Akın Atalay

Akın Atalay

Son dakika Akın Atalay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Akın Atalay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Akın Atalay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akın Atalay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akın atalay gelişmeleri de dahil olmak üzere 179 akın atalay haberi bulunmuştur. Tüm akın atalay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhuriyet gazetesi davasında Kadri Gürsel’e beraat
Cumhuriyet gazetesi davasında Kadri Gürsel’e beraat Yargıtay'ın bozma kararının ardından eski Cumhuriyet gazetesi yazar ve yöneticilerinin yeniden yargılandığı davada mahkeme, 12 sanığa verdiği mahkumiyet kararında direnirken, Kadri Gürsel'in beraatine hükmetti.
21.11.2019 Gündem
Yargıtay'dan Cumhuriyet Gazetesi davası kararı
Yargıtay'dan Cumhuriyet Gazetesi davası kararı Yargıtay 16. Ceza Dairesi, 7 eski Cumhuriyet gazetesi yazarının infazının durdurulmasına ve salıverilmelerinin istenmesine hükmetti. Kararın ardından Önder Çelik, Güray Tekinöz, Hacı Musa Kart, Hakan Karasinir ve Mustafa Kemal Güngör tahliye edildi.
12.09.2019 Gündem
Cumhuriyet gazetesi davasında karar
Cumhuriyet gazetesi davasında karar Yargıtay 16. Ceza Dairesi, 7 eski Cumhuriyet gazetesi yazarının infazının durdurulmasına ve salıverilmelerinin istenmesine hükmetti.
12.09.2019 Gündem
Cumhuriyet gazetesi davasında Yargıtay Başsavcılığı dosyayı tamamladı
Cumhuriyet gazetesi davasında Yargıtay Başsavcılığı dosyayı tamamladı Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığınca, eski Cumhuriyet gazetesi yazar ve yöneticileri Orhan Erinç, Akın Atalay, Mehmet Murat Sabuncu, Aydın Engin, Hikmet Çetinkaya, Bülent Utku, Kadri Gürsel, Güray Tekin Öz, Hacı Musa Kart ile Ahmet Şık'ın da aralarında bulunduğu 18 sanık hakkında, yerel mahkemece "FETÖ'ye yardım suçundan" verilen hapis cezaları ile beraat hükümleri, istinaf tarafından yasaya uygun bulunmuştu.
18.07.2019 Gündem
Kadri Gürsel cezaevine girmek için adliyeye geldi
Kadri Gürsel cezaevine girmek için adliyeye geldi Eski Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarları hakkında açılan dava kapsamında, 2 yıl 6 ay hapis cezası onanan gazeteci Kadri Gürsel, denetimli serbestlik hükümleri için cezaevine gönderildi.
29.05.2019 Gündem
Cezaları onanan Cumhuriyet gazetesi eski çalışanları teslim oldu
Cezaları onanan Cumhuriyet gazetesi eski çalışanları teslim oldu Eski Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarları hakkında açılan dava kapsamında, "silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte yardım etme" suçundan" 5 yılın altında verilen hapis cezaları istinaf mahkemesince onanan 7 sanık, infaz işlemlerinin yapılması için İzmit Adliyesi'ne giderek teslim oldu.
25.04.2019 Gündem
Türk vatandaşlığına başvuranların sayısı arttı!
Türk vatandaşlığına başvuranların sayısı arttı! Türk vatandaşlığı kazanmada yapılan kolaylaştırma sonrası başvurular 250'yi geçerken 100 milyon dolarlık yatırım geldi.
2.01.2019 Gündem
Can Dündar'a kırmızı bülten
Can Dündar'a kırmızı bülten Cumhuriyet gazetesi davasında dosyaları ayrılan sanıklar Can Dündar ve İlhan Tanır hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına hükmedildi.
16.10.2018 Gündem
Cumhuriyet gazetesi davasında karar açıklandı
Cumhuriyet gazetesi davasında karar açıklandı Son dakika gelişmesine göre; İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Silivri Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi karşısındaki binada yapılan duruşmada sanık avukatları, esas hakkındaki mütalaaya karşı savunmalarını tamamladı.
25.04.2018 Gündem
Cumhuriyet Gazetesi davasında flaş gelişme
Cumhuriyet Gazetesi davasında flaş gelişme Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarlarına yönelik aralarında Akın Atalay, Murat Sabuncu ve Ahmet Şık'ın da bulunduğu 2'si tutuklu 20 sanığın yargılandığı davada, tahliye talepleri reddedildi.
16.03.2018 Gündem
Ahmet Şık ve Murat Sabuncu için tahliye kararı
Ahmet Şık ve Murat Sabuncu için tahliye kararı Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarlarının yargılandığı davada, Ahmet Şık ve Murat Sabuncu'nun tahliyesine karar verildi.
9.03.2018 Gündem
Cumhuriyet Gazetesi davasında ara karar verildi
Cumhuriyet Gazetesi davasında ara karar verildi Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarları hakkında, "PKK/KCK, FETÖ/PDY ve DHKP/C'ye müzahir oldukları" iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma sonucunda firari sanıklar gazetenin eski genel yayın yönetmeni Can Dündar ve İlhan Tanır ile aralarında Akın Atalay, Ahmet Şık'ın da bulunduğu 5'i tutuklu 20 sanık hakkında açılan davada, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verildi.
29.09.2021 Gündem
Cumhuriyet Gazetesi davasında flaş gelişme!
Cumhuriyet Gazetesi davasında flaş gelişme! Cumhuriyet Savcısı; Ahmet Şık, Akın Atalay, Murat Sabuncu, Emre İper ve Ahmet Kemal Aydoğdu'nun tutukluluk hallerinin devamını istedi.
