Alkol Yasağı

Alkol Yasağı

Son dakika alkol yasağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alkol yasağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alkol yasağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alkol Yasağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alkol yasağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 339 alkol yasağı haberi bulunmuştur. Tüm alkol yasağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçim günü alkollü mekanlar açık mı, alkol satışı yasak mı? 31 Mart alkol satışı kaça kadar yasak, alkol yasağı saat kaçta, ne zaman başlıyor?
Seçim günü alkollü mekanlar açık mı, alkol satışı yasak mı? 31 Mart alkol satışı kaça kadar yasak, alkol yasağı saat kaçta, ne zaman başlıyor? Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun kapsamında, oy verme günü olan 31 Mart'a ilişkin yasaklar da bulunuyor. Seçim günü saat 18.00'e kadar radyolar ve her türlü yayın organlarının seçim ve seçim sonuçları ile ilgili haber, tahmin ve yorum yapılması yasak olacak. Peki, seçim alkol yasağı saat kaçta başlıyor, seçim günü alkol yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor, kaça kadar? İşte 31 Mart seçimleri alkol yasağı…
31.03.2024 Gündem
Alkol yasağı ne zaman başlıyor 2024, seçim (alkol satışı) alkol yasağı saat kaçta bitiyor? Seçim günü alkol satışı yasak mı, kaça kadar yasak?
Alkol yasağı ne zaman başlıyor 2024, seçim (alkol satışı) alkol yasağı saat kaçta bitiyor? Seçim günü alkol satışı yasak mı, kaça kadar yasak? Türkiye 31 Mart’ta seçime gidiyor. Seçimden bir gün önce alkol yasağı var mı, seçimden 1 gün önce yasak var mı? Soruları ise seçim yasakları kapsamında araştırılmaya başlandı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından paylaşılan 2024 yerel seçim takvimine göre, propaganda serbestliği ve bazı seçim yasakları başladı. Seçim günü uygulanacak olan yasaklar ile bir gün önce uyulması gereken yasaklar sorgulaması başladı. Peki, seçimden 1 gün önce yasaklar neler, seçimden 1 gün önce düğün yapılır mı?
30.03.2024 Gündem
Sigara bağımlılığı için flaş karar! Tüm paketlerde uygulanacak
Sigara bağımlılığı için flaş karar! Tüm paketlerde uygulanacak Amerika Birleşik Devletleri her yıl 480 bin kişinin ölümüne neden olan sigara bağımlılığı için sıra dışı bir uygulamaya geçmeye hazırlanıyor. ABD İlaç ve Gıda Dairesi'nin (FDA) hazırladığı yeni plana göre ABD içerisinde satılan tüm sigaralarda nikotin miktarı azaltılacak.
22.06.2022 Dünya
Katar’da yapılacak 2022 Dünya Kupası öncesi yasaklar gündemde! Taraftarı hapis korkusu sardı!
Katar’da yapılacak 2022 Dünya Kupası öncesi yasaklar gündemde! Taraftarı hapis korkusu sardı! FIFA, futbol taraftarlarını uyardı! Katar'da tek gecelik ilişkiler ve sevgi gösterileri fiilen yasaklandı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Dünya Kupası'nda aşık olmak sizi yedi yıl hapse atabilir. Katar'ın evlilik dışı seksle ilgili katı yasaları Dünya Kupası'na katılan futbol taraftarlarında endişeye neden oldu. Dünya Kupası’na katılacak ülkelerin spor basını Katar’da yapılacak 2022 Dünya Kupası öncesi yasaklar konusunda taraftarı uyarıyor. İşte çok konuşulan 2022 Dünya Kupası yasakları!
20.06.2022 Futbol
Pazar günü alkol satışı var mı?
Pazar günü alkol satışı var mı? Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde kademeli normalleşme süreci devam ediyor. Bu süreçte pazar günleri tam gün sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Pek çok kişi de pazar günü alkol satışının yasak olup olmadığını araştırıyor. Pazar günü ile ilgili kısıtlamalar ile ilgili İçişleri Bakanlığı Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri Genelgesi yayımlamıştı. Peki, Pazar günü alkol satışı var mı? Alkol yasağı var mı? İşte detaylar...
20.06.2021 Gündem
Hafta sonu alkol satışı var mı? Hafta sonu alkol satışı yasak mı?
Hafta sonu alkol satışı var mı? Hafta sonu alkol satışı yasak mı? Türkiye'de kademeli normalleşme süreci devam ediyor. Bu süreçte hafta sonu kesintisiz sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Pazartesi sabahı saat 05.00'te bitecek hafta sonu yasağında pek çok kişi yasakların kapsamını araştırıyor. Özellikle hafta sonu açık olan marketlerde alkol satışının yapılıp yapılmadığı çoğu kişinin merak ettiği konular arasında geliyor. Daha önce tam kapanmada alkol satışı kısıtlanmıştı. Peki, Hafta sonu alkol satışı var mı? Hafta sonu alkol satışı yasak mı? İşte merak edilenler...
