O Hayat Benim

O Hayat Benim

Son dakika O Hayat Benim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan O Hayat Benim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını O Hayat Benim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

O Hayat Benim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan o hayat benim gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.280 o hayat benim haberi bulunmuştur. Tüm o hayat benim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Tetikçinin Oğlu Sibel kimdir? Bahar Şahin kaç yaşında? Bahar Şahin hangi dizilerde oynadı?
Tetikçinin Oğlu Sibel kimdir? Bahar Şahin kaç yaşında? Bahar Şahin hangi dizilerde oynadı? Tetikçinin Oğlu Sibel kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan Tetikçinin Oğlu dizisinin oyuncuları arasında yer alan Sibel, karakteriyle izleyenleri şaşkınlığa uğratacak. Tetikçinin Oğlu Sibel'i Bahar Şahin canlandırıyor. Peki Bahar Şahin kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
18.04.2023 Televizyon
Aybüke Pusat ev sahibi ile davalık oldu! Zor günler geçiriyor...
Aybüke Pusat ev sahibi ile davalık oldu! Zor günler geçiriyor... Medcezir, Söz, Şahin Tepesi, O Hayat Benim, Hayaller ve Hayatlar gibi yapımlarda canlandırdığı karakterlerle tanınan Miss Turkey 2014 üçüncü güzeli Aybüke Pusat'ın Beşiktaş'ta oturduğu evin sahibi ile başı derde girdi. Ev sahibi, evin bir yıllık kirasını peşin olarak ödeyen oyuncunun evden çıkmasını isteyince taraflar mahkemelik oldu.
21.02.2022 Magazin
Hülya Şen sağlığına kavuştu!
Hülya Şen sağlığına kavuştu! 2004 yılında 'Zerda' dizisinin setine giderken trafik kazası geçiren oyuncu Hülya Şen, yıllar sonra sağlığına tamamen kavuştu.
9.01.2022 Magazin
Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Armağan Zengin hakkında merak edilenler!
Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Armağan Zengin hakkında merak edilenler! Dolunay dizisinde Burak rolü dikkatleri üzerine çeken Armağan Zengin, pek çok dizide ve projede yer aldı. Halen Devlet Tiyatroları oyuncularından olan Armağan Zengin, özellikle Azerbaycan’da büyük bir hayran kitlesine sahip. Tiyatro oyunlarında rol alan oyuncu son günlerde yeni projelerle gündem geliyor. Peki, Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli?
15.12.2021 Gündem
Hülya Diken kimdir? İran dizisinde başrol kapan Türk oyuncu Hülya Diken kaç yaşında, nereli, Türkiye’de hangi dizilerde oynadı?
Hülya Diken kimdir? İran dizisinde başrol kapan Türk oyuncu Hülya Diken kaç yaşında, nereli, Türkiye’de hangi dizilerde oynadı? Genç oyuncu Hülya Diken, İran'da 3 sezondur fenomen olan 'Made in İran' İran Yapımı' adlı polisiye dizisinden gelen başrol teklifini kabul etti. Diken, dizinin Türkiye'de çekilecek olan bu sezonunda Türk polisi Ayla karakterine hayat verecek. İran'da çok sevilen ve yeni sezon çekimleri İstanbul'da yapılacak olan 'Made in İran' dizisinde başrolde Türk kadın polisi Ayla karakterine hayat verecek olan Hülya Diken, 'Çok heyecanlıyım. Önce festivalden ödüllerle dönen bir film. Ardından İran'da tesadüfen benim adımı taşıyan sinema filmi ve şimdi dizi. İran halkı beni sevdi bende onarı sevdim. Haftaya İstanbul'da set var ve şimdiden heyecan sardı.' Dedi. Söz konusu gelişmenin ardından Hülya Diken hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Hülya Diken kimdir, kaç yaşında, nereli, Türkiye’de hangi dizilerde oynadı?
13.09.2021 Gündem
Ayça Damgacı kimdir? Güldür Güldür yeni oyuncusu Ayça Damgacı nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler neler?
Ayça Damgacı kimdir? Güldür Güldür yeni oyuncusu Ayça Damgacı nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler neler? Show TV'nin sevilen programı Güldür Güldür Show, Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu’nun ardından kadrosuna Toygan Avanoğlu ile Ayça Damgacı’yı kattı. Söz konusu gelişmenin ardından Ayça Damgacı kimdir, kaç yaşında, nereli? Gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
24.08.2021 Gündem
Selen Görgüzel Alkan'dan tatil pozu!
Selen Görgüzel Alkan'dan tatil pozu! Bodrum'da tatil yapan oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel Alkan, önceki gün plajdan bir pozunu paylaştı.
10.07.2021 Magazin
Caner Çalışır kim, nereli? Benimle Söyle yarışmasında jüri üyesi olan fenomen Caner Çalışır neden öldü?
