Antik Tiyatro

Antik Tiyatro

Son dakika Antik Tiyatro haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Antik Tiyatro ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Antik Tiyatro haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Antik Tiyatro

haberleri sayfasında son dakika yaşanan antik tiyatro gelişmeleri de dahil olmak üzere 289 antik tiyatro haberi bulunmuştur. Tüm antik tiyatro haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin son durağı olan Antalya, Türk Yıldızları’nın muhteşem gösterisiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Konyaaltı sahilinde “Ata’ya Saygı” uçuşu yapan Türk Yıldızları, özellikle çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı.
11.11.2023 Yaşam
Bodrum’da yaz sezonu uzadı, vatandaşlar sahillere akın etti
Bodrum’da yaz sezonu uzadı, vatandaşlar sahillere akın etti Bodrum’da Eylül ayının son haftasında sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler sahillere akın etti. Kavurucu sıcakların geldiği ilçede hava sıcaklığı 38 derecelere kadar ulaştı.
23.09.2023 Yaşam
Ajda Pekkan kıyafetiyle dillere düştü! 'Buzdolabı örtüsü'
Ajda Pekkan kıyafetiyle dillere düştü! 'Buzdolabı örtüsü' Sahne performansı ve fit fiziğiyle gündemden düşmeyen Süperstar Ajda Pekkan bu kez kostümüyle gündeme geldi. Bodrum Antik Tiyatro’da sevenleriyle buluşan Ajda Pekkan’ın tercih ettiği bol yırtmaçlı pembe elbisesine yorum yağdı.
26.08.2023 Magazin
Ferhat Göçer'in annesi ile ilgili söylediği sözler herkesi duygulandırdı
Ferhat Göçer'in annesi ile ilgili söylediği sözler herkesi duygulandırdı Ferhat Göçer, dün akşam Bodrum Antik Tiyatro’da sahne aldı. Programına 'Yıllarım Gitti' ile başlayan sanatçı, sevilen şarkılarını kendisini dinlemeye gelenlerle birlikte seslendirdi.
14.08.2023 Magazin
Sertab Erener sahneye yalın ayak çıktı
Sertab Erener sahneye yalın ayak çıktı Sertab Erener, dün Bodrum Antik Tiyatro'da sevenleriyle bir araya geldi. Usta sanatçı, sarkılarıyla olduğu kadar tarzıyla da adından söz ettirmeyi başardı.
11.08.2023 Magazin
Tekfen Filarmoni, bu yaz festivalden festivale koşuyor!
Tekfen Filarmoni, bu yaz festivalden festivale koşuyor! Tekfen Filarmoni, haziran ayı konserleri ile festivalden festivale koşuyor. Festival turnesi kapsamında orkestra, ilk olarak yıldız piyanist Jan Lisiecki ile birlikte 51. İstanbul Müzik Festivali Açılış Konseri ile seyirci karşısına çıkacak. Tekfen Filarmoni, 4 Haziran’da 36. Uluslararası İzmir Festivali’nde keman sanatçısı Veriko Tchumburidze ile dinleyicisiyle büyülü Efes Antik Tiyatro’da buluşacak. “O da Tekfen” oluşumuyla ise 8 Haziran’da 9. AIMA Müzik Festivali’ni bakır üflemeli beşlisinin renkli programıyla açacak.
22.05.2023 Kültür Sanat
Sibel Can beyaz elbisesiyle büyüledi!
Sibel Can beyaz elbisesiyle büyüledi! Ünlü sanatçı Sibel Can, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro'da sahne aldı. Sahneye beyaz bir elbise ile çıkan Can, güzelliği ve zarafetiyle büyüledi.
26.08.2022 Magazin
Gülşen sevgisi Bodrum Antik'e sığmadı! Kostümüyle adından söze ettirdi
Gülşen sevgisi Bodrum Antik'e sığmadı! Kostümüyle adından söze ettirdi Bodrum Antik Tiyatro'da Bodrumlularla buluşan Gülşen, bitmek bilmeyen enerjisiyle dinleyicisini mest etti. Bodrumlu hayranlarıyla buluşan Gülşen, kostümüyle yine adından söz ettirdi.
