Arif Güloğlu

Arif Güloğlu

Son dakika arif güloğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arif güloğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arif güloğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arif Güloğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arif güloğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 arif güloğlu haberi bulunmuştur. Tüm arif güloğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arif Güloğlu kanseri yendi! Son hali...
Arif Güloğlu kanseri yendi! Son hali... Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncularından Arif Güloğlu, geçtiğimiz sezon lenf kanserine yakalanmış ve tedavisi için kadrodan ayrılmak zorunda kalmıştı. Dokuz ay boyunca tedavi gören ve eski sağlığına kavuşan oyuncu, programa geri döndü.
16.03.2022 Magazin
'Çok Güzel Hareketler 2' oyuncusu Arif Güloğlu kanseri yendi!
'Çok Güzel Hareketler 2' oyuncusu Arif Güloğlu kanseri yendi! Kanal D'de ekranlara gelen 'Çok Güzel Hareketler 2'in başarılı oyuncusu Arif Güloğlu, yakalandığı lenf kanserini dokuz aylık tedavi sürecinin ardından atlattı.
14.12.2021 Magazin
Sinsice ilerliyor! Lenfoma kanserinin ilk belirtisi…
Sinsice ilerliyor! Lenfoma kanserinin ilk belirtisi… Son dönemlerde gençlerde kanser hastalığının görülme oranı arttı. Dizi oyuncusu Boğaç Aksoy’un ve Arif Güloğlu'nun lenfoma kanserine yakalandığını duyurmasının ardından hastalıkla ilgili ayrıntılar merak konusu oldu. Lenfoma kanserinin belirtilerini ve ölüm oranını belirten Prof. Dr. Müge Gökçe ve Dr. Aytaç Karadağ, açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Müge Gökçe lenfoma kanserinin ilk belirtisini açıklarken Dr. Aytaç Karadağ bu hastalıktan korunmak için neler yapılması gerektiğini sıraladı.
7.05.2021 Sağlık
'Çok Güzel Hareketler 2'de ziller Arif için çalıyor
'Çok Güzel Hareketler 2'de ziller Arif için çalıyor 'Çok Güzel Hareketler 2'nin bu hafta ekrana gelecek olan bölümünde; duygu dolu, moral dolu çok özel anlar yaşanacak.
3.04.2021 Televizyon
Cem Yılmaz'dan Arif Güloğlu ile ilgili açıklama
Cem Yılmaz'dan Arif Güloğlu ile ilgili açıklama Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından kanser teşhisi konulan genç oyuncuya mesaj gönderdi.
30.03.2021 Magazin
Arif Güloğlu kimdir? Lenf kanseri (lenfoma) teşhisi konulan BKM Mutfak oyuncusu Arif Güloğlu kaç yaşında?
Arif Güloğlu kimdir? Lenf kanseri (lenfoma) teşhisi konulan BKM Mutfak oyuncusu Arif Güloğlu kaç yaşında? BKM Mutfak yapımı Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncularından Arif Güloğlu sosyal medya hesabı üzerinden kendisine lenfoma teşhisi konulduğunu duyurmasının ardından Arif Güloğlu ve sağlık dururumu hakkındaki merak edilenler arttı. Peki, Arif Güloğlu kimdir, kaç yaşında?
30.03.2021 Gündem
Çok Güzel Hareketler 2 oyuncusu Arif Güloğlu'ndan kötü haber! Kansere yakalandı
Çok Güzel Hareketler 2 oyuncusu Arif Güloğlu'ndan kötü haber! Kansere yakalandı Çok Güzel Hareketler 2'nin sevilen isimlerinden Arif Güloğlu lenf kanserine yakalandı. 24 yaşındaki genç oyuncunun tedavi görmeye başladığı öğrenilirken, son iki haftadır skeçlerde yer almamasının sebebinin tedavi süreci olduğu anlaşıldı.
29.03.2021 Magazin
Davut Güloğlu kimdir? 'Nurcanım' şarkısıyla çıkış yapan Davut Güloğlu kaç yaşında, nerelidir?
Davut Güloğlu kimdir? 'Nurcanım' şarkısıyla çıkış yapan Davut Güloğlu kaç yaşında, nerelidir? İbo Show bu hafta yine birbirinden değerli sanatçıları ağırlayacak. İbrahim Tatlıses’in sunuculuğunu yaptığı programın bu haftaki konuklar arasında Davut Güloğlu da bulunuyor. Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Davut Güloğlu kimdir, kaç yaşında, nerelidir?
27.02.2021 Gündem
Ünlü iş adamının milyonluk mirası bakıcısına kalmıştı! Şok gerçek...
Ünlü iş adamının milyonluk mirası bakıcısına kalmıştı! Şok gerçek... Ünlü iş adamının milyarlık mirası evlendiği bakıcısına kalmıştı, evlendikleri gün hakkında şok gerçek ortaya çıktı. 5 sene önce hayatını kaybeden Ermeni iş adamı Arman Gostan Vartanyan'ın mirası hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Ölmeden kısa süre önce bakıcısı Zarine Güloğlu ile evlenen Vartanyan'ın oğlu Sevağ şikayetçi oldu. Savcılık 'düzmece raporla sahte evliliği' tespit etti. 6 kişi hakkında dava açıldı.
21.12.2020 Gündem
Kıvırcık Ali şarkılarıyla anılacak!
Kıvırcık Ali şarkılarıyla anılacak! Dört yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden halk müziğinin sevilen sanatçısı ‘Kıvırcık Ali’ lakaplı Ali Özütemiz, Bakırköy Belediyesi’nin organizasyonuyla anılacak...
13.01.2015 Magazin
Mehmetçik Vakfı Başkanı tutuklandı
Mehmetçik Vakfı Başkanı tutuklandı Mehmetçik Vakfı Başkanı dahil 4 kişi tutuklandı..
29.09.2021 Gündem
Benimle olan daha iyisini bulamaz!
Benimle olan daha iyisini bulamaz! Sanırım benim evlilik korkum var, zaten niye evleneyim ki?
18.06.2009 Magazin
Şemdinli hakimlerine sürgün
Şemdinli hakimlerine sürgün 1499 hakim ve savcını yeri değiştirildi İşte tam liste...
29.09.2021 Gündem
11 metreden petrol çıktı!
11 metreden petrol çıktı! Rize'de kazanma geleneğini bozmayan G.Saray, Olympiakos maçı öncesi Hakan Şükür'ün liglerdeki 199. golüyle moral depoladı. Ligde son 3 maçını kazanan Aslan, ilk yarıda organize bir görüntü çizerken 2. yarıda döküldü. Hakem Tatlı, karşılıklı penaltıları çalmadı
18.10.2003 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Arif Güloğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arif güloğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.