Anten

Anten

Son dakika anten haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anten ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anten haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anten

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anten gelişmeleri de dahil olmak üzere 398 anten haberi bulunmuştur. Tüm anten haberleri aşağıda listelenmiştir.
ASELSAN'dan elektronik harp sistemi! Elektromanyetik sinyallerle uzaktan durdurabilecek
ASELSAN'dan elektronik harp sistemi! Elektromanyetik sinyallerle uzaktan durdurabilecek Askerî Elektronik Sanayi (ASELSAN), tarafından üretilen, Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve güvenlik güçleri için geliştirilen EJDERHA, elektronik devre içeren her türlü sivil ve askeri aracı elektromanyetik sinyallerle uzaktan durdurabileceği açıklandı.
23.04.2024 Gündem
Starlink nedir, Starlink uydu ne iş yarar?
Starlink nedir, Starlink uydu ne iş yarar? Elon Musk, sahibi olduğu uydu internet sistemi Starlink'in Gazze'deki uluslararası tanınmış yardım kuruluşlarına bağlantı hizmeti sunacağını açıkladı. Peki, Starlink nedir, Starlink uydu ne iş yarar?
28.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Güzellik uzmanı casus çıktı! Evinde bulunanlar şok etti
Güzellik uzmanı casus çıktı! Evinde bulunanlar şok etti İngiliz polisinin operasyonuyla yakalanan beş Bulgar arasında, uluslararası çapta tanınan bir güzellik uzmanı da var. Kirpik uzatma uzmanı olan Vanya Gaberova, yanı sıra ikram ettiği kekler ve turtalarla komşuları tarafından sevilen bir kişiydi.
23.09.2023 Yaşam
Realme C55 İncelemesi
Realme C55 İncelemesi Bu haftaki konuğumuz; akıllı telefon pazarının son yıllardaki en aktif oyuncuları arasında yer alan Realme’nin yeni gözbebeği C55… Adını İngilizcedeki Champion kelimesinden alan C serisinin en yeni ürünü C55 kendi segmentinde yeni bir standart oluşturuyor… Neden mi? Doğanın renklerinden ilham alınarak tasarlanan Realme C55, birçok yeni özelliği ve benzersiz performansıyla olağanüstü bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Şık tasarımı ve mini kapsül deneyimi sunan ekranıyla dikkat çeken Realme C55’i gelin yakından inceleyelim…
23.06.2023 Advertorial
Türkiye'nin yerli ve milli ilk uydusu İMECE uzayda! TÜBİTAK Başkanı özelliklerini tek tek açıkladı
Türkiye'nin yerli ve milli ilk uydusu İMECE uzayda! TÜBİTAK Başkanı özelliklerini tek tek açıkladı İMECE Türkiye'nin yerli ve milli ilk uydusu. TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Müdürü Doç. Dr. Mesut Gökten CNN Türk ekranlarında İMECE uydusuna ilişkin detayları anlattı. Mandal "Uydumuzun yüzde 90'ı yerli ve milli. Rasat uydumuzun çözünürlüğü 7,5 metreydi, Göktürk 2'nin 2,5 metreydi çözünürlüğü. Dünyada rekabet etmek için metrenin altına inmeniz lazım. Bu uydumuz metrenin altında" dedi. Şimdiye kadar 4 kez sinyal alındığını belirten Gökten ise "Dünyanın her hangi bir tarafını sınırlama olmadan çekebiliyor" diye konuştu.
15.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Küçük kız 61 yıl önce ortadan kayboldu! 'Ted Bundy' detayı dehşete düşürdü
Küçük kız 61 yıl önce ortadan kayboldu! 'Ted Bundy' detayı dehşete düşürdü ABD'de sabahın erken saatlerinde gizemli bir şekilde ortadan kaybolan ve bir daha haber alınamayan küçük kız ile ilgili Ted Bundy detayı duyanları şoke etti. ABD ve dünya tarihinin en çok tanınan seri katillerinden biri olan Bundy'nin kurbanı ile ilgili söyledikleri kan dondurdu.
1.01.2023 Dünya
Hibrit Görüntülüme Sistemi ve 50MP ön kamerası ile vivo V25 5G satışa sunuldu
Hibrit Görüntülüme Sistemi ve 50MP ön kamerası ile vivo V25 5G satışa sunuldu vivo’nun Türkiye’de "Her Anıya Değer" sloganıyla kullanıcılarla buluşturduğu FIFA Dünya Kupası 2022 Resmi Akıllı Telefonu V25 5G modeli, başarıyla tamamladığı kontrol testlerinin yanı sıra üstün kamera teknolojisiyle yaratıcılığı yeni bir boyuta taşıyor, göz alıcı renklerle şık görünümleri mümkün kılıyor.
28.11.2022 Advertorial
Apartman ve siteler için 'ayakkabılık' kararı!
Apartman ve siteler için 'ayakkabılık' kararı! Apartmanlarda ve sitelerde ortak geçiş alanı olarak değerlendirilen kapı önlerine ayakkabılık koyana Yargıtay'dan kötü haber geldi. Yüksek Mahkeme, apartmanın ortak alanında (merdiven boşluğunda) bulundurulan ayakkabılık, ortak yerlerin amacı dışında kullanılmasına sebep olacağından, kaldırılması gerektiğine hükmetti.
