Antonio Banderas

Antonio Banderas

Son dakika Antonio Banderas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Antonio Banderas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Antonio Banderas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Antonio Banderas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan antonio banderas gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 antonio banderas haberi bulunmuştur. Tüm antonio banderas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinema keyfi Kanal D’de yaşanıyor!
Sinema keyfi Kanal D’de yaşanıyor! Kanal D, yaz döneminde ekrana getirdiği yepyeni dizi ve programların yanı sıra sinema filmleri ile de izleyicinin tercihi olmaya devam ediyor. Seyircileri hem filme hem de eğlenceye doyuracak yapımlar ağustos ayında da Kanal D’de izleyici ile buluşuyor.
6.08.2023 Televizyon
Antonio Banderas, Kerem Bürsin'in doğum gününü unutmadı!
Antonio Banderas, Kerem Bürsin'in doğum gününü unutmadı! Dünyaca ünlü aktör Antonio Banderas, daha önce sosyal medyada birlikte fotoğraflarını paylaştığı Kerem Bürsin'in doğum gününü unutmadı. 3.4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Kerem Bürsin'le siyah-beyaz karesini yayınlayan aktörün doğum günü paylaşımı kısa sürede gündem oldu.
5.06.2023 Magazin
Kerem Bürsin'e Tuğba Yurt'tan yanıt!
Kerem Bürsin'e Tuğba Yurt'tan yanıt! Son dönemin yükselen isimlerinden biri olan ve yeni şarkısı için hazırlıkları devam eden Tuğba Yurt, fotoğraf çekimi için objektif karşısına geçti. Heyecanını basın mensuplarıyla paylaşan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde “Yabancı oyuncular kendilerini bir şey sanmıyor. ‘Dünyaları ben yarattım’ diye bağırmıyorlar" diye konuşan oyuncu Kerem Bürsin'in sözleriyle ilgili de konuştu.
3.06.2022 Magazin
Ferman Akgül: Evliliği tazeledik, balayına çıkacağız
Ferman Akgül: Evliliği tazeledik, balayına çıkacağız maNga grubunun solisti Ferman Akgül, önceki gün alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Turnede olduğunu söyleyen Akgül, yeni film şarkıları ve müzik projeleri hakkında konuştu.
16.04.2022 Magazin
Kerem Bürsin ve Antonio Banderas bir araya geldi! Dikkat çeken yorum detayı...
Kerem Bürsin ve Antonio Banderas bir araya geldi! Dikkat çeken yorum detayı... Dünyaca ünlü İspanyol aktör Antonio Banderas ile Kerem Bürsin bir araya geldi. Antonio Banderas 3.1 milyon takipçili sosyal medya hesabında ortalama 500 yorum alırken, Kerem Bürsin'le paylaştığı karelere ise binlerce mesaj gelmesi dikkat çekti.
16.04.2022 Magazin
Salma Hayek havuz pozuyla dikkat çekti!
Salma Hayek havuz pozuyla dikkat çekti! 1993 yılında Antonio Banderas ile birlikte 'Desperado' filminde rol alarak adından söz ettiren Salma Hayek, bu sene peş peşe 'Eternals' ve 'House of Gucci' filmleriyle hayranlarının karşısına çıktı. Meksika asıllı ABD'li oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.
30.11.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Pilar Bardem hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Pilar Bardem hayatını kaybetti Dünyaca ünlü oyuncu Javier Bardem'in kendisi gibi oyuncu olan annesi ve Penelope Cruz'un kayınvalidesi Pilar Bardem, akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Pilar Bardem İsyanya'nın Oscarı Goya dahil, çok sayıda ödüle layık görülmüştü.
19.07.2021 Dünya
Salma Hayek'ten bikinili paylaşım açıklaması: Fotoğraflarım tükenmek üzere!
Salma Hayek'ten bikinili paylaşım açıklaması: Fotoğraflarım tükenmek üzere! 1993 yapımı 'Desperado' filminde Antonio Banderas ile birlikte rol alarak ünlenen Meksikalı oyuncu Salma Hayek, sosyal medya hesabından yayınladığı bikinili fotoğrafları hakkında konuştu.
6.02.2021 Magazin
Antonio Banderas kimdir? Koronavirüse yakalanan Antonio Banderas kaç yaşında, nereli?
Antonio Banderas kimdir? Koronavirüse yakalanan Antonio Banderas kaç yaşında, nereli? İspanyol oyuncu Antonio Banderas, 60. yaş gününde koronavirüse (Covid-19) yakalandığını duyurdu. Peki, Antonio Banderas kimdir? Koronavirüse yakalanan Antonio Banderas kaç yaşında, nereli?
10.08.2020 Gündem
Antonio Banderas: Corona virüse yakalandım
Antonio Banderas: Corona virüse yakalandım İspanyol oyuncu Antonio Banderas, yeni tip corona virüse (Kovid-9) yakalandığını açıkladı.
10.08.2020 Dünya
İspanya'da Kovid-19'dan ölenlerin sayısı 25 bini geçti
İspanya'da Kovid-19'dan ölenlerin sayısı 25 bini geçti İspanya'da Kovid-19 salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 276 artarak toplamda 25 bin 100'e yükseldi.
2.05.2020 Corona Virüsü
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu!
