Almanlar

Almanlar

Son dakika almanlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan almanlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını almanlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Almanlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan almanlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.689 almanlar haberi bulunmuştur. Tüm almanlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
28.03.2024 İddaa
Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor! Almanlar kafayı taktı, 40 milyon euroya gidiyor
Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor! Almanlar kafayı taktı, 40 milyon euroya gidiyor Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Yaz transfer sezonunda Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu Arda Güler, sergilediği performansla Alman devini peşine taktı. Alman devi, genç yıldız için gözden çıkardığı rakam ortaya çıktı. İşte transfer haberinin detayları...
26.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da hedef Kenan Karaman! Almanlar duyurdu
Trabzonspor'da hedef Kenan Karaman! Almanlar duyurdu Trabzonspor, Schalke 04 forması giyen milli futbolcu Kenan Karaman ile ilgileniyor. Kenan Karaman, 2021-2022 sezonunda Türkiye'de Beşiktaş forması giymişti.
17.03.2024 Şampiy10
18 Mart tatil mi (MEB 2024)? 18 Mart okullar tatil mi İstanbul?
18 Mart tatil mi (MEB 2024)? 18 Mart okullar tatil mi İstanbul? 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin anma gününde okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. Çanakkale Zaferi, Çarlık Rusya'sının yıkılmasına yol açmış ve Ruslar'ın sıcak denizlere inme hayalleri suya düşmüştür.
16.03.2024 Gündem
Can Uzun'un yeni takımı belli oldu: İşte bonservis bedeli
Can Uzun'un yeni takımı belli oldu: İşte bonservis bedeli Almanya Bundesliga 2 ekibi Nürnberg'de forma giyen ve Avrupa devlerinin dikkatini çeken Türk oyuncu Can Uzun'un yeni takımı belli oldu. İşte 18 yaşındaki yıldız için ödenecek bonservis bedeli...
12.03.2024 Futbol
Sofralık zeytin ihracatı döviz bazında yüzde 52 arttı! Hedef 200 milyon dolar
Sofralık zeytin ihracatı döviz bazında yüzde 52 arttı! Hedef 200 milyon dolar Türkiye, 2023/24 sezonunun ilk 4 aylık döneminde sofralık zeytin ihracatını yüzde 21'lik artışla 61 milyon dolardan 73,7 milyon dolara taşırken, Türkiye'nin sofralık zeytin ihracatı döviz bazında yüzde 52 değerlendi. Sektör, 2023/24 sezonu sonunda ihracatta 200 milyon doları aşmayı hedefliyor.
23.02.2024 Ekonomi
Moğollar Türk Müdür? Moğolların Dinleri Ne? Cengiz Han Türk Müdür?
Moğollar Türk Müdür? Moğolların Dinleri Ne? Cengiz Han Türk Müdür? Moğollar, Avrasya'nın uçsuz bucaksız bozkırlarında yaşayan birçok göçebe gruptan birisiydi. Moğollar ve diğer göçebelerin çoğu, güç için sık sık kendi aralarında savaşmışlardır. Nadiren tek bir lider altında birleşmişlerdir.
31.01.2024 Gündem
Sacha Boey bombası patladı! Sakat diye oynanamıştı, Almanlar duyurdu, ayrılıyor
Sacha Boey bombası patladı! Sakat diye oynanamıştı, Almanlar duyurdu, ayrılıyor Galatasaray'ın parlayan yıldızı Sacha Boey, PSG'nin ardından bir başka dünya devinin radarına girdi. Fransız yıldız için görüşmelerin kısa süre içinde başlayabileceği vurgulandı.
12.01.2024 Galatasaray
Döneri ekmek arasına koydu şeytanın bacağını kırdı! İşte 'ekmek arası dönerin mucidi' Malatyalı Kadir Nurman'ın hikayesi
Döneri ekmek arasına koydu şeytanın bacağını kırdı! İşte 'ekmek arası dönerin mucidi' Malatyalı Kadir Nurman'ın hikayesi Döneri ekmeğin arasına koydu, Almanların en sevdiği fast food sıralamasında birinciliğe tırmandı. Almanya’ya işçi olarak gitti ancak şansı bir türlü yaver gitmedi. Elini attığı tüm işler başarısızlıkla sonuçlandı. Gurbette gülmeyen talihini değiştirmekte kararlıydı. Soluğu Türkiye’de aldı. Hemen ticarete atıldı ancak ne yazık ki onda da hüsrana uğradı. Sonrasında baktı olmayacak tekrar Almanya’ya döndü. Hiçbir şekilde pes etmeyen Kadir Nurman şeytanın bacağını ise döneri ekmek arasına koyunca kırdı.
