Amblem

Amblem

Son dakika amblem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan amblem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını amblem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Amblem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan amblem gelişmeleri de dahil olmak üzere 206 amblem haberi bulunmuştur. Tüm amblem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ukrayna Bayrağı Anlamı Nedir? Ukrayna Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Ukrayna Bayrağı Anlamı Nedir? Ukrayna Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Ukrayna, Doğu Avrupa'da bulunan bir ülkedir. Dünyadaki en büyük 46. ülke olan Ukrayna Avrupa'daki en geniş ikinci ülke olma özelliğine sahiptir.
15.09.2023 Eğitim
Twitter logosunu Dogecoin Shiba Inu köpeğiyle değiştirdi! Twitter mavi kuş logosu neden değişti?
Twitter logosunu Dogecoin Shiba Inu köpeğiyle değiştirdi! Twitter mavi kuş logosu neden değişti? Twitter logosu Dogecoin shiba ınu cinsi köpek logosuyla değişti. Sosyal medya devi Twitter mavi kuş amblemini değiştirdi. Gelişme üzerine kripto para birimi Dogecoin'in fiyatı uçuşa geçti. Peki Twitter dogecoin logosu neden değişti?
3.04.2023 Gündem
BBP'den amblem kararı! 'Seçimde öncelik cumhurbaşkanlığı'
BBP'den amblem kararı! 'Seçimde öncelik cumhurbaşkanlığı' CNN Türk canlı yayınında konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere ilişkin aldıkları kararı ve hedeflerini açıkladı.
12.03.2023 Gündem
N'Koudou'nun formasında neden arma olmadığı belli oldu!
N'Koudou'nun formasında neden arma olmadığı belli oldu! Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Sivas deplasmanından çıkamayan ve 'Yiğidolara' 1-0 kaybeden Beşiktaş'ta Kamerunlu futbolcu N'Koudo'nun formasında neden arma olmadığı ortaya çıktı.
5.02.2023 Beşiktaş
MSB sözleşmeli er alımı başvurularında son günler! Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri’ne sözleşmeli er alınacak! İşte başvuru şartları
MSB sözleşmeli er alımı başvurularında son günler! Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri’ne sözleşmeli er alınacak! İşte başvuru şartları Milli Savunma Bakanlığı Kara, Deniz Ve Hava Kuvvetleri Komutanlıklarına sözleşmeli er alacak. Sözleşmeli er alımı başvurularında son günlere girildi. Başvurular, 25 Eylül 2022’de sona erecek. Başvurular online olarak alınacak. Peki, MSB sözleşmeli er alımı başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli er alımı başvuru şartları ne? Sözleşmeli er maaşı ne kadar? 2022 Sözleşmeli er alımı başvuru ekranı!
13.09.2022 Personel Alımı
İnternetten araba kiralayanlar dikkat! Tüm paranız gidebilir
İnternetten araba kiralayanlar dikkat! Tüm paranız gidebilir Araba kiralayanlar dikkat! İnternet üzerinden otomobil kiralıyorsanız sakın bunu yapmayın. Batman’da yaşayan 4 çocuk babası Muhterem Çetin, askerdeki oğluna sürpriz ziyaret gerçekleştirmek için kiraladığı araç şirketi tarafından dolandırıldığını ileri sürdü.
5.09.2022 Yaşam
Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na sözleşmeli er alınacak! Sözleşmeli er başvurusu nasıl yapılır? İşte Sözleşmeli er başvuru kılavuzu 2022!
Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na sözleşmeli er alınacak! Sözleşmeli er başvurusu nasıl yapılır? İşte Sözleşmeli er başvuru kılavuzu 2022! MSB duyurdu! Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na en az ilköğretim mezunu sözleşmeli er alınacak! MSB, sözleşmeli er başvuru kılavuzunu yayımladı. Adaylar başvurularını MSB’nin Personel Temin Başkanlığı başvuru sistemi üzerinden gerçekleştirebilecek. Peki, Sözleşmeli er başvuru nasıl yapılır? Sözleşmeli er maaşı ne kadar? İşte sözleşmeli er başvuru kılavuzu 2022!
23.03.2022 Personel Alımı
MSB duyurdu! Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na en az ilköğretim mezunu sözleşmeli er alınacak! Başvurular başladı! İşte başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı!
MSB duyurdu! Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na en az ilköğretim mezunu sözleşmeli er alınacak! Başvurular başladı! İşte başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na sözleşmeli er alınacak. Başvuru kılavuzu yayınlandı. Başvuru yapacak adaylar MSB’nin Personel Temin Başkanlığı üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek. Başvurular 27 Mart’ta sona eriyor. Peki, MSB Kara Kuvvetleri sözleşmeli er başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli er başvuru şartları ne? İşte MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2021-2 dönemi yılı sözleşmeli er temini başvuru kılavuzu!