23.05.2021 Gündem
Tam kapanma ne zaman bitecek, uzatılacak mı? 17 günlük tam kapanma 1 hafta daha uzatıldı mı, yasaklar gelecek mi?
Tam kapanma ne zaman bitecek, uzatılacak mı? 17 günlük tam kapanma 1 hafta daha uzatıldı mı, yasaklar gelecek mi? Koronavirüsle mücadele kapsamında 29 Nisan'da başlayan tam kapanma süreci 17 Mayıs'a kadar devam edecek. Vatandaşlar tam kapanma sürecinin devam edip etmeyeceğini merak ederken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir televizyon programında merak edilen soruya yanıt verdi. Peki, tam kapanma uzayacak mı? İşte Bakan Soylu'nun yaptığı açıklamalardan önemli satır başları…
7.05.2021 Gündem
Bakan Soylu canlı yayında duyurdu! Tam kapanma devam edecek mi?
Bakan Soylu canlı yayında duyurdu! Tam kapanma devam edecek mi? Tam kapanma 19 Mayıs'a kadar uzatılacak mı? İçişleri Bakanı Soylu merak edilen soruya açıklık getirdi. Öte yandan Bakan Soylu, 'Sosyal izolasyonda çok zorluk çekeceğimiz veya bulaşın çok rahat olabileceği riskli bir dönem yaz dönemine giriyoruz' açıklamasında bulundu.
6.05.2021 Gündem
Bakan Soylu'dan alkol yasağıyla ilgili son dakika açıklaması
Bakan Soylu'dan alkol yasağıyla ilgili son dakika açıklaması Herkes merak ediyordu! Tam kapanmada alkol yasağı var mı? Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyordu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tam kapanmada alkol kısıtlaması var mı? tartışmasına açıklık getirdi. Bakan Soylu, (Tam kapanmada alkol yasağı) Cumartesi- Pazar kısıtlamasından hiç bir farkı yok. Kurallar aynı." ifadesini kullandı.
29.04.2021 Yaşam
İçişleri Bakanı Soylu: İstanbul'da katliam önlendi
İçişleri Bakanı Soylu: İstanbul'da katliam önlendi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, NTV özel yayınında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, İstanbul otogarında PKK'lıların bir aracın altına yerleştirdiği 5 kilo patlayıcının ele geçirildiğini, 2 kişinin yakalandığını bildirdi.
28.04.2021 Gündem
Yasakta alkol satışı var mı? Alkol yasağı ne zaman başlıyor?
Yasakta alkol satışı var mı? Alkol yasağı ne zaman başlıyor? Tam kapanmada alkol yasağı var mı, alkol yasağı kaçta başlıyor? 29 Nisan ile 17 Mayıs tarihleri arasında ‘Tam kapanma’ kararı aldı. Tam kapanma kararının ardından hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasaklarında alkol satışına izin verilmediğinde ‘tam kapanma’ sürecinde de aynı uygulamanın olup olmayacağı merak edildi. Vatandaşlar merak içinde arama motorlarına yönelirken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu alkol satışı ile ilgili açıklama yaptı.
28.04.2021 Gündem
Yılbaşında alkol satışı var mı? Alkol yasağı saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor?
Yılbaşında alkol satışı var mı? Alkol yasağı saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Koronavirüs tedbirleri devam ediyor. İçişleri Bakanlığı Genelgelerinde sokağa çıkma yasağının olduğu günler alkol satışının da kısıtlama getirildiği duyurulmuştu. Pek çok kişi yılbaşı nedeniyle 31 Aralık 2020 perşembe yılbaşı günü alkol satışının olup olmayacağı merak ediyor. Peki, Yılbaşında alkol satışı var mı? Alkol yasağı saat kaçta başlıyor kaçta bitiyor? İşte yılbaşında alkol kısıtlaması hakkında bilgiler!
30.12.2020 Gündem
Cuma günü alkol satışı yasak mı? Sokağa çıkma yasağında alkol satışı yasağı kaçta başlıyor?
Cuma günü alkol satışı yasak mı? Sokağa çıkma yasağında alkol satışı yasağı kaçta başlıyor? İçişleri Bakanlığı geçtiğimiz günlerde sokağa çıkma yasağı kapsamında genelge yayımlanmış, yayınladığı genelgede alkol satışı ile ilgili de detaylara yer vermişti. Peki, Cuma günü alkol satışı yasak mı? Sokağa çıkma yasağında alkol satışı saatleri…
18.12.2020 Gündem
Hafta sonu alkol satışı yasak mı? Cumartesi Pazar tekel bayiler açık mı, alkol satışı yasağı…
Hafta sonu alkol satışı yasak mı? Cumartesi Pazar tekel bayiler açık mı, alkol satışı yasağı… Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonları sokağa çıkma yasağında sadece marketler, fırınlar, manavlar, kasaplar ve kuruyemişçilerin açık olacağı bilginin ardından, tekel bayilerin açık olup olmayacağı alkol satışı yapılıp yapılmayacağı merak konusu olmuştu. İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı yeni genelgeyle merak edilen soruya yanıt verdi. Peki, tekel bayiler hafta sonu kapalı mı? Hafta sonu alkol satışı yasak mı?
