Ahmet Yıldırım

Ahmet Yıldırım

Son dakika Ahmet Yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.670 ahmet yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm ahmet yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adıyaman’da, şehit polisler için tören düzenlendi
Adıyaman’da, şehit polisler için tören düzenlendi Adıyaman’da bir polis memuru tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer için Adıyaman’da tören düzenlendi.
28.04.2024 Gündem
ŞIRNAK TOKİ kura sonuçları 2022! TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler!
ŞIRNAK TOKİ kura sonuçları 2022! TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler! Şırnak TOKİ kura sonuçları belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ilk kuraların 7 Kasım günü Şırnak ve Ardahan için olacağını açıklamıştı. Proje kapsamında Şırnak merkezde bin 100, İdil’de 301, Karalar’da 49 konut yapılacak. Noter huzurundaki kura çekimi ile Şırnak'ta toplam 1450 konut sahibini buldu. Peki TOKİ Şırnak kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler…
7.11.2022 Gündem
Meclis Başkanı Şentop: Gücünüzün gölgesi masaya yansımazsa hakkınızı savunmazsınız
Meclis Başkanı Şentop: Gücünüzün gölgesi masaya yansımazsa hakkınızı savunmazsınız TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve beraberindeki heyet, Bosna Hersek'in Travnik şehrindeki Travnik Kültür Merkezi’nde verilen iftara katıldı. İftarda konuşan Meclis Başkanı Şentop, “Türkiye’yi şu anda herkes takdir ediyor. Bugün BM Genel Sekreteri, Putin ile görüşmeden önce Sayın Cumhurbaşkanımızla görüştü. Bunun sebebi nedir? Siz doğru politikalar izlerseniz ve bunun arkasında durursanız sonuca varırsınız. Bir Amerikalı diplomatın sözü var; ‘Gücünüzün gölgesi masaya yansımazsa hakkınızı savunmazsınız’. 50 sene öncesinin 20 sene öncesinin Türkiye’si yok” ifadelerini kullandı.
27.04.2022 Siyaset
679 bin katılımcı arasından birinci oldular
679 bin katılımcı arasından birinci oldular ‘Uluslararası Robotik Kodlama Yarışması’nda Bilecik’i temsil eden Söğüt Ertuğrulgazi Ortaokulu öğrencileri 679 bin katılımcı arasından Özdeğerler kategorisinden birinci oldu.
25.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Kendisi için üretti ama herkes istedi, sipariş yağıyor! Fiyatı 3 bin lira...
Kendisi için üretti ama herkes istedi, sipariş yağıyor! Fiyatı 3 bin lira... Gaziantep'in İslahiye İlçesinde, Ahmet Yıldırım (27), üzüm bağlarında kullanmak amacıyla 15 bin solucan alarak gübre üretimine başladı. Yıldırım, aradan geçen 2,5 yıl içerisinde solucan sayısını 1 milyon 200 bine günlük üretimi 1 tona çıkarırken, gelen taleplere de yetişmeye çalışıyor.
14.04.2021 Yaşam
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK GS derbisi saati ve kanalı!
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK GS derbisi saati ve kanalı! Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Beşiktaş Galatasaray derbisi için heyecan dorukta. Galatasaray, 3 puan hedefiyle Beşiktaş'ın karşısına çıkacak. İstanbul'da kar yağışı devam ederken her iki takımın taraftarı dev derbiyi bekliyor. Peki, Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Galatasaray derbisi detayları...
17.01.2021 Gündem
Hakkari'de feci kaza! Yolcu minibüsü tırla çarpıştı: 4 ölü, 5 yaralı
Hakkari'de feci kaza! Yolcu minibüsü tırla çarpıştı: 4 ölü, 5 yaralı Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yolcu minibüsüyle tırın çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı.
28.12.2020 Gündem
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri Süper Lig'in 3. haftasında sezonun ilk büyük karşılaşması Galatasaray - Fenerbahçe maçı için nefesler tutuldu. Galatasaray - Fenerbahçe 392. randevuya çıkıyor. Her iki takımın taraflarları Galatasaray Fenerbahçe karşılaşmasının saatini ve kanalını merak ediyor. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? GS FB maçı muhtemel 11'leri...
27.09.2020 Gündem
Semiha Yıldırım kimdir, kaç kaşında? Semiha Yıldırım'ın biyogrofisi!
Semiha Yıldırım kimdir, kaç kaşında? Semiha Yıldırım'ın biyogrofisi! Bir süredir Erzincan’da olan Binali Yıldırım, yaşadıkları kırgınlık nedeniyle kontrol amacıyla eşi Semiha Yıldırım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi’ne başvuruda bulundu. Binali Yıldırım ve Semiha Yıldırım koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıktığı belirtildi. Yıldırım ailesinin sağlık durumlarında bir sıkıntı olmadığı ve tedavilerine evde devam edileceği belirtildi. Koronavirüs haberlerinin ardından Semiha Yıldırım hakkında merak edilenler arttı. Semiha Yıldırım kimdir?
3.09.2020 Gündem
Bakan Karaismailoğlu’nun konvoyunda kaza: 4 yaralı
Bakan Karaismailoğlu’nun konvoyunda kaza: 4 yaralı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Konya’daki ziyaretlerinde görev yapan güvenlik görevlileri, dönüş yolunda kaza yaptı. 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 polis memuru ile 1 gazeteci yaralandı. Yaralı 4 kişi, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
20.05.2020 Gündem
İş adamı Abuzer Yıldırım corona virüsten hayatını kaybetti
İş adamı Abuzer Yıldırım corona virüsten hayatını kaybetti Adıyamanlı yardımsever iş adamı Abuzer Yıldırım, korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.
