Yunus Sezer kimdir, nerenin valisi oldu? Eski AFAD Başkanı Yunus Sezer nereli, kaç yaşında, evli mi, ne mezunu? İşte Yunus Sezer’in eğitimi…
Yunus Sezer kimdir, nerenin valisi oldu? Eski AFAD Başkanı Yunus Sezer nereli, kaç yaşında, evli mi, ne mezunu? İşte Yunus Sezer’in eğitimi… AFAD Başkanı Yunus Sezer, Edirne Valisi olarak atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 57 ile yeni vali ataması yapılırken, AFAD Başkanı Yunus Sezer de Edirne Valisi olarak görevlendirildi. Peki, Yunus Sezer kimdir, ne mezunu, kaç yaşında ve nereli? İşte Yeni Edirne Valisi Yunus Sezer hakkında merak edilenler…
10.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Bakanlar İstanbul'a geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Bakanlar İstanbul'a geldi İstanbul'da etkili olan kar yağışı sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve AFAD Başkanı Yunus Sezer Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla İstanbul'da geldi.
25.01.2022 Gündem
Kırıkkale Valisi AFAD başkanı olarak atandı! Yeni AFAD başkanı Yunus Sezer kimdir (nereli, kaç yaşında, önceki görevleri)?
Kırıkkale Valisi AFAD başkanı olarak atandı! Yeni AFAD başkanı Yunus Sezer kimdir (nereli, kaç yaşında, önceki görevleri)? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı'na ilişkin atama kararları da belli oldu. Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığına ilişkin atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre AFAD Başkanlığına, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer getirildi. Peki, Yunus Sezer kimdir?
11.09.2021 Gündem
AFAD Başkanlığı'na Kırıkkale Valisi Yunus Sezer atandı
AFAD Başkanlığı'na Kırıkkale Valisi Yunus Sezer atandı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
11.09.2021 Gündem