Akyaka

Akyaka

Son dakika akyaka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akyaka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akyaka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akyaka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akyaka gelişmeleri de dahil olmak üzere 301 akyaka haberi bulunmuştur. Tüm akyaka haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kars yerel seçim sonuçları 2024: Kars belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kars'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kars yerel seçim sonuçları 2024: Kars belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kars'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kars geldi. Kars yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kars Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kars'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kars yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si il 53'ü ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu. İşte MHP'nin açıkladığı isimler...
17.01.2024 Gündem
Kars kazının çöpe atılan hiçbir parçası yok! Tanesi 1200 TL’den satılıyor
Kars kazının çöpe atılan hiçbir parçası yok! Tanesi 1200 TL’den satılıyor Kars kazı yerel mutfağın vazgeçilmez lezzeti. Kazların tanesi 1000- 1200 TL'den, tüyleri ise kilosu 400- 500 TL’den satılıyor. Akyaka ilçesinde kaz yetiştiren Sarıgül Kaçan (70), “Kazın çöpe atılan hiçbir organı yok. Tüyü, ayağı, boynu, kafası, kanadı, ciğerini de değerlendiriyoruz” dedi.
8.11.2023 Yaşam
Bir aileyi parçalayan katliam gibi kaza! 5 kişinin can verdiği kazada sürücü tutuklandı
Bir aileyi parçalayan katliam gibi kaza! 5 kişinin can verdiği kazada sürücü tutuklandı Muğla'nın Ula ilçesinde 1'i çocuk 5 kişinin öldüğü kazada gözaltına alınan VİP minibüs sürücüsü Altan Özkan (26), tutuklandı.
30.10.2023 Yaşam
Kariyerinde yeni bir sayfa açan Ayça Varlıer böyle görüntülendi
Kariyerinde yeni bir sayfa açan Ayça Varlıer böyle görüntülendi Kariyerinde yeni bir sayfa açmak için gittiği Amerika’da Broadway müzikalinde oynayan Ayça Varlıer, iki yıl aradan sonra tekrar Muğla Akyaka'nın büyülü doğasına döndü.
28.09.2023 Magazin
Özel işletmelerin hukuksuzluğu sürüyor: Ücret ödemeden sahilde yürümek bile yasak!
Özel işletmelerin hukuksuzluğu sürüyor: Ücret ödemeden sahilde yürümek bile yasak! Geçtiğimiz günlerde Yunanistan'da başlayan 'Havlunu da al gel' hareketi Türkiye'ye de sıçramıştı. Bu kez de özel işletmeler ücret ödemeden bırakın denize girmeyi sahilde yürümeye bile izin vermedi.
22.08.2023 Gündem
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı!
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı! Sahil ve plajların özel işletmelerde olması nedeniyle giriş ücreti alınması vatandaşı kızdırdı. 'Havlu hareketi' yapmaya başlayan tatilciler yürüyüş düzenlemeye başladı.
16.08.2023 Gündem
Mustafa Sandal  kaslı vücuduyla  şov yaptı!
Mustafa Sandal kaslı vücuduyla şov yaptı! Mustafa Sandal, kitesurf okulunun bulunduğu Akyaka’da görüntülendi. Öğrencileriyle yakından ilgilenen 53 yaşındaki ünlü popçu kaslı vücuduyla dikkat çekti.
7.08.2023 Magazin
Kars canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Kars Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları.. Kars hangi parti kazandı?
Kars canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Kars Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları.. Kars hangi parti kazandı? Kars seçim sonuçları 2023 gazetevatan.com seçim sayfasında olacak. 14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları kapsamında Kars ilçe seçim sonuçları da etkili oalcak. 64 milyondan fazla seçmenin oy kullanacağı genel seçimlerde Kars parti oy oranları da yer alacak. Kars ilçelerinden Akyaka, Arpaçay, Digor, Kağızman, Sarıkamış, Selim, Sususeçim sonuçları canlı takip yapılabilecek. Kars AK Parti, İYİ Parti, Yeniden Refah, CHP, MHP oy oranlarının yanısıra Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan Cumhurbaşkanı oy sayıları da açıklanacak. Peki Kars hangi parti kazandı? Kars Cumhurbaşkanı kim kazandı? İşte Kars canlı seçim sonuçları...
