Ali Taran

Ali Taran

Son dakika ali taran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali taran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali taran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Taran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali taran gelişmeleri de dahil olmak üzere 216 ali taran haberi bulunmuştur. Tüm ali taran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Acun Ilıcalı itirafı: Şaka yapıyor sandım
Acun Ilıcalı itirafı: Şaka yapıyor sandım İlk kez “Yetenek Sizsiniz” yarışmasında jüri üyesi olarak seyirci karşısına çıkan reklamcı Ali Taran, Acun Ilıcalı’dan aldığı teklifi ilk başta şaka sandığını itiraf etti.
23.10.2023 Magazin
Exxen TV ücretli mi? Exxen 2021 yılında yayın hayatına başlayacak!
Exxen TV ücretli mi? Exxen 2021 yılında yayın hayatına başlayacak! Exxen TV ücretli mi? Acun Medya'nın patronu Acun Ilıcalı, 2021 yılında yayın hayatına başlayacak olan yeni platformu 'Exxen' hakkında daha açıklamalarda bulundu. 'MasterChef Türkiye 2020' ve Survivor 2021' haberiyle hemen her gün gündemde yer alan Acun, Exxen'in yıllık maliyetini, ücretli olup olmayacağı konusunda açıklama yaptı.
9.12.2020 Gündem
Acun Ilıcalı dijital platform kuruyor! Acun Ilıcalı'nın yeni işi ne?
Acun Ilıcalı dijital platform kuruyor! Acun Ilıcalı'nın yeni işi ne? TV8'in sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yeni kuracağı dijital platformun adını sosyal medya hesabından duyurdu. Sosyal medya hesabından yeni işini duyuran Acun Ilıcalı'nın dijitalde nasıl işler yapacağı da merak konusu oldu. Peki, Acun Ilıcalı'nın yeni işi ne? İşte detaylar...
24.09.2020 Gündem
Aref Ghafouri kimdir?
Aref Ghafouri kimdir? Aref Ghafouri kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Kobra yılanının ısırması sonucu panzehir için Mısır'a götürülen Aref Ghafouri, gündeme bomba gibi düştü. İşte Aref Ghafouri'nin hayatı hakkında merak edilenler...
17.07.2018 Gündem
Aref Ghafouri kimdir? Aref'i kobra yılan soktu
Aref Ghafouri kimdir? Aref'i kobra yılan soktu Bir dönem Yetenek Sizsiniz programında yaptığı gösteriler ile yarışmaya damga vuran Aref Ghafouri Antalya'da Kobra yılan tarafından sokuldu. İran asıllı Türk vatandaşı olan Aref Gahfouri için Mısır'dan Panzehir getirtilmek için harekete geçildi. Peki Aref Ghafouri kimdir?
16.07.2018 Gündem
İşte 'Yetenek Sizsiniz Türkiye’ şampiyonu
İşte 'Yetenek Sizsiniz Türkiye’ şampiyonu Acun Ilıcalı, Ali Taran ve Hülya Avşar'ın jüri koltuğuna oturduğu 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasının finali 8 Temmuz Pazar günü ekrana geldi. Final performanslarını sergileyen yarışmacılar arasından şampiyon, seyirci ve jüri oylarıyla belirlendi.
9.07.2018 Magazin
Balayı arkadaşlarla
Balayı arkadaşlarla Esat Yontunç, tasarımcı Hande Gülşen’le önceki gün evlendikten sonra düğüne katılan Murat Boz, Hadise, Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay sabah erken saatlerde otelden ayrıldı.
26.08.2017 Magazin
Acun'un kankası Esat Yontuç yüzük taktı
Acun'un kankası Esat Yontuç yüzük taktı Acun Ilıcalı'nın yakın dostu ve iş ortağı Esat Yontuç, nişan yüzüğünü takarak evliliğe ilk adımını attı. Törene, Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı'nın katılmaması dikkat çekti.
13.07.2017 Magazin
2. balayı
2. balayı Ali Taran, geçen Mart’ta evlendiği Beyza Karaoğlan ile tatil için İspanya’ya uçtu...
30.12.2016 Magazin
Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin yeni jürileri kimler olacak?
Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin yeni jürileri kimler olacak? Yetenek Sizsiniz 2017 yılında yeni jürileri hangi isimlerden oluşacak? Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Yetenek Sizsiniz jürisinin değişeceğini açıklamıştı. Ekrana gelen yeni bölümleri izleyenlerin büyük beğenisini kazanan Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin yeni jürileri'de belli oldu.
29.09.2021 Gündem
Ve sırrı ortaya çıktı! Şoke olacaksınız...
Ve sırrı ortaya çıktı! Şoke olacaksınız... Acun Ilıcalı'nın 'Yetenek Sizsiniz' programına katılan ve orada yaptığı şovlarla Türkiye'yi kendisine hayran bırakan Aref Ghafouri'nin gösterisinin sırrı ortaya çıktı...
