Ahmet Şık

Ahmet Şık

Son dakika Ahmet Şık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Şık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Şık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Şık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet şık gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.334 ahmet şık haberi bulunmuştur. Tüm ahmet şık haberleri aşağıda listelenmiştir.
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı Aralarında HDP'li Meclis başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı.
24.04.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Ben bu saatten sonra değişmem, ben birleştiririm
Kılıçdaroğlu: Ben bu saatten sonra değişmem, ben birleştiririm CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ben bu saatten sonra değişmem, ben birleştiririm, birleştirmeye de devam edeceğim. Bu sofrada siyasi oyunların, nezaketsizliğin, Erdoğan dilinin yerinin olmaması gerekirdi. Bu softaya oturanlar böyle oturdu, kalkan da ancak bu sebepten kalkacaktır. Umudum niçin bir araya geldiğimizin farkındalığı ile sakin olmamız, bu sofraya herkesi davet etmemizdir" dedi.
3.03.2023 Gündem
Akşener'in çıkışı sonrası Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama
Akşener'in çıkışı sonrası Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı göreve çağırmasıyla ilgili, "Hiç merak etmeyin, bütün taşlar yerine oturacak" dedi.
3.03.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Haftaya belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini açıklayacağım
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Haftaya belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini açıklayacağım İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Komisyonda milletvekillerinin bütçeye ilişkin görüş bildirildiği esnada söz alan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un eleştirileri üzerine Bakan Soylu, Terör Soruşturmaları (Belediyeler) yazılı kırmızı bir defter alıp havaya kaldırarak “Önümüzdeki hafta basın toplantısı ile açıkladığımda sizin söylediğinizin nasıl yalan olduğunu, belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini söylerim. Bütün belgeleri ile beraber Mersin Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Adana Seyhan Belediyesi, Ataşehir Belediyesi olmak üzere bütün belediyelerle ilgili terör örgütlerine neler yapıldığını göstereceğim” dedi.
18.11.2022 Siyaset
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın da aralarında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası, Meclis'e ulaştı.
3.10.2022 Siyaset
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan erken seçim tartışmalarına yanıt
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan erken seçim tartışmalarına yanıt AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN Türk canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, erken seçim iddialarıyla ilgili, "Seçim inşallah vaktinde, 2023'ün Haziran ayında gerçekleştirilecektir" dedi.
3.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na KHK tepkisi: Bu milleti aldatmak böyle bir yetkisi yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na KHK tepkisi: Bu milleti aldatmak böyle bir yetkisi yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Kerem Aydınlar Camii’nde cuma namazının ardından gazetecilerin gündeme dair sorularını cevapladı. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun KHK'lı açıklamasına tepki göstererek "Kendisine milletin verdiği yetki yok. Bu milleti ahmak yerine koyup aldatmaktan başka bir şey değildir. KHK ile ilgili bir şeyler bekleyen vatandaşı aldatmak" dedi.
2.09.2022 Siyaset
AK Partili Turan'dan, Ahmet Şık'a tepki
AK Partili Turan'dan, Ahmet Şık'a tepki AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Ahmet Şık'ın AK Parti'ye yönelik sözlerine tepki gösterdi. Turan, "'AK Parti kapatılacak, AK Partililer yargılanacak' demiş. Son sözü baştan söyleyeyim; kapatmazsanız adam değilsiniz, yargılamazsanız adam değilsiniz." dedi.
31.08.2022 Siyaset
AK Parti’den Ahmet Şık hakkında 100 bin liralık manevi tazminat davası
AK Parti’den Ahmet Şık hakkında 100 bin liralık manevi tazminat davası AK Parti, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Ahmet Şık hakkında, 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
31.08.2022 Gündem
Destici: Dokunulmazlıkları kaldırılmalı, milletvekillikleri sonlandırılmalı
Destici: Dokunulmazlıkları kaldırılmalı, milletvekillikleri sonlandırılmalı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Sözde milletvekili Salihe Aydeniz ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki eylem girişimine engel olan güvenlik mensuplarına fiili saldırıda bulunan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Ahmet Şık'ın dokunulmazlıkları kaldırılmalı, hak ettikleri cezaları alarak milletvekillikleri sonlandırılmalıdır" dedi.
14.06.2022 Siyaset
TİP Milletvekilleri ile polis arasında köprüde pankart arbedesi! Bakan Soylu'dan flaş ödül açıklaması
TİP Milletvekilleri ile polis arasında köprüde pankart arbedesi! Bakan Soylu'dan flaş ödül açıklaması Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekilleri Erkan Baş, Sera Kadıgil ve Ahmet Şık, Gezi Parkı olaylarının yıl dönümü nedeniyle 15 Temmuz Şehitler köprüsüne pankart astı. İzinsiz asılan pankartı indirmek isteyen polisle milletvekilleri arasında gerginlik yaşandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu twitter hesabından o anların görüntülerini paylaşıp, "Bu polis arkadaşlarımı, görevlerini yapmaları münasebetiyle ödüllendiriyoruz. HDPKK'dan meclise giren bu milletvekilleri hakkında da suç duyurusunda bulunuyoruz" dedi.
