Anka-S

Anka-S

Son dakika ANKA-S haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ANKA-S ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ANKA-S haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anka-S

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anka-s gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 anka-s haberi bulunmuştur. Tüm anka-s haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayraktar TB2 ve ANKA’lar Yunanistan'ı alarma geçirdi! Atina İsrail ve ABD'ye koştu...
Bayraktar TB2 ve ANKA’lar Yunanistan'ı alarma geçirdi! Atina İsrail ve ABD'ye koştu... Ege'deki Türk İHA ve SİHA'ları Yunanistan'ı panikletti. Yunan Kathimerini gazetesi, Yunan Silahlı Kuvvetleri’nin iki aydan beri büyük bir gizlilik içinde, Türk İHA ve SİHA’larını (silahlı insansız hava aracı) ‘körleştirebilecek’ özelliklere sahip İsrail yapımı önleyici cihazlar yerleştirmeye başladığını aktardı. Gazete, “İsrail teknolojisi ürünü bu cihazlar sayesinde (Türk) İHA ve SİHA’larına karşı bir ‘şemsiye’ oluşturmasında son aşamaya gelindi. Yunan Silahlı Kuvvetleri, iki aydan beri büyük bir gizlilik içinde adalarda bu ‘şemsiyenin’ oluşturulmasına çalışıyor” diye yazdı.
5.07.2022 Dünya
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na 3 yeni İHA!
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na 3 yeni İHA! Milli Savunma Bakanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde görev yapacak olan 2 ANKA-S ile 1 AKSUNGUR insansız hava araçlarının (İHA) envantere alındığını açıkladı.
24.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Oyun geliştirme maratonu gençleri bekliyor
Oyun geliştirme maratonu gençleri bekliyor Atak, Anka-S gibi Türk savunma sanayisi ürünleri için geliştirdiği oyunlarla adını duyuran OTTO Games, 48 saatlik oyun maratonu düzenliyor.
14.09.2020 Bilim ve Teknoloji
ANKA-S'in testleri başarıyla tamamlandı
ANKA-S'in testleri başarıyla tamamlandı Türk Havacılık ve Uzay Sanayii iştiraki olan CTECH şirketi tarafından üretilen uydu haberleşme sistemi testleri, ANKA-S üzerinde başarıyla tamamlandı.
28.12.2019 Gündem
Dünyanın her yerine uçabilen yerli İHA
Dünyanın her yerine uçabilen yerli İHA Uydudan kontrollü ilk ANKA-S’lerin teslimi gerçekleştirildi. Artık Türkiye de aynı ABD’nin Nevada’daki merkezinden onbinlerce kilometre uzaktaki Predator uçaklarını kontrol ettiği gibi kendi milli İHA’sını dünyanın dört bir yanına operasyona yollayabilecek
3.02.2018 Gündem
Mete Yarar: Afrin’de 6 yıldan beri yer altını kazıyorlar
Mete Yarar: Afrin’de 6 yıldan beri yer altını kazıyorlar Güvenlik politikaları Uzmanı Mete Yarar, Türkiye’nin Kandil’e her gün operasyon düzenlediğini belirterek uydu kontrollü uçuş yapan ANKA-S’ler sayesinde terör örgütü PKK’nın lider kadrosunun etkisiz hale getirilmesinin çok yakın olduğunu söyledi. Yarar, "Yaklaşık 6 yıldan beri yer altını kazıyorlar. Bildiğiniz her yerin altına doğru tünellerle donatmış durumdalar. Benim bildiğim kadarıyla kilometrelerce birbirine bağlamışlar tünelleri” şeklinde konuştu.
20.01.2018 Gündem
İstihbaratta ANKA-S dönemi
İstihbaratta ANKA-S dönemi 4 ay önce ilk kez uydu kontrollü uçuş yapan ANKA-S İHA yıl sonu TSK envanterine giriyor. Uydu haberleşmesiyle binlerce kilometre öteden uçurulabilen ANKA-S’ten 2017’de 6, 2018’de ise 4 tane TSK’ya teslim edilecek
29.09.2021 Gündem
Emniyet'e yerli İnsansız Hava Aracı
Emniyet'e yerli İnsansız Hava Aracı SAVUNMA Sanayi Müsteşarlığı (SSM), Emniyet Genel Müdürlüğü'ne, artan terör olaylarından havadan takip ve istihbarat sağlanması amacıyla yerli İnsansız Hava Aracı (İHA) alınacağını açıkladı
29.09.2021 Gündem
Anka 3 özellikleri | TUSAŞ Anka 3 havalandı: ANKA-3 MİUS'un teknik özellikleri neler, ağırlığı nedir?
Anka 3 özellikleri | TUSAŞ Anka 3 havalandı: ANKA-3 MİUS'un teknik özellikleri neler, ağırlığı nedir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nin (TUSAŞ) geliştirdiği insansız savaş uçağı ANKA-3'ün, ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdiğini duyurdu. İşte ANKA-3 MİUS'un teknik özellikleri ve ağırlığı...
28.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da ikili görüşmelerde bulundu. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
