Alkollü Araç

Alkollü Araç

Son dakika alkollü araç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alkollü araç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alkollü araç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alkollü Araç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alkollü araç gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.246 alkollü araç haberi bulunmuştur. Tüm alkollü araç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karaisalı'da jandarmadan trafik eğitimi verildi
Karaisalı'da jandarmadan trafik eğitimi verildi Adana'nın Karaisalı İlçesinde Karaisalı İlçe Jandarma Komutanlığı, Trafik Jandarma tarafından İlçede Okul Servis Araçları Kontrolü ve Trafik Seminerleri verildi.
21.05.2024 Adana
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti!
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti! Adana’nın Seyhan ilçesinin Telli dere Mahallesi'nde uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın ifadesinde, “Ben koltukta uyuyordum. Biber gazını yiyince uyandım. Polise karşı herhangi bir mukavemetim olmadı. Ben bir şey yapmadım” diyerek kendini savunduğu açıklandı.
22.04.2024 Gündem
'Cenazeden geliyorum' dedi, 0.51 promil alkollü çıktı
'Cenazeden geliyorum' dedi, 0.51 promil alkollü çıktı Aksaray’da polis uygulamasına takılan ve “Cenazeden geliyorum” diyen sürücü 0.51 promil alkollü çıktı. Polis ekiplerine, “Kusura bakmayın” diyen alkollü sürücü ısrarla cenazeden geldiğini belirterek özür dileyip cezadan kurtulmak istese de 6 bin 439 TL ceza kesilip ehliyetine 6 ay el konuldu.
21.04.2024 Gündem
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı...
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı... Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili son dakika tarih açıklaması geldi. Ehliyet ve kimlik kartlarının zorunlu olarak değişeceğine ve son tarihin de 31 Aralık 2023 olduğuna dair yalan paylaşım ve haberlere ilişkin olarak Dezenformasyonla Mücadele Merkezi açıklama yaptı. Kimlikler için herhangi bir yenileme tarihi olmadığını belirten Merkez, ehliyetler için ise tarihi açıkladı. Öte yandan kimlik, ehliyet, pasaport, vergi, harç, MTV'de yeni yıl ile birlikte fiyatlar değişiyor. Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Sayılı günler kaldı. Vergi ceza ve harçlara gelecek zam oranını belirleyen yeniden değerleme oranı yüzde 58,46 oldu. Yeni yılda MTV, araç muayene ücreti, emlak vergisi, trafik cezaları, pasaport harçları gibi çeşitli vergi, ceza ve harçlar bu oranda artacak.
21.12.2023 Gündem
Murat Dalkılıç ile Eda Dora ilk kez birlikte görüntülendi!
Murat Dalkılıç ile Eda Dora ilk kez birlikte görüntülendi! Londra’da yaşayan Eda Dora ile yeni bir aşka yelken açan Murat Dalkılıç Suadiye’de bir mekân açtı. Dalkılıç ve sevgilisi önceki gece kulüpten çıkarken görüntülendi.
1.12.2023 Magazin
Polislere alkollü yakalandı, ceza yazılmak istenilince avukatını çağırdı
Polislere alkollü yakalandı, ceza yazılmak istenilince avukatını çağırdı Antalya’da yol kontrol noktasında görevli trafik polislerine alkolü olarak yakalanan motosiklet sürücüsü alkolmetre cihazını üflememek için uzun süre direndi. Şahsın olay yerine avukatını çağırması ve çekilmek istenilen motosikletinin peşinden koşarak, “Kardeşim versene motosikletimi” demesi güldürdü. Sürücünün ehliyetine 38 yıl el konulurken, 28 bin 21 TL idari para cezası uygulandı.
26.10.2023 Yaşam
Sultangazi'de eşini taciz eden şüpheliye saldırdı! Sokak ortasında dövdü
Sultangazi'de eşini taciz eden şüpheliye saldırdı! Sokak ortasında dövdü Sultangazi'de, bir kişi iddiaya göre sokakta yürüyen kadını sözle taciz etti. Kadının eşi taciz eden adamı sokak ortasında darbetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
17.10.2023 Yaşam
Alkollü araç kullanırken kaza yapmıştı! 236 promil alkollü çıkan Erkan Can'dan açıklama!
Alkollü araç kullanırken kaza yapmıştı! 236 promil alkollü çıkan Erkan Can'dan açıklama! 'Mahallenin Muhtarları' adlı yapımla gönüllere taht kura 'Gemide', 'Müslüm' ve 'Vizontele' gibi yapımlarda da oyunculuk dersi veren Erkan Can, dün gece alkollü araç kullanırken kaza yapmıştı. Can, yaşananların arından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
17.10.2023 Magazin
Kazada ehliyetsiz ve alkollü çıkan sürücüye 12 bin TL ceza
Kazada ehliyetsiz ve alkollü çıkan sürücüye 12 bin TL ceza Antalya’nın Manavgat ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan olmadı. Kaza yapan otomobillerden birisinin sürücüsünün 2.70 promil alkollü olduğu ve ehliyeti bulunmadığı belirlenirken, aracın önündeki içki bardağı ve gitar dikkatlerden kaçmadı.