11.12.2020 Gündem
Almanya'da son dakika gelişmesi! Acil durum ilan edildi
Almanya'da son dakika gelişmesi! Acil durum ilan edildi Almanya’nın Bavyera eyaletinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle 9 Aralık Çarşamba itibarıyla "acil durum" ilan edileceği bildirildi.
6.12.2020 Dünya
Venedik’te alkol yasağı
Venedik’te alkol yasağı Birçok kentte turist özellikle esnafın yüzünü güldüren bir kelime iken Venedik’te tam tersi bir durum yaşanıyor.
27.09.2018 Dünya
Viyana’da alkol yasağı
Viyana’da alkol yasağı Avusturya’nın başkenti Viyana’daki Praterstern tren garı ve çevresinde alkollü içecek tüketimi yasaklanıyor.
22.04.2018 Dünya
ABD askerlerine alkol yasağı!
ABD askerlerine alkol yasağı! Japonya'nın Okinawa adasında bir ABD askerinin alkollü halde ölümcül bir kamyonet kazasına karışmasının ardından ABD ordusu adadaki ve anakaradaki tüm askerlerine geçici alkol yasağı kararı aldı. Olayın ardından adadaki tüm ABD askerlerinin evlerinde ya da üslerinde kalmaları emri de verildi.
20.11.2017 Dünya
Tren istasyonunda skandal! '90 saniyelik bir çılgınlıktı'
Tren istasyonunda skandal! '90 saniyelik bir çılgınlıktı' Londra'da bir üniversite öğrencisi tren istasyonunda bir kadınla cinsel ilişkiye girerken görüntülendi. Görüntülerin internette hızla yayılmasıyla genci teşhis eden kişi ise annesi oldu. Ancak Dominic Richardson isimli 23 yaşındaki öğrencinin birlikte olduğu gizemli kadın her yerde aranıyor.
18.10.2017 Dünya
Rusya'da hafta sonları alkol yasağı gündemin ilk sırasında
Rusya'da hafta sonları alkol yasağı gündemin ilk sırasında Rusya’da alkol satışının sınırlandırılması teklif ediliyor. Hafta sonları alkol satışına yalnızca belirli saatlerde izin verilmesi gündemde.
18.07.2017 Dünya
18 yaş altına alkol satışı yapan iş yerine rekor ceza
18 yaş altına alkol satışı yapan iş yerine rekor ceza 18 yaş altında bulunan çocuklara alkollü içecek sattığı tespit edilen iş yerine, 4250 sayılı yasa gereğince 40 bin lira ceza kesildi.
15.06.2017 Magazin
"Fareler yaptı" dediler, eğer testi geçemezlerse...
"Fareler yaptı" dediler, eğer testi geçemezlerse... Hindistan'da karakolda muhafazaya alınan 900 bin litreden fazla içkiden geriye sadece boş şişelerin kaldığının belirlenmesi üzerine soruşturma başlatıldı
5.05.2017 Dünya
Bakan açıkladı! İnternetten film izleyenlere kötü haber
Bakan açıkladı! İnternetten film izleyenlere kötü haber Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, internetten yasak olmasına rağmen korsan film izleyenleri etkileyecek çalışma ile ilgili bilgi verdi. Bakan Avcı, "Bir sanat eserini korsan, yasa dışı bir şekilde kullanıyorsanız meslek birliğiyle birlikte sizin internet kullanımınızı yavaşlatmaktan internete erişiminizi yasaklamaya kadar bir dizi tedbir öngörülüyor" dedi.
29.09.2021 Gündem
Antalya’da ‘alkol yasağı’ tartışması
Antalya’da ‘alkol yasağı’ tartışması Antalya’da valiliğin kamuya açık alanlarda alkol yasağı getirmesi tartışma yarattı. Yasağın turizmin başkentine darbe vuracağı kaydedilirken valilik ‘alınan karar yasaklama değil’ görüşünde
28.04.2017 Yaşam
Antalya Valiliği açık alanda alkol kullanımını yasakladı
Antalya Valiliği açık alanda alkol kullanımını yasakladı Antalya Valiliği, kamuya açık piknik alanlarında ve park halindeki araçlarda alkol almayı yasakladı. Yasağa uymayanlar hakkında Kabahatler Kanununa göre işlem yapılacak
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alkol Yasağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alkol yasağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.