Diriliş Ertuğrul

Diriliş Ertuğrul

Son dakika diriliş ertuğrul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan diriliş ertuğrul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını diriliş ertuğrul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diriliş ertuğrul gelişmeleri de dahil olmak üzere 853 diriliş ertuğrul haberi bulunmuştur. Tüm diriliş ertuğrul haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Burak Ceylan kimdir? Depremzede aileyi köşke yerleştiren oyuncu Ali Burak Ceylan kaç yaşında, nereli? Ali Burak Ceylan dizileri...
Ali Burak Ceylan kimdir? Depremzede aileyi köşke yerleştiren oyuncu Ali Burak Ceylan kaç yaşında, nereli? Ali Burak Ceylan dizileri... 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde ünlü oyuncu Ali Burak Ceylan gündem oldu. Cüzdanını bulan depremzede öğretmenin ailesini Bağdat Caddesi’nde bir köşke yerleştiren Ceylan'ın bu iyiliği kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Peki, Ali Burak Ceylan kimdir?
6.02.2024 Gündem
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Engin Öztürk'ün milyonluk aracı kıskandırdı!
Engin Öztürk'ün milyonluk aracı kıskandırdı! 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisi ile çıkış yakalayan ardından 'Muhteşem Yüzyıl', 'Yüksek Sosyete', 'Diriliş: Ertuğrul' ve 'Doğduğun En Kaderindir' gibi projelerde rol alan Engin Öztürk, Çeşme tatilinden sonra İstanbul'a döndü. Oyuncu yeni aracıyla Nişantaşı turu attı.
16.09.2023 Magazin
Oyuncu Ogün Kaptanoğlu: Şevket'i enkazdan aldık!
Oyuncu Ogün Kaptanoğlu: Şevket'i enkazdan aldık! 10 ili etkileyen depremin ardından enkaz altında kalan vatandaşları kurtarmak için başlayan çalışmalar devam ediyor. Hatay’a giden ünlü oyuncu Ogün Kaptanoğlu, küçük bir çocuğun kurtarılma anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü ismin küçük Şevket’le konuşması hüzne boğdu.
14.02.2023 Magazin
Al Sancak dizisinde Nadia'yı oynayan Gülsüm Ali İlhan kimdir, kaç yaşında?
Al Sancak dizisinde Nadia'yı oynayan Gülsüm Ali İlhan kimdir, kaç yaşında? TRT 1'in yeni dizisi Al Sancak ilk bölümüyle ekrana geliyor. Nadia İvanova karakteriyle hayranlarının karşısına çıkacak olan Gülsüm Ali İlhan'ın da performansı merakla bekleniyor. Son olarak Gönül Dağı'nda rol alan başarılı oyuncu Gülsim Ali İlhan kimdir, kaç yaşında? Gülsüm Ali İlhan hangi dizilerde rol aldı?
19.01.2023 Televizyon
Uğur Güneş kimdir, kaç yaşında? Al Sancak'ta Ali Banazlı'yı oynayan Uğur Güneş evli mi?
Uğur Güneş kimdir, kaç yaşında? Al Sancak'ta Ali Banazlı'yı oynayan Uğur Güneş evli mi? Yeni dizisi Al Sancak ile hayranlarının karşısına çıkan Uğur Güneş, dizide Piyade Yüzbaşı Ali Banazlı'yı canlandırıyor. İlk bölümü bu akşam ekrana gelen Al Sancak dizisiyle ekrana dönen Uğur Güneş kimdir, kaç yaşında? Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle çıkış yakalayan Uğur Güneş hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...
19.01.2023 Televizyon
Sinem Öztürk: Sinema kültürü yok oluyor!
Sinem Öztürk: Sinema kültürü yok oluyor! 'Menajerimi Ara', 'Diriliş: Ertuğrul' ve 'Paramparça' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Sinem Öztürk, sinemaya karşı ilginin azaldığını ve bundan dolayı üzgün olduğunu açıkladı. "Sinema kültürü yok oluyor" diyen oyuncu, yapımcı eşi Mustafa Uslu'nun da bu durumdan dolayı moralinin bozuk olduğunu belirterek; "İnşallah geçiş dönemindeyizdir" ifadelerini kullandı.
18.11.2022 Magazin
Oyuncu Nurettin Uçar kimdir, hangi dizilerde oynadı? Nurettin Uçar Taksim'deki patlamada eski eşini ve kızını kaybetti!
Oyuncu Nurettin Uçar kimdir, hangi dizilerde oynadı? Nurettin Uçar Taksim'deki patlamada eski eşini ve kızını kaybetti! Oyuncu Nurettin Uçar, 13 Kasım Pazar akşamı İstiklal Caddesi'nde düzenlenen bombalı saldırıda eski eşini ve kızını kaybetti. Peki, Oyuncu Nurettin Uçar kimdir, hangi dizilerde oynadı?
