Ahu Sungur

Ahu Sungur

Son dakika ahu sungur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahu sungur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahu sungur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahu Sungur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahu sungur gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 ahu sungur haberi bulunmuştur. Tüm ahu sungur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahu Sungur'dan dikkat çeken açıklama: Çürük çıkarsa kira geliri bitecek
Ahu Sungur'dan dikkat çeken açıklama: Çürük çıkarsa kira geliri bitecek Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağrısında bulunan ünlü Ahu Sungur, sosyal medya hesabından evlerini deprem riskine karşı denetlettirmeyen ev sahiplerine isyan etti. Karot aldırmak istemeyen ev sahiplerini hedef alan Sungur, dikkat çeken ifadeler kullandı.
3.03.2023 Magazin
Kelime Oyunu’nda bu kez, ünlüler yarıştı…
Kelime Oyunu’nda bu kez, ünlüler yarıştı… Teve 2’nin, beğeni ile izlenen fenomen yarışma programı Kelime Oyunu yeni bölümü ile ekrana geldi.
11.11.2022 Televizyon
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi Hayatı tek başına omuzlayan kadınları istihdam ederek iş yaşamına kazandırmak ve gelecek kurmalarına yardımcı olmak için gerçekleştirilen ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesinin açılış lansmanı gerçekleştirildi. Pınar Altuğ, Atiye, Özge Boran ve Aydilge gibi 30 ünlü isim de projeye destek oldu.
5.03.2022 Magazin
Metin Çekmez son yolculuğuna uğurlandı!
Metin Çekmez son yolculuğuna uğurlandı! Tedavi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını yitiren oyuncu Metin Çekmez, son yolculuğuna uğurlandı. Çekmez, vasiyeti üzerine Kuşadası'nda toprağa verildi.
27.08.2021 Magazin
Suat Sungur'un eşi ilginç olayı anlattı! 'Kocam beni benimle aldatıyor'
Suat Sungur'un eşi ilginç olayı anlattı! 'Kocam beni benimle aldatıyor' Ahu Sungur, 2002 yılında kendisi gibi oyuncu olan Suat Sungur ile nikah masasına oturmuştu. Üç yıl sonra oğullarını kucaklarına alan çift, şimdilerde mutlu bir evlilik sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde ise Ahu Sungur'un başına ilginç bir olay geldi.
6.02.2021 Magazin
Demet Akalın'dan Okan Kurt itirafı! 'Botoks yaptırdı'
Demet Akalın'dan Okan Kurt itirafı! 'Botoks yaptırdı' Demet Akalın, katıldığı yarışma programında eski eşi ve yeni sevgilisi Okan Kurt'un botoks yaptırdığını ağzından kaçırdı.
31.12.2018 Magazin
Suat Sungur: 16 yılı devirdik
Suat Sungur: 16 yılı devirdik Suat Sungur, evlilik yıl dönümünü Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla kutladı
29.12.2018 Magazin
Özgecan Aslan'ın babasından Nihat Doğan'a sert tepki
Özgecan Aslan'ın babasından Nihat Doğan'a sert tepki Özgecan Aslan'ın katledilmesinden sonra sosyal medyadan yaptığı açıklamalar ile büyük tepki alan Nihat Doğan Özgecan'ın babası ile görüşmüştü. Görüşmeden 24 saat sonra Özgecan'ın babası Instagram'dan paylaşımda bulundu
2.04.2018 Magazin
'İşte hayatımın fotoğrafı'
'İşte hayatımın fotoğrafı' Sosyal medya hesabından oğlu Ege'nin yeni yaşını doğum anında çekilen bir fotoğrafla kutlayan ünlü oyuncu Ahu Sungur, "Hayatımın fotoğrafıdır bu fotoğraf" ifadelerine yer verdi.
29.01.2018 Magazin
Cihan Ünal'ın yeni adresi hangi proje oldu?
Cihan Ünal'ın yeni adresi hangi proje oldu? Usta oyuncu Cihan Ünal, iddialı dizinin kadrosuna dahil oldu.
24.11.2017 Televizyon
Tokatı olay oldu
Tokatı olay oldu Çukurdere’nin çekimleri tokat sahnesiyle başladı.
