Alicia Vikander

Alicia Vikander

Son dakika Alicia Vikander haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alicia Vikander ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alicia Vikander haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alicia Vikander

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alicia vikander gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 alicia vikander haberi bulunmuştur. Tüm alicia vikander haberleri aşağıda listelenmiştir.
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Cannes'da Selin Yeninci rüzgarı esti!
Cannes'da Selin Yeninci rüzgarı esti! Türk Sineması'nın bu sene Cannes'da kırmızı halıdaki temsilcisi Selin Yeninci oldu. Cannes Film Festivali'nin resmi bölümünde gösterimi yapılan Türk filmi 'Kurak Günler' için Cannes'a giden oyuncu, kırmızı halıda boy gösterdi.
24.05.2022 Magazin
Alicia Vikander'den sevişme sahnesi açıklaması: Kendimi korumasız hissettim!
Alicia Vikander'den sevişme sahnesi açıklaması: Kendimi korumasız hissettim! Rol aldığı Danish Girl (Danimarkalı Kız) adlı filmle 2016 yılında en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında Oscar kazanan İsveçli aktris Alicia Vikander, ismini vermeden rol aldığı bir filmdeki sevişme sahnesi hakkında konuştu.
8.04.2022 Magazin
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
Michael Fassbender ile Alicia Vikander gizlice evlendi!
Michael Fassbender ile Alicia Vikander gizlice evlendi! X-Men, Aliean, Assassin's Creed gibi filmlerdeki başarılı performansıyla son dönemlerin parlayan yıldızlarından aktör Michael Fassbender'in, Oscar ödüllü Alicia Vikander ile İspanya’da gizli bir törenle evlendiği iddia edildi.
19.10.2017 Magazin
Gizlice evlendiler!
Gizlice evlendiler! Oscar ödüllü Alicia Vikander ve yakışıklı aktör Michael Fassbender’ın İspanya’da gizli bir törenle evlendiği ortaya çıktı
17.10.2017 Magazin
Düğün davetiyelerini gönderiyorlar!
Düğün davetiyelerini gönderiyorlar! Oyuncu çift Alicia Vikander ile Michael Fassbender, önümüzdeki ay Ibiza'da düzenlenecek düğün töreniyle hayatını birleştirecek.
5.09.2017 Magazin
Kaslı güzel Alicia Vikander aşk tatilinde!
Kaslı güzel Alicia Vikander aşk tatilinde! İsveçli oyuncu Alicia Vikander, önceki gün sevgilisiyle çıktığı İspanya tatilinde görüntülendi.
9.07.2017 Magazin
'Dünyanın En Seksi Kadını' Hailey Baldwin seçildi!
'Dünyanın En Seksi Kadını' Hailey Baldwin seçildi! Erkek dergisi Maxim, ünlü model Hailey Baldwin’i, 'Dünyanın En Seksi 100 Kadını' arasında birinci seçti.
1.09.2017 Magazin
Danimarkalı Kız’a Hindistan yasağı
Danimarkalı Kız’a Hindistan yasağı Hindistan’daki sansür kurulu, Eddie Redmayne ve Alicia Vikander’in başrollerde yer aldığı ‘Danimarkalı Kız’ filminin televizyonda gösterilmesini engelledi.
28.03.2017 Magazin
İşte yeni Lara Croft
İşte yeni Lara Croft Oscar ödüllü güzel oyuncu Alicia Vikander’ın rol aldığı ‘Tomb Raider’ filminden ilk kareler ve sinopsis yayınlandı.
28.03.2017 Magazin
Oscar onlara emanet
Oscar onlara emanet 26 Şubat akşamı sahiplerini bulacak Oscar Ödülleri’ni takdim edecek kişiler belli oldu.
2.02.2017 Magazin
Yılın ismi Margot Robbie
Yılın ismi Margot Robbie İnternet Sinema Veritabanı (IMDb) tarafından yayımlanan ‘2016 yılının en çok aranan oyuncuları’ listesinin başında, son olarak Harley Quinn rolünü canlandıran Avustralyalı aktris Margot Robbie yer aldı