22.03.2022 Personel Alımı
Hakan Ünsal'ın forması 159 bin TL'ye satıldı!
Hakan Ünsal'ın forması 159 bin TL'ye satıldı! TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grupta şampiyonluk yarışı veren Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü, birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı'nda yapıldı. Katılımın geniş olduğu yemekte siyaset, spor ve sivil toplum kuruluşlarına ait çok sayıda kişi bir araya geldi. Gecede, Sinop Ayancıklı Galatasaray ve Milli Takım'ın eski futbolcusu Hakan Ünsal'ın 57 numaralı imzalı forması, açık arttırmada 159 bin liraya Galatasaray'ın eski Milli futbolcu Hakan Ünsal'ın 57 numaralı Galatasaray forması açık artırma ile satışa sunuldu. Formayı yine Sinoplu Çorluspor Kulüp Başkanı Yusuf Gümüş aldı.
30.01.2022 Spor Magazin
Türkiye yaptı! Atmaca görücüye çıktı! 16 yıldız detayı
Türkiye yaptı! Atmaca görücüye çıktı! 16 yıldız detayı Seri üretim hattından çıkan ilk milli güdümlü füze Atmaca'nın test atışının yapıldığı TCG Kınalıada için özel olarak hazırlanan amblem, tarihte kurulan büyük Türk devletlerinden mavi vatandaki hak ve menfaatlerin korunmasına kadar birçok mesajı içinde barındırmasıyla dikkati çekiyor.
20.06.2021 Gündem
MSB duyurdu! 2021 sözleşmeli er başvuru kılavuzu yayınlandı!
MSB duyurdu! 2021 sözleşmeli er başvuru kılavuzu yayınlandı! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kara Kuvvetleri 2021 sözleşmeli er başvurularının 5 Nisan 2021 tarihinde erişime açıldı. Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2021 Yılı (2021/2 Dönem) Sözleşmeli Er Başvuru Kılavuzu yayınlandı. Başvuru yapacak adaylar MSB'nin duyurusunun ardından, 2021 sözleşmeli er başvuru sürecini merak ediyor. Peki, MSB sözleşmeli er başvuruları nasıl yapılır? 2021 Sözleşmeli er başvuru şartları neler? İşte MSB Kara Kuvvetleri Sözleşmeli er başvurusu detayları...
6.04.2021 Personel Alımı
Dondurma devi, o davayı kaybetti! Maraş dondurması
Dondurma devi, o davayı kaybetti! Maraş dondurması Dünyanın en büyük dondurma üreticilerinden olan ve Türkiye'deki firması Algida'nın ürettiği birçok dondurmada 'Maraş' ismini kullanan Unilever, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2018'de aldığı Maraş dondurması coğrafi işaretinin iptali için Ankara 4'üncü Fikri ve Sinaî Hakları Hukuk Mahkemesi'ne açtığı davayı kaybetti. Oda Başkanı Şahin Balcıoğlu, Unilever'e çağrıda bulunup ürünlerinde 'Maraş' ismini kullanması için coğrafi işaret tescilindeki kriterleri yerine getirmesi gerektiğini belirterek, "Gelin bizimle anlaşın, bu anlaşmayı bir an önce imzalayın" dedi.
18.03.2021 Gündem
İstanbul'da koronavirüs çetesine operasyon!
İstanbul'da koronavirüs çetesine operasyon! İstanbul'da emniyet ekipleri kent genelinde yurt dışı bağlantılı sahte koronavirüs raporu düzenleyen suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda örgüt liderinin dünya genelinde milyonlarca takipçisi olan sosyal medya fenomeni Gürcistan uyruklu N.M. olduğu öğrenildi.
28.02.2021 Gündem
Peugeot logosunu değiştirdi! İşte yeni tasarım...
Peugeot logosunu değiştirdi! İşte yeni tasarım... Peugeot markasının küresel tasarım stüdyosu Peugeot Design Lab tarafından tasarlanan daha akıcı, daha kaliteli ve daha zarif 11'inci versiyon yeni logosu tanıtıldı.
26.02.2021 Otomobil
Mustafa Sarıgül'ün partisi ile ilgili AYM'den flaş karar!
Mustafa Sarıgül'ün partisi ile ilgili AYM'den flaş karar! Anayasa Mahkemesi, Doğru Parti'nin, kendi amblemlerine benzerlik gösterdiği iddiasıyla Türkiye Değişim Partisi ambleminin hükümsüzlüğüne ve siyasi parti sicilinden terkinine karar verilmesi yönündeki başvurusunu reddetti.
