Ahmet Ercan

Ahmet Ercan

Son dakika AHMET ERCAN haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AHMET ERCAN ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AHMET ERCAN haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Ercan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet ercan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.195 ahmet ercan haberi bulunmuştur. Tüm ahmet ercan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan'dan fal gibi deprem tahmini: Deprem olacak yıl bunlar olur!
Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan'dan fal gibi deprem tahmini: Deprem olacak yıl bunlar olur! Deprem uzmanı Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Deprem olacak yıl doğada olan değişiklik hakkında konuşan Ercan, beklenen İstanbul depreminde en riskli 5 ilçeyi de açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Ahmet Ercan'dan korkutan 5.1'lik deprem yorumu
Ahmet Ercan'dan korkutan 5.1'lik deprem yorumu Marmara Denizi'nde önce saat 10.42'de 5.1, 3 dakika sonra ise 4.5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem anı güvenlik kameralarına yansırken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan bu depremin öncü olduğu belirtti.
4.12.2023 Gündem
Marmara'da 3 dakika arayla 2 deprem! İstanbul dahil birçok ilde hissedildi
Marmara'da 3 dakika arayla 2 deprem! İstanbul dahil birçok ilde hissedildi Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem gerçekleşti. Depremler, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Yalova, Çanakkale ve birçok şehirde hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmaları için bölgeye sevk edilmiştir" dedi. CNN TÜRK'e konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Şu anda özellikle 99 depremi öncesi yapılan binalarda durulmamasını tavsiye ediyorum, dikkatli olmaları gerekiyor. Zorunluluk olmadıkça da evde kalmasınlar." çağrısında bulundu.
4.12.2023 Gündem
Dört deprem uzmanından İstanbul için korkutan uyarı! 'Sarayburnu'ndan Çatalca'ya kadar...'
Dört deprem uzmanından İstanbul için korkutan uyarı! 'Sarayburnu'ndan Çatalca'ya kadar...' Yerel seçimler yaklaşırken deprem uzmanlarından özellikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylarına yönelik kritik uyarılar geldi. Türkiye'nin önde gelen deprem ve afet uzmanları Prof. Dr. Naci Görür, Prof. Dr. Cenk Yaltırak, Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, Prof. Dr. Ahmet Ercan, İstanbul'da 7'nin üzerinde olması beklenen depreme ilişkin adaylara uyarılarda bulunarak oy verecek vatandaşların bilinçli olmasının önemine vurgu yaptı.
27.11.2023 Gündem
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ercan 'Büyük bir deprem olabilir' dedi ve tarih aralığı verdi
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ercan 'Büyük bir deprem olabilir' dedi ve tarih aralığı verdi Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde Türk bilim insanı ve yüksek jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan tarafından “Deprem Neden Yıkıyor?” konulu konferans gerçekleştirildi. Konferansta Prof. Dr. Ercan, büyük deprem olan bölgelerde aynı büyüklükte depremlerin olabileceğini vurgulayarak, 2035 ile 2045 yılları arasında Erzincan’da büyük bir deprem olabileceğini ifade etti.
26.11.2023 Gündem
Van depreminde yıkılan otelde son anda ayrılan deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan: Belki benim de adım bir sokağa verilmişti
Van depreminde yıkılan otelde son anda ayrılan deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan: Belki benim de adım bir sokağa verilmişti Van depreminde yıkılan Bayram Oteli'nden son anda ayrılan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan acı olaya ilişkin anısını paylaştı. Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depreme yaklanan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, DHA muhabirlerinin de yaşamını yitirdiği Bayram Oteli'nden son anda ayrıldığını söyledi. Yıkılan otelden yer ayırttığını ancak geç döndüğü için odasının başkasına verildiğini söyleyen Prof. Dr. Ercan, "Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; ben de tıpkı Japon bilim insanı gibi ölen bir Türk bilim insanı olacaktım. Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.
9.11.2023 Gündem
18 yaşındaki genç berber sırası kavgasında tek yumrukla öldürüldü
18 yaşındaki genç berber sırası kavgasında tek yumrukla öldürüldü Kartal'da arkadaşıyla birlikte berbere gelen 18 yaşındaki Türkican Yıldırım, berberdeki sıra tartışmasından sonra çıkan kavgada yumruklu yere yığıldı. Mehmet Emin Öz'ün attığı yumrukla yaralanan ve 3 gün boyunca yoğunda kalan Yıldırım, hayatını kaybetti. Berberin önündeki yumruklu kavga kameraya yansıdı.
7.09.2023 Yaşam
İşte depreme karşı en güvenli 21 il! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıkladı!
İşte depreme karşı en güvenli 21 il! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıkladı! Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Türkiye'nin depreme karşı en güvenli 21 ilini açıkladı.
7.09.2023 Yaşam
Bolu depremi İstanbul (Marmara)depremini tetikler mi? Bolu'da deprem bekleniyor mu 2023, Bolu'da bir deprem daha olur mu? Bolu deprem ve fay hattı risk haritası!
Bolu depremi İstanbul (Marmara)depremini tetikler mi? Bolu'da deprem bekleniyor mu 2023, Bolu'da bir deprem daha olur mu? Bolu deprem ve fay hattı risk haritası! Bolu'da 4,8 büyüklüğünde meydana gelen deprem İstanbul ve Ankara'dan da hissedildi. Saat 13.55'teki depremin derinliği 8,13 kilometre olarak kaydedildi. Söz konusu depremin ardından Bolu depremi İstanbul depremini tetikler mi? Bolu'da deprem bekleniyor mu 2023, Bolu'da bir deprem daha olur mu? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Bolu deprem ve fay hattı risk haritası…
16.03.2023 Gündem
Kayseri'de 4,8 büyüklüğünde deprem
Kayseri'de 4,8 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre; Kayseri'nin Hacılar ilçesinde, saat 05.28'de, 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde yaşandı.
10.03.2023 Gündem
Ahmet Ercan kimdir, eşi kim? Prof. Dr. Ahmet Ercan neden gözaltına alındı?
Ahmet Ercan kimdir, eşi kim? Prof. Dr. Ahmet Ercan neden gözaltına alındı? Deprem bilimci Prof. Dr. Ahmet Ercan kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kahramanmaraş depremi sonrası televizyon ekranlarında açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Ahmet Ercan, 15 Mart 1948 doğumludur. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Prof. Dr. Ahmet Ercan neden gözaltına alındı?
28.02.2023 Gündem
Prof. Dr. Ercan, Elazığ'da gözaltına alındı
Prof. Dr. Ercan, Elazığ'da gözaltına alındı  Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medyadaki 'İlk iki gün asker inmediği için korumasız kadınlara tecavüz edilmiş' şeklindeki paylaşımı nedeniyle Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Elazığ'da gözaltına alındı.
28.02.2023 Gündem
İstanbul'daki o binalar için kritik uyarı geldi! Betonu pişiriyor
İstanbul'daki o binalar için kritik uyarı geldi! Betonu pişiriyor İstanbul'da olası bir depremle ilgili uzmanların uyarıları sürerken, Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.
26.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş'taki deprem beklenen İstanbul depremini tetikler mi? Uzman isimden önemli açıkalama geldi
Kahramanmaraş'taki deprem beklenen İstanbul depremini tetikler mi? Uzman isimden önemli açıkalama geldi Prof. Dr. Ahmet Ercan Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından önemli açıklamalarda bulunarak gerçekleşen depremin İstanbul depremine etkisinin olup olmayacağıyla ilgili merak edilenleri yorumladı.
6.02.2023 Gündem
Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları 2023 isim listesi! Silifke, Tarsus, Anamur, Aydıncık, Mut, Toroslar, Merkez kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır?
Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları 2023 isim listesi! Silifke, Tarsus, Anamur, Aydıncık, Mut, Toroslar, Merkez kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır? Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları merakla sorgulanıyor. TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim sosyal konut projesi kapsamdaki kura çekiminin 6. etabı başladı. TOKİ kura takvimine göre bugün kuralar Mersin için çekildi. 14 Ocak 2023 tarihinde saat 10:00’da başlayan Mersin Silifke, Tarsus, Anamur, Aydıncık, Mut, Toroslar, merkez için 5.100 konutun kura çekimi 17 Ocak’a kadar sürecek. Mersin TOKİ kura çekiminin tamamlanmasıyla 5 bin 100 konut hak sahibini bulacak. Peki, Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları açıklandı mı, Mersin TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları 2023 isim listesi…
14.01.2023 Ekonomi
Artçı deprem ne demek? Depremden sonra kaç artçı sarsıntı oldu? Artçı depremler devam ediyor mu? İşte en son artçı depremler!
