar Apartmanı'na sürpriz isim! Mazo ile Han kapıştı... TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 53. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Masumlar Apartmanı son bölüm final sahnesinde ortaya çıkan gizemli karakter Mazo merak konusu oldu. Çöp toplayan Han'ın karşısına gece yarısı çıkan Mazo, ona meydan okudu. İkili arasında ise kavga yaşandı. Masumlar Apartmanı'nın yeni karakteri Mazo'yu ise Armağan Oğuz canlandırıyor.
29.12.2021 Magazin
Aslı Enver'de öğrenme bozukluğu varmış... Çok şaşıracaksınız! Ünlü isimlerin bilinmeyenleri
Aslı Enver'de öğrenme bozukluğu varmış... Çok şaşıracaksınız! Ünlü isimlerin bilinmeyenleri Ünlü isimlerin bilinmeyen yönleri sizi çok şaşırtacak! bu hafta Aslı Enver, Ece Uslu, Gökhan Mumcu, Simge Fıstıkoğlu ve Armağan Oğuz'un hiç bilmediğiniz özelliklerine şahit olacaksınız. İşte o isimler ve sırları...
18.12.2021 Magazin
Tatil keyfi kabusa dönüşmesin! Çocuklu tatilin 9 püf noktası!
Tatil keyfi kabusa dönüşmesin! Çocuklu tatilin 9 püf noktası! Bir buçuk yıldır devam eden pandemi sürecinde online eğitim nedeniyle günlerinin büyük bölümünü evde geçiren çocuklar, tatili dört gözle bekliyor. Peki çocuklu ve bebekli aileler tatillerini sağlıklı ve keyifli geçirmek için nelere dikkat etmeli? Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Armağan Oğuz anlatıyor.
6.07.2021 Sağlık
Sevgilisiyle el ele
Sevgilisiyle el ele Oyuncu Armağan Oğuz, geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisiyle el ele Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.
27.08.2019 Magazin
"Diriliş Ertuğrul" final bölümü
"Diriliş Ertuğrul" final bölümü Beş sezondur ilgiyle izlenen ve farklı ülkelerde de büyük beğeni toplayan dizi, 150. bölümü ile yarın ekranlara veda edecek.
29.05.2019 Televizyon
Diriliş Ertuğrul'a sürpriz transfer!
Diriliş Ertuğrul'a sürpriz transfer! Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisinin kadrosuna, Ünal Silver dahil oldu.
8.10.2018 Televizyon
Diriliş Ertuğrul'a bir bomba transfer daha
Diriliş Ertuğrul'a bir bomba transfer daha Reyting rekorlarını alt üst eden Diriliş Ertuğrul, kadrosuna bir güçlü ismi daha kattı. Dağ 2 filmiyle tanınan Armağan Oğuz "Ataç" karakteriyle dizide yer alacak.
27.09.2018 Televizyon
Börü çarşamba günü final yapıyor
Börü çarşamba günü final yapıyor Çarşamba günü 6. bölüm ile final yapacak olan Börü dizisinin son fragmanındaki 15 Temmuz detayı büyük merak uyandırdı. Dizinin son bölümü ise beyaz perdede gösterime girecek.
10.04.2018 Televizyon
Saçını sakalını kesince başka biri oldu!
Saçını sakalını kesince başka biri oldu! Fi dizisinin asi çocuğu Göksel'i canlandıran Armağan Oğuz, final bölümünde saçını sakalını kesince izleyiciler tanımakta güçlük çekti.
12.03.2018 Magazin
Hangi ünlü isim ekranlara 'Börü'yle dönüyor?
Hangi ünlü isim ekranlara 'Börü'yle dönüyor? Yakında Star TV'de başlayacak olan televizyon sineması serisi "Börü"nün kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu.
17.02.2018 Televizyon
Börü'nün yayın tarihi belli oldu!
Börü'nün yayın tarihi belli oldu! Star TV'nin mini dizisi Börü'nün yayın tarihi açıklandı.
12.02.2018 Televizyon
Sevgililer aynı dizide!
Sevgililer aynı dizide! Oyuncu Özge Gürel ve oyuncu sevgilisi Serkan Çayoğlu, yakında Star TV'de ekrana gelecek olan ‘Börü’ dizisinde birlikte rol alacaklar.
13.12.2017 Televizyon
'15 Temmuz' dizi oluyor!
'15 Temmuz' dizi oluyor! Yapım şirketleri 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişimini ekranlara ve beyazperdeye taşımak için kolları sıvadı.
31.07.2017 Televizyon
Önce 'Börü' dizisi, sonra 'Dağ 3' filmi
Önce 'Börü' dizisi, sonra 'Dağ 3' filmi Yapım şirketleri 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişimini ekranlara ve beyazperdeye taşımak için kolları sıvadı. Bunlardan ilki beyazperde de rekorlar kıran 'Dağ' filmi ekibi olacak.
20.07.2017 Magazin
Fi dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Fi dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fi dizisi ilk üç bölümüyle fırtına gibi bir giriş yaptı. Göz kamaştırıcı oyuncu kadrosu ile izleyicileri büyüleyen Fi dizisinin 4. bölümü büyük bir merakla bekleniyor. Azra Kohen'in kitap serisinin ilki Fi'nin diziye uyarlanması ile izleyiciyle buluşan dizinin detayları haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Fi dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Fi dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fi dizisi puhutv platformu üzerinden ilk 3 bölümü ile izleyici ile buluştu. Oyuncu kadrosu ile göz kamaştıran Fi dizisinin 4. bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu. Peki Fi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
29.09.2021 Gündem
'Dağ 2' filmi için 3 ay komando eğitimi aldılar!
'Dağ 2' filmi için 3 ay komando eğitimi aldılar! Oyuncularının Eğirdir Dağ Komando Okulu’nda askeri eğitim aldığı film, 4 Kasım’da vizyona girmeyi bekliyor.
25.10.2016 Magazin
Ayrılmadık çok iyiyiz
Ayrılmadık çok iyiyiz “46” dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Yasemin Allen, sevgilisi Armağan Oğuz ile ayrıldığı söylentilerine yanıt verdi: “Armağan ile ayrılmadık, tam aksine çok iyiyiz...
18.12.2015 Magazin
Barış pozu
Barış pozu Yasemin Allen ve sevgilisi Armağan Oğuz ayrılık iddialarını esprili pozlarla yalanladı
27.07.2015 Magazin
Kıskançlık kavgası
Kıskançlık kavgası Yasemin Kaya Allen, bir yıldır birlikte olduğu oyuncu ve model sevgilisi Armağan Oğuz’la kavgasına bir yenisini daha ekledi...
17.07.2015 Magazin
Bu sefer tedbirli
Bu sefer tedbirli ‘Şeref Meselesi’ dizisinden Sibel karakterinin ölmesiyle ayrılan oyuncu Yasemin Allen önceki akşam sevgilisi Armağan Oğuz’la Asmalımescit’teki Soho House’dan çıkarken görüntülendi...
3.05.2015 Magazin
Konsantrasyon salatada!
Konsantrasyon salatada! Şeref Meselesi dizisinin başrollerinden Yasemin Allen kendisi gibi oyuncu ve manken olan sevgilisi Armağan Oğuz ile birlikte Akmerkez’de görüntülendi...
9.03.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Armağan Oğuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki armağan oğuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.