Albüm

Albüm

Son dakika albüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan albüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını albüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Albüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan albüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.883 albüm haberi bulunmuştur. Tüm albüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Emir Yeşil 43 yaşında hayatını kaybetti
Emir Yeşil 43 yaşında hayatını kaybetti Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti Emir Yeşil, dün hayatını kaybetti. 43 yaşındaki Yeşil, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu.
21.04.2024 Magazin
Demet Akalın'nın 'albüm' cevabı şaşırttı! 'Astrologlar sallıyor'
Demet Akalın'nın 'albüm' cevabı şaşırttı! 'Astrologlar sallıyor' Popçu Demet Akalın, X (Twitter) hesabından bir sosyal medya kullanıcısına verdiği cevapla şaşırttı. Takipçisinin "Nisan'da şarkı çıkar" dediği Akalın'ın verdiği astrolog cevabı çokça yorum aldı.
5.04.2024 Magazin
Murda yeni şarkısını kızına adadı! ‘İnşallah yukarıdan babasıyla gurur duyar’
Murda yeni şarkısını kızına adadı! ‘İnşallah yukarıdan babasıyla gurur duyar’ Ezhel ile birlikte seslendirdiği “Aya” parçasının ardından büyük bir hayran kitlesine ulaşan Murda lakabıyla tanınan Mehmet Önder Doğan yeni şarkısını 13 günlükken kaybettiği kızı yazdı: İnşallah kızım yukarıdan babasıyla gurur duyar.
2.04.2024 Magazin
Yıllar sonra gelen itiraf! Demet Sağıroğlu: Albüm işi bir anda evlilik teklifine döndü
Yıllar sonra gelen itiraf! Demet Sağıroğlu: Albüm işi bir anda evlilik teklifine döndü Kınalı Bebek şarkısıyla bir döneme damgasını vuran Şarkıcı Demet Sağıroğlu, Latin müziğinin dünyadaki en büyük temsilcilerinden Gipsy Kings grubunun kurucusu ve solisti Nicolas Reyes’in kendisine yaptığı teklifi ilk kez anlattı. Hikaye dinleyenleri şaşkına çevirdi.
27.03.2024 Magazin
Müzisyen Özgül Akgül’den İstanbul’a “Hediye”
Müzisyen Özgül Akgül’den İstanbul’a “Hediye” Geleneksel ezgileri modern elektronik tınılarıyla buluşturan müzisyen Özgür Akgül’ün ilk albümü "Hediye" müzikseverlerle buluştu.
3.03.2024 Magazin
Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli? Arka Sokaklar dizisine konuk olan Serpil Örümcer'in çocuğu var mı?
Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli? Arka Sokaklar dizisine konuk olan Serpil Örümcer'in çocuğu var mı? Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer Arka Sokaklar dizisine konuk oluyor. Peki, Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli?
16.02.2024 Magazin
Deniz Tekin müziği bıraktı! “Yoruluyorum”
Deniz Tekin müziği bıraktı! “Yoruluyorum” Deniz Tekin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla müziği bıraktığını duyurdu. Tekin yaptığı paylaşımda “Belki kaydettiklerimi sizinle bir gün yine paylaşırım ama hayatımı bundan kazanmayacağım." İfadelerini kullandı.
14.02.2024 Magazin
Rock’n roll’un romantik sesi Türk dinleyicisi ile ilk kez buluşuyor
Rock’n roll’un romantik sesi Türk dinleyicisi ile ilk kez buluşuyor Rock’n roll’un etkileyici sesi Chris Isaak, 31. İstanbul Caz Festival'nde ilk kez Türk dinleyicisi ile buluşuyor.
6.02.2024 Magazin
Timberlake’den yeni single: Selfish
Timberlake’den yeni single: Selfish Justin Timberlake’in, RCA Records etiketli yeni single’ı ‘Selfish’i yayınlandı. Sanatçı, parçanın klibini de izleyicilerle buluşturdu.
27.01.2024 Magazin
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da geçirdiği beyin kanaması sonrası 86 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Ayla Algan, Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı.
6.01.2024 Magazin
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
'Piyanonun Kadınları'na özel albüm
'Piyanonun Kadınları'na özel albüm Sanatçı Dengin Ceyhan, değerli bestelere sahip olan fakat klasik müziğin popüler isimleri arasında yer alamamış 13 farklı kadın bestecinin eserlerini, 'Piyano’nun Kadınları' adlı albümde bir araya getirdi.
20.11.2023 Kültür Sanat
“Moğollar’a Saygı” albümünün yeni konuğu
“Moğollar’a Saygı” albümünün yeni konuğu  “Moğollar’a Saygı” albümünün yeni konuğu Rashit oluyor. 90’lar İstanbul punk sahnesinin önemli gruplarından Rashit geçen sene yayınlanan Kalbim Soldan Atıyor isimli Ep’si ile uzun süren sessizliğini bozmuştu. Bu kez Moğollar’a Saygı albümü için tekrar stüdyoya giren grup Moğollar külliyatından sözleri Oğuzhan Akay’a, bestesi Taner Öngür’e ait olan Ben Anlamaz’ı seçip yorumladı.
15.11.2023 Magazin
Sibel Alaş'tan 'best of albüm' müjdesi
Sibel Alaş'tan 'best of albüm' müjdesi Sibel Alaş, geçtiğimiz akşam Kalamış'ta bir mekanda sahneye açıktı. 'Adam' isimli sevilen şarkısıyla konsere sanatçı, 2.5 saat boyunca 90'lardan günümüze uzanan hit şarkıları seslendirdi.