9.11.2017 Magazin
Furkan Palalı’nın yeni adresi belli oldu!
Furkan Palalı’nın yeni adresi belli oldu! FOX’un geçen günlerde final yapan No:309 dizisinin başrol oyuncusu Furkan Palalı, Pastel Film ile anlaştı.
31.10.2017 Televizyon
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda'
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda' Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu listeledi...
24.09.2017 Televizyon
'Yalnızlar Rıhtımı' dizisinin ismi değişti!
'Yalnızlar Rıhtımı' dizisinin ismi değişti! FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan ve yeni sezonda ekranlarda yer alması beklenen yeni dizi ‘Yalnızlar Rıhtımı’ isim değiştirdi.
11.09.2017 Televizyon
Pavyon şarkıcısı oluyor
Pavyon şarkıcısı oluyor Ekranların sevilen yüzü, başarılı oyuncu Ahu Sungur, “yıllardır hayalini kurduğum” dediği rol ile yeni sezona ‘merhaba’ diyecek.
17.08.2017 Magazin
Ahu Sungur 'pavyon şarkıcısı' oldu!
Ahu Sungur 'pavyon şarkıcısı' oldu! Ekranın sevilen yüzü, başarılı oyuncu Ahu Sungur, “yıllardır hayalini kurduğum” dediği rol ile yeni sezona 'merhaba' diyor.
17.08.2017 Televizyon
Pes etmedim ve oyuncu oldum
Pes etmedim ve oyuncu oldum 19 yaşındaki Bahar Şahin eniştesi Ufuk Özkan’ı örnek alarak oyunculuğa başladığını ve Serenay Sarıkaya gibi bir oyuncu olmak istediğini söylüyor ve ”Onun gibi olursam ne mutlu bana” diyor.
19.05.2017 Arşiv
'O Hayat Benim' böyle veda etti
'O Hayat Benim' böyle veda etti Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray,Keremcem,Oya Başar,Sinan Albayrak, Ahu Sungur ve Zerrin Sümer gibi ünlü oyuncuların rol aldığı dizi 131'inci bölümde izleyicileri veda edecek.Dün akşam saatlerinde dizi oyuncusu Sinan Albayrak son sahnesi çekilince bir veda konuşması yaptı.
21.01.2022 Magazin
'O Hayat Benim' dizisinden final kararı!
'O Hayat Benim' dizisinden final kararı! FOX TV’nin dört sezondur devam eden uzun soluklu dizisi 'O Hayat Benim' final yapıyor. İşte O Hayat Benim'in final tarihi...
27.04.2017 Televizyon
Ayrılmaktan vazgeçti
Ayrılmaktan vazgeçti Gelecek sezonki kadrosu merakla beklenen O Hayat Benim dizisinden ayrılmaya karar veren Ahu Sungur, karar değiştirdi.
31.07.2016 Magazin
Sürprizlerim olabilir
Sürprizlerim olabilir Ahu Sungur ve Suat Sungur çifti, önceki gün oğulları Ege’yle Milas Havalimanı’nda görüntülendi...
18.07.2016 Magazin
'O Hayat Benim'de büyük şok!
'O Hayat Benim'de büyük şok! Hamdi Alkan, 'O Hayat Benim' dizisinin yönetmenliğini bıraktı...
18.07.2016 Magazin
O Hayat Benim dizisinde Ezgi Asaroğlu şoku!
O Hayat Benim dizisinde Ezgi Asaroğlu şoku! Fox Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi O Hayat Benim pazar günü ekrana gelen sezon finali ile izleyenleri ekrana kilitledi. O Hayat Benim sezon finalinden hemen sonra Ezgi Asaroğlu şoku yaşandı? O Hayat Benim dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
28.06.2016 Magazin
O Hayat Benim dizisi sezon finalinde şok ayrılık!
O Hayat Benim dizisi sezon finalinde şok ayrılık! Fox Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi O Hayat Benim dün akşam 100. sezon finali ile ekrana geldi. İzleyenleri ekrana kilitleyen O Hayat Benim 100. sezon finali bölümünde şok bir ayrılık yaşandı! Peki O Hayat Benim dizisine veda eden isim kim oldu? İşte merak edilen detaylar...
27.06.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ahu Sungur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahu sungur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.