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu! 92. Oscar Ödül Töreni sahiplerini buldu. 9 Şubat Pazar'ı 10 Şubat Pazartesi'ye bağlayan gece yarısı TSİ: 03:00'te başlayan Akademi ödüllerinde hangi adaylar ödül aldı? 2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular… 2020 Oscar Ödül Töreni’nin ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyor. Bu sene 92’incisi düzenlenecek olan Oscar Ödül Töreni’nde her zamanki gibi iddialı birçok film, oyuncu ve yönetmen yarışıyor. Peki 2020 Oscar ödül töreni ne zaman? 92. Oscar ödül töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
9.02.2020 Gündem
2020 Oscar adayları belli oldu! 2020 Oscar adayları kimler? En film adaylar hangileri?
2020 Oscar adayları belli oldu! 2020 Oscar adayları kimler? En film adaylar hangileri? Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929 yılında Los Angeles’ta verilmeye başlanan Oscar ödülleri, bu yıl 92. Kez düzenlenecek.
13.01.2020 Gündem
Catherina-Zeta Jones kimdir? Nerelidir?  Catherina-Zeta Jones kaç yaşında?
Catherina-Zeta Jones kimdir? Nerelidir? Catherina-Zeta Jones kaç yaşında? Evliliklerinin 20’nci yılını kutlamak için dünya turu kapsamında çocuklarıyla Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü Hollywood yıldızları Catherina-Zeta Jones ve Michael Douglas, İstanbul’da Boğaz keyfi yaptı. Önceki gün Güney Afrika’dan İstanbul’a gelen ikili, dün sabah erken saatlerde Nişantaşı’nda konakladıkları otelden gizlice çıktı. Peki Catherina-Zeta Jones kimdir? Nerelidir? Catherina-Zeta Jones kaç yaşında? İşte detaylar…
5.01.2020 Gündem
77'nci Altın Küre adayları açıklandı
77'nci Altın Küre adayları açıklandı Oscar'ın habercisi sayılan Altın Küre Ödülleri'nin (Golden Globe) adayları açıklandı. Peki, 2020 Altın Küre adayları kimler? İşte 2020'de 77'inci kez verilecek olan Altın Küre'de adaylar...
9.12.2019 Dünya
Devlet Bahçeli, Roma - Real Madrid maçına davet edildi
Devlet Bahçeli, Roma - Real Madrid maçına davet edildi Şampiyonlar Ligi G grubunda oynanacak Roma - Real Madrid maçına MHP Başkanı Devlet Bahçeli davet edildi.
20.11.2018 Futbol
Mert’e sürpriz görev
Mert’e sürpriz görev Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), rol aldığı yapımlar ve sahiplendiği sosyal sorumluluk projeleriyle geniş bir coğrafyada tanınan, başarılı oyuncu Mert Fırat’ı Türkiye’deki ilk İyi Niyet Elçisi olarak atadı
3.10.2017 Magazin
Sevgilisiyle gecelerde!
Sevgilisiyle gecelerde! Dünyaca ünlü aktör Antonio Banderas, önceki gün Roma'da gerçekleştirilen Celebrity Fight Night etkinliğine, 36 yaşındaki sevgilisi Nicole Kempel ile birlikte katıldı.
12.09.2017 Magazin
Picasso oluyor
Picasso oluyor Dünyaca ünlü İspanyol oyuncu Antonio Banderas (57) National Geographic’in Emmy adayı dizisi ‘wGenius’da Pablo Picasso’yu canlandırmak için imzayı attı.
9.09.2017 Magazin
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Ağustos Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Ağustos Çarşamba Star TV 23 Ağustos Çarşamba günü yayın akışı Aramızda Kalsın dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Ardından Hayat Bazen Tatlıdır yerli dizisi yayın akışında yerini alıyor. Öğle kuşağında Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası yayınlanıyor. Lezzetin Haritasından sonra Kiralık Aşk ve Fazilet Hanım ve Kızları yayın akışında yerini alıyor. Öğle kuşağında son olarak Dolunay dizisi yer alıyor. Akşam kuşağında San Andreas Fayı ve Son Oyun yabancı sinema filmi yayına giriyor. Gece kuşağında ise kaçıranlar için tekrarları yayınlanıyor. 23 Ağustos Çarşamba günü Star TV yayın akışının tüm detayları bu haberde…
29.09.2021 Gündem
Çocuklar için yürüdüler
Çocuklar için yürüdüler Dünyaca ünlü modeller Naomi Campbell, Heidi Klum, Kate Moss, Kendall Jenner ve Bella Hadid, Cannes’da düzenlenen ‘Fashion For Relief’ defilesinde yürüyerek çocuklara yardım topladı
25.05.2017 Magazin
Banderas'ın balkon romantizmi
Banderas'ın balkon romantizmi İspanyol oyuncu Antonio Banderas, önceki gün sevgilisi Nicole Kimpel ile İspanya'nın Malaga kentinde görüntülendi.
12.04.2017 Magazin
Antonio Banderas ölümden dönmüş!
Antonio Banderas ölümden dönmüş! Antonio Banderas, ocak ayında yaşadığı sağlık sorunları hakkında ilk kez konuştu.
27.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Antonio Banderas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki antonio banderas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.