29.09.2021 Gündem
Cumhuriyet Gazetesi davasında flaş karar
Cumhuriyet Gazetesi davasında flaş karar Cumhuriyet Gazetesi davasında savcı 6 sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilmesini istedi. Mahkeme sanıklardan Kadri Gürsel için tahliye kararı verdi.
29.09.2021 Gündem
‘Tutukluluğun devamına...’
‘Tutukluluğun devamına...’ Cumhuriyet Davası’nda savcı, gazeteciler Ahmet Şık, Kadri Gürsel ve Murat Sabuncu’nun tutukluluk halinin devamını talep etti. Talebe uyan mahkeme, altı sanığın da tutukluluğunun devamına karar verdi, duruşmayı 25 Eylül’e erteledi
29.09.2021 Gündem
Cumhuriyet Gazetesi davasında karar verildi!
Cumhuriyet Gazetesi davasında karar verildi! Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarları hakkında "PKK/KCK, FETÖ/PDY ve DHKP/C'ye müzahir oldukları" iddiasına ilişkin açılan davada, sanıkların tahliye talepleri reddedildi. Duruşma, 25 Eylül’e ertelendi
29.09.2021 Gündem
CHP: FETÖ ile mücadele amacından saptırıldı
CHP: FETÖ ile mücadele amacından saptırıldı AK Parti hükümetinin kendisine muhalefet eden tüm toplumsal unsurları sindirmek istediğini öne süren CHP’li Özel, tutuklu Cumhuriyet ve Sözcü gazetesi çalışanlarını örnek gösterdi.
13.08.2017 Siyaset
Gazeteci Gürsel ve Şık aynı koğuşta
Gazeteci Gürsel ve Şık aynı koğuşta Cumhuriyet Gazetesi davasında mahkemenin verdiği tahliye kararları sonrası cezaevinde yeni düzenlemeye gidildi. Ahmet Şık ve Kadri Gürsel aynı koğuşa konuldu
29.09.2021 Gündem
Cumhuriyet Gazetesi davasında karar açıklandı! Yedi tahliye... Beş tutuklu kaldı!
Cumhuriyet Gazetesi davasında karar açıklandı! Yedi tahliye... Beş tutuklu kaldı! Cumhuriyet Gazetesi davasında savcı karikatürist Musa Kart’ın da aralarında bulunduğu beş kişiye tahliye istedi. Mahkeme ise yedi kişiyi tahliye etti, Akın Atalay, Murat Sabuncu, Kadri Gürsel, Ahmet Şık ve Kemal Aydoğdu’nun tutukluluğunun devamına karar verdi
29.09.2021 Gündem
Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarları hakkındaki dava başladı
Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarları hakkındaki dava başladı Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarları hakkında, "PKK/KCK, FETÖ/PDY ve DHKP/C'ye müzahir oldukları" iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma sonucunda firari sanıklar gazetenin eski genel yayın yönetmeni Can Dündar ve İlhan Tanır ile aralarında Akın Atalay, Kadri Gürsel, Ahmet Şık'ın da bulunduğu 12'si tutuklu 19 sanık hakkında açılan davanın dördüncü duruşması başladı.
29.09.2021 Gündem
‘Her iktidarın kötüsü ve suçlusu oldum’
‘Her iktidarın kötüsü ve suçlusu oldum’ Cumhuriyet Davası’nın ilk duruşmasının üçüncü gününde Ahmet Şık, Turhan Günay ve Hakan Kara savunmalarını yaptı. Şık, “Her siyasal iktidarın ve her dönemin yargısının ‘kötüsü suçlusu’ olmayı başardım. Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet” dedi
29.09.2021 Gündem
Cumhuriyet gazetesi davasında ikinci gün
Cumhuriyet gazetesi davasında ikinci gün Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarları hakkında "PKK/KCK, FETÖ/PDY ve DHKP/C'ye müzahir oldukları" iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma sonucunda firari sanıklar Can Dündar ve İlhan Tanır ile aralarında Akın Atalay, Kadri Gürsel, Ahmet Şık ve "jeansbiri" hesabının sahibinin de bulunduğu 12'si tutuklu 19 sanık hakkında açılan davanın ikinci duruşması başladı.
29.09.2021 Gündem
Cumhuriyet Davası 9 ay sonra başladı
Cumhuriyet Davası 9 ay sonra başladı Cumhuriyet gazetesi yazar, çizer ve yöneticilerinin aralarında olduğu 19 kişinin yargılanmasına 267 gün sonra başlandı. Kadri Gürsel, kayıtlarda bulunduğu iddia edilen 112 kişiden sadece 8’i ile konuştuğunu söyledi, “ByLock kullandıklarını bilmem mümkün değil” dedi
29.09.2021 Gündem
Cumhuriyet gazetesi yöneticileri ve yazarları hakkındaki dava başladı
Cumhuriyet gazetesi yöneticileri ve yazarları hakkındaki dava başladı Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarları hakkında "PKK/KCK, FETÖ/PDY ve DHKP/C'ye müzahir oldukları" iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma sonucunda firari sanıklar Can Dündar ve İlhan Tanır ile aralarında Akın Atalay, Kadri Gürsel, Ahmet Şık ve "jeansbiri" hesabının sahibinin de bulunduğu 12'si tutuklu 19 sanık hakkında açılan davanın ilk duruşması yapılıyor
29.09.2021 Gündem
‘Cumhuriyet hedef seçildi’
‘Cumhuriyet hedef seçildi’ Can Dündar, Ahmet Şık, Kadri Gürsel ve Hikmet Çetinkaya’nın da arasında olduğu 19 isim hakkında 15 yıldan 43 yıla kadar hapis cezaları talep edildi. İddianamede gazetenin FETÖ tarafından hedef seçildiği ifadeleri yer aldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Akın Atalay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akın atalay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.