Afd

Afd

Son dakika AfD haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AfD ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AfD haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Afd

haberleri sayfasında son dakika yaşanan afd gelişmeleri de dahil olmak üzere 154 afd haberi bulunmuştur. Tüm afd haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasa onaylandı: Almanya daha kolay göçmen alacak
Yasa onaylandı: Almanya daha kolay göçmen alacak İş gücü açığı yaşayan Almanya’da yabancıların ülkeye gelişini kolaylaştıracak düzenleme meclisten geçti.
24.06.2023 Gündem
Almanya Federal Meclisi Ukrayna'ya ağır silah sevkiyatını onayladı
Almanya Federal Meclisi Ukrayna'ya ağır silah sevkiyatını onayladı Almanya Federal Meclisi’nde Ukrayna'ya ağır silah göndermek için sunulan önerge, iktidardaki Sosyal Demokratlar (SPD), Yeşiller ve Hür Demokrat Parti (FDP) koalisyon ortaklarının yanı sıra Hristiyan Birlik partilerinin (CDU/CSU) destekleriyle onaylandı.
28.04.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: Mariupol'da camideki vatandaşlarımızla teması sağlıyoruz
Bakan Çavuşoğlu: Mariupol'da camideki vatandaşlarımızla teması sağlıyoruz Antalya Diplomasi Forumu'nun kapanışında konuşan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Mariupol'de camide mahsur kalan Türklerle ilgili açıklama yaptı. Çavuşoğlu, "Camide vatandaşlarımız var, temas sağlıyoruz.. Camide herhangi bir hasar yok. Lavrov'dan tahliye için destek istedik" dedi.
13.03.2022 Siyaset
Almanya'da Steinmeier, ikinci kez cumhurbaşkanı seçildi
Almanya'da Steinmeier, ikinci kez cumhurbaşkanı seçildi Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’ın bugün yapılan Federal Seçiciler Kurulu'nun oturumunda yeniden seçilerek, ikinci dönem Cumhurbaşkanı oldu.
13.02.2022 Dünya
Buca Metrosu’nun temelini Kılıçdaroğlu atacak
Buca Metrosu’nun temelini Kılıçdaroğlu atacak İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandıracağı Buca Metrosu’nun temeli 14 Şubat Pazartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı törenle atılacak.
8.02.2022 Siyaset
SPD'li Aydan Özoğuz, Alman Federal Meclisi Başkanvekili seçildi
SPD'li Aydan Özoğuz, Alman Federal Meclisi Başkanvekili seçildi Almanya'da Sosyal Demokrat Partili (SPD) Aydan Özoğuz, Federal Meclis (Bundestag) Başkanvekilliğine ilk kez seçilen Türk kökenli milletvekili oldu.
26.10.2021 Dünya
Aydan Özoğuz kimdir, aslen nerelidir? Almanya parlamentosu başkanlığı için ismi geçen Aydan Özoğuz’a linç kampanyası!
Aydan Özoğuz kimdir, aslen nerelidir? Almanya parlamentosu başkanlığı için ismi geçen Aydan Özoğuz’a linç kampanyası! Almanya parlamentosu başkanlığı için ismi geçen Türk kadın vekil Aydan Özoğuz’a karşı sosyal medyada linç kampanyası başlattı. Irkçı parti AfD yanlıları, Twitter hesaplarında adı meclis başkanlığı için gündeme gelen Sosyal Demokrat Parti (SPD) milletvekili Aydan Özoğuz’a hakaretler ve tehditler yağdırdı. Söz konusu gelişmenin ardından Aydan Özoğuz hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Aydan Özoğuz kimdir, aslen nerelidir?
19.10.2021 Gündem
Seçimlerden sonra SPD'li Aydan Özoğuz ‘Alman Meclisi’ne başkan adayı
Seçimlerden sonra SPD'li Aydan Özoğuz ‘Alman Meclisi’ne başkan adayı Son dakika haberine göre; Almanya’da kulislerde Federal Meclis Başkanlığı için Türk kökenli milletvekili SPD’li Aydan Özoğuz’un ismi konuşuluyor. Özoğuz’ın göçmen ve kadınları temsilen bu göreve getirileceği iddia ediliyor.
30.09.2021 Dünya
Almanya'da seçimleri kazanan belli oldu! Angela Merkel'in partisine büyük şok: Gelmiş geçmiş en kötü sonuç...
Almanya'da seçimleri kazanan belli oldu! Angela Merkel'in partisine büyük şok: Gelmiş geçmiş en kötü sonuç... Son dakika haberine göre; Federal Seçim Kurulu, 20. Dönem Federal Meclisin oluşması için yapılan genel seçimlerin geçici resmi sonuçlarını açıkladı. Almanya'da yapılan genel seçimlerde Sosyal Demokrat Parti (SPD) oyların yüzde 25,7'sini alarak birinci oldu.
27.09.2021 Dünya
Almanya seçim sonuçları! Almanya başbakanı kim oldu, Almanya’da seçimi kim kazandı?
Almanya seçim sonuçları! Almanya başbakanı kim oldu, Almanya’da seçimi kim kazandı? Almanya'da Merkel dönemi sona erdi. 60 milyon 400 bin seçmenin sandığa gittiği seçimde oyların yüzde 25,8'ini alan Sosyal Demokrat Parti (SPD) kazanan taraf oldu. Peki, Almanya başbakanı kim oldu, Almanya’da seçimi kim kazandı? İşte Almanya seçim sonuçları 2021…
27.09.2021 Gündem
Almanya'da genel seçimde ilk sonuçlar açıklandı!
Almanya'da genel seçimde ilk sonuçlar açıklandı! Almanya’da seçmenler bugün Federal Meclis’in yeni üyelerini belirlemek için oy verdi. Almanya'da federal meclis seçimlerinde sandıklar kapandı. Ülkede oy verme işlemi tamamlanırken, ilk sonuçlar gelmeye başladı. Buna göre; Sosyal Demokrat Parti (SPD), en yakın takipçisi Hıristiyan Birlik Partileri (CDU/CSU) ile arasındaki farkı açmaya başladı. Yeşiller/Birlik 90 partisinin oy oranı ise yüzde 15 düzeyinde. Hür Demokrat Parti (FDP) ve Almanya İçin Alternatif (AfD) yüzde 11, Sol Parti ise yüzde 5 oranında oy aldı.
26.09.2021 Dünya
Almanya'da tarihi gün! Seçmenler sandık başında...
Almanya'da tarihi gün! Seçmenler sandık başında... Son dakika haberi... 16 yıl boyunca Almanya ve AB’ye bugünkü şeklini veren Şansölye Angela Merkel’in halefinin kim olacağı bugün belli oluyor. SPD’nin adayı Olaf Scholz, başbakanlığa daha yakın gözüküyor. Ancak CDU/CSU’nun adayı Armin Laschet’in farkı kapatması sıkı bir yarış olacağına işaret ediyor.
26.09.2021 Dünya
Almanya'da skandal afiş! Atatürk'e büyük saygısızlık...
Almanya'da skandal afiş! Atatürk'e büyük saygısızlık... Almanya'da 26 Eylül'de yapılacak genel seçimler öncesi, Atatürk'ün ırkçı ve yabancı düşmanı parti AfD tarafından çirkin bir kampanyaya alet edilmesi tepki topladı.
27.08.2021 Dