Ahmet Gündoğdu

Ahmet Gündoğdu

Son dakika ahmet gündoğdu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahmet gündoğdu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahmet gündoğdu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Gündoğdu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet gündoğdu gelişmeleri de dahil olmak üzere 426 ahmet gündoğdu haberi bulunmuştur. Tüm ahmet gündoğdu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Ersoy: 50 milyon turist hedefimizi yukarı doğru revize ederiz
Bakan Ersoy: 50 milyon turist hedefimizi yukarı doğru revize ederiz Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Erzincan’da katıldığı ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ programında yaptığı konuşmada, "Ekim ayı genelinde Türkiye turizminin en iyi yıl oldu. 2019'dan çok daha fazla yolcu ağırlama şansı yakaladık. Kasım ve aralık ayları da bu şekilde geçerse biz 50 milyon turist hedefimizi tekrar yukarı doğru revize ederiz, diye düşünüyorum" dedi.
31.10.2022 Ekonomi
Adıyaman'da traktör devrildi; 1 ölü, 8 yaralı
Adıyaman'da traktör devrildi; 1 ölü, 8 yaralı Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde kontrolden çıkıp, devrilen traktördeki Ayşe Fatma Gündoğdu (52) hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.
25.08.2022 Yaşam
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde Miss Turkey 2006'da ‘Türkiye Güzeli’ seçilen Seda Sarıbaş da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hazırladığı 75 kişilik MKYK listesinde yer aldı. Sarıbaş, daha önce AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı görevinde bulunmuştu.
24.03.2021 Siyaset
AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş kimdir? Miss Turkey eski güzeli Seda Sarıbaş aslen nerelidir? İşte Seda Sarıbaş biyografisi…
AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş kimdir? Miss Turkey eski güzeli Seda Sarıbaş aslen nerelidir? İşte Seda Sarıbaş biyografisi… AK Parti yeni MKYK listesi belli oldu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde 81 ili coğrafi ve yöresel özellikleri, kültürel değerleri ve türkülerine atıfta bulunarak selamladı. MKYK üyelerinin belli olmasıyla listede yer alan isimler bu kapsamda vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Seda Sarıbaş kimdir? AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş nereli? Seda Sarıbaş'ın hayatı...
24.03.2021 Gündem
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu!
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu! AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu ile Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulunun yeni üyeleri belirlendi.
24.03.2021 Siyaset
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Eski bakan Zeybekci Ekonomi Kurulu’nda
Eski bakan Zeybekci Ekonomi Kurulu’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Politika Kurullarına 76 isim atandı.
9.10.2018 Ekonomi
Lise öğrencilerinden Afrin'deki askerlere mektup
Lise öğrencilerinden Afrin'deki askerlere mektup Ankara Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, "Zeytin Dalına Bir Çift Çorap Bir Mektup Astık" etkinliği kapsamında, Afrin'de mücadele eden Mehmetçiklere duygularını anlattıkları mektuplar yazdı.
16.02.2018 Gündem
Eski Konya Milletvekili Akıncı vefat etti!
Eski Konya Milletvekili Akıncı vefat etti! Eski Konya Milletvekili Mehmet Yücel Akıncı vefat etti. Akıncı için TBMM'de tören düzenlendi.
8.01.2018 Siyaset
Çanakkale Boğaz Komutanlığı eski komutanına ömür boyu hapis
Çanakkale Boğaz Komutanlığı eski komutanına ömür boyu hapis Çanakkale'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik davada tutuklu yargılanan Çanakkale Boğaz ve Garnizon eski komutanı tuğamiral Serdar Ahmet Gündoğdu, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.
29.09.2021 Gündem
Ankara'da Kudüs için miting düzenlendi
Ankara'da Kudüs için miting düzenlendi Memur-Sen, Hak-İş, İHH İnsani Yardım Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Cihannüma ve ÖNDER, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararına tepki için Anadolu Meydanı'nda ortak miting düzenledi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti Genel Sekreteri Şahin: Barışa vurulmuş ağır bir darbedir
AK Parti Genel Sekreteri Şahin: Barışa vurulmuş ağır bir darbedir AK Parti Genel Sekreteri Şahin, Kudüs'ün Müslümanlar için kutsal bir şehir olduğunu belirterek, 'Alınmış olan karar, Kudüs'ün tarihi statüsüne uluslararası sözleşmelere ve diplomasiye tamamen aykırıdır.' dedi
29.09.2021 Gündem
Zanzibar'da 15 Temmuz Şehitler Külliyesi hizmete açıldı
Zanzibar'da 15 Temmuz Şehitler Külliyesi hizmete açıldı Afrika'nın Zanzibar adasında Sadakataşı Derneği öncülüğünde Türkiye'deki hayırseverlerce inşa ettirilen 15 Temmuz Şehitler Külliyesi törenle hizmete açıldı.
