Anneler Günü

Anneler Günü

Son dakika Anneler Günü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Anneler Günü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Anneler Günü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anneler Günü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anneler günü gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.177 anneler günü haberi bulunmuştur. Tüm anneler günü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anneler Günü için geri sayım! Anneler günü ne zaman? kaç gün kaldı?
Anneler Günü için geri sayım! Anneler günü ne zaman? kaç gün kaldı? Anneler Günü tarihi, annesine hediye almak ve güzel mesajlar göndermek isteyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Anneler Günü ilk olarak 1908 yılında Anna Jarvis tarafından ABD'de kutlandı. Annelerin toplumdaki önemini vurgulayan Anneler Günü zamanla diğer ülkelere de yayılmıştır. İşte güncel 2024 Anneler Günü tarihi...
24.04.2024 Gündem
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
23.03.2024 Dünya
'Yılbaşı çiçeği' kokinaya yoğun talep
'Yılbaşı çiçeği' kokinaya yoğun talep Yılbaşının simgelerinden biri haline gelen, şans ve bereket getirdiğine inanılan kokina çiçekleri, yoğun ilgi görüyor. Özellikle sosyal medya ile popülerliği artan kokina çiçeğine ilişkin İzmir Çiçekçiler Esnaf Odası Başkanı Kazım Kış, "Şu an fiyatlar, 125 ile 150 TL arasında değişiyor. Ancak ürün azaldıkça fiyatlar, 200-250 TL'ye çıkabilir. Kokina çiçeği, karaborsaya düşebilir" dedi.
25.12.2023 Gündem
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
Priyanka Chopra'nın kızına giydirdiği bot çok konuşuldu! 'Tarzı benimkinden daha iyi'
Priyanka Chopra'nın kızına giydirdiği bot çok konuşuldu! 'Tarzı benimkinden daha iyi' Nick Jones ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncu Priyanka Chopra, Malti Marie adını verdiği kızına giydirdiği botla gündeme geldi. Jonas'ın, eşinin Anneler Günü'nü kutlamak için paylaştığı bir fotoğrafta görünen, dünyaca ünlü bir markaya ait botun fiyatı ortaya çıkarken; sosyal medya kullanıcıları da Malti'nin tarzına yorum yağdırdı.
15.05.2023 Magazin
Merve Boluğur çocukluk fotoğraflarını paylaştı
Merve Boluğur çocukluk fotoğraflarını paylaştı Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, 'Anneler Günü'nü çocukluk kareleriyle kutladı. Ünlü oyuncunun paylaşımına takipçilerinden ''Hiç değişmemişsin'' yorumları geldi.
14.05.2023 Magazin
Koray Avcı: Anneme her hafta hediye alıp süpriz yapıyorum
Koray Avcı: Anneme her hafta hediye alıp süpriz yapıyorum Şehir hayatından sıkılıp doğaya kaçan ünlüler kervanına katılan Koray Avcı, alışveriş merkezinde objektiflere takıldı. Elindeki hediye çantası dikkat çeken ünlü şarkıcı, Anneler Günü hakkında konuştu.
14.05.2023 Magazin
Burak Yamantürk'ten Özge Özpirinçci'ye Anneler Günü kutlaması!
Burak Yamantürk'ten Özge Özpirinçci'ye Anneler Günü kutlaması! Kendisi gibi oyuncu olan Özge Özpirinçci ile geçtiğimiz yıl hayatını birleştiren ve evlendikten kısa bir süre sonra Mercan ismini verdiği kızı dünyaya gelen Burak Yamantürk, sosyal medya hesabından eşinin anneler gününü kutladı.
14.05.2023 Magazin
Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu oyunu İstanbul'da kullandı
Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu oyunu İstanbul'da kullandı Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte oyunu İstanbul’da kullandı.
14.05.2023 Gündem
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım oyunu Tuzla'da kullandı
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım oyunu Tuzla'da kullandı AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde oyunu Tuzla'da Emlak Konut Cemil Meriç İlkokul ve Ortaokulu'nda kullandı.
14.05.2023 Gündem
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş oyunu Ankara’da kullandı
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş oyunu Ankara’da kullandı Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile eşi Nursen Yavaş oylarını Ankara’da kullandı.
14.05.2023 Gündem
Bakan Kurum Ataşehir’de oy kullandı
Bakan Kurum Ataşehir’de oy kullandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Ataşehir'de oy kullandı.