15.11.2022 Televizyon
İstiklal Caddesi'nde hayat normale dönüyor
İstiklal Caddesi'nde hayat normale dönüyor  İstiklal Caddesi'nde dün yaşanan terör saldırısının ardından, sabah saatlerinde cadde yeniden yaya trafiğine açıldı ve hayat normale dönmeye başladı. Taksim'e bankadaki bir işi için gelen Sadık Çap, "Başka zaman olsa yine gelirim, benim için sıkıntı yok. Böyle şeyler bizi engelleyemez. Vatanı onlara mı bırakacağız?" dedi.
14.11.2022 Gündem
Taksim'deki patlamada Diriliş Ertuğrul oyuncusunun kızı Yağmur Uçar da hayatını kaybetti
Taksim'deki patlamada Diriliş Ertuğrul oyuncusunun kızı Yağmur Uçar da hayatını kaybetti İstiklal Caddesi'nde dün saat 16.20 sıralarında yaşanan ve 6 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıdan kahreden haberler geliyor. Hain saldırı, Adana'dan gelen Yusuf Meydan ve minik kızı Ecrin'i hayattan kopardı. Hayatını kaybedenler arasında Diriliş Ertuğrul oyuncusunun kızı Yağmur Uçar'ın da olduğu ortaya çıktı.
14.11.2022 Gündem
Hande Soral'dan anne-oğul pozu!
Hande Soral'dan anne-oğul pozu! 'Müstakbel Damat' adlı filmde rol alan Hande Soral, geçtiğimiz mayıs ayında ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Oğluyla verdiği pozları sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan 35 yaşındaki güzel oyuncu, anne-oğul pozlarına bir yenisini daha ekledi.
24.10.2022 Magazin
Survivor Batuhan Karacakaya'ya 'yetersiz bakiye' şoku!
Survivor Batuhan Karacakaya'ya 'yetersiz bakiye' şoku! Survivor'da adından söz ettiren yarışmacılardan biri olan Batuhan Karacakaya'nın paylaştığı Instagram hikayesi dikkat çekti. Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Ayşe Aslan ile paylaştığı görüntülerle gündeme gelen Karacakaya'nın paylaşımları sosyal medyada konuşuluyor. Karacakaya son olarak metroya binerken hikaye paylaştı.
20.10.2022 Magazin
Cengiz Coşkun, Romanyalı sevgilisi Beatrica Lorena ile evlendi!
Cengiz Coşkun, Romanyalı sevgilisi Beatrica Lorena ile evlendi! 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde canlandırdığı 'Turgut Alp' rolüyle şöhreti yakalayan Cengiz Coşkun, sekiz yıl önce Romanyalı Beatrica Lorena ile aşk yaşamaya başlamıştı. Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandıran ünlü oyuncu ve sevgilisi, dün akşam evlendi.
13.08.2022 Magazin
Engin Altan Düzyatan oyunculuğu bıraktı mı? Açıkladı...
Engin Altan Düzyatan oyunculuğu bıraktı mı? Açıkladı... 'Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı' dizisinden ayrılan Engin Altan Düzyatan, önceki gün İstanbul Havalimanı’nda elinde koltuk değnekleriyle görüntülendi. Yürümekte güçlük çeken ünlü oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verirken, "Oyunculuğu bıraktı" şeklindeki iddialara da açıklık getirdi.
22.05.2022 Magazin
Engin Altan Düzyatan diziden neden ayrıldı, Barbaroslar’da Oruç reis öldü mü? Gerçekte Oruç Reis nasıl ve neden öldü?
Engin Altan Düzyatan diziden neden ayrıldı, Barbaroslar’da Oruç reis öldü mü? Gerçekte Oruç Reis nasıl ve neden öldü? Engin Altan Düzyatan Barbaroslar dizisinden ayrıldı mı, Oruç Reis Engin Altan Düzyatan neden ayrıldı? TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Oruç Reis ile ilgili aramalar arttı. Oruç Reis karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan'ın akıbeti merak ediliyor. Isabel'i canlandıran Pelin Akil ve Meryem'i canlandıran Cemre Gümeli'nin diziye geçen hafta veda etmişti. Peki, Barbaroslar’da Oruç reis öldü mü? Gerçekte Oruç Reis nasıl ve neden öldü?
20.05.2022 Televizyon
Celal Al kimdir? Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman oyuncusu Celal Al aslen nereli, kaç yaşında, eşi kim, hangi dizilerde oynadı?
Celal Al kimdir? Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman oyuncusu Celal Al aslen nereli, kaç yaşında, eşi kim, hangi dizilerde oynadı? Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Abdurrahman Gazi karakteriyle hafızalara kazınan Celal Al, Amerika’da Ermenilerin karşısına dikildi. New York’ta Türkiye konsolosluğu önünde toplanan Ermenilerin eylemlerine bozkurt işaretiyle karşılık veren oyuncu Al, 'Ne mutlu Türküm diyene!' sözleriyle haykırdı. Peki, Celal Al kimdir? Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman oyuncusu Celal Al aslen nereli, kaç yaşında, eşi kim, hangi dizilerde rol aldı?