24.08.2022 Magazin
Bodrum'da Candan Erçetin'e sevgi seli!
Bodrum'da Candan Erçetin'e sevgi seli! Türk Pop Müziği'nin güçlü seslerinden Candan Erçetin, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro'da sevenleriyle buluştu. Usta sanatçı, kendisini dinlemeye gelen binlerce hayranına unutamayacakları bir akşam yaşattı.
21.07.2022 Magazin
Cem Adrian hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı!
Cem Adrian hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı! Ünlü sanatçı Cem Adrian, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro sahnesindeydi. Adrian, iki saatlik performansı boyunca seslendirdiği şarkılarla etkinlik alanını dolduran yüzlerce hayranına unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı.
18.07.2022 Magazin
Muğla'nın neyi meşhur? Muğla'nın en meşhur yiyecekleri ve yerleri…
Muğla'nın neyi meşhur? Muğla'nın en meşhur yiyecekleri ve yerleri… Muğla Türkiye ülkesinde yer alan hem kültürel hem turizm hem de yöresel lezzetlere sahip bir yerdir. Bilindiği gibi Muğla ülkemizin Ege bölgesinde yer almaktadır. Fakat topraklarının bir bölümü de Akdeniz sınırları içerisindedir. Bu yüzden de meşhur olduğu özelliklerde hem Ege'nin hem de Akdeniz'in etkilerini görmekteyiz. 
8.02.2022 Yaşam
Aspendos Arena'ya ikinci kez tahliye kararı
Aspendos Arena'ya ikinci kez tahliye kararı Antalya'da Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun, bin 300 metrekarelik sahnesi ve 5 bin kişilik kapasitesiyle 2008'den bu yana gösteriler yaptığı Aspendos Arena'nın, 2'nci kez tahliyesine karar verildi. Mahkeme ayrıca tarla statüsündeki arazinin boş olarak sahibine teslimine hükmetti. Firma, tahliye kararına karşı üst mahkemeye itiraz etti.
28.01.2022 Gündem
Yıldız Tilbe: Korkmayın içliklerim var!
Yıldız Tilbe: Korkmayın içliklerim var! Besteleri ve şarkılarıyla Türk müziğine yön veren sanatçılardan Yıldız Tilbe, önceki akşam sevenleriyle buluştu. Tilbe, samimi açıklamaları ve enerjisiyle geceye damgasını vurdu.
29.08.2021 Magazin
Ersoy'dan Can'a sürpriz
Ersoy'dan Can'a sürpriz Sibel Can, Kerkisolfej’in organizatörlüğünde Bodrum Antik Tiyatro BtcTurk PRO Sahnesi’ndeki konseri sırasında büyük bir sürprizle karşılaştı.
22.08.2021 Magazin
Sertab Erener: Pandemiden dolayı Bodrum'a yerleştim
Sertab Erener: Pandemiden dolayı Bodrum'a yerleştim Bodrum Antik Tiyatro BtcTurk PRO sahnesinde yoğun istek üzerine ikinci kez hayranlarıyla buluşan sanatçı Sertab Erener, kendisini dinlemeye gelen müzikseverlerle birlikte şarkılarını hep bir ağızdan seslendirdi.
16.08.2021 Magazin
"Vurun ulan vurun ben kolay ölmem!"
"Vurun ulan vurun ben kolay ölmem!" MFÖ’nün 27 Ağustos’ta Bodrum’da vereceği konserin iptal edilmesinin ardından başlayan tartışmalar hakkında Mazhar Alanson'dan açıklama geldi. Alanson, 'Beni linç ediyorlar' dedi.
1.09.2020 Magazin
‘2020’yi sevmedik’
‘2020’yi sevmedik’ Sertab Erener, Kerkisolfej organizasyonuyla Bodrum Antik Tiyatro’da konser verdi.
16.08.2020 Magazin
Levent Yüksel'den romantik paylaşım!
