Annem

Annem

Son dakika annem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan annem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını annem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Annem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan annem gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.433 annem haberi bulunmuştur. Tüm annem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi  Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat'ın 'Devriamber' adlı sergisi, Ankara’da Cumhuriyet Müzesi’nde açıldı. Yoğun bir ilgiyle karşılanan sergi, 25 Mayıs’a kadar devam edecek.
26.04.2024 Gündem
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Sihirli Annem’in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın babası vefat etti
Sihirli Annem’in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın babası vefat etti Sihirli Annem dizisiyle tanınan oyuncu Damla Ersubaşı'nın babası vefat etti. Babasının fotoğrafını paylaşan Damla Ersubaşı "Gitti pamuğum bitti her şeyim" ifadelerini kullandı.
12.04.2024 Magazin
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmam
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmam Bergüzar Korel, İbrahim Selim’in YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”ye katılarak özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Takıntıları olduğunu söyleyen Korel, Halit Ergenç’le nasıl tanıştıklarını da anlattı.
11.04.2024 Magazin
Depremde ailesini kaybeden acılı babanın sözleri yürek yaktı! Gözyaşlarına boğuldu
Depremde ailesini kaybeden acılı babanın sözleri yürek yaktı! Gözyaşlarına boğuldu Adana'da depremde bütün ailesini kaybeden Fatih Karaca, “Dünya kadar malım olsa ne yazar, bayramda boynuma sarılan bir evladım kalmadı” diyerek gözyaşlarına boğuldu.
10.04.2024 Adana
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı yeni aşkını paylaştı: ’Şarkıyı enişteniz seçti’’
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı yeni aşkını paylaştı: ’Şarkıyı enişteniz seçti’’ Sihirli Annem dizisinde Tuğçe karakterine hayat veren Damla Ersubaşı olaylı boşanmanın ardından yeni bir aşkla yelken açtı. 2 çocuğunun babası Mustafa Can Keser’den ayrıldıktan sonra yeni sevgilisini sosyal medyadan ilan etti.
3.04.2024 Magazin
Eşini bıçak darbesiyle öldürdü! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı
Eşini bıçak darbesiyle öldürdü! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı Bursa'da otomobilde tartıştıktan sonra araçtan inip uzaklaşan eşi Leyla Koca'yı (45) peşinden gidip 4 bıçak darbesiyle öldüren tutuklu sanık Hakkı Koca, O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Sanık Koca. "Leyla, telefonumla sevgilisini aradı sonra da telefonu bana attı, araçtan indi. Yakalamak için peşinden koştum. Ellerinde demir çubuklar bulunan 3 kişi bana saldırdı. Leyla'nın üzerine düştüm. İlk bıçak darbesini orada vurdum. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.
1.04.2024 Gündem
Dronlu çoban gündem oldu! İnekleri ahıra evinden çıkmadan böyle getirdi
Dronlu çoban gündem oldu! İnekleri ahıra evinden çıkmadan böyle getirdi Giresun’da yaşayan Faruk İlyasoğlu, evinin balkonundan kullandığı dronu ile ineklerini ahıra getirdi. İlyasoğlu, ineklerini drone ile evinin altındaki ahıra getirirken kaydettiği anları ise sosyal medyasında paylaştı.
26.03.2024 Gündem
Çobanlık yaparken keşfedildi! Tanıştığı antrenör hayatını değiştirdi!
Çobanlık yaparken keşfedildi! Tanıştığı antrenör hayatını değiştirdi! Aksaray'ın Eskil ilçesinde koyun otlatıp futbol oynarken mahalleyi ziyarete gelen ve aynı zamanda antrenör olan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mihman Altıntop’un kendisiyle konuşup yönlendirdiği Çağla Çağatan (18), spor lisesini bitirip, beden eğitimi öğretmenliği bölümünü kazandı. Kadınlar 3’üncü Lig Tuz Gölüspor takımında da forma giyen Çağatan, “'Yapamaz' dediler, başardım. İlk önce eğitimimi bitirip büyük bir futbolcu olup kendimin ve ailemin hayatını kurtarmak istiyorum. Hedeflerim büyük, inşallah olur” dedi.