5.09.2023 Yaşam
Ehliyetsiz yakalanan kadın polisleri böyle tehdit etti: Mehmet abiyi tanıyor musunuz?
Ehliyetsiz yakalanan kadın polisleri böyle tehdit etti: Mehmet abiyi tanıyor musunuz? İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Kadıköy'de denetim yaptı. Trafik ekipleri kırmızı ışık ihlali yapan, seyir halinde cep telefonuyla konuşan ve emniyet kemeri takmayan sürücülere toplam 262 bin 252 TL ceza kesildi. Denetimlere ehliyetsiz yakalanan bir sürücü ise polis ekiplerine 'Şimdi ararım ve buraya yığarım. Şimdi burada sıkıntı çıkacak' dedi.
26.08.2023 Gündem
48/5 Trafik Cezası Kodu Nedir? 48/5 Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
48/5 Trafik Cezası Kodu Nedir? 48/5 Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Trafikte yerine getirilmesi gereken kuralların ihlal edilmesi durumunda trafik cezası uygulanmaktadır. Sürücülerin hem kendi hayatlarını hem de trafikte yer alan diğer sürücülerin hayatını tehlikeye atmaması için alkollü bir şekilde araç kullanmaması gerekmektedir. Kişinin alkollü araç kullanımı durumunda Karayolları Trafik Kanunu'nun 48/5 maddesinde de alkollü araç kullanımı durumunda uygulanacak olan yaptırımlar yer almaktadır. 
25.08.2023 Gündem
Trafik kurallarına uymayan sürücülere ceza yağdı
Trafik kurallarına uymayan sürücülere ceza yağdı  Kadıköy'de trafik ekiplerinin yaptığı denetimlerde kurallara uymayan sürücülere ceza yağdı. Hız yapan, abart egzoz kullanan sürücülere ve modifiyeli araçlara yönelik yapılan trafik denetimlerinde, 143 sürücüye toplam 353 bin 535 TL ceza uygulandı.
13.08.2023 Yaşam
Taksicinin suç kaydı polisleri şaşkına çevirdi: 2081'e kadar ehliyetine el konulmuş
Taksicinin suç kaydı polisleri şaşkına çevirdi: 2081'e kadar ehliyetine el konulmuş İstanbul'da polis denetimden kaçmak istediği sırada yakalanan taksi şoförünün suç kaydı polisleri şaşkına çevirdi. 2081 yılına kadar ehliyetine el konulduğu öğrenilen taksicinin 15 kez alkollü, 1 kez uyuşturucu etkisinde araç kullanırken yakalandığı belirlendi.
27.07.2023 Yaşam
Tacizden şikayet edilince ortaya çıktı! Başkasının kartıyla otobüs kullanıp kameraları sökmüş
Tacizden şikayet edilince ortaya çıktı! Başkasının kartıyla otobüs kullanıp kameraları sökmüş Antalya'da adli sicil kaydı nedeniyle başvurusu reddedilince, yakalanmamak için araç içi kameraları söküp, başkasının kartı ile halk otobüsü şoförlüğü yapan S.S. (34), hakkında taciz şikayeti gelince tespit edildi. Antalya Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanı Nurettin Tonguç, "Bu kişinin sicilinde uyuşturucu imal etmek, satmak, taciz, hırsızlık gibi birçok suç var" dedi.
23.05.2023 Yaşam
Düğünleri felaketle sonlandı! Yeni evli çifte kabusu yaşattı, gelin hayatını kaybetti
Düğünleri felaketle sonlandı! Yeni evli çifte kabusu yaşattı, gelin hayatını kaybetti Samantha Miller ve Aric Hutchinson çiftinin düğünü felaketle sonlandı. Gelin hayatını kaybederken, damat da ağır yaralandı. Korkunç olay ABD'nin en çok konuşulan konularından biri oldu.
2.05.2023 Dünya
'Dur' ihtarına uymayan alkollü sürücü kaza yapınca yakalandı
'Dur' ihtarına uymayan alkollü sürücü kaza yapınca yakalandı Tekirdağ Çorlu’da polis çevirmesine giren sürücü ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçtı. Kovalamaca esnasında kaza yapan sürücünün alkollü olduğu ortaya çıktı.
15.04.2023 Gündem
AK Parti'li Elitaş: Yapılandırma düzenlemesinin maliyeti 362 milyar TL
AK Parti'li Elitaş: Yapılandırma düzenlemesinin maliyeti 362 milyar TL AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, 14 milyon kişiyi ilgilendiren borç yapılandırma teklifinin tamamlandığını belirterek, "Bu kanunla yapılandırılan borçlar 48 ayda yani 4 yılda tahsil edilecek. Tüm borçların yapılandırılması için başvuru olması durumunda 361.8 milyar liranın borç yapılandırması kapsamında olacağını tahmin ediyoruz." dedi.
