Damla Ersubaşı

Damla Ersubaşı

Son dakika Damla Ersubaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Damla Ersubaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Damla Ersubaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Damla Ersubaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan damla ersubaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 damla ersubaşı haberi bulunmuştur. Tüm damla ersubaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sihirli Annem’in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın babası vefat etti
Sihirli Annem’in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın babası vefat etti Sihirli Annem dizisiyle tanınan oyuncu Damla Ersubaşı'nın babası vefat etti. Babasının fotoğrafını paylaşan Damla Ersubaşı "Gitti pamuğum bitti her şeyim" ifadelerini kullandı.
12.04.2024 Magazin
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı yeni aşkını paylaştı: ’Şarkıyı enişteniz seçti’’
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı yeni aşkını paylaştı: ’Şarkıyı enişteniz seçti’’ Sihirli Annem dizisinde Tuğçe karakterine hayat veren Damla Ersubaşı olaylı boşanmanın ardından yeni bir aşkla yelken açtı. 2 çocuğunun babası Mustafa Can Keser’den ayrıldıktan sonra yeni sevgilisini sosyal medyadan ilan etti.
3.04.2024 Magazin
Damla Ersubaşı’dan yeni itiraf! Annem öğrendiğinde yüzüme tükürmüştü!
Damla Ersubaşı’dan yeni itiraf! Annem öğrendiğinde yüzüme tükürmüştü! Sihirli Annem dizisinde ‘Tuğçe’ karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı boşanma sürecinde yayınladığı bir videoyla uyuşturucu kullandığını itiraf etmişti. Ersubaşı şimdi de katıldığı bir YouTube programında hamile kaldığı için evlendiğini ve ailesinin kendisine büyük bir tepki gösterdiğini açıkladı.
7.02.2024 Magazin
Uyuşturucu kullandığını itiraf eden Damla Ersubaşı’ndan ‘kumpas’ açıklaması
Uyuşturucu kullandığını itiraf eden Damla Ersubaşı’ndan ‘kumpas’ açıklaması Sihirli Annem isimli dizide ‘Tuğçe’ karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı son günlerde özel hayatıyla gündemde. Damla Ersubaşı geçtiğimiz günlerde eski eşiyle tekrar davalık olmuş, yayınladığı videoyla da uyuşturucu kullandığını itiraf etmişti. Açıklamaların ardından Nişantaşı’nda görüntülenen Damla Ersubaşı mağdur olduğunu söyleyerek kendisine kumpas yapıldığını iddia etti.
28.12.2023 Magazin
Damla Ersubaşı yasaklı madde kullandığını ağlayarak itiraf etti!
Damla Ersubaşı yasaklı madde kullandığını ağlayarak itiraf etti! Sihirli Annem’in Tuğçe’si olarak tanınan, şimdilerde sosyal medya fenomenliği yapan Damla Ersubaşı, son günlerde sık sık özel hayatıyla gündeme geliyor. Ersubaşı geçtiğimiz günlerde eski eşiyle tekrar davalık olmasıyla magazin gündemine geldi. Damla Subaşı şimdi de bir dönem uyuşturucu kullandığını itiraf ederek şaşırttı.
22.12.2023 Magazin
Nuri Alço'dan sitem dolu sözler: Biz boşuna çalışmışız
Nuri Alço'dan sitem dolu sözler: Biz boşuna çalışmışız Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço, genç oyuncuların bölüm başı aldığı paralarla ilgili konuştu. Usta oyuncu açıklamasında "Bölüm başı haftalık 850 bin lira Serenay (Sarıkaya) alıyor. Böyle bir rakamlar yok" diyerek sitem etti.
17.04.2023 Magazin
Arkadaşından Damla Ersubaşı'ya şoke eden suçlama: Benim kocama nasıl göz dikersin!
Arkadaşından Damla Ersubaşı'ya şoke eden suçlama: Benim kocama nasıl göz dikersin! Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Yakın arkadaşı Müge Işık, ünlü oyuncunun hem Keser’in ailesini dolandırdığını hem de kendi eşi Sönmez Işık’ı ayartmaya çalıştığını öne sürdü.
17.04.2023 Magazin
Kiralık araba dolandırıcılığına dikkat! ‘Görmediğiniz bir şeye para yatırmayın’
Kiralık araba dolandırıcılığına dikkat! ‘Görmediğiniz bir şeye para yatırmayın’ Ramazan Bayramı’nda şehir dışına tatile çıkmak isteyen vatandaşlar, uygun araç kiralama şirketi aramaya başladı. Kendileri için en uygun olan kiralık aracı ararken, vatandaşları bekleyen tehlike ise kaparo dolandırıcılığı oldu.
16.04.2023 Ekonomi
Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, hakkındaki iddialarla ilgili suç duyurusunda bulundu
Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, hakkındaki iddialarla ilgili suç duyurusunda bulundu Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, özel hayatıyla gündeme geldi. Damla Ersubaşı, yakın arkadaşı Müge Işık’ın, eşi Sönmez Işık’a müstehcen fotoğraflar gönderdiğini öne sürdüğü açıklamalarına tepki gösterdi. Avukatıyla Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan Ersubaşı, “Üç gündür çok sistematik bir şekilde tehdit ediliyorum, üstüme iftiralar atılıyor. Hukuk yoluyla cevap veriyorum. Kimse elinin kirini benim üzerimden temizlemesin. Bugüne kadar hiç yüz kızartıcı bir davranışta bulunmadım. Kendi ayakları üzerinde duran ve 2 çocuğuna bakan bir anneyim” dedi.