14.05.2023 Gündem
Mehmet Turgut ile şarkıcı Ada Sanlıman tek celsede boşandı
Mehmet Turgut ile şarkıcı Ada Sanlıman tek celsede boşandı Ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut ile şarkıcı Ada Sanlıman, 5 yıllık ilişkilerini Eylül 2021’de evlilikle taçlandırmıştı.
10.05.2023 Magazin
Muğla’da deniz sezonu açıldı! Sıcaklıklar normalin üzerinde
Muğla’da deniz sezonu açıldı! Sıcaklıklar normalin üzerinde Yıllık 3 milyon yabancı turisti ağırlayan Muğla’da havaların mevsim normallerinin üzerinde sıcak gitmesi nedeniyle deniz sezonu bu yıl Mart ayında açıldı.
26.03.2023 Gündem
Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman boşanıyor mu? 'Dünyamdan çık git artık'
Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman boşanıyor mu? 'Dünyamdan çık git artık' Fotoğrafçı Mehmet Turgut ile söz yazarı ve caz yorumcusu Ada Sanlıman 5 yıllık ilişkilerini 6 ay önce evlilikle taçlandırmıştı.İddiaya göre çiftin evliliğinde kara bulutlar dolaşıyor.
8.03.2023 Magazin
Depremzedeler için verdiği düve yerine yenisi hediye edildi, onu da bağışladı
Depremzedeler için verdiği düve yerine yenisi hediye edildi, onu da bağışladı Düvesini satarak 13 bin liralık gelirini depremzedelere gönderen Kars’ın Akyaka ilçesi Karahan köyünde yaşayan Sarıgül Kaçan’a (70) Aras EDAŞ Genel Müdürlüğü tarafından yeni düve hediye edildi. Kaçan ise, "Ben çok bir şey vermedim, Allah ölenlere rahmet, kalanlara sabır versin. Cumhurbaşkanımızı, askerimizi, milletimizi, tüm devlet büyüklerimizi üzerimizden eksik etmesin. Getirdiğiniz düveyi de depremzedelere bağışlıyorum. Onlara gönderin. Allah ölenlere rahmet, kalanlara sabır versin” dedi
12.02.2023 Gündem
TMSF, AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu
TMSF, AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu Tasarruf Sigortası Mevduat Fonu, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu.
10.02.2023 Ekonomi
Kar yağmayan Doğu Anadolu, Sibirya soğuklarına teslim
Kar yağmayan Doğu Anadolu, Sibirya soğuklarına teslim  Kar yağışı olmayan Doğu Anadolu'da, Sibirya soğukları etkili oldu. Sıfırın altında 24,9 derece ile Ardahan'ın Göle ilçesi, bölgenin en soğuk yerleşim birimi oldu. Erzurum'da şadırvanlar dondu, süs havuzları buzla kaplandı.
12.01.2023 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Havrita Başıboş Köpek Haritası'nın sahibinden son dakika kararı: Yeni girişler durduruldu
Havrita Başıboş Köpek Haritası'nın sahibinden son dakika kararı: Yeni girişler durduruldu Sokak köpeklerinin yerini gösteren internet uygulaması Havrita Başıboş Köpek Haritası tartışma konusu oldu. Uygulamayla birlikte Havrita'da işaretlenen köpeklerin öldürüldüğü iddiaları gündem yaratırken, tartışma yaratan uygulamayla ilgili flaş bir karar alındı. Havrita Başıboş Köpek Haritası’nın sözcüsü Avukat Devrim Koçak, kötü niyetli kişilerin katliam yapabileceklerini düşündükleri için uygulamaya kısa bir ara verdiklerini duyurdu. Öte yandan Ankara 1'inci Sulh Ceza Hakimliği, sokak köpeklerinin harita üzerinde yerini gösteren internet sitesi ve uygulamaları olan 'Havrita'ya erişim engeli getirdi.