Artçı deprem ne demek? Depremden sonra kaç artçı sarsıntı oldu? Artçı depremler devam ediyor mu? İşte en son artçı depremler! Düzce’de meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrasında meydana gelen artçı sarsıntılar endişe ve korkuya neden oluyor. Pek çok ilde hissedilen Düzce Gölyaka merkezli deprem sonrası en büyüğü 4,3 olan çok sayıda artçı deprem kaydedildi. Peki, Artçı deprem ne demek? Depremden sonra kaç artçı sarsıntı oldu? Artçı depremler devam ediyor mu? Artçı deprem büyük depremin habercisi mi? Artçı depremler ile ilgili uzmanlar ne diyor? İşte en son artçı depremler!
23.11.2022 Gündem
İzmir depremi sonrası uzman isim açıkladı! İki bölgede büyük tehlike
İzmir depremi sonrası uzman isim açıkladı! İki bölgede büyük tehlike İzmir'de sabaha karşı bir deprem meydana geldi. Buca merkezli 4.9 büyüklükteki deprem vatandaşlarda paniğe yol açarken herhangi bir can kaybı yaşanmadığı açıklandı. Deprem sonrası açıklama yapan deprem uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ercan, depremle ilgili kritik uyarıda bulunarak o bölgeleri işaret etti
4.11.2022 Gündem
Kuşadası Körfezi'nde peş peşe depremler! İzmir, Aydın ve çevre illerde de hissedildi
Kuşadası Körfezi'nde peş peşe depremler! İzmir, Aydın ve çevre illerde de hissedildi AFAD'ın verilerine göre saat 12:59'da merkez üssü Kuşadası Körfezi olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ardından saat 13.27'de 4.1 ve 13.29'da 4.0 büyüklüğünde yeni depremler oldu. Sarsıntıyı hisseden vatandaşlar kendilerini dışarı attı.
18.10.2022 Gündem
Davutoğlu’nun Malatya ziyaretinde gerginlik! Ortalık bir anda karıştı
Davutoğlu’nun Malatya ziyaretinde gerginlik! Ortalık bir anda karıştı Malatya’da esnaf ziyaretinde bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na tepki gösteren bir vatandaşa, partinin İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan'ın ‘çakal’ ifadesiyle hitap ettiği iddiası gerginliğe neden oldu. Vatandaşlar İl Başkanı'nın üzerine yürürken, Davutoğlu apar topar camiye götürüldü
10.06.2022 Siyaset
Depremler ile ilgili son dakika açıklaması! Bu bölgeye dikkat: Gerilim artacak...
Depremler ile ilgili son dakika açıklaması! Bu bölgeye dikkat: Gerilim artacak... Akdeniz'de art arda yaşanan depremler tedirginlik yaratıyor. Prof. Dr. Naci Görür, 5 Ocak'ta Alanya açıklarında yaşanan depremin, 6.4 büyüklüğündeki son depremle bağlantılı olabileceğini belirtti. Prof. Dr. Ahmet Ercan ise gerilimin arttığı bölgeye dikkat çekti.
12.01.2022 Gündem
Prof. Dr. Ercan, Karaburun açıklarındaki depremi değerlendirip uyardı
Prof. Dr. Ercan, Karaburun açıklarındaki depremi değerlendirip uyardı İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında sabaha karşı 4,2 büyüklüğünde depremin ardından 47 sarsıntı daha oldu. Jeofizik Yüksek Mühendisi, Deprem Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Bu bölge, yeniden toparlanarak 6.8- 6.9 büyüklüğünde bir deprem üretmeye gebe" dedi.
22.07.2021 Gündem
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu görevden alındı
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu görevden alındı Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu, Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile görevden alındı.
15.07.2021 Gündem
İstanbul için flaş deprem açıklaması!
İstanbul için flaş deprem açıklaması! Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İstanbulluların en büyük kaygısı 'bunun arkasından daha büyük bir deprem gelecek mi' olacak. Hayır, gelmeyecek, bu oldu, bitti" dedi.
19.06.2021 Gündem
İstanbul'da meydana gelen depreme ilişkin uzmanlardan açıklama!
İstanbul'da meydana gelen depreme ilişkin uzmanlardan açıklama! İstanbul'da deprem meydana geldi. AFAD, depremin merkez üssünün İstanbul'un Kartal ilçesi olduğunu ve 3,9 büyüklüğünde olduğunu duyurdu. Uzmanlar İstanbul'da meydana gelen depreme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
19.06.2021 Gündem
Prof. Dr. Ahmet Ercan, İstanbul depremi için tarih verdi!
Prof. Dr. Ahmet Ercan, İstanbul depremi için tarih verdi! Prof. Dr. Ahmet Ercan, İstanbul depremi için tarih verdi!
12.02.2021 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Ercan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet ercan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.