8.12.2023 Gündem
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi’nin 21 Kasım Salı günü gerçekleşen açılış törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile çocuklar ve çok sayıda davetliler katıldı.
22.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Fuat Oktay'dan, '6 yaşındaki çocuğa istismar' davasıyla ilgili muhalefet ve kamuoyuna uyarı
Fuat Oktay'dan, '6 yaşındaki çocuğa istismar' davasıyla ilgili muhalefet ve kamuoyuna uyarı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara maruz bırakılmasına ilişkin "Kardeşimizin bundan sonra da bir hayatı olduğu gerçeği unutulmamalıdır. Özellikle resimlerinin kamuoyu nezdinde paylaşılmaması içinde bulunduğu durumun yaralarını sarması açısından son derece önemlidir. Çocuğun ikincil örselenmesinin önüne geçmek için, yaşadığı travmanın atlatılabilmesi için; öncelikli olarak muhalefete bu mağduriyetlerin bir siyasi şov malzemesi olmadığını hatırlatırım" dedi.
13.12.2022 Siyaset
Milli Savunma Bakanı Akar açıkladı: Önümüzdeki yıl kullanılmaya başlanacak
Milli Savunma Bakanı Akar açıkladı: Önümüzdeki yıl kullanılmaya başlanacak Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili açıklama yaptı. Bakan Akar açıklamasında, "Kürt kardeşlerimizle sorunumuz olmadığını ifade etmemize rağmen, Barış Pınarı Harekatı'nı yalnız yapmak zorunda kaldık" dedi. Bakan Akar, açıklamasının devamında "Hava savunma sistemleri: TSK, Alçak/Orta İrtifa Hava Savunma Füze Sistemi HİSAR’ı inşallah önümüzdeki yıldan itibaren kullanmaya başlayacaktır. Bu başarı, yüksek irtifa hava savunma füze sistemimiz SİPER bakımından da büyük bir müjdedir" ifadesini kullandı.
21.11.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay açıkladı: Milli uçak 2026'da göklerde
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay açıkladı: Milli uçak 2026'da göklerde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "2023'te milli uçağımızı hangardan çıkaracağız ve 2026'da göklerde görmek nasip olacak. 2031'de envantere alıyoruz." dedi.
2.03.2019 Ekonomi
Savunmada şimdi de 'mikro iHA' dönemi
Savunmada şimdi de 'mikro iHA' dönemi Türkiye, bu kez de 'mikro İHA'lara odaklandı. Avuç içi kadar İHA’larla, teröristler inlerinde gözetlenecek.
29.09.2021 Gündem
‘Hadlerini bildireceğiz!’
‘Hadlerini bildireceğiz!’ Başbakan Erdoğan Türk yapımı 'Hürkuş'un kokpitinden Suriye'ye sert mesajlar verdi
29.09.2021 Gündem
Öyle bir laf etti ki
Öyle bir laf etti ki Almanya'daki Türk vekilin neonazilerle ilgili ettiği laf başına ummadığı kadar dert açtı
12.06.2012 Dünya
Anka Yapı Fikirtepe'de Ödemelere Başladı!
Anka Yapı Fikirtepe'de Ödemelere Başladı! Anka Yapı hak sahiplerine taşınma bedeli olarak 10.000 TL peşin vererek taşınmaların 26 aralık 2011 tarihinden itibaren başlayıp en geç sömestır tatilinden sonra 5 şubat 2012’den sonra bitirileceği tüm yıkımlarında 1 mart 2012 tarihinde tamamlanacağı belirtildi.
14.12.2011 Arşiv
Erdoğan'dan CHP'ye sert cevap
Erdoğan'dan CHP'ye sert cevap CHP’nin bu ülkeye diktiği tek bir ağaç yok, bunlar yemek kitabı ile anayasa kitabını karıştırıyor, Dersim'i, Tunceli'yi uçaklar bombalarken CHP nerdeydi?'Darbeler hep CHP’nin iktidar olmaması için yapıldı' diyor...
6.08.2010 Siyaset
Erdoğan, hem doğuyu hem batıyı uyardı
Erdoğan, hem doğuyu hem batıyı uyardı Başbakan Erdoğan, hem batıyı hem de İran'ı uyardı
22.02.2010 Dünya
Meteoroloji uyardı
Meteoroloji uyardı Meteoroloji tüm bölgeleri uyardı
29.09.2021 Gündem
KEY'de fiyasko
KEY'de fiyasko Emlak Bankası’nın KEY birimine yapılan başvuruların yüzde 50’sinin hatalı olduğu anlaşıldı.
14.01.2010 Ekonomi
Libananco'da şok gelişme
Libananco'da şok gelişme Eski FBI ve CIA ajanlarından oluşan ekip geliyor
15.06.2009 Ekonomi
Ankara’da bir skandal daha
Ankara’da bir skandal daha Seçimler yaklaşırken Gökçek ile ilgili yeni iddialar da ortalığa saçılmaya devam ediyor
29.09.2021 Gündem
Oyakbank tarih oluyor
Oyakbank tarih oluyor ING Bank 7 Temmuz'dan itibaren resmi isim değişikliğini tamamlayacak ve Oyak Bank dönemi resmen son bulacak
8.06.2008 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Anka-S ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anka-s haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.