27.01.2023 Ekonomi
Saklandıkları yerler şoke etti ama yine de polisten kaçamadılar
Saklandıkları yerler şoke etti ama yine de polisten kaçamadılar Kayseri’de polis ekipleri tarafından 2022 yılı içerisinde kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 bin 517 kişi yakalanırken, bazı suçlular derin dondurucudan, bazadan, havalandırma boşluğundan ve özel bölmede saklanırken yakalandı.
30.12.2022 Gündem
15 km'lik takiple yakalanan ehliyetsiz ve alkollü sürücü: Bizi yaktınız memur bey
15 km'lik takiple yakalanan ehliyetsiz ve alkollü sürücü: Bizi yaktınız memur bey Bursa'nın İnegöl ilçesinde 'dur' ihtarına uymayıp kaçan otomobilin sürücüsü Suat Y. (37), polisin yaklaşık 15 kilometre süren takibi sonucunda yakalandı. Ehliyetsiz ve 2.30 promil alkollü olan Suat Y. polis ekiplerine "Bizi yaktınız memur bey" demesi dikkat çekti.
17.12.2022 Yaşam
Hande Doğandemir ikinci kez ehliyetini kaptırdı!
Hande Doğandemir ikinci kez ehliyetini kaptırdı! Ünlü oyuncu Hande Doğandemir'in ehliyetine 2 yıl süreyle el konuldu. Daha önce de alkollü araç kullanırken yakalanan oyunsunun yasaya göre aynı suçu 5 yıl işlememesi gerekiyordu.
11.12.2022 Magazin
Hapiste bile gizlendi! Onlarca kişiyi öldürdü, polis gerçek kimliğini bulamadı
Hapiste bile gizlendi! Onlarca kişiyi öldürdü, polis gerçek kimliğini bulamadı ABD'de şehir şehir gezip farklı kimlikler kullanarak dehşet saçtı. Polislerin bile yakalayıp hapse attıkları seri katilin gerçekte kim olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu. 'Bukalemun Katili' hakkındaki gerçek yıllar sonra ortaya çıktı.
10.12.2022 Dünya
İmei kayıt ücreti 2023! Cep telefonu imei kayıt ücreti ne kadar olacak? 2023 İmei ücreti
İmei kayıt ücreti 2023! Cep telefonu imei kayıt ücreti ne kadar olacak? 2023 İmei ücreti TÜİK ekim enflasyon verileri ile 2023 yılında uygulanacak olan Yeniden Değerleme Oranı (YDO) açıklandı. Geçtiğimiz yıl 36.20 olan bu oran bu sene yüzde 122.93’e çıktı. Yeni YDO oranı ile birlikte cep telefonu imei kayıt ücreti de arttı. Peki, Cep telefonu imei kayıt ücreti ne kadar olacak? İşte İmei kayıt ücreti 2023…
3.11.2022 Ekonomi
2023 pasaport defter ücreti ne kadar olacak? Yeniden değerleme oranına göre pasaport defter bedeli!
2023 pasaport defter ücreti ne kadar olacak? Yeniden değerleme oranına göre pasaport defter bedeli! 2023 yılı için yeniden değerleme oranı belli oldu. Her yıl Ekim ayı on iki aylık yurt içi ÜFE verisine göre belirlenen yeniden değerleme oranıyla 2023 yılında vergi ve harçlar yüzde 122,93 artacak. Peki, 2023 pasaport defter ücreti ne kadar olacak? İşte 2022 pasaport defter bedeli…
3.11.2022 Ekonomi
2023 pasaport ücretleri ne kadar olacak? 10 yıllık pasaport ücreti 2023
2023 pasaport ücretleri ne kadar olacak? 10 yıllık pasaport ücreti 2023 2023 yılı için yeniden değerleme oranının belli olmasıyla pasaport ücretleri de netleşti. Her yıl Ekim ayı on iki aylık yurt içi ÜFE verisine göre belirlenen yeniden değerleme oranıyla 2023 yılında vergi ve harçlar yüzde 122,93 artacak. Peki, 2023 pasaport ücretleri ne kadar olacak? İşte 10 yıllık pasaport ücreti 2023…
3.11.2022 Ekonomi
Yurt dışından telefon getirme harcı ne kadar olacak? 2023 yeniden değerleme oranına göre 2023 yılında yurt dışından telefon getirme harcı…
Yurt dışından telefon getirme harcı ne kadar olacak? 2023 yeniden değerleme oranına göre 2023 yılında yurt dışından telefon getirme harcı… 2023 yılı için yeniden değerleme oranı belli oldu. Her yıl Ekim ayı on iki aylık yurt içi ÜFE verisine göre belirlenen yeniden değerleme oranıyla 2023 yılında vergi ve harçlar yüzde 122,93 artacak. Peki, Yurt dışından telefon getirme harcı ne kadar olacak?
3.11.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Alkollü Araç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alkollü araç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.