Ahmet Dursun

Ahmet Dursun

Son dakika Ahmet Dursun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Dursun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Dursun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Dursun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet dursun gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.284 ahmet dursun haberi bulunmuştur. Tüm ahmet dursun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor Asena leopar desenli mayosuyla poz verdi!
Survivor Asena leopar desenli mayosuyla poz verdi! Survivor 2023'ün konuşulan isimlerinden gelen futbolcu Ahmet Dursun’un eski eşi Asena Demirbağ, sosyal medya hesabından leopar mayosuyla verdiği pozları paylaştı. Yarışmada bronzlaşan Demirbağ, paylaşımına da "Dominik'ten geldiğim nasıl da belli ama" notunu düştü.
26.06.2023 Magazin
Survivor Asena kimdir, kaç yaşında? Asena Demirbağ ne iş yapıyor, kiminle evli?
Survivor Asena kimdir, kaç yaşında? Asena Demirbağ ne iş yapıyor, kiminle evli? Survivor 2023 kadrrosunda yer alan Asena Demirbağ hakkında araştırmalar sürüyor. Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden olan Survivor Asena kimdir, kaç yaşında? Eski futbolcu Ahmet Dursun ile bir dönem evli olan Asena Demirbağ ne iş yapıyor? İşte detaylar...
26.03.2023 Televizyon
Survivor'da Fatih ağladı Asena güldü! Konseyde şaşırtan anlar
Survivor'da Fatih ağladı Asena güldü! Konseyde şaşırtan anlar Survivor 'ünlüler gönüllüler' formatında 'Survivor 2023'te ilginç bir olay yaşandı. TV8'de ekranlara gelen fenomen yarışmanın son bölümünde, gönüllüler adına mücadele eden Fatih ve Asena'nın görüntüsü dikkat çekti.
15.03.2023 Magazin
Aslıhan Karalar: Aşka açığım ama İstanbul'da insanlara güvenemiyorum!
Aslıhan Karalar: Aşka açığım ama İstanbul'da insanlara güvenemiyorum! 2017 yılında Best Model Of Turkey ve Best Model of The World birincisi olan Aslıhan Karalar, katıldığı film galasında kameraların karşısına geçti. Aşk hayatıyla ilgili suru yöneltilen 23 yaşındaki tescilli güzel, "Şu an bekârım. Güvenebileceğim ve değer veren birisi olsun" dedi.
11.03.2023 Magazin
Survivor 2023 Asena kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor 2023 yarışmacısı Asena'nın hayatı ve biyografisi!
Survivor 2023 Asena kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor 2023 yarışmacısı Asena'nın hayatı ve biyografisi! Survivor Asena kimdir, Asena Demirbağ ne iş yapıyor, kaç yaşında? Survivor 2023 ilk bölümüyle 15 Ocak Pazar günü TV8 ekranlarında yayınlanacak Survivor 2023 yarışmasında bu sene ünlüler, gönüllüler ve fenomenler yarışacak. Gönüllüler takımında yer alan Asena Demirbağ ise merak konusu oldu. İşte Survivor 2023 Asena'nın hayatı ve biyografisi.
14.01.2023 Televizyon
Valerien İsmael'e yardımcı hoca lazım dediler ve... İlk isim belli oldu paylaşım bile yaptı
Valerien İsmael'e yardımcı hoca lazım dediler ve... İlk isim belli oldu paylaşım bile yaptı Valerien İsmael'e yardımcı hoca arayan Beşiktaş yönetiminin gündemine aldığı antrenörler belli oldu.
5.05.2022 Beşiktaş
Ahmet Dursun ile boşanan Asena Demirbağ'dan olay sözler! "Keşke adam gibi biriyle..."
Ahmet Dursun ile boşanan Asena Demirbağ'dan olay sözler! "Keşke adam gibi biriyle..." Kısa süre önce eski futbolcu Ahmet Dursun ile boşanmasıyla gündeme gelen Asena Demirbağ bu ayrılık sonrasında canlı yayına bağlanıp "Boşanmaya razı değildim" diyerek ağlamıştı. Asena Demirbağ evliliğiyle ilgili sorulan soruya "Keşke adam gibi biriyle evlenseydim" yanıtı vererek herkesi şoke etti.
13.01.2022 Magazin
Eski futbolcu Ahmet Dursun ve Asena Demirbağ boşandı! 'Ahmet beni yarı yolda bıraktı'
Eski futbolcu Ahmet Dursun ve Asena Demirbağ boşandı! 'Ahmet beni yarı yolda bıraktı' Eski futbolcu Ahmet Dursun ve eşi Asena Demirbağ tek celsede boşandı. Demirbağ, yaptığı açıklamada, ‘Ben bu boşanmaya razı değildim’ dedi.
22.11.2021 Magazin
Ahmet Dursun ile eşi Asena Demirbağ boşanıyor!
Ahmet Dursun ile eşi Asena Demirbağ boşanıyor! Ahmet Dursun, 2019 yılında nikah masasına oturduğu 19 yaş küçük eşi Asena Demirdağ'dan boşanıyor.
16.11.2021 Magazin
Süper Lig tarihine geçti! En erken golü böyle attı
Süper Lig tarihine geçti! En erken golü böyle attı Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK ile Başakşehir arasındaki maçta tarihi bir gol oldu. Gaziantepli Muhammet Demir, 10. saniyede topu ağlara göndererek Süper Lig tarihinin en hızlı golünü kaydetti.
