Alucra

Alucra

Son dakika alucra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alucra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alucra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alucra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alucra gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 alucra haberi bulunmuştur. Tüm alucra haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları: Giresun Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Giresun belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları: Giresun Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Giresun belediye başkan adayları Giresun yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Giresun iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Giresun Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Giresun aday listesi
31.03.2024 Gündem
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Giresun geldi. Giresun yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Giresun Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Giresun'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti TBMM'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, yaşamını yitirdi.
14.12.2023 Gündem
28 Plaka Neresi? 28 Hangi Şehrin Plakası? 28 Hangi İlin Plaka Kodu?
28 Plaka Neresi? 28 Hangi Şehrin Plakası? 28 Hangi İlin Plaka Kodu? Plaka bilgileri gerekli olduğu durumlarda trafikte kullanıcı hakkında bazı bilgilerin edinilmesi adına gerekli olan metal bir tabeladır. Bu tabela Türkiye'de her ile bir sayı tekabül edecek şekilde alfabetik olarak belirlenmiştir. Bu doğrultuda 28 sayısına denk gelen ilimiz Karadeniz Bölgesinde yer alan Giresun ili olarak karşımıza çıkar.
22.08.2023 Yaşam
Yunus Sezer kimdir, nerenin valisi oldu? Eski AFAD Başkanı Yunus Sezer nereli, kaç yaşında, evli mi, ne mezunu? İşte Yunus Sezer’in eğitimi…
Yunus Sezer kimdir, nerenin valisi oldu? Eski AFAD Başkanı Yunus Sezer nereli, kaç yaşında, evli mi, ne mezunu? İşte Yunus Sezer’in eğitimi… AFAD Başkanı Yunus Sezer, Edirne Valisi olarak atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 57 ile yeni vali ataması yapılırken, AFAD Başkanı Yunus Sezer de Edirne Valisi olarak görevlendirildi. Peki, Yunus Sezer kimdir, ne mezunu, kaç yaşında ve nereli? İşte Yeni Edirne Valisi Yunus Sezer hakkında merak edilenler…
10.08.2023 Gündem
Yaşlı çiftin ölümünde 'kimseye muhtaç olmama' dramı ortaya çıktı! Bütün mal varlıklarını devlete bağışlamışlar
Yaşlı çiftin ölümünde 'kimseye muhtaç olmama' dramı ortaya çıktı! Bütün mal varlıklarını devlete bağışlamışlar Giresun'un Alucra ilçesinde Fatma Sağlık (86) ile onu öldürüp aynı silahla intihar eden Ali Sağlık (85), son yolculuklarına uğurlandı. Ali Sağlık'ın bir süredir yatalak olan eşi Fatma Sağlık’a baktığı, kimseye muhtaç olmamak için onu öldürüp intihar ettiği iddia edildi. Sağlık çiftinin 2018 yılında TRT’de yayınlanan ‘Ömür Dediğin’ adlı programın 168’inci bölümüne konuk olduğu öğrenildi.
3.08.2023 Gündem
5 yıl önce TV programına konuk olmuşlardı: Eşini av tüfeği ile öldürüp, intihar etti
5 yıl önce TV programına konuk olmuşlardı: Eşini av tüfeği ile öldürüp, intihar etti Giresun’un Alucra ilçesinde yaşayan Ali Sağlık (85) eşi Fatma Sağlık’ı (86) av tüfeği ile öldürdükten sonra intihar etti. Sağlık çiftinin 2018 yılında TRT’de yayınlanan ‘Ömür Dediğin’ adlı programın 168’inci bölümüne konuk olduğu öğrenildi.
3.08.2023 Gündem
Doğu Karadeniz'de mevsimin ilk KKKA vakası! 'İçindeki virüsü kusuyor'
Doğu Karadeniz'de mevsimin ilk KKKA vakası! 'İçindeki virüsü kusuyor' Doğu Karadeniz Bölgesinde bu günlerde havaların genelde soğuk ve yağışlı gitmesi kene vakalarını engellemedi.
13.05.2023 Sağlık
Beyoğlu’nda derneğe silahlı saldırı: 1’i ağır 3 yaralı
Beyoğlu’nda derneğe silahlı saldırı: 1’i ağır 3 yaralı Beyoğlu’nda Giresun Alucra Topcam Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Güzelleştirme Lokaline ismi öğrenilemeyen bir kişi silahlı saldırıda bulundu. Aynı masada oyun oynayan üç kişiyi yaralayan saldırgan olay yerinden kaçtı.
18.03.2023 Yaşam
Prof. Dr. Ahmet Apaydın: Giresun’un güney ilçeleri deprem riski altında
Prof. Dr. Ahmet Apaydın: Giresun’un güney ilçeleri deprem riski altında Kahramanmaraş’ta 7,7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen depremlerin ardından Giresun Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Apaydın ve Doç Dr. Eren Kömürlü Giresun’un deprem risk durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
9.02.2023 Gündem
Giresun TOKİ çekilişi canlı yayın izle! TOKİ Giresun kura çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 2+1 3+1 nihai isim listesi sorgulama ekranı...