Levent Yüksel'den romantik paylaşım! Şarkıcı Levent Yüksel, sosyal medya hesabından geçtiğimiz haziran ayında evlendiği Özlem Öztürk ile ilk fotoğrafını paylaştı.
14.08.2020 Magazin
Bodrum'da Sertab Erener rüzgarı
Bodrum'da Sertab Erener rüzgarı Sertab Erener, Bodrum Antik Tiyatro'nun tarihi ve mistik atmosferinde, 2020 yılının ilk Bodrum açıkhava konserine imza attı.
25.07.2020 Magazin
Afrodisias Antik Kenti nerede? Afrodisias Antik Kenti'ni kim buldu? Afrodisias (Afrodisyas) Antik Kenti'nin tarihçesi ve kalıntıları
Afrodisias Antik Kenti nerede? Afrodisias Antik Kenti'ni kim buldu? Afrodisias (Afrodisyas) Antik Kenti'nin tarihçesi ve kalıntıları Mitolojide aşkın ve güzelliğin tanrıçası Afrodit'in kenti olarak bilinen Afrodisias (Afrodisyas) Antik Kenti Anadolu topraklarında en iyi korunan antik kentlerden biridir. Geçmişi 7 bin yıl öncesine uzansa da en ihtişamlı devrini Roma döneminde yaşamış olan Afrodisias, antik çağda aşkın ve güzelliğin tanrıçası olarak tanımlanan Afrodit'e adanmış kentler arasında en ünlüsü olarak biliniyor. Peki, Afrodisias Antik Tiyatrosu nerede? Afrodisias Antik Kenti kim buldu? Afrodisias Antik Kenti'nin tarihçesi ve kalıntıları hakkında merak edilenler...
19.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanlığı’ndan 'Evde Bayram Konserleri'
Cumhurbaşkanlığı’ndan 'Evde Bayram Konserleri' Cumhurbaşkanlığı, 23 Nisan’da “7 Tepeden 7 Kıtaya” projesiyle İstanbul’dan başlattığı konserler dizisini, Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı sürecinde Türkiye’nin birbirinden değerli tarihi noktalarına taşıyarak devam ettiriyor
11.05.2020 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanlığı'ndan 7 yeni konser
Cumhurbaşkanlığı'ndan 7 yeni konser Cumhurbaşkanlığı 23 Nisan’da “7 Tepeden 7 Kıtaya” projesiyle İstanbul’dan başlattığı konserler dizisini, Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı sürecinde Türkiye’nin farklı şehirlerine yayarak devam ettiriyor.
9.05.2020 Gündem
Akciğer hastalığı tiyatro ile anlatıldı
Akciğer hastalığı tiyatro ile anlatıldı Akciğer damarlarının tıkanması ve kan akımını yavaşlatması sonucu oluşan bir hastalık olan kronik tromboembolik pulmoner hipertansiyon (KTEPH) konusunda farkındalık yaratmak için Ankara Cer Modern’de bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinlikte, KTEPH hastalarının hayatı fotoğraf sergisi ve tiyatro oyunuyla sahneye taşındı.
24.11.2019 Sağlık
Sıla, Emine Bulut için söyledi!
Sıla, Emine Bulut için söyledi! Bodrum'da sahne alan ünlü şarkıcı Sıla, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sıla, Sezen Aksu'nun 'Ünzile' isimli şarkısını, Kırıkkale'de eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut'un anısına seslendirdi.
1.09.2019 Magazin
İzmir'de yeniden sahnede!
İzmir'de yeniden sahnede! Büyük usta Şener Şen’i 14 yıl sonra tiyatro seyircisi ile tekrar buluşturan, DasDas’ın ‘Zengin Mutfağı’ oyunu kış sezonu boyunca haftalarca kapalı gişe oynamıştı. ‘Zengin Mutfağı’ Atlantis Yapım organizasyonuyla Ege ve Akdeniz bölgelerinde tiyatroseverlerle buluşmaya başladı.
26.08.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Antik Tiyatro ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki antik tiyatro haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.