25.03.2024 Gündem
Bahar Öztan’ın oğlunun babası kim, oğlunun adı nedir? Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Bahar Öztan'ın eşi kimdir?
Bahar Öztan’ın oğlunun babası kim, oğlunun adı nedir? Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Bahar Öztan'ın eşi kimdir? Dördüncü kez kansere yakalanan ve uzun süredir tedavisi devam eden ünlü oyuncu Bahar Öztan, 61 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Bahar Öztan'ın çocuğu var mı? Bahar Öztan'ın oğlunun adı ne, babası kim, Bahar Öztan'ın eski eşi Yavuz Çolak kimdir?
22.03.2024 Magazin
Adanalı yazardan bir şehir fantezisi... Bereketli toprakların yeni edebiyatçısı Ünal: 'Kemal'lerin izinden gitmek istiyorum
Adanalı yazardan bir şehir fantezisi... Bereketli toprakların yeni edebiyatçısı Ünal: 'Kemal'lerin izinden gitmek istiyorum Muzafferin Ölüm Uykusu kitabının yazarı Zekeriya Ünal Çukurova'nın bereketli topraklarının yeni nesil yazarları arasında dikkat çekiyor. Yazım serüvenine öyküyle başlayan Ünal, " Yeni öyküler yazmak, yeni kitaplar yayınlamak ve daha çok okura ulaşmak istiyorum. Yaşar Kemal’lerin, Orhan Kemal’lerin doğduğu bu bereketli topraklarda yeni bir edebiyatçı olarak onların izinden gitmek niyetindeyim." diyor.
21.03.2024 Adana
Hande Yener'in büyük acısı! 'Dünyamı kaybettim'
Hande Yener'in büyük acısı! 'Dünyamı kaybettim' Şarkıları ve sahne performanslarıyla Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden biri olan Hande Yener'in annesi Yıldız Özyener, yaşama veda etti. Hande Yener, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
18.03.2024 Magazin
Dani Alves intihar mı etti? Kardeşi Ney Alves'ten açıklama
Dani Alves intihar mı etti? Kardeşi Ney Alves'ten açıklama Barcelona ve Brezilya milli takımının eski futbolcusu Dani Alves, geçtiğimiz ay cinsel saldırı suçundan İspanyol mahkemeleri tarafından 4,5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Brezilyalı eski futbolcunun hapishanede intihar ettiği yönünde çıkan haberleri kardeşi Ney Alves yanıtladı.
14.03.2024 Dünya
Komşusunu keserle katletti, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Komşusunu keserle katletti, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Kayseri'de Hasibe Soykuk'u (51), keserle öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan komşusu İsmail Kocatürk (45), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Heyet, sanığın geçmiş sabıkaları ve duruşmadaki tutum ve davranışı ile pişmanlığı gözlemlenmediğinden cezada indirim uygulamadı.
13.03.2024 Gündem
Miray Daner’den dikkat çeken açıklama: Annem bile bana nefretle bakıyordu!
Miray Daner’den dikkat çeken açıklama: Annem bile bana nefretle bakıyordu! 'Papatyam', 'Medcezir' ve 'Vatanım Sensin' gibi çok izlenen dizilerde rol alan Miray Daner, tiyato izlemek için geldiği Kadıköy'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Neşeli halleriyle dikkat çeken güzel oyuncu, dijital platformda oynadığı 'Aslı Tuna' karakteri hakkında da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.03.2024 Magazin
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür Fenerbahçe ve Türk voleybolunun efsane isimlerinden Eda Erdem'in heykeli açıldı. Törende konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.
8.03.2024 Fenerbahçe
84 yaşındaki felçli kadına cinsel saldırıda bulunan sanık mahkemede tahliyesini istedi
84 yaşındaki felçli kadına cinsel saldırıda bulunan sanık mahkemede tahliyesini istedi Bursa'da, kendisini 'doktor' olarak tanıtıp, "Seni muayene etmeye geldim" diyen Serkan Tutkun (23), zorla girdiği evde, N.T. (84) isimli felçli kadına tokat atıp, cinsel saldırıda bulundu. Evde ziynet eşyası arayan Tutkun, tutuklanırken, kadın ise 15 gün sonra beyin kanaması geçirip öldü. N.T.'ye tokat atıp öptüğünü söyleyen ve 10 yıla kadar hapis cezası istenen Tutkun, mahkemede, "Suçu bilinçli olarak yapmadım. Tahliyemi istiyorum" dedi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilen duruşma ertelendi.