6.11.2023 Magazin
Barış Manço'nun Cumhuriyet'in 100. yılı için söyledikleri gündem oldu
Barış Manço'nun Cumhuriyet'in 100. yılı için söyledikleri gündem oldu Usta sanatçı Barış Manço, 1 Şubat 1999 tarihinde yaşamını yitirmişti. Barış Manço'nun seneler önce Osaka'da verdiği konserde Türkiye ve 2023 yılı için söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada gündem olan video ile ilgili “Oğlu yerine getirmeli” yorumları geldi.
29.10.2023 Magazin
‘Milli yenge’ lakaplı ünlü şarkıcı Türk sevgilisinden ayrılıp yeni aşka yelken açtı
‘Milli yenge’ lakaplı ünlü şarkıcı Türk sevgilisinden ayrılıp yeni aşka yelken açtı Gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane olan ABD’li şarkıcı Halsey, daha gencecik yaşta, söylediği şarkıları sosyal medya platformlarına yükleyerek ve bu şarkıları milyonlarca kişiye ulaştırarak adını duyurmaya başlamıştı. 40 yaşındaki senarist Alev Aydın ile bir çocuğu olan Halsey yeni bir aşka yelken açtı.
27.10.2023 Magazin
Teoman'dan evlilik açıklaması! Yaş şartını değiştirdi
Teoman'dan evlilik açıklaması! Yaş şartını değiştirdi Rockçı Teoman, 12 yıllık arkadaşlığın ardından fotoğrafçı Ayşe Kaya ile 2012'de nikâh masasına oturmuş, 2015'te anlaşmalı olarak boşanmıştı. Daha önce "Yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna verdiği cevap şaşırtan sanatçı, özel hayatı hakkında çarpcı bir açıklamaya daha imza attı.
22.10.2023 Magazin
Serkan Kaya'dan boşanma iddialarının ardından samimi açıklama
Serkan Kaya'dan boşanma iddialarının ardından samimi açıklama Eşi Ayşegül Kaya ile boşanacakları öne sürülen, ancak bu iddiaları kesin bir dille yalanlayan şarkıcı Serkan Kaya, önceki akşan Kıbrıs'ta sahne aldı. Ayaküstü muhabirlerle konuşan ünlü isim, bu yaz ailesini yalnız bıraktığını açıkladı.
9.10.2023 Magazin
Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor!
Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor! 45 yaşında hayatını kaybeden Murat Göğebakan’ın hayatı film oldu. Burak Sevinç, Tuvana Türkay, Hande Soral, Kadir Bertan, Feride Çetin ve Necmi Yapıcı'nın rol aldığı 'Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı'nın yönetmen koltuğunda Ali Ayyıldız oturuyor. Merhum sanatçının annesi Hatice Göğebakan'ın, "Oğlum kanseri yendi ama hasta yatağında eşinin ihanetine çok üzüldü" açıklaması gündem olmuştu.
5.10.2023 Magazin
27 sene önce öldürülmüştü! Ünlü rapçi Tupac cinayetinde yeni gelişme!
27 sene önce öldürülmüştü! Ünlü rapçi Tupac cinayetinde yeni gelişme! 27 yıl önce ABD'nin Las Vegas kentinde silahlı saldırıda öldürülen rap müziğinin sevilen ismi Tupac Shakur cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Cinayete ilişkin bir kişi, Las Vegas polisi tarafından tutuklandı.
30.09.2023 Magazin
İzzet Yıldızhan'a oğlu Mustafa'dan uyarı: Baba aman bir şey deme ne olur
İzzet Yıldızhan'a oğlu Mustafa'dan uyarı: Baba aman bir şey deme ne olur İzzet Yıldızhan, uzun bir aradan sonra ilk kez İstanbul'da görüntülendi. Sahneye şortla çıktığı için eleştirilen Mahsun Kırmızıgül'e destek olan türkücüye, röportaj öncesi oğlu Mustafa'nın uyarısı dikkat çekti. Yıldızhan'ın üç farklı kadından yedi oğlu ve iki kızı bulunuyor.
25.09.2023 Magazin
Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, nereli, kaç yaşında?
Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, nereli, kaç yaşında? Burdur'un Bucak ilçesinde tırla çarpışan cipteki şarkıcı Tan Taşçı, menajeri ve yanlarındaki bir kişi yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan Taşçı ile yanındaki iki kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı aktarıldı.
10.08.2023 Magazin
Aleyna Tilki: Zaman kavramına göre hareket etmiyorum
Aleyna Tilki: Zaman kavramına göre hareket etmiyorum Şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün Etiler'de trafikte objektife yansıdı. Hayranlarına "Pop ve rock karışımı bir albüm geliyor" sözleriyle müjde veren 23 yaşındaki popçuya, "Dünya yıldızı olacağım" açıklaması hatırlatıldı.
27.07.2023 Magazin
Teoman hayranlarına müjdeyi verdi: Sürprizim var
Teoman hayranlarına müjdeyi verdi: Sürprizim var Teoman, önceki akşam Cihangir'de bir mekanda arkadaşları ile sohbet ederken görüntülendi. Konser yoğunluğu nedeniyle tatile çıkamamaktan dert yanan sanatçı, sevenlerine yeni albüm müjdesi verdi.
21.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Albüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki albüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.