31.10.2016 Magazin
Formumu koruyorum
Formumu koruyorum Ali Taran, önceki gün Zorlu AVM’deydi...
1.07.2016 Magazin
Eser Yenenler kimdir?
Eser Yenenler kimdir? Üç Adam yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile 3 Adam her hafta Cumartesi akşamları TV8 ekranlarında izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatıyor. Peki, Eser Yenenler kimdir? İşte detaylar...
1.04.2016 Magazin
Mahzar Alanson unutulmaz bir gece yaşattı
Mahzar Alanson unutulmaz bir gece yaşattı Atlantis Yapım’ın muhteşem organizasyonu ve Mazhar Alanson’un büyüleyici performansı ile 12 Şubat Cuma akşamı Zorlu PSM’ de gerçekleşen MAZHAROLMAK1’ ta Alanson bu zamana kadar hiç açmadığı dünyasını sevenleriyle paylaştı! Alanson, izleyenler arasından sahneye davet ettiği Cem Yılmaz ile birlikte Psikopat şarkısını seslendirirken, ikilinin samimi ve espri dolu diyalogları renkli görüntülere sahne oldu...
13.02.2016 Magazin
Baba-oğul film keyfi
Baba-oğul film keyfi ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ jüri üyelerinden Ali Taran, önceki gün oğlu Kuzey ile geldiği Zorlu AVM’deydi...
19.01.2016 Magazin
Ali Taran yeni sevgilisiyle görüntülendi
Ali Taran yeni sevgilisiyle görüntülendi Şu sıralar "Yetenek Sizsiniz" yarışmasında jüri üyeliği yapan Taran, el ele yürüdüğü sevgilisiyle ilgili bir açıklama yapmadı.
5.01.2016 Magazin
Aşkıyla el ele
Aşkıyla el ele Ayşe Özyılmazel ile yaptığı evlilikle uzun süre konuşulan reklamcı Ali Taran, 2 yıllık sevgilisi Beyza Karaoğlan’la ilk kez el ele görüntülendi...
4.01.2016 Magazin
CHP'de mali kriz!
CHP'de mali kriz! CHP'nin 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde yapılan harcamalar nedeniyle kasası boşaldı...
29.09.2021 Gündem
Flash TV spikeri: Yanaklarını mıncırarak evlenmedin mi?
Flash TV spikeri: Yanaklarını mıncırarak evlenmedin mi? Mustafa Yenigün, Ali Taran'la dört yıl önce evlenip dokuz ay sonra boşanan Ayşe Özyılmazel'in, yaşadığı süreçle ilgili erkekleri genelleme yaparak eleştirmesine tepki gösterdi.
9.11.2015 Sinema-Dizi
Yarışmaları boş ver jüri üyelerine bak!
Yarışmaları boş ver jüri üyelerine bak! Yemek programlarından, ses yarışmalarına kadar her tarafımız jürilerle çevrildi. Peki hangi tarz programlarda, ne tür davranışlar revaçta? Bazı jüri üyeleri ne yapıyor da diğerlerinin arasından sıyrılabiliyor? İşte cevapları…
23.10.2015 Arşiv
Acun Ilıcalı geri adım attı! O isim geri dönüyor!
Acun Ilıcalı geri adım attı! O isim geri dönüyor! Eser Yenenler ve Seda Bakan dün akşam Yeniköy'de bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi. Acun Ilıcalı'yla birlikte yemek yiyen ikili Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla ilgili bilgiler verdi.
21.10.2015 Televizyon
CHP’de listeler belli oluyor
CHP’de listeler belli oluyor Kılıçdaroğlu, “1 Kasım’da seçime girecek CHP’nin 550 milletvekili adayını bugün önce MYK’ya sonra Parti Meclisi’ne sunacağım. Ön seçimle gelen kalacak. Deniz Baykal da ön seçimle geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan muhatabım değil, polemiğe girmem” dedi...
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu: O savcıya savcı demek bile tartışılır!
Kılıçdaroğlu: O savcıya savcı demek bile tartışılır! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtlıyor. Kılıçdaroğlu, gelecek seçimlerde Deniz Baykal'ın tekrar aday olacağını söyledi. Kılıçdaroğlu Doğan Grubu'na açılan soruşturma ve Hürriyet Gazetesi'ne düzenlenen saldırılar hakkında da sert ifadeler kullandı. Kılıçdaroğlu, Doğan Grubu'na soruşturma başlatan savcı için HSYK'yı göreve çağırdı ve 'O savcıya savcı bile denmez. Normalde HSYK'nın göreve geçmesi lazım. Savcı başka yerde bir gün bile kalamaz." diye konuştu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ali Taran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali taran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.