21.02.2024 Gündem
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) istismara uğrayıp, öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet ile 38 yıl hapis cezasına çarptırılan Serkan Elçetin (40), 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' suçundan yargılandığı davanın duruşmasında savunma yaptı. Elçetin, telefonunun incelenmesini isteyip, "Eymen Sadık Durak'a cinsel istismarda bulunmadım. Davaya konu olan görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı" dedi.
20.02.2024 Gündem
Uzayda Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'dan 'turistik gezi' eleştirilerine yanıt
Uzayda Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'dan 'turistik gezi' eleştirilerine yanıt iİk Türk astronot olan Alper Gezeravcı, CNN TÜRK'ün sorularını yanıtladı. Gezeravcı uzay seyahatine 'turistik gezi' eleştirilerine yönelik "Üzülmedim, her görüşe saygılıyım. Bu konuda eleştirilerine dile getirenlere saygılarımı sunuyorum, eleştiri sınırlarını belirlerken herhangi bir şeye ket vurduklarında aslında ket vurdukları konu kendi çocuklarının gelecekleri. Bu konuda dikkat etmeleri gerekiyor" dedi.
20.02.2024 Gündem
100. golünü kaydeden Emre Akbaba'dan açıklama geldi
100. golünü kaydeden Emre Akbaba'dan açıklama geldi Adana Demirspor yıldız oyuncusu Emre Akbaba, Alanya maçında attığı golle kariyerinde 100. gole ulaştı. Bu başarının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
19.02.2024 Adana
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kuzenini öldürmekten tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı. Kuzeninin olaydan kısa süre önce yengesi ile yeğenini darp ettiğini ve ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını söyleyen sanık, "Şikayet sonrasında serbest bırakılmasından cesaret alarak olay tarihinde elinde kürekle bulunduğumuz eve gelmiş ve bu olaylar meydana gelmiştir. O gün ya Beyza, ya ben, ya da Işık ölecekti. Kendimi ve ailemi korudum. İstemeyerek de olsa bir canın ölümüne vesile olduğum için pişmanım. Biz kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz, üzgünüm" dedi.
15.02.2024 Gündem
AK Parti programına saldırıda yeni gözaltılar var! Bakan Tunç duyurdu
AK Parti programına saldırıda yeni gözaltılar var! Bakan Tunç duyurdu Adalet Bakanı Tunç, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin 12 şüphelinin gözaltına alındığını, 7 şüphelinin ise arandığını açıkladı.
11.02.2024 Gündem
Hakan Altun'dan duygulandıran sözler: Annem hastanede, ben sahneye çıkacağım
Hakan Altun'dan duygulandıran sözler: Annem hastanede, ben sahneye çıkacağım Arabesk müziğin sevilen ismi Hakan Altun, Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarıyla bir araya geldi. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan annesi Meral Altun'un sağlık durumu hakkında konuştu.
11.02.2024 Magazin
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattığını belirterek, "Ağzını koli bandıyla bantlayıp, ellerini arkadan bağlayarak, soğukta balkondaki sandalyeye oturtup kafasından 5 litre su dökmüşler. Kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar. Saçlarını çekerek koparıp, üzerine idrar atmışlar. Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı" dedi.
8.02.2024 Gündem
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil İzmir’de taksici Oğuz Erge’nin canice öldürülmesi, Konya’da Ali Osman Gezginç’in yolcusu tarafından bıçaklanması sonrası bu işi senelerdir yapan insanlarla konuştuk. Taksi şoförlerinin güvenliğinin sağlanması için sadece kamera sistemi ve panik butonunun yeterli olmayacağının altını çizen sürücüler, tek bir ağızdan aynı şeyi söyledi.
7.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Annem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki annem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.