17.04.2023 Magazin
Damla Ersubaşı resmen eridi! 13 günde 6 kilo verince...
Damla Ersubaşı resmen eridi! 13 günde 6 kilo verince... Sihirli Annem dizisinde Tuğçe karakteriyle tanıdığımız Damla Ersubaşı özel hayatıyla ve paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor. Bir süredir ekranlardan uzak olan ve yaptırdığı estetiklerle sık sık adından söz ettiren Damla Ersubaşı 13 günde 6 kilo verdiğini söyledi. Ersubaşı'nın son paylaşımına yorum yağdı.
5.08.2022 Magazin
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'dan estetik itirafı!
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'dan estetik itirafı! Bir dönem 'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteri ile ünlenen oyuncu Damla Ersubaşı, estetik itirafıyla ağızları açık bıraktı.
8.04.2022 Magazin
Damla Ersubaşı'dan şaşırtan itiraf: Takıntılı aşıktan şiddet gördüm
Damla Ersubaşı'dan şaşırtan itiraf: Takıntılı aşıktan şiddet gördüm Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteriyle hafızalara yer edinen ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, Barış Muslu'nun sunduğu Beyin Dedektifi programında hayatının kırılma anlarını itiraf etti.
28.03.2022 Magazin
Damla Ersubaşı barıştığı eski kocasıyla ikinci kez ayrıldı!
Damla Ersubaşı barıştığı eski kocasıyla ikinci kez ayrıldı! Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı ve eski eşi Mustafa Can Keser boşandıktan sonra yeniden barışmıştı. Çift terapisine giden çiftten yeni haber geldi. Damla Ersubaşı'nın barıştığı eski kocasıyla yine ayrıldığı iddia edildi.
24.02.2022 Magazin
Sertar Ortaç'dan kürtaj açıklaması! 'Kaç tane çocuğum olacaktı, yazık...'
Sertar Ortaç'dan kürtaj açıklaması! 'Kaç tane çocuğum olacaktı, yazık...' Sertar Ortaç'dan çarpıcı bir kürtaj itirafı geldi. Uzun yıllardır çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen Serdar Ortaç, "Aşık olup evlenirseniz baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusunu yanıtlarken, "Kaç tane olacaktı ama hep kürtaj oldular, yazık" itirafında bulundu, aralarında tanınan isimler de olduğunu belirtti.
29.01.2022 Magazin
Damla Ersubaşı, Mustafa Can Keser ile yeniden evlenecek mi? Açıklama yaptı
Damla Ersubaşı, Mustafa Can Keser ile yeniden evlenecek mi? Açıklama yaptı 'Sihirli Annem' dizisinin çocuk oyuncusu olarak ünlenen Damla Ersubaşı, iş insanı Mustafa Can Keser’den şiddet gördüğü ve ihanete uğradığı gerekçeleriyle boşanmıştı. Geçtiğimiz aylarda eski eşiyle yeniden barıştığını duyuran Damla Ersubaşı, takipçilerinin sorularını yanıtladı. Oyuncu ikinci kez evlenip evlenmeyecekleri konusuna açıklık getirdi.
29.01.2022 Magazin
Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser 2. kez evleniyor!
Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser 2. kez evleniyor! Geçtiğimiz yıl 'şiddet' ve 'ihanet' iddiasıyla boşanan Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser yeniden evleniyor. Keser, eski eşine evlilik teklifinde bulundu ve 'evet' yanıtını aldı
19.12.2021 Magazin
Damla Ersubaşı'dan 'Mustafa Can Keser' açıklaması!
Damla Ersubaşı'dan 'Mustafa Can Keser' açıklaması! Mustafa Can Keser ile 4 yıllık evliliğini geçtiğimiz sene sonlandıran oyuncu Damla Ersubaşı, geçtiğimiz haftalarda eski eşini affetmişti. Ardından mutluluk pozuyla barıştıklarını duyuran çiftten Ersubaşı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile konuya açıklık getirdi.
15.12.2021 Magazin
Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile barıştı! 'Minik kuş geri döndü'
Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile barıştı! 'Minik kuş geri döndü' Bir süredir eski eşi Mustafa Can Keser ile barıştığı iddia edilen ve her seferinde bu haberleri yalanlayan Damla Ersubaşı, geçtiğimiz yıl eylül ayında boşandığı Keser'i affetti. Güzel oyuncu, barıştıklarını sosyal medyadan duyurdu.
28.11.2021 Magazin
Damla Ersubaşı'nın eski eşinden kafa karıştıran paylaşım!
Damla Ersubaşı'nın eski eşinden kafa karıştıran paylaşım! Önce ihanet ardından da şiddet haberleriyle gündeme gelerek evliliklerini bitiren Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser'den kafa karıştıran paylaşım.
13.08.2021 Magazin
Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser tatilde!
Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser tatilde! Mide küçültme ameliyatı ile 41 kilo verip 49 kiloya inen Damla Ersubaşı, geçen yıl boşandığı Mustafa Can Keser’le Bodrum’da görüntülendi.
26.06.2021 Magazin
Damla Ersubaşı ticarete atıldı
Damla Ersubaşı ticarete atıldı Damla Ersubaşı gıda takviyeleri ve cilt bakımı ürünleri üzerine çalışma yaptıklarını, bu sektöre atıldığını söyledi.
19.06.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Damla Ersubaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki damla ersubaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.