14.05.2023 Gündem
Bakan Akar oyunu Kayseri'de kullandı
Bakan Akar oyunu Kayseri'de kullandı Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Hulusi Akar, oyunu Kayseri'de kullandı. Bakan Akar, "Ülkemizin içinde bulunduğu ortamı değerlendirdiğimizde geleceğimiz, güvenliğimiz, refahı bakımından, istikrarı bakımından bu seçimin önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum" dedi.
14.05.2023 Gündem
İBB Başkanı İmamoğlu oyunu kullandı
İBB Başkanı İmamoğlu oyunu kullandı İSTANBUl Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu kullandı.
14.05.2023 Gündem
Şehit annelerine anneler günü mesajları-annesiz anneler günü sözleri!  Anneler günü mesajı ve resimli 14 Mayıs Anneler Günü sözleri (anneler gününü sessiz kutlayın mesajları)
Şehit annelerine anneler günü mesajları-annesiz anneler günü sözleri! Anneler günü mesajı ve resimli 14 Mayıs Anneler Günü sözleri (anneler gününü sessiz kutlayın mesajları) Anneler Günü’nün temeli Anna Jarvis’in 1905 yılında annesinin ölüm yıl dönümünde düzenlediği anma törenine dayanıyor. 1908 yılında annelerin toplum tarafından takdir edilmesi ve onurlandırılması için çaba sarf etmeye başlayan Anna Jarvis'in çabaları Anneler Gününün dünya çapında kutlanmasına neden oldu. 1914 yılında Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Woodrow Wilson, Anneler Günü'nü resmi olarak kutlanan bir gün haline getirdi ve bu tarihten itibaren Anneler Günü her yıl kutlanmaya başlandı. Biz de bu anlamlı güne istinaden Şehit annelerine, annesi olmayanlara, annesi ölenlere yönelik anneler gününü sessiz kutlayın mesajları derledik. İşte anneler günü mesajı ve kısa uzun resimli 14 Mayıs Anneler Günü sözleri…
14.05.2023 Gündem
Anneler Günü mesajı ve resimli, kısa, uzun, yeni 2023 Anneler Günü sözleri! Eşime, sevgiliye, ablaya, kaynanaya, arkadaşa, kardeşe, teyzeye, halaya resimli anneler günü mesajları!
Anneler Günü mesajı ve resimli, kısa, uzun, yeni 2023 Anneler Günü sözleri! Eşime, sevgiliye, ablaya, kaynanaya, arkadaşa, kardeşe, teyzeye, halaya resimli anneler günü mesajları! Anneler Günü'nün kökeni antik çağlara kadar uzanmaktadır, ancak günümüzde kutlanan şekliyle ortaya çıkması 20. yüzyılın başlarına dayanmaktadır. Anneler Günü modern anlamıyla ilk kez 1908 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde kutlandı. Anna Jarvis adlı bir aktivist ve yazar, annesinin vefatından sonra annelerin değerini anlatan bir gün oluşturma fikrini gündeme getirdi. Jarvis, 1905 yılında annesinin ölüm yıl dönümünde düzenlediği anma töreniyle başlayarak, annelerin toplum tarafından takdir edilmesi ve onurlandırılması için çaba sarf etti. Anneler Günü fikri Amerika Birleşik Devletleri'nden diğer ülkelere de yayıldı ve farklı tarihlerde kutlanmaya başladı. Biz de annelerimizi onurlandırmak için birbirinden farklı, güzel, anlamlı, duygusal kısa ve uzun seçenekli 2023 Anneler Günü mesajları derledik. İşte Eşe, ablaya, kaynanaya, sevgiliye, arkadaşa, kardeşe, teyzeye, halaya duygusal resimli Anneler Günü mesajları ve sözleri…
14.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anneler Günü mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anneler Günü mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyadan Anneler Günü paylaşımında bulundu. Erdoğan, paylaşımında "Karşılıksız sevginin, şefkatin, merhametin timsali bütün annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyorum" dedi.
14.05.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'tan 'Anneler Günü' mesajı
TBMM Başkanı Şentop'tan 'Anneler Günü' mesajı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sosyal meyda hesabından yayımladığı mesajla Anneler Günü'nü kutladı.
