Altın Palmiye

Altın Palmiye

Son dakika altın palmiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan altın palmiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını altın palmiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altın Palmiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altın palmiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 198 altın palmiye haberi bulunmuştur. Tüm altın palmiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merve Dizdar Cannes Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı
Merve Dizdar Cannes Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı Fransa'da 76'ncı Cannes Film Festivali'nde Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği Kuru Otlar Üstüne filminde rol alan Merve Dizdar, "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı. Dizdar, Altın Palmiye kazanan ilk Türk kadın oyuncu oldu.
28.05.2023 Magazin
Meryem Uzerli Cannes pozları ile adından söz ettirdi!
Meryem Uzerli Cannes pozları ile adından söz ettirdi! Altın Palmiye için birbirinden iddialı filmlerin yarıştığı 76. Cannes Film Festivali dün başladı. Festivalde, "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle ismini milyonlarca kitleye duyuran Türk oyuncu Meryem Uzerli de vardı.
17.05.2023 Magazin
'Çirkin Kral'ın hayatı film oluyor!
'Çirkin Kral'ın hayatı film oluyor! Ünlü organizatör Ahmet San, Yılmaz Güney’in hayatını beyazperdeye yansıtacak. Bir yıla yakındır bu film için çalışmalarını sürdüren San, Türk sinemasının ‘Çirkin Kral’ının hikâyesini uluslararası bir ekiple anlatacak. Fatoş Güney’in kitabından uyarlanacak film, 2024’te vizyona girecek.
9.04.2023 Magazin
Oyuncu Charlbi Dean hayatını kaybetti!
Oyuncu Charlbi Dean hayatını kaybetti! Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye'yi kazanan 'Triangle Of Sadness' (Hüzün Üçgeni) adlı filmin yıldızı Güney Afrikalı aktris Charlbi Dean, yaşamını yitirdi.
31.08.2022 Magazin
Cannes Film Festivali'nde ödüller sahibini buldu!
Cannes Film Festivali'nde ödüller sahibini buldu! 75. yıl dönümünü yaşayan Cannes Film Festivali'nin ödül töreni gerçekleşti. 21 uluslararası filmin arasında yaşanan 12 günlük rekabet sona erdi. İsveçli yönetmen Ruben Östlund'un TRT ortak yapımı filmi "Hüzün Üçgeni" 75. Cannes Film Festivali'nde "Altın Palmiye"nin sahibi oldu.
28.05.2022 Kültür Sanat
74. Cannes Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu!
74. Cannes Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu! Bu yıl 74'üncüsü düzenlenen Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye ödülünü "Titane" adlı filmi kazandı.
17.07.2021 Kültür Sanat
Bakanlık az önce açıkladı! 25 milyon lira destek!
Bakanlık az önce açıkladı! 25 milyon lira destek! Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca, 2021 yılında sinema sektörüne 26 proje için 25 milyon 50 bin lira destek sağlandı.
24.04.2021 Ekonomi
Cillian Murphy kimdir? İşte Cillian Murphy filmleri, dizileri ve hayatı
Cillian Murphy kimdir? İşte Cillian Murphy filmleri, dizileri ve hayatı Peaky Blinders dizisinde Thomas Selby karakterini canlandıran Cillian Murphy internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Cillian Murphy kimdir? İşte Cillian Murphy filmleri, dizileri ve hayatı...
10.05.2020 Gündem
Misk kedisi nedir? Misk kedisi türleri nelerdir? Dışkısından kahve mi yapılıyor?
Misk kedisi nedir? Misk kedisi türleri nelerdir? Dışkısından kahve mi yapılıyor? Coronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edilen Hindistan'da 1990 yılından beri gözükmeyen nesli tehlike altındaki Malabar misk kedisi yeniden ortaya çıktı. Misk kedisi görüntülerinin ardından arama motorlarından misk kedisi hakkındaki araştırmalar arttı. Misk kedisi nedir? Misk kedisi türleri nelerdir?
28.03.2020 Gündem
Roman Polanski kimdir? (Cesar Sinema Ödülleri alınırken protesto edildi)
Roman Polanski kimdir? (Cesar Sinema Ödülleri alınırken protesto edildi) Fransa'nın Oscar'ı olarak bilinen Cesar Sinema Ödülleri sahiplerini buldu. Fransız yönetmen Ladj Ly'in yönettiği "Les Miserables" en iyi film ve en iyi montaj ödüllerine layık görülürken, tecavüzle suçlanan Polonya asıllı Fransız Roman Polanski, "J'accuse" filmiyle en iyi yönetmen ödülünü aldı. Polanski, ödülü almak için sahneye çıktığında birçok sanatçı ve davetli salonu terk ederek tepkilerini gösterdi. Roman Polanski kimdir?
29.02.2020 Gündem
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular… 2020 Oscar Ödül Töreni’nin ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyor. Bu sene 92’incisi düzenlenecek olan Oscar Ödül Töreni’nde her zamanki gibi iddialı birçok film, oyuncu ve yönetmen yarışıyor. Peki 2020 Oscar ödül töreni ne zaman? 92. Oscar ödül töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
9.02.2020 Gündem
Murat Cemcir'e övgü
Murat Cemcir'e övgü Altın Palmiye ödüllü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın “Ahlat Ağacı” filmindeki başarılı performansıyla dikkat çeken Murat Cemcir, New York’ta Tribeca yazarları tarafından “yılın en iyi oyuncu performansı” değerlendirmesinde yer almayı başardı.