Caner Çalışır kim, nereli? Benimle Söyle yarışmasında jüri üyesi olan fenomen Caner Çalışır neden öldü? Caner Çalışır öldür mü? Sosyal medyada paylaştığı video içerikleriyle ünlü olan, son olarak Benimle Söyle yarışma programında jüri üyeliği de yapan 31 yaşındaki Cener Çalışır hayatını kaybetti. Caner Çalışır’ın vefat haberini yakın arkadaşları sosyal medyadan duyurdu. Peki, Caner Çalışır kimdir? Caner Çalışır neden vefat etti? İşte tüm gelişmeler…
10.06.2020 Gündem
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır?
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır? Başarılı oyuncu Oya Başar 6 yıl sonra yeniden sahnelere dönüyor. Begüm Birgören ile ‘Plastik Aşklar’ oyunuyla seyirci karşısına çıkacak Oya Başar’ın hayatı yeniden merak konusu oldu. Bugün de Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının konuğu olan Başar hakkında merak edilenler iyice arttı. Peki, Oya Başar kimdir? Oya Başar kaç yaşındadır? İşte Oya Başar hakkında merak edilenler..
18.12.2019 Gündem
Yeşim Ceren Bozoğlu cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı
Yeşim Ceren Bozoğlu cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı Yıllar önce rol aldığı 'O Hayat Benim' dizisi için kilo alan ve sonrasında tüm bu fazlalıklarından kurtulan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun Instagram'dan yayınladığı cesur pozlar gündem oldu.
27.11.2019 Magazin
İclal Aydın ve Efe Kubilay üç ay önce boşanmışlar
İclal Aydın ve Efe Kubilay üç ay önce boşanmışlar İclal Aydın ve “O Hayat Benim” dizisinde tanışıp nikâh masasına oturduğu görüntü yönetmeni Efe Kubilay’ın 4 yıllık evliliklerini bitirdiği ortaya çıktı
12.07.2019 Magazin
Artık iyi roller istiyorum
Artık iyi roller istiyorum Birçok sevilen dizide rol alan Ecem Baltacı, şu sıralar kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor.
9.07.2019 Magazin
Selen Görgüzel kimdir?
Selen Görgüzel kimdir? Selen Görgüzel güzelliği ile dikkat çekiyor. Gündemde sıkça adı geçen Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel'in hayatına dair bilgiler de merak ediliyor. İşte sıkça araştırılan Selen Görgüzel kimdir? Sorusunun yanıtı...
18.10.2018 Gündem
Selen Görgüzel kimdir?
Selen Görgüzel kimdir? Selen Görgüzel kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde çok fazla araştırılıyor. Başarılı ve güzel oyuncu Selen Görgüzel dikkatçeken isimler arasında yer alıyor. İşte Selen Görgüzel'in yaşı, eğitimi, kariyeri vs. sorularının yanıtı...
20.07.2018 Gündem
'Kiraz Mevsimi, ABD piyasasında'
'Kiraz Mevsimi, ABD piyasasında' Yayınlandığı döneme damga vuran dizi, ABD'de yayına giriyor.
21.06.2018 Televizyon
Keremcem Etiyopya’da
Keremcem Etiyopya’da KEREMCEM, ‘O Hayat Benim’ dizisinin yayınlandığı Etiyopya’da büyük ilgi gördü.
26.05.2018 Magazin
Kilo al ver canım  çıktı
Kilo al ver canım çıktı Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, mide küçültme ameliyatı sonrası 110 kilodan 60’a düştü.
16.01.2018 Magazin
Furkan Palalı’nın yeni adresi belli oldu!
Furkan Palalı’nın yeni adresi belli oldu! FOX’un geçen günlerde final yapan No:309 dizisinin başrol oyuncusu Furkan Palalı, Pastel Film ile anlaştı.
31.10.2017 Televizyon
Ozan Güler ekranlara dönüyor!
Ozan Güler ekranlara dönüyor! Dört sezon süren 'O Hayat Benim' dizisinde 'Arda' karakterine hayat veren Ozan Güler'in yeni projesi belli oldu.
25.09.2017 Magazin
'Efsun' karşısında Fransız damat Fransız kaldı!
'Efsun' karşısında Fransız damat Fransız kaldı! O Hayat Benim dizisinde Efsun karakteriyle herkesin sevgisini kazanan Ceren Moray, Fransız sevgilisi ile dünya evine girdi. Moray, düğününde yerinde duramadı.
24.09.2017 Magazin
Pavyon şarkıcısı oluyor
Pavyon şarkıcısı oluyor Ekranların sevilen yüzü, başarılı oyuncu Ahu Sungur, “yıllardır hayalini kurduğum” dediği rol ile yeni sezona ‘merhaba’ diyecek.
17.08.2017 Magazin
İclal Aydın canlı yayında gözyaşlarına boğuldu!
İclal Aydın canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! Oyuncu ve yazar İclal Aydın, Elife Yılmaz ve Hazan Kutsal'ın sunduğu 'Canlı Masa' programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan İclal Aydın, hayatında yaşadığı bazı anıları ilk kez programda paylaştı.
17.08.2017 Magazin
Ahu Sungur 'pavyon şarkıcısı' oldu!
Ahu Sungur 'pavyon şarkıcısı' oldu! Ekranın sevilen yüzü, başarılı oyuncu Ahu Sungur, “yıllardır hayalini kurduğum” dediği rol ile yeni sezona 'merhaba' diyor.
17.08.2017 Televizyon
Evlilik yolunda ilk adım
Evlilik yolunda ilk adım ‘Kavak Yelleri’ ve ‘O Hayat Benim’ dizileriyle tanınan Ceren Moray, İstinyePark AVM’de görüntülendi.
12.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

O Hayat Benim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki o hayat benim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.