26.04.2020 Yaşam
PFDK, Fenerbahçe-Galatasaray maçının cezalarını açıkladı!
PFDK, Fenerbahçe-Galatasaray maçının cezalarını açıkladı! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe-Galatasaray maçının cezalarını açıkladı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'a 1 maç men cezası verildi. Ozan Tufan ise para cezasına çarptırıldı. Deniz Türüç'e ise 1 maç ceza verildiği duyuruldu.
27.02.2020 Futbol
PFDK'dan derbi kararları! Ersun Yanal, Deniz Türüç ve Ersun Yanal...
PFDK'dan derbi kararları! Ersun Yanal, Deniz Türüç ve Ersun Yanal... Fenerbahçe'de Ersun Yanal, Volkan Kazak ve Deniz Türüç tedbirli, Sadık Çiftpınar, Garry Rodrigues ve Ozan Tufan tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkedildi.Galatasaray'da Hande Sümertaş, Fahri Yılmaz, Necati Ateş, Mert Çetin tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkedildi.
25.02.2020 Futbol
FETÖ ihanete böyle hazırlandı!
FETÖ ihanete böyle hazırlandı! FETÖ elebaşı Gülen'in darbe talimatının ardından İstanbul ve Ankara'nın yanı sıra Edirne, Denizli, Isparta, İzmir ve Malatya'da da darbeye hazırlık kapsamında ihanet toplantıları yapıldı. 15 Temmuz akşamı hangi birliklerin kullanılacağı, alıkonulacak darbe karşıtı askerler, Ankara'ya sevk edilecek özel birlikler ve işgal edilecek kamu kurumlarına ilişkin detaylar bu toplantılarda belirlendi.
22.04.2019 Gündem
Son yedi yılda fazla prim ödenen kurumdan emekli olunuyor
Son yedi yılda fazla prim ödenen kurumdan emekli olunuyor Emekli olmak isteyenler dikkat! Son yedi yılda fazla prim ödenen kurumdan emekli olursunuz.
16.03.2019 Emekli
Son dakika... MHP 402 adayını daha açıkladı
Son dakika... MHP 402 adayını daha açıkladı MHP yerel seçimlerde yer alacak 402 belediye başkan adayını daha açıkladı.
30.12.2018 Siyaset
Yıldırım Öcek kimdir?
Yıldırım Öcek kimdir? Yıldırım Öcek'in hayatını kaybetmesi sanat camiasını yasa boğdu. Ünlü ve başarılı oyuncu Yıldırım Öcek'in hayatı hakkındaki bilgiler merak edilmeye başlandı. İşte efsanevi dizi Avrupa Yakası'nın "Saadettin Yerebakan"ı Yıldırım Öcek hakkında merak edilenler...
4.10.2018 Gündem
CANLI! Kadıköy'de dev derbi!
CANLI! Kadıköy'de dev derbi! Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında sahasında Beşiktaş'la karşılaşıyor.
24.09.2018 Fenerbahçe
Şişli’de “UBER sıkıştırdı” iddiasıyla kaza yapan taksici alkolü çıktı
Şişli’de “UBER sıkıştırdı” iddiasıyla kaza yapan taksici alkolü çıktı Harbiye’de cadde üzerinde trafikte seyir halindeyken kendisini UBER aracının sıkıştırdığını iddia eden taksi şoförü, aracın kontrolünü kaydettikten sonra refüje çıkıp trafik ışıklarını devirdi. Kazadan şans eseri yara almadan kurtulan sürücü, 1.01 promil alkollü çıktı. Trafik polisleri sürücünün ehliyetine el koydu.
17.08.2018 Yaşam
Sakaryaspor, hazırlık maçında G.Saray'ı ağırlayacak
Sakaryaspor, hazırlık maçında G.Saray'ı ağırlayacak TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sakaryaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında evinde Galatasaray'ı ağırlayacak.
20.07.2018 Galatasaray
HDP Almanya'nın Berlin kentinde miting yaptı
HDP Almanya'nın Berlin kentinde miting yaptı Türk siyasetçilerine seçim kampanyası yasağı getiren Almanya, HDP'nin başkent Berlin'de miting yapmasına engel çıkarmadı
3.06.2018 Siyaset
Türkiye'nin sert tepkisi sonuç verdi! Alman Polisi, HDP sözcülerini konuşturmadı
Türkiye'nin sert tepkisi sonuç verdi! Alman Polisi, HDP sözcülerini konuşturmadı Almanya'nın, siyasi partilere yönelik getirdiği toplantı yasağına rağmen, Köln kentinde 'HDP'ye destek mitingi' için izin vermesi çok tartışılmıştı. Gelişmeler sonucunda Almanya, HDP mitingine izin verdi ama HDP sözcülerine konuşma izni vermedi.
26.05.2018 Dünya
Kız arkadaşıyla narenciye bahçesinde baş başa kalınca...
Kız arkadaşıyla narenciye bahçesinde baş başa kalınca... ADANA'da, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Muhammet Yıldırım'ı (25) av tüfeğiyle öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Yeter A. (19) adliyeye sevk edildi. Yeter A., Yıldırım'ı, evlilik vaadiyle kendini taciz etmek isteyince vurduğunu idda etti.
20.04.2018 Yaşam
İki HDP'li vekilin vekilliği düşürüldü
İki HDP'li vekilin vekilliği düşürüldü HDP Muş Milletvekili Ahmet Yıldırım ile Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan'ın vekilliği düşürüldü.
27.02.2018 Siyaset
Olan sevgiliye oldu!
Olan sevgiliye oldu! Tuğba Ekinci, önceki gece Etiler’de rutin trafik kontrolüne takıldı.
10.02.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.