14.05.2023 Gündem
Evlat nöbetindeki anne, Anneler Günü’nde evladının teslim olduğu haberini aldı
Evlat nöbetindeki anne, Anneler Günü’nde evladının teslim olduğu haberini aldı Diyarbakır annelerinden Esmer Koç, Anneler Günü’nde evladının teslim olduğu haberini aldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, müjdeyi Anneler Günü’nden önce vererek, "Evlat nöbetinde bir buluşma daha gerçekleşiyor” dedi. İçişleri Bakanlığı koordinesinde, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yürütülen ikna çalışmaları neticesinde, PKK terör örgütünden kaçan bir örgüt mensubu daha teslim oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, müjdeyi Anneler Günü’nden önce vererek, "Evlat nöbetinde bir buluşma daha gerçekleşiyor” dedi.
14.05.2023 Vatan TV
Emine Erdoğan'dan 'Anneler Günü' mesajı
Emine Erdoğan'dan 'Anneler Günü' mesajı Emine Erdoğan, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı paylaşımda, "Anne, gönüllere ışık tutan bir fenerdir. Duasıyla koruyan, vicdanıyla aydınlatan, şefkati dünyaya yetendir. Annemi rahmetle anarak, şehit annelerimizi ve onların şahsında evlat özlemi çeken tüm anneleri hürmetle yâd ediyorum" ifadelerini kullandı.
14.05.2023 Gündem
Bakan Akar'dan 'Anneler Günü' mesajı
Bakan Akar'dan 'Anneler Günü' mesajı Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
14.05.2023 Gündem
Hamilelere Anneler Günü mesajları 2023! İlk kez annelik heyecanı yaşayan anne adaylarına duygusal mesaj, sözler
Hamilelere Anneler Günü mesajları 2023! İlk kez annelik heyecanı yaşayan anne adaylarına duygusal mesaj, sözler Hamilelere Anneler Günü mesajları 2023 araştırılmaya devam ediyor. 14 Mayıs 2023 Pazar günü kutlanacak Anneler Günü'nde annelerimize olan minnet ve şükran hislerimizi ifade edecek mesajları araştırmaya başladık. Ancak ilk kez annelik heyecanı yaşayacak olan anne adayları için özel olarak hazırlanmış Anneler Günü mesajlarını da haberimizde derledik.
13.05.2023 Gündem
Anneanneye Anneler günü mesajları 2023! Teyzeye, anneanneye, ablama duygusal Anneler Günü mesajları
Anneanneye Anneler günü mesajları 2023! Teyzeye, anneanneye, ablama duygusal Anneler Günü mesajları Anneanneye Anneler Günü mesajları 2023 araştırılmaya devam ediyor. 14 Mayıs 2023 Anneler Günü'nde anneannesini unutmayan, ona olan sevgi ve minnet duygularını dile getirmek isteyenler araştırmalara başladı. Anneanneye duygusal kısa Anneler günü mesajlarını derledik.
13.05.2023 Gündem
Ölmüş Anneler için Anneler Günü mesajı 2023! Annesi yanında olmayanlara duygusal Anneler günü mesajları, sözleri
Ölmüş Anneler için Anneler Günü mesajı 2023! Annesi yanında olmayanlara duygusal Anneler günü mesajları, sözleri Ölmüş anneler için Anneler günü mesajları araştırılmaya devam ediyor. 14 Mayıs 2023 Anneler Günü tüm dünyada kutlanmaya başlandı. Bizi dünyaya getiren ve bugünlere gelmemize vesile olan annelerimize minnettarlığımız göstermenin günü olan Anneler Günü'nü hüzünlü geçirecekler de var. Vefat eden annesine duygusal anneler günü mesajları yazmak isteyen kişiler için en özel Anneler Günü mesajlarını derledik.
13.05.2023 Gündem
Sevgilinin annesine Anneler Günü mesajları 2023!
Sevgilinin annesine Anneler Günü mesajları 2023! Sevgilinin annesine Anneler Günü mesajları 2023 merakla araştırılmaya başlandı. Dünyanın en önemli ve en özel günlerinden olan Anneler Günü'nde müstakbel kayınvalideye gönderilecek mesajlar da araştırılmaya başlandı. Henüz tanışılmayan ve sadece telefonda görüşülen sevgilinin annesine sevecen ancak abartıya kaçmayan Anneler günü mesajları arayanlara en anlamlı mesajları derledik.
13.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anneler Günü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anneler günü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.