25.10.2022 Gündem
Roketsan personel alımı yapacak! Başvurular başladı! İşte adaylarda aranan şartlar!
Roketsan personel alımı yapacak! Başvurular başladı! İşte adaylarda aranan şartlar! Roketsan personel alımı yapacak! Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) roket ve füze ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kurulan Roketsan pek çok kadroda personel alacak. Peki, Roketsan iş başvurusu nasıl yapılır? Roketsan personel alımı başvuru şartları ne? İşte personel alımı detayları…
12.10.2022 Personel Alımı
Bakan Karaismailoğlu: Çamlıca Kulesi'ni 788 bin 241 kişi ziyaret etti
Bakan Karaismailoğlu: Çamlıca Kulesi'ni 788 bin 241 kişi ziyaret etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçen yıl 29 Mayıs'ta açılan Çamlıca Kulesi'ne ilişkin, "Açıldığı günden bu yana kuleyi 788 bin 241 kişi ziyaret etti. 1 Ocak- 20 Ağustos arasında da 455 bin 945 kişi ağırlandı" dedi.
21.08.2022 Siyaset
Türksat 5B ne zaman aktif olacak, Türksat 5B uydusu fırlatıldı mı? Türksat 5B nedir, ne işe yarayacak? Bakanı Adil Karaismailoğlu açıkladı!
Türksat 5B ne zaman aktif olacak, Türksat 5B uydusu fırlatıldı mı? Türksat 5B nedir, ne işe yarayacak? Bakanı Adil Karaismailoğlu açıkladı! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türksat’ın Ankara Gölbaşı’nda bulunan yerleşkesinde basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasında Türksat 5B hakkında bilgilendirmelerde bulunan Bakan Karaismailoğlu, Türksat 5B’nin hizmete alınacağı tarihi duyurdu. Peki, Türksat 5B ne zaman aktif olacak, Türksat 5B uydusu fırlatıldı mı? Türksat 5B nedir?
9.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Bakan Karaismailoğlu: Çamlıca Kulesi'ni bir yılda 563 bin kişi ziyaret etti
Bakan Karaismailoğlu: Çamlıca Kulesi'ni bir yılda 563 bin kişi ziyaret etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da Çamlıca Kulesi'ni bir yılda 563 bin kişinin ziyaret ettiğini açıkladı.
29.05.2022 Siyaset
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar Ukrayna - Rusya savaşı 8'inci gününde de tüm şiddetiyle sürüyor. İki ülke heyetleri ikinci tur müzakereler için Brest'te bir araya gelmişti. Bölgeden gelen son dakika haberine göre; toplantı sonra erdi. İkinci toplantıdan çıkan somut sonuç iki tarafın da insani koridor etrafında geçici ateşkes üzerinde uzlaşıya varması oldu. Bu gelişmelerden hemen önce Ukrayna lideri Zelenski ve Putin peş peşe açıklamalar yaptı. Zelenski, "Putin'in endişelerinin farkındayım, konuşmak zorundayız" mesajı verdi. Putin ise söyleminde bir değişime gitmedi ve "Nazilerle savaşıyoruz" dedi. Öte yandan İkinci tur görüşmelerin ardından Rus heyetinden de bir açıklama geldi. Başmüzakereci Vladimir Medinski, "Ciddi ilerleme sağlandığını düşünüyoruz" derken, sivillerin tahliyesi için oluşturulacak insani koridor etrafından muhtemel ateşkeste anlaşma sağlandığını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.03.2022 Dünya
Bakan Karaismailoğlu: TÜRKSAT 5B ile uydu sayısını 8'e çıkarıyoruz
Bakan Karaismailoğlu: TÜRKSAT 5B ile uydu sayısını 8'e çıkarıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Kendi uydusunu üreten dünyadaki ilk 10 ülke arasında yerimizi alacağız” dedi.
18.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Türksat 5B ne zaman fırlatılacak? Türksat 5B uydusu nedir, ne işe yarar, özellikleri neler?
Türksat 5B ne zaman fırlatılacak? Türksat 5B uydusu nedir, ne işe yarar, özellikleri neler? Türksat 5B uydusunun fırlatma tarihi merak ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türksat 5B uydusunun ne zaman uzaya fırlatılacağını açıkladı. Peki, Türksat 5B ne zaman fırlatılacak? Türksat 5B uydusu nedir, ne işe yarar, özellikleri neler?
10.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'den flaş hamle! Resmen harekete geçildi, artık yerli üretim yapılacak
Türkiye'den flaş hamle! Resmen harekete geçildi, artık yerli üretim yapılacak Türkiye için sevindiren gelişme. Flaş hamle geldi. Türk S/İHA’larının kritik bir parçası daha yerli olarak üretildi. Ankara bu ürünle hem ambargo kıskacından, hem de yurt dışına satılacak S/İHA’lar için başka ülkelerden alınan onay sürecinden kurtuldu.