9.02.2021 Siyaset
Türk Bayrağı ne zaman belirlendi? Türk Bayrağı’nın anlamı ve tarihçesi…
Türk Bayrağı ne zaman belirlendi? Türk Bayrağı’nın anlamı ve tarihçesi… Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin bugün 100. Yılı. Atatürk bugünü tüm dünya çocuklarına armağan etti. Corona virüsü nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sosyal medya ve TV üzerinde kutlanıyor. Çocuklar için uzaktan çeşitli etkinlikler yapılırken ve evler bayraklarla süslenirken vatandaşlar Türk bayrağı hakkında araştırmalarını arttırdı. Türk Bayrağı ne zaman belirlendi? Türk Bayrağı’nın anlamı ne? İşte Türk Bayrağı tarihçesi ve özellikleri…
23.04.2020 Gündem
Yeni partinin kuruluş başvurusu yapıldı
Yeni partinin kuruluş başvurusu yapıldı İsmi “Gelecek Partisi” olduğu öğrenilen yeni partinin kuruluşu için Ahmet Davutoğlu’nun ekibi İçişleri Bakanlığı’na giderek dilekçelerini sundu.
12.12.2019 Siyaset
Yargıtay'dan terör örgütü "KCK" tespitleri
Yargıtay'dan terör örgütü "KCK" tespitleri Yargıtay 16. Ceza Dairesi, "KCK"yı, "PKK ile organik bağlantısı, açıklanan amaç ve stratejisi, hiyerarşik yapısı, üye sayısı, sahip olduğu silahlı ve zorlayıcı gücü itibariyle devletin egemenliği altında bulunan topraklardan bir kısmını devlet idaresinden cebren ayırmaya yönelik amaç suçu gerçekleştirmeye elverişli nitelikte silahlı bir terör örgütü" olarak tanımladı.
25.09.2019 Gündem
Seri yargılama, indirimli ceza, 15 gün içinde karar...
Seri yargılama, indirimli ceza, 15 gün içinde karar... AK Parti’nin hazırladığı 1. yargı paketinin ayrıntıları ortaya çıktı. TBMM’ye sunulup ekim ayı içinde yasalaştırılması hedeflenen taslakta seri yargılamadan, bazı davalarda yeniden yargılamaya kadar pek çok çarpıcı düzenleme yer alıyor. Asliye ceza mahkemelerince, adli para cezasını veya üst sınırı iki yıla kadar olan hapis cezasını gerektiren suçlarda iddianamenin kabulünden sonra 15 gün içinde karar verilecek.
23.09.2019 Siyaset
Ankara ve İzmir'de DEAŞ operasyonu!
Ankara ve İzmir'de DEAŞ operasyonu! Yurt dışında DEAŞ terör örgütü adına faaliyet gösterdikleri ve yurda kaçak yollarla girdikleri belirlenen 14 yabancı uyruklu zanlı, polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. İzmir'de de düzenlenen operasyonda 8 kişi yakalandı.
13.03.2019 Gündem
Avusturya’da 'Bozkurt' işareti yasağı yürürlüğe girdi
Avusturya’da 'Bozkurt' işareti yasağı yürürlüğe girdi Avusturya’da “aşırıcılık ve siyasal İslam ile mücadele” gerekçesiyle aralarında "Bozkurt" sembolünün de bulunduğu, çeşitli gruplara ait işaret ve sembollerin kullanımını yasaklayan "Sembol Yasası" yürürlüğe girdi.
1.03.2019 Dünya
Artık o veriler internete taşındı
Artık o veriler internete taşındı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin coğrafi işaret envanterinin dijital ortama taşındığını belirterek, "Oluşturduğumuz güçlü veri tabanıyla istatistiki veriler, bu konuda çalışan araştırmacılar için zengin bir kaynak olacak. Ülke genelinde bu konuya ilişkin farkındalığın artmasıyla ekonomik katma değerimiz de artacaktır." ifadesini kullandı.
28.02.2019 Ekonomi
MEB'den özel okul tabelalarına düzenleme
MEB'den özel okul tabelalarına düzenleme Milli Eğitim Bakanlığı, özel okul tabelalarına ilişkin düzenleme yaptı. Yapılan düzenleme ile özel eğitim kurumlarında okulun resmi adının dışında başka bir isim kullanılamayacak.
22.02.2019 Eğitim
Bakanlıkların logoları değişiyor
Bakanlıkların logoları değişiyor Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yeniden yapılandırılan bakanlıkların yeni amblem ve logo tasarımları tamamlandı.
7.11.2018 Gündem
Bakanlıklara "yıldızlı" amblem
Bakanlıklara "yıldızlı" amblem Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 16 bakanlığın amblem ve logolarına dair yeni bir çalışma başlattı. 16 bakanlığın amblemi nihai çalışmanın sonlanması ile değiştirilecek ve Cumhurbaşkanlığı forsunda yer alan 16 Türk devletini temsil eden yıldızlar da bakanlık amblemlerinde yer alacak.
11.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Amblem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki amblem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.