23.11.2023 Yaşam
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, katliam için Tanzanya’dan af diledi
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, katliam için Tanzanya’dan af diledi Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Tanzanya ziyareti kapsamında Maji Maji Anıtı’nı ziyaret etti. Burada konuşma yapan Steinmeier, 1905-1907 yılları arasında Alman sömürge birliklerince öldürülen yüzbinlerce sömürge karşıtı için af diledi.
2.11.2023 Dünya
Almanlar rezil oldu! Galatasaray tarihe geçti: Dayanamadı, yayını kestiler
Almanlar rezil oldu! Galatasaray tarihe geçti: Dayanamadı, yayını kestiler UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3’üncü hafta maçında Galatasaray, konuk ettiği Almanya temsilcisi Bayern Münih’e 3-1 mağlup oldu. Ancak özellikle sarı-kırmızılı ekibin ilk yarıda oynadığı futbol ve taraftarların 90 dakika boyunca yarattığı atmosfer Almanya'da gündem oldu. İşte Almanya'daki Galatasaray manşetleri...
25.10.2023 Galatasaray
Antalya turizmi 2023 yılında rekorlara doymuyor! Temmuz ayında Antalya'ya 2 milyon 660 bin 420 turist geldi
Antalya turizmi 2023 yılında rekorlara doymuyor! Temmuz ayında Antalya'ya 2 milyon 660 bin 420 turist geldi Turizmde rekorlar yılı olarak bilinen 2019 yılının Temmuz ayında Antalya’yı 2 milyon 592 bin 471 kişi ziyaret ederken, bu sayı 2023 yılında 2 milyon 660 bin 420 olarak gerçekleşti. Bu rakamla birlikte, Antalya’yı hava yoluyla ziyaret eden turist sayısı bakımından tüm zamanların en iyi temmuz ayı gerçekleşmiş oldu.
1.08.2023 Ekonomi
Aşırı sıcaklara çözüm: Öğlen uykusu
Aşırı sıcaklara çözüm: Öğlen uykusu İspanya’daki ekonomik krizden bir zamanlar siesta ve öğlen tembelliğini sorumlu tutan Almanlar, şimdi aşırı sıcaklarla birlikte siestanın faydalı olup olmayacağını konuşuyor.
22.07.2023 Sağlık
Antalya'ya hava yoluyla gelen turist sayısı 5,5 milyonu aştı
Antalya'ya hava yoluyla gelen turist sayısı 5,5 milyonu aştı Antalya'yı yılın ilk altı ayında hava yoluyla ziyaret eden turist sayısı, 5,5 milyonu geçti. 6 ayda kenti ziyaret eden turistler arasında Ruslar ilk sırada yer aldı.
1.07.2023 Ekonomi
Yabancılar konut yatırımını en çok Antalya'ya yaptı
Yabancılar konut yatırımını en çok Antalya'ya yaptı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Antalya, mayıs ayında 1245 konutla yabancılara en fazla konut satışı yapılan il oldu. Ruslar başta olmak üzere Ukrayna, Kazakistan gibi ülke vatandaşlarının yoğun ilgi gösterdiği Antalya, 5 aylık dönemde ise 6 bin 446 konut satışıyla yabancıların en çok tercih ettiği kent oldu. 
15.06.2023 Ekonomi
Almanya'daki Türklerin rüyası gerçek oluyor! Flaş hamle, çifte vatandaşlık geliyor
Almanya'daki Türklerin rüyası gerçek oluyor! Flaş hamle, çifte vatandaşlık geliyor Almanya'da yaşayan Türklerin yıllardır beklediği haber geldi. Milyonlarca kişiyi etkileyecek ‘çifte vatandaşlık’ için geri sayıma geçildi. Koalisyon hükümetini oluşturan SPD, Yeşiller ve FDP’nin Alman Vatandaşlık Yasası’nda reformda uzlaşmaya varmasıyla çifte vatandaşlık yolu açıldı
22.05.2023 Dünya
Binali Yıldırım: Bu seçim, bu milletin evlatlarının geleceğinin seçimi
Binali Yıldırım: Bu seçim, bu milletin evlatlarının geleceğinin seçimi AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, "Bu seçim, bu milletin evlatlarının geleceğinin seçimi. Bu seçim, yeni yüzyılda tam bağımsız Türkiye'nin seçimi" dedi.
9.05.2023 Gündem
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor?