24.09.2017 Dünya
Gündem OHAL, KHK, baraj ve Arakan’dı
Gündem OHAL, KHK, baraj ve Arakan’dı Kurban Bayramı nedeniyle siyasi partiler arası bayramlaşma ziyaretleri yapıldı.
2.09.2017 Siyaset
Hava Kuvvetleri "mahrem imamları" davasında bomba itiraflar!
Hava Kuvvetleri "mahrem imamları" davasında bomba itiraflar! İtirafçı Ufuk I: Hava Kuvvetlerinde askerler İzmir'deki uçuş eğitimine gidip orada pilot oluyorlardı ama sadakati eksik olanlar eleniyorlardı, hatta Ankara'ya gelip oralarda bile elenenler oluyordu. 2013 yılından sonra gelen kursiyerlerin neredeyse tamamının örgütle ilişkisi vardır
29.09.2021 Gündem
Bombalanan TBMM’de 15 Temmuz oturumu
Bombalanan TBMM’de 15 Temmuz oturumu Darbe teşebbüsünün yıl dönümünde sabaha karşı bombalara hedef olan Meclis’te ‘15 Temmuz’ oturumu yapıldı. Meclis Başkanı İsmail Kahraman, oturumu CHP’li Özel ile ilgili bir anı anlatarak “Bir yumruk olabiliriz. 15 Temmuz bunun ispatıdır” temennisiyle başlattı
29.09.2021 Gündem
Meclis'te tarihi oturum yapıldı
Meclis'te tarihi oturum yapıldı Hain darbe girişiminin birinci yılında TBMM'de tarihi bir oturum yapıldı. Peş peşe önemli açıklamaların yapıldığı 15 Temmuz oturumuna Erdoğan'da katıldı.
29.09.2021 Gündem
Başkan Gökçek: Hollanda ve Almanya bize engel oluyor
Başkan Gökçek: Hollanda ve Almanya bize engel oluyor Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhurbaşkanlığını ve tek başlılık ve yönetimin tek elden gitmesini istiyoruz. Hollanda, Almanya bize engel oluyor. Çünkü Türkiye'nin yapmış olduğu yatırımlar Türkiye'yi uçuşa geçiriyor" dedi.
29.09.2021 Gündem
‘Reis’ Ankara’da
‘Reis’ Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan ‘Reis’ filminin Ankara galası önceki akşam Nata Vega Outlet AVM’de yapıldı.
4.03.2017 Magazin
Bayramlık ‘Yenikapı ruhu’
Bayramlık ‘Yenikapı ruhu’ CHP Genel Sekreteri Sındır, “Yenikapı ruhuna devam” derken Ak Parti’li Gündoğdu, Sındır’ın AYM’ye gideceklerini söylemesi üzerine “Yine eski günlere dönmeyelim” esprisi yaptı
29.09.2021 Gündem
Meydanlardaki demokrasi nöbeti devam ediyor
Meydanlardaki demokrasi nöbeti devam ediyor Yurt genelinde vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstermek için gerçekleştirdiği demokrasi nöbetini sürdürüyor.
29.09.2021 Gündem
TSK'dan ihraç edildiler
TSK'dan ihraç edildiler Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda 87 general, 726 subay, 256 astsubay, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda 30 general, 314 subay, 117 astsubay, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda 32 amiral, 59 subay ve 63 astsubay ihraç edildi
29.09.2021 Gündem
Tutuklu general-amiral sayısı 126'ya ulaştı!
Tutuklu general-amiral sayısı 126'ya ulaştı! Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yurt genelinde yürütülen soruşturmalar kapsamında gözaltına alınan general ve amirallerin sayısı 133, tutuklu sayısı ise 126 oldu...
29.09.2021 Gündem
Vahim rakam: 119 amiral ve general tutuklandı
Vahim rakam: 119 amiral ve general tutuklandı Türkiye genelinde başlatılan soruşturmalar kapsamında bugüne kadar gözaltına alınan 125 general ve amiralden 119'u tutuklanırken, bir tümamiral ve 3 tuğgeneral serbest bırakıldı
29.09.2021 Gündem
Gözaltına alınan 125 general ve amiralden 109'u tutuklandı!
Gözaltına alınan 125 general ve amiralden 109'u tutuklandı! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yurt genelinde yürütülen soruşturmalar kapsamında bugüne kadar gözaltına alınan 125 general ve amiralden 109'u tutuklanırken, 1 tümgeneral ve 3 tuğgeneral serbest bırakıldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Gündoğdu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet gündoğdu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.