22.09.2021 Futbol
‘Küçük kıza taciz’ iddiası ortalığı karıştırdı! Kurşun yağdırdılar, şok detay ortaya çıktı...
‘Küçük kıza taciz’ iddiası ortalığı karıştırdı! Kurşun yağdırdılar, şok detay ortaya çıktı... Sultangazi’de sokak ortasında motosikletli 4 kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden 19 yaşındaki Doğukan Çelik cinayetiyle ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı. Olayın 11 yaşındaki bir kız çocuğuna taciz iddialarının ardından yaşanan husumet sonucu meydana geldiği ortaya çıktı. Tacize uğradığı iddia edilen küçük kızın anne, baba ve dayısı da gözaltına alınırken, cinayet hakkındaki detay duyanları şok etti.
15.09.2021 Gündem
Hakimin cumhuriyet paylaşımı çok konuşuldu
Hakimin cumhuriyet paylaşımı çok konuşuldu Bir kağnı fotoğrafı eşliğindeki “Çobanlık yapan Ahmet Dursun’un torunu Mehmet Akif Dursun’un hâkim olmasını sağlayan rejime Cumhuriyet denir” paylaşımı, Cumhuriyet’in ne demek olduğunu bir kez daha gösterdi.
30.10.2020 Gündem
Volkan Demirel'in hedefi teknik direktörlük
Volkan Demirel'in hedefi teknik direktörlük UEFA B Antrenör Kursu için Erzurum’a gelen Fenerbahçe'nin yardımcı antrenörü Volkan Demirel, "Kaleci olduğum için herkes benim kaleci antrenörü olmamı bekliyor ancak benim hedefim tamamen teknik direktörlüğe doğru gidecek" dedi.
22.10.2019 Fenerbahçe
Ahmet Dursun: Kazanan yüzde 99 şampiyon olur
Ahmet Dursun: Kazanan yüzde 99 şampiyon olur Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında Galatasaray derbi maçta Beşiktaş'ı konuk edecek. Daha önce Beşiktaş forması giyen Ahmet Dursun ve Galatasaray formasıyla birçok derbi tecrübesi yaşamış Tanju Çolak önemli maç öncesinde Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
4.05.2019 Galatasaray
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu İlçe ilçe seçim sonuçları... Hangi ilçede kim kazandı? Detaylar haberimizde... 31 Mart 2019 Yerel Seçim Sonuçları...
31.03.2019 Siyaset
Ahmet Dursun'un görevine son verildi
Ahmet Dursun'un görevine son verildi Sportif Direktör Ahmet Dursun ile yollarını ayıran Tokatspor, göreve Namık Keskinsu'yu getirdi.
27.11.2018 Futbol
Fikret Orman: "Mayıs 2019'da adayım, yüreği olan gelsin"
Fikret Orman: "Mayıs 2019'da adayım, yüreği olan gelsin" Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Divan Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Orman, Mayıs 2019'da yapılacak seçimde aday olacağını belirtti.
17.11.2018 Beşiktaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Şöhretler Karması' maçını başlattı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Şöhretler Karması' maçını başlattı! Diyarbakır Stadyumu'ndaki Şöhretler Karması maçının başlama vuruşunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Karşılaşmada Beyaz Takım, Kırmızı Takım'a karşı 5-3'lük üstünlük sağladı.
20.10.2018 Futbol
Ahmet Dursun isyan etti! Futbolcuya saldırdılar...
Ahmet Dursun isyan etti! Futbolcuya saldırdılar... TOKATta oynanan Tokatspor - Fethiyespor maçı sonrasında futbolcular ile Tokatsporlu taraftarlar arasında arbede yaşandı. Tokatspor Sportif Direktörü Ahmet Dursun ise "Taraftar dediğin iyi günde de kötü günde de yanında olması lazım" dedi.
30.09.2018 Futbol
Ahmet Dursun Tokatspor'a imza attı
Ahmet Dursun Tokatspor'a imza attı Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'da yer alan Tokatspor'da Sportif Direktör olan Ahmet Dursun aynı zamanda futbolcu olarak da sözleşme imzaladı...
1.09.2018 Futbol
'Şöhretler karması' Tokat protokolüyle gösteri maçı yaptı
'Şöhretler karması' Tokat protokolüyle gösteri maçı yaptı Tokat'ta il protokolü takımı, Tümer Metin, Hamit Altıntop, Tuncay Şanlı'nın da aralarında bulunduğu eski futbolculardan oluşan 'şöhretler karması' ile gösteri maçı yaptı
28.08.2018 Futbol
Erdoğan Demirören için mevlit
Erdoğan Demirören için mevlit 9 Haziran’da hayatını kaybeden Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatının 40’ıncı günü nedeniyle Demirören Ailesi’nin Kanlıca’daki evlerinde Hatm-i Şerif ve Mevlid-i Şerif okutuldu
18.07.2018 Gündem
Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliğinden TPFD’ye ziyaret
Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliğinden TPFD’ye ziyaret FIFPro Genel Sekreteri Van Seggelen ile Hukuk Müşaviri Roy Vermeer, üyelik süreci kapsamında TPFD’ye ziyarette bulundu.
5.07.2018 Futbol
Ahmet Dursun'dan 2. Serkan Reçber açıklaması
Ahmet Dursun'dan 2. Serkan Reçber açıklaması Beşiktaş'ın, sportif direktörlük görevi için Serkan Reçber ismiyle görüşmesiyle ilgili olarak çıkan haberlerin ardından Siyah-Beyazlıların eski futbolcusu Ahmet Dursun büyük tepki verdi.
29.03.2018 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Dursun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet dursun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.