22.08.2022 Gündem
Şehir dışından getirdiği tarihi eserleri satmak isterken yakalandı
Şehir dışından getirdiği tarihi eserleri satmak isterken yakalandı  Muğla'nın Ula ilçesinde Yunus K., Ordu'dan satmak için getirdiği, Roma ile Antik Yunan dönemlerinden 40 sikke ve çeşitli objeler ile yakalandı.
15.08.2022 Yaşam
Bayramda doğayla iç içe çadır ve karavan tatiline yoğun ilgi
Bayramda doğayla iç içe çadır ve karavan tatiline yoğun ilgi Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinde bütçelerine uygun tatil yapmak isteyenlerin tercihi kamp alanları oldu. Turizm kentleri İzmir ve Antalya’da arife gününden itibaren, çadır ya da karavanlarıyla kamp alanlarına gelmeye başlayan tatilciler orman içinde temiz hava alıp denizin ve tatilin keyfini çıkardı.
10.07.2022 Yaşam
Ormanlık alanlara girişler yasaklandı! O ilimizde orman yangınları tedbiri...
Ormanlık alanlara girişler yasaklandı! O ilimizde orman yangınları tedbiri... Aydın Valiliği tarafından yapılan açıklamada yangınları önleyici tedbirler çerçevesinde kent genelinde belirlenen ormanlık alanlara izinsiz girişlerin 31 Ekim 2022 tarihine kadar yasaklandığı, kurallara uymayanlara ise cezai işlem uygulanacağı belirtildi.
27.06.2022 Gündem
Pınar Gültekin cinayetinin gerekçeli kararı açıklandı mı? Pınar Gültekin olayı ne?
Pınar Gültekin cinayetinin gerekçeli kararı açıklandı mı? Pınar Gültekin olayı ne? Pınar Gültekin davasında gerekçeli karar açıklandı. Pınar Gültekin'i öldüren Cemal Metin Avcı'ya verilen haksız tahrik indirimi sosyal medyada tepkiye neden olmuştu. Mahkemenin gerekçeli kararı açıklandı. Peki, Pınar Gültekin gerekçeli kararı ne? Pınar Gültekin olayı ne? İşte detaylar…
25.06.2022 Gündem
Bakan Yanık'tan Pınar Gültekin'in katiline verilen indirimle ilgili açıklama
Bakan Yanık'tan Pınar Gültekin'in katiline verilen indirimle ilgili açıklama Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i vahşice katleden Cemal Metin Avcı'ya verilen müebbet hapis cezası "haksız tahrik indirimiyle" 23 yıla düşürülmüştü. Tüm Türkiye'yi rahatsız eden kararla ilgili konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yapılan indirimin kabul edilemez olduğunu söyledi. Bakan Yanık, "Bu kişinin, indirim olmaksızın en ağır cezayı alması için kararı bakanlık olarak istinafa götüreceğiz." dedi.
21.06.2022 Siyaset
Pınar Gültekin olayı ne? Pınar Gültekin cinayeti nasıl oldu? Pınar Gültekin’in katili kaç yıl ceza aldı?
Pınar Gültekin olayı ne? Pınar Gültekin cinayeti nasıl oldu? Pınar Gültekin’in katili kaç yıl ceza aldı? Pınar Gültekin davasında karar çıktı. Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili davada sanık Cemal Metin Avcı için önce 'ağırlaştırılmış müebbet' verildi. Daha sonra mahkeme 'haksız tahrik' olduğuna karar vererek tutuklu sanık Metin Avcı'nın cezasını indirdi. Peki, Pınar Gültekin olayı ne? Pınar Gültekin cinayeti nasıl oldu? Pınar Gültekin’in katili kaç yıl ceza aldı? İşte detaylar…
20.06.2022 Gündem
Cinayet şüphelisi balık yerken yakalandı
Cinayet şüphelisi balık yerken yakalandı Muğla'da, 'kasten öldürme' suçundan hakkında 10 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Beraat Eker (31), jandarma tarafından bir restoranda balık yerken yakalandı.
24.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Akyaka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akyaka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.