18.07.2019 Kültür Sanat
Emre Kaya'ya 3 ödül birden
Emre Kaya'ya 3 ödül birden Türk iş, sanat, basın ve televizyon dünyasının birbirinden ünlü isimlerinin buluştuğu 6. Türkiye Altın Palmiye Ödülleri Töreni’nde ödüller sahiplerini buldu.
26.03.2019 Magazin
2019 Altın Palmiye Ödülleri sahiplerini buldu
2019 Altın Palmiye Ödülleri sahiplerini buldu Türkiye’nin sinema, müzik ve televizyon alanında en prestijli ödüllerinden biri olan ‘VI. Türkiye Altın Palmiye Ödülleri’nin (VI.Turkey Golden Palm Awards) halk oylaması sona erdi. Birbirinden önemli isimler arasında kıyasıya rekabetin olduğu halk oylamasında ‘Sinema, televizyon ve müzik’ alanında 28 kategoride kazananlar açıklandı.
14.03.2019 Kültür Sanat
Bu hafta 9 film vizyona girecek
Bu hafta 9 film vizyona girecek Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 9 film vizyona girecek.
26.10.2018 Kültür Sanat
Türkiye'nin Oscar adayı belli oldu
Türkiye'nin Oscar adayı belli oldu Amerika'da yapılacak 91. Akademi Ödülleri (OSCAR) Yabancı Dilde En İyi Film Dalı'nda Türkiye'nin adayı Nuri Bilge Ceylan'ın 'Ahlat Ağacı' filmi oldu.
17.08.2018 Televizyon
Nuri Bilge Ceylan TIFF Onur Listesi’nde
Nuri Bilge Ceylan TIFF Onur Listesi’nde Dünyaca ünlü senarist ve yönetmen Nuri Bilge Ceylan, bu yıl 43'üncüsü düzenlenecek Toronto Uluslararası Film Festivali’nin (TIFF) Onur Listesi’nde yer aldı.
16.08.2018 Kültür Sanat
Tek bir doğru olamaz!
Tek bir doğru olamaz! Uluslararası alanda birçok ödüle layık görülen yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın 8’inci uzun metrajı ‘Ahlat Ağacı’; sosyal hayat, aile bağları, aşk ve inanç gibi konularda tek bir doğru ya da iyi veya kötü yoktur mesajını veriyor. Yoğun diyalog kullanan Ceylan, her bir kelimesi ile başkaldırısını yapıyor
31.05.2018 Magazin
Altın Palmiye’nin yıldızı belli oldu
Altın Palmiye’nin yıldızı belli oldu Bu yıl 71’incisi düzenlenen Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye ödülünü Japon yönetmen Hirokazu Kore-eda’nın yönettiği “Manbiki Kazoku” (Bir Aile İşi) adlı film kazandı
20.05.2018 Magazin
Ne büyük gurur!
Ne büyük gurur! Nuri Bilge Ceylan’ın ‘Ahlat Ağacı’ filmi Cannes’da dünya prömiyerini yaptı. ‘Altın Palmiye’ için yarışan film büyük ilgi gördü. Ceylan ve ekibi tam 15 dakika boyunca ayakta alkışlandı
19.05.2018 Magazin
Cannes'da Altın Palmiye, Japon filminin oldu
Cannes'da Altın Palmiye, Japon filminin oldu Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye ödülü Japon yönetmen Hirokazu Kore-eda’nın yönettiği "Manbiki Kazoku" (Bir Aile İşi) adlı filme verildi.
19.05.2018 Dünya
'Beni keşfeden Yılmaz Güney'dir'
'Beni keşfeden Yılmaz Güney'dir' Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye kazanan 'Yol' filminde rol alan Güngör Bayrak, "Beni keşfeden Yılmaz Güney oldu" dedi.
16.05.2018 Magazin
Beni Yılmaz Güney keşfetti
Beni Yılmaz Güney keşfetti 20 yıl önce Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye’yi kazanan Yılmaz Güney’in yönettiği ‘Yol’ dört bölümdü, beşinci bölüm ise uzun olduğu için kesilmişti.
15.05.2018 Magazin
Skandal! Bira şişesine "La İlahe İllallah" yazıp piyasaya sürdüler
Skandal! Bira şişesine "La İlahe İllallah" yazıp piyasaya sürdüler Alman bira firması, Ramazan'a sayılı günler kala büyük bir skandala imza atarak bira şişelerinin üzerine "La İlahe İllallah, Muhammedun Resulullah" yazarak piyasaya sürdü.
12.05.2018 Dünya
Cansu Taşkın'ın hilesi dikkatli gözlerden kaçmadı
Cansu Taşkın'ın hilesi dikkatli gözlerden kaçmadı Seksi pozlarıyla zaman zaman gündeme gelen Cansu Taşkın, Instagram'da yaptığı fotoğraf hilesiyle olay oldu.
10.05.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Altın Palmiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altın palmiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.