25.04.2022 Magazin
Uğur Güneş'in panik anları: Yanlış bir şey yazmayın!
Uğur Güneş'in panik anları: Yanlış bir şey yazmayın! 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde birlikte rol alan Uğur Güneş ve Atilla Kılıç, önceki gece Bebek'te yanlarında bir kadın arkadaşları ile görüntülendi. Gazetecileri görünce şaşkınlık yaşayan oyuncuların panik anları, kameralara yansıdı.
25.04.2022 Magazin
Tiyatro ve dizi oyuncusu Erkan Kaledibi evde ölü bulundu!
Tiyatro ve dizi oyuncusu Erkan Kaledibi evde ölü bulundu! Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, tiyatro oyuncusu ve dizilerde rol alan Erkan Kaledibi (32), evinde ölü bulundu. Erkan Kaledibi'nin, eşinin olay sırasında ailesinin yanına misafirliğe gittiği öğrenildi. Evde doğal gaza bağlı ocağın açık olduğu tespit edildi. Kaledibi'nin Yasak Elma, Diriliş Ertuğrul, Vatanım Sensin, Kırgın Çiçekler gibi bazı dizilerde rol aldığı öğrenildi.
28.03.2022 Gündem
Gülsim Ali İlhan’dan makyajsız paylaşım!
Gülsim Ali İlhan’dan makyajsız paylaşım! Gönül Dağı, Diriliş Ertuğrul, Hanım Köylü ve Yüzleşme gibi dizilerdeki rolleriyle hafızalara kazınan Gülsim Ali İlhan, bu sefer de sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. Gülsim Ali, Instagram hesabından makyajsız pozunu paylaştı. Ünlü oyuncunun duru güzelliği dikkat çekti.
22.03.2022 Magazin
Halit Özgür Sarı diziden ayrılıyor mu? Kardeşlerim dizisinin Kadir'i Halit Özgür Sarı veda mı ediyor?
Halit Özgür Sarı diziden ayrılıyor mu? Kardeşlerim dizisinin Kadir'i Halit Özgür Sarı veda mı ediyor? Ekranların sevilen dizisi Kardeşlerim 29. Bölüm ile ekranlara gelecek. Yayınlanan fragmanda Kadir'in kaza geçirmesi hayranlarını üzdü. Kardeşlerim dizisinin Kadir'Halit Özgür Sarı cumartesi ekrana gelecek 29. bölümde diziden ayrılıyor. Peki, Halit Özgür Sarı'nın yeni projesi ne? İşte detaylar...
17.11.2021 Gündem
Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu?
Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu? Milyonları ekrana kilitleyen Kardeşlerim dizisinin 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Kadir'in kaza geçirmesi dizinin takipçilerini üzdü. Pek çok kişi, "Halit Özgür Sarı Kardeşlerim dizisinden ayrıldı mı? Kardeşlerim Kadir ölüyor mu? Kardeşlerim dizisinde Kadir kimdir?" sorusunu araştırıyor. Peki, Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu? İşte Kardeşlerim dizisinin son fragmanından detaylar...
16.11.2021 Gündem
Bakan Ersoy, Bollywood sinemasının yıldızlarını Çırağan Sarayı'nda konuk etti
Bakan Ersoy, Bollywood sinemasının yıldızlarını Çırağan Sarayı'nda konuk etti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bollywood sinemasının önemli isimlerinden olan Salman Khan ve Katrina Kaif'i dün akşam Çırağan Sarayı'nda konuk etti.
3.09.2021 Kültür Sanat
Hüseyin Özay hayatını kaybetti!
Hüseyin Özay hayatını kaybetti! Sanat camiasının 'felaket tellalı' olarak anılan Onur Akay, 62 yaşındaki oyuncu Hüseyin Özay'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.
3.08.2021 Magazin
TRT Genel Müdürü Eren, sosyal medyadan izleyiciye müjdeyi verdi
TRT Genel Müdürü Eren, sosyal medyadan izleyiciye müjdeyi verdi TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT 1’in yeni yayın döneminde ekrana getireceği yapımlarla ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımla izleyiciye müjdeyi verdi. Eren yaptığı paylaşımda, “Yeni sezonda birbirinden kaliteli yapımlar yine TRT ekranlarında olacak. Barbaros’tan Sultan Alparslan’a, Mevlânâ’dan Hacı Bayram-ı Veli’ye, Trablusgarp Savaşı’ndan Mehmet Akif Ersoy’un hayatına özenle hazırlanmış güçlü yapımlar TRT 1’de yayınlanacak” ifadelerini kullandı.
8.07.2021 Kültür Sanat
Survivor Batuhan Karacakaya kimdir?
Survivor Batuhan Karacakaya kimdir? Batuhan Karacakaya, Survivor 2021 yarışmasında ünlüler takımında yarışan isimler arasında yerini aldı. Sonrasında kırmızı takımla yoluna devam eden Survivor Batuhan elendi. Peki, Survivor Batuhan Karacakaya nereli, kaç yaşında?
13.06.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Diriliş Ertuğrul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diriliş ertuğrul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.