31.05.2022 Yaşam
TİP ve HDP'li 8 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları Meclis'e ulaştı
TİP ve HDP'li 8 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları Meclis'e ulaştı HDP'li 7 ve Türkiye İşçi Partili (TİP) 1 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin 8 fezleke, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
13.01.2022 Gündem
TİP ve HDP'li 8 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları Meclis'e ulaştı
TİP ve HDP'li 8 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları Meclis'e ulaştı HDP'li 7 ve Türkiye İşçi Partili (TİP) 1 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin 8 fezleke, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
13.01.2022 Siyaset
Metin Göktepe mezarı başında anıldı
Metin Göktepe mezarı başında anıldı Gazeteci Metin Göktepe mezarı başında anıldı 8 Ocak 1996'da gözaltındayken hayatını kaybeden gazeteci Metin Göktepe için, ölümünün 26. yılında Esenler'de bulunan Kemer Mezarlığı'ndaki kabri başında anma töreni düzenlendi.
8.01.2022 Yaşam
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi Yargıtay'ın bozduğu 35 sanıklı Çarşı davası ile İstinaf Mahkemesi'nce bozulan Osman Kavala, Can Dündar ve Mehmet Ali Alabora'nın da arasında bulunduğu 17 sanıklı Gezi ana davasının birleştirilmesinin ardından ikinci duruşma görüldü. Duruşmaya katılmayan davanın tek tutuklu sanığı Osman Kavala'nın, oy çokluğuyla tutukluluk halinin devamına karar verildi. 
26.11.2021 Gündem
Genco Erkal hakim karşısında
Genco Erkal hakim karşısında Tiyatro sanatçısı Genco Erkal, "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Erkal, paylaşımlarında hakaret unsuru olmadığını belirterek beraatini talep etti.
25.11.2021 Magazin
4 milletvekilinin dokunulmazlık fezlekeleri Meclis'te
4 milletvekilinin dokunulmazlık fezlekeleri Meclis'te HDP'li 2, CHP'li 1 ve TİP'li 1 milletvekiline ait 4 dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
14.10.2021 Siyaset
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Ahmet Şık'a sert tepki: Yeri gazi Meclis değil parmaklıklardır
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Ahmet Şık'a sert tepki: Yeri gazi Meclis değil parmaklıklardır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Türkiye devleti katil olsaydı bulunduğun yer mezarlık olurdu. Yeri gazi Meclis değil parmaklıklardır. Dokunulmazlığını kaldırıp adalete teslim etmeyecek miyiz?" dedi.
8.06.2021 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'müsilaj' açıklaması
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'müsilaj' açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çelik Marmara Denizi'nde etkili olan müsilaj sorunu ile ilgili olarak, "Biyolojik arıtma tesisi yapmanın ne kadar önemli olduğu, temel atmama töreni düzenlenmesinin ne kadar yanlış bir iş olduğu ortaya çıktı. 3 yılda tamamlanacak bir eylem planıdır." ifadelerini kullandı.
7.06.2021 Siyaset
Ahmet Şık hakkında soruşma başlatıldı
Ahmet Şık hakkında soruşma başlatıldı 27. Dönem Milletvekili Ahmet Şık hakkında katıldığı bir yayında sarfettiği sözlerle ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından resen soruşturma başlatıldı.
7.06.2021 Gündem
Ahmet Şık’ın dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırlandı
Ahmet Şık’ın dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırlandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Bağımsız İstanbul Milletvekili Ahmet Şık hakkında Boğaziçi eylemleri sırasındaki "sokağa çıkın" çağrısından dolayı dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle fezleke hazırlayarak Adalet Bakanlığına gönderdi.
15.04.2021 Siyaset
Ahmet Şık hakkında soruşturma başlatıldı!
Ahmet Şık hakkında soruşturma başlatıldı! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Parlamenterler Bürosu tarafından Ahmet Şık hakkında “Suç işlemek için alenen tahrik” suçundan soruşturma başlatıldı.
5.02.2021 Gündem
Bakan Gül: İnsan hakları çerçevesinde atılacak adımlar üzerinde çalışıyoruz
Bakan Gül: İnsan hakları çerçevesinde atılacak adımlar üzerinde çalışıyoruz Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu üyelerinin, 'insan hakları' konusunda öneri ve tavsiyelerini dinledi. Bakan Gül, "İnsan hakları çerçevesinde atılacak adımlar nelerdir, bu konu üzerinde çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl, Yargı Reformu Strateji Belgesi kamuoyuna açıklanmıştı. Oradaki hedeflerden biri de İnsan Hakları Eylem Planı'nın güncellenmesi" dedi.
3.12.2020 Siyaset
18 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu
18 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın da aralarında bulunduğu 18 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu.
2.11.2020 Siyaset
Barolara ilişkin kanun teklifinin 2 maddesi kabul edildi
Barolara ilişkin kanun teklifinin 2 maddesi kabul edildi TBMM Genel Kurulunda, barolara ilişkin düzenlemeleri de içeren Avukatlık Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk 2 maddesi kabul edildi.
8.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Şık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet şık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.