Giresun TOKİ çekilişi canlı yayın izle! TOKİ Giresun kura çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 2+1 3+1 nihai isim listesi sorgulama ekranı... Giresun TOKİ kura çekimi sonuçları canlı yayın ileme ve 2+1 3+1 TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi sorgulama ekranı merak ediliyor. Giresun TOKİ kura sonuçları isim listesi 2022 toki.gov.tr üzerinden ilan edilecek. Giresun Alucra, Bulancak, Görele ilçelerinde kura sonuçları belli olacak. Peki, TOKİ Giresun kura çekimi ne zaman? TOKİ Giresun kura sonuçları nasıl sorgulanır? Giresun TOKİ çekilişi canlı yayın ile TOKİ 2+1 3+1 nihai isim listesi sorgulama ekranı...
17.12.2022 Ekonomi
Enerjide dışa bağımlılığı bitirecek sistem! Bir ilçenin ihtiyacını karşılıyor
Enerjide dışa bağımlılığı bitirecek sistem! Bir ilçenin ihtiyacını karşılıyor Giresun'un Alucra ilçesinde genç iş adamı Fatih Gündüz ve kardeşlerinin 15 milyon liralık maliyetle kurduğu Karadeniz bölgesinin en büyük güneş enerji santrali tam kapasiteyle elektrik üretmeye başladı.
10.12.2022 Ekonomi
Ulaşımı 30 dakika kısaltıyor, kar düştüğünde hizmete açılacak
Ulaşımı 30 dakika kısaltıyor, kar düştüğünde hizmete açılacak Karadeniz Bölgesi'ni İç Anadolu Bölgesi'ne bağlayan önemli güzergahlardan olan 5 bin 900 metre uzunluğundaki Eğribel Tüneli'nin bir tüpü kar düştüğünde tek tüpten hizmete açılacak.
25.11.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Giresun'da 14 kişi yedikleri mantardan zehirlendi
Giresun'da 14 kişi yedikleri mantardan zehirlendi Giresun'un Çamoluk ilçesinde mantar yedikten sonra rahatsızlanan 14 kişi hastanede tedaviye alındı.
13.07.2022 Yaşam
Musa Askan Yamak kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte boksör Musa Askan Yamak’ın hayatı!
Musa Askan Yamak kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte boksör Musa Askan Yamak’ın hayatı! Genç boksör Musa Askan Yamak hayatını kaybetti. 75 profesyonel maçında hiç yenilmeyen genç boksör Musa Askan Yamak’tan gelen acı haber sonrasında, Musa Askan Yamak’ın kariyeri meral ediliyor. Peki, Musa Askan Yamak kimdir, kaç yaşında ve nereli? Musa Askan Yamak neden öldü? Musa Askan Yamak’ın ölüm nedeni ne? Musa Askan Yamak boks maçında mı öldü? İşte Musa Askan Yamak’ın kariyeri!
16.05.2022 Diğer Sporlar
Türk boksör Musa Askan Yamak ringde hayatını kaybetti
Türk boksör Musa Askan Yamak ringde hayatını kaybetti 75 profesyonel maçında hiç yenilmeyen genç boksör Musa Askan Yamak, kalbine yenildi.
15.05.2022 Diğer Sporlar
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi!
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi! Kar yağışının etkisini göstermeye devam ettiği illerimizde okullar tatil edildi. İşte kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği illerimiz...
14.03.2022 Gündem
Kırıkkale Valisi AFAD başkanı olarak atandı! Yeni AFAD başkanı Yunus Sezer kimdir (nereli, kaç yaşında, önceki görevleri)?
Kırıkkale Valisi AFAD başkanı olarak atandı! Yeni AFAD başkanı Yunus Sezer kimdir (nereli, kaç yaşında, önceki görevleri)? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı'na ilişkin atama kararları da belli oldu. Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığına ilişkin atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre AFAD Başkanlığına, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer getirildi. Peki, Yunus Sezer kimdir?
11.09.2021 Gündem
AFAD Başkanlığı'na Kırıkkale Valisi Yunus Sezer atandı
AFAD Başkanlığı'na Kırıkkale Valisi Yunus Sezer atandı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
11.09.2021 Gündem
Karaismailoğlu: Mağduriyetleri çok kısa bir sürede giderdik
Karaismailoğlu: Mağduriyetleri çok kısa bir sürede giderdik Sel felaktiyle ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Giresun'da vatandaşlarımızın mağduriyetlerini çok kısa bir sürede giderdik. Köprülerimizi, yollarımızı tamamladık. Giresun'da olduğu gibi diğer afet bölgelerini hızla normale döndüreceğiz" dedi.
24.08.2021 Gündem
Otomobil ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Otomobil ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı Gümüşhane’de otomobil, karşı yönden gelen kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Kazada kamyonet sürücüsü Baykan Gül (46) hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
22.07.2021 Gündem
Giresun'da etkili sağanak; dere taştı, yollar çamurla kaplandı
Giresun'da etkili sağanak; dere taştı, yollar çamurla kaplandı Giresun'un Alucra ilçesinde şiddetli sağanakla daha önce kuruyan derenin taşması sonucu, su taşkını meydana geldi, yollar çamur ve taşlarla kaplandı. Ciddi olumsuzluğun yaşanmadığı bölgede, ekipler temizleme çalışması başlattı.
26.06.2021 Yaşam
Otomobil 90 metrelik uçuruma yuvarlandı: 2 ölü, 2 yaralı
Otomobil 90 metrelik uçuruma yuvarlandı: 2 ölü, 2 yaralı Giresun'un Çamoluk ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkıp uçuruma yuvarlanan otomobildeki Saadet Meyrilli (68) ve Ekrem Safi (84) hayatını kaybetti, 1i çocuk, 2 kişi de yaralandı.
20.06.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Alucra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alucra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.