9.12.2016 Magazin
Bir gün hayat ışığı sönerse...
Bir gün hayat ışığı sönerse... Vizyona giren filmler arasında dramatik hikayesiyle “Hayat Işığım” öne çıkıyor...
3.09.2016 Arşiv
Yeni imaj
Yeni imaj Ünlü oyuncu Matt Damon, ‘Jason Bourne’ filminde birlikte rol aldığı Alicia Vikander ile Pekin’de basın toplantısına katıldı...
17.08.2016 Magazin
'Sevişirken zorlanmadık'
'Sevişirken zorlanmadık' Michael Fassbender-Alicia Vikander çifti, iki aşığı canlandırdıkları 'The Light Between Oceans' filmindeki sevişme sahneleri hakkında konuştu.
28.07.2016 Magazin
Gümüşün göz alıcısı
Gümüşün göz alıcısı Oscar ödüllü Alicia Vikander, Matt Damon ve Julia Stiles’ın başrolü paylaştığı macera filmi Jason Bourne’ın Londra galası gerçekleşti...
12.07.2016 Magazin
Angelina’nın rolünü kaptı
Angelina’nın rolünü kaptı Geçtiğimiz yıl ‘The Danish Girl’deki rolüyle ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ Oscar’ını kazanan Alicia Vikander, Angelina Jolie’nin canlandırdığı Lara Croft karakterini canlandıracak yeni isim oldu.
2.05.2016 Magazin
2016’nın en seksileri!
2016’nın en seksileri! Dünyanın en seksi ve beğenilen iç çamaşırı markası Victoria’s Secret ‘’En Seksiler 2016’’ listesini açıkladı.
26.03.2016 Arşiv
Çantalarla dans
Çantalarla dans ‘Danimarkalı Kız’ filmindeki rolü ile bu yıl ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödülünü kazanan Alicia Vikander, Louis Vuitton markasının yeni çanta kampanyası Twist için kamera karşısına geçti...
21.03.2016 Magazin
88. Oscar Ödülleri
88. Oscar Ödülleri ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenen 88...
29.02.2016 Kültür Sanat
Sinema yazarlarının Oscar tahminleri
Sinema yazarlarının Oscar tahminleri NİL KURAL (Milliyet) - En İyi Film The Revenant (Kazanır) - Mad Max Fury Road (Kazanmalı) - En İyi Erkek Oyuncu Leonarda diCaprio -The Revenant- (Kazanır-Kazanmalı) - En İyi Kadın Oyuncu Brie Larson -Room- (Kazanır) - Cate Blanchett -Carol- (Kazanmalı) - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Sylvester Stallone -Creed- (Kazanır) - Mark Rylance -Bridge of Spies- (Kazanmalı) - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Alicia Vikander -The Danish Girl- (Kazanır) - Rooney Mara -Carol- (Kazanmalı) - En İyi Yönetmen Alejandro González Iñárritu -The Revenant- (Kazanır)- George Miller -Mad Max Fury Road- (Kazanmalı) - Yabancı Dilde En İyi Film Saul’un Oğlu (Kazanır-Kazanmalı) Uğur Vardan (Hürriyet) - En İyi Film Spotlight (Kazanır-Kazanmalı) - En İyi Erkek Oyuncu Leonardo diCaprio (Kazanır-Kazanmalı) - En İyi Kadın Oyuncu Brie Larson (Kazanır) - Charlotte Rampling -45 Years- (Kazanmalı) - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Mark Rylance (Kazanır-Kazanmalı) - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Rooney Mara (Kazanır-Kazanmalı) - En İyi Yönetmen George Miller (Kazanır-Kazanmalı) - Yabancı Dilde En İyi Film Saul’un Oğlu (Kazanır-Kazanmalı) Atilla Dorsay (T24...
27.02.2016 Arşiv
Tarihe geçen  ilk transeksüel
Tarihe geçen ilk transeksüel Bu hafta vizyona giren yapımlar arasında dört dalda Oscar adaylığı bulunan The Danish Girl ve merakla beklenen Deadpool ön plana çıkan yapımlar.
12.02.2016 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Alicia Vikander ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alicia vikander haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.