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor? AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan ve moderatörlüğünü Fulya Kalfa'nın yaptığı CNN Türk Masası programında gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. "Batı'nın 14 Mayıs ilgisinin sebebi çok açık" diyen Yıldırım "Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış. Erdoğan düşerse biz Ortadoğu'yu, Balkanları, Kafkasya'yı, Afrika'yı tekrar kuşatırız dolayısıyla da Türkiye bizim güdümümüze girer ve buradaki menfaatlerimize zarar gelmez. Batı bizim içişlerimize neden karışıyor? Kim bunlara o hakkı veriyor? Avucunu yalasınlar" ifadelerini kullandı.
6.05.2023 Gündem
Tüm yılların rekoru kırıldı! Antalya turizminde 'en güzel kış'
Tüm yılların rekoru kırıldı! Antalya turizminde 'en güzel kış' Antalya turizminde 2023 yılı Ocak- Nisan arasındaki 4 aylık dönemde tüm yılların rekoru kırıldı. 'Kış dönemi' olarak kabul edilen bu süreçte, kente 1 milyon 811 bin turist geldi. Sadece nisan ayında 1 milyon 11 bin turistin geldiğini belirten Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, "Turizmde en güzel kış diyebiliriz. Turizm sektörü, bu yıl en iyi nisan ayını yaşadı" dedi.
5.05.2023 Ekonomi
Tarihin en büyük mücevher satışı! İşte Nazi gelinin kanlı servetinin ardındaki hikaye
Tarihin en büyük mücevher satışı! İşte Nazi gelinin kanlı servetinin ardındaki hikaye Dünya adım adım 2. Dünya Savaşı'na giderken 19 yaşındaki Heidi Horten, Nazi yanlısı Helmut ile evlenmişti ve hatrı sayılı bir servet sahibi olmuşlardı. 2022 yılında ölen Nazi gelini Heidi Horten'in mücevher koleksiyonunun bazılarını ünlü müzayede evi Christie's, satışa çıkarıyor. Ancak mücevherlerin kanlı geçmişi, müzayede evinin tepki çekmesine neden oldu. İşte Nazi gelininin mücevherlerinin ardındaki kanlı servetin detayları...
3.05.2023 Dünya
Antalya'ya 4 ayda, 1 milyon 798 bin turist
Antalya'ya 4 ayda, 1 milyon 798 bin turist Antalya'ya yılın 4 ayında hava yoluyla gelen turist sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 48 artışla 1 milyon 798 bin 595 oldu. Antalya'ya en çok turist 446 bin 542 ile Almanya'dan geldi.
1.05.2023 Ekonomi
Adıyaman'daki 94 yıllık Alman Köprüsü depremde yıkılmadı
Adıyaman'daki 94 yıllık Alman Köprüsü depremde yıkılmadı Adıyaman’da 1929 yılında inşa edilen Alman Köprüsü 11 ili etkileyen depremlerde yıkılmadı. Köprünün sadece ayaklarında çatlamaların meydana geldiği görüldü. Tarihi köprü havadan da görüntülendi
26.02.2023 Gündem
Kur'an-ı Kerim yakan Rasmus Paludan'dan çocuklara iğrenç tuzak! Cinsel içerikli sohbetleri ortaya çıktı
Kur'an-ı Kerim yakan Rasmus Paludan'dan çocuklara iğrenç tuzak! Cinsel içerikli sohbetleri ortaya çıktı Provokatör Rasmus Paludan'ın skandal ses kayıtları ortaya çıktı. İsveç ve Danimarka'da Kur'an-ı Kerim yakmasıyla tepki çeken Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön Partisi lideri Rasmus Paludan'ın sosyal medyada çocuklarla yaptığı cinsel içerikli sohbetlerin ses kayıtları ortaya çıktı.
3.02.2023 Dünya
Ülkeyi karıştıran itiraf! Mahkemede kararları hakimin yerine yapay zeka verdi
Ülkeyi karıştıran itiraf! Mahkemede kararları hakimin yerine yapay zeka verdi Kolombiya'da bir hakimin itirafları tartışmalara neden oldu. Şaşırtıcı açıklamalarda bulunan hakim, bir çocuğun sağlık hakları ile ilgili bir davada yapay zeka motoru ChatGPT'yi kullandığını açıklayarak son günlerdeki tartışmaları yeniden alevlendirdi.
3.02.2023 Dünya
Almanlar 'Türk-Yunan savaşı'nı yazdı: ABD her şeyi yapacak, Biden'a skandal mektup
Almanlar 'Türk-Yunan savaşı'nı yazdı: ABD her şeyi yapacak, Biden'a skandal mektup ABD lideri Biden'a gönderilen skandal mektubu manşetten veren Yunan medyası, Alman yayın organı Deutsche Welle'deki bir yazıyı alıntıladı: "Yunanistan Türkiye'nin en güçlü politik ve askeri hasmı..."
3.02.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Almanlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki almanlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.