30.11.2021 Ekonomi
Türksat AŞ, üretim ve testleri tamamlanan Türksat 5B'yi teslim aldı
Türksat AŞ, üretim ve testleri tamamlanan Türksat 5B'yi teslim aldı Türksat AŞ, Fransa'daki Airbus Defence and Space (Airbus D&S) Tesisleri'nde düzenlenen törenle üretim ve test süreçleri tamamlanan Türksat 5B uydusunu teslim aldı.
21.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Türksat, 5'inci nesil uydusunun gücüyle CABSAT'a katılıyor
Türksat, 5'inci nesil uydusunun gücüyle CABSAT'a katılıyor TÜRKSAT AŞ, 26-28 Ekim’de Dubai'de gerçekleştirilecek Orta Doğu'nun en büyük yayıncılık fuarı 'CABSAT 2021'e 5'inci nesil uydusu Türksat-5A'nın gücüyle katılacak. Türksat AŞ, fuarda ayrıca milli ve yerli uydu anten ailesi PeycON'u Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) pazarı için görücüye çıkaracak.
25.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Profen, yerli ve milli ürünleriyle IDEF'21'de boy gösterdi
Profen, yerli ve milli ürünleriyle IDEF'21'de boy gösterdi Profen, insansız hava araçlarında (İHA), füze ve benzeri platformlarda kullanılan, yerli ve milli imkanlarla üretilen birçok yeni teknoloji ürününü 15'inci Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nda (IDEF'21) sergiledi.
23.08.2021 Bilim ve Teknoloji
ASELSAN polisi afetlerde ve acil durumlarda da kesintisiz konuşturacak
ASELSAN polisi afetlerde ve acil durumlarda da kesintisiz konuşturacak ASELSAN, Mobil Muhabere Aracı ile Emniyet Genel Müdürlüğünün afet ve acil durumlarda kesintisiz telsiz iletişimini sağlayacak.
23.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Yerli savaş uçağında son dakika açıklaması! Tarih belli oldu
Yerli savaş uçağında son dakika açıklaması! Tarih belli oldu IDEF Fuarı’nda Türkiye’nin beşinci nesil savaş uçağı projesi görücüye çıktı. Milli Muharip Uçağı, 18 Mart 2023 tarihinde hangardan çıkacak. Bekâ projesi olan, F-35’ten daha üstün özellikli yerli savaş uçağı projesiyle Türkiye, teknolojide bir üst lige çıkmış olacak.
19.08.2021 Gündem
İstanbul'a Çamlıca Kulesi'nden bakmak!
İstanbul'a Çamlıca Kulesi'nden bakmak! Çamlıca Kulesi 4 yılda tamamlandı, megakentin en yüksek yapısı olarak yerini aldı. Kule, Çamlıca'daki anten kirliliğini ortadan kaldırdı. Çamlıca Kulesi, açıldığı günden bu yana İstanbul'a tepeden bakmak isteyenlerin adresi oldu. CNN Türk ekibinden Fulya Öztürk ve Halil Kahraman, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Çamlıca Kulesi’nde buluştu.
13.06.2021 Gündem
İstanbul'un dev kulesi! 33 anten kaldırıldı, tek bir kulede toplandı!
İstanbul'un dev kulesi! 33 anten kaldırıldı, tek bir kulede toplandı! İstanbul'un dev kulesi! 33 anten kaldırıldı, tek bir kulede toplandı!
13.06.2021 Haber
TOGG'un yerli kokpit tasarımı ve üretimi Kocaeli'nden
TOGG'un yerli kokpit tasarımı ve üretimi Kocaeli'nden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) için yerli ve milli imkanlarla kokpit tasarımı ve üretimi yapan Farplas Otomotiv'in, Türkiye'nin Otomobili'nin önemli yerli tedarikçilerinden ve paydaşlarından biri olduğunu belirterek, "TOGG, endüstrideki elektrikli araç ve otonom araç dönüşümünü yakalamış bir projemiz." ifadesini kullandı.
3.06.2021 Ekonomi
Çamlıca Kulesi ne işe yarar? Çamlıca Kulesi seyir terasına giriş ücretli mi? Çamlıca Kulesi yüksekliği ve teknik özellikleri!
Çamlıca Kulesi ne işe yarar? Çamlıca Kulesi seyir terasına giriş ücretli mi? Çamlıca Kulesi yüksekliği ve teknik özellikleri! İstanbul'un ve Avrupa'nın en yüksek yapısı ünvanını taşıyan Çamlıca Kulesi, çağ açan fethin 568'inci yıldönümünde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı. İstanbullulara, mega kenti, panoramik olarak izleme olanağı sunacak olan,Çamlıca Kulesi'nin, deniz seviyesinden 587 metre yüksekliği bulunuyor. Peki, Çamlıca Kulesi ne işe yarar? Çamlıca Kulesi giriş ücretli mi? Çamlıca Kulesi özellikleri ne? Çamlıca Kulesi kaç metre? Çamlıca Kulesi yüksekliği ve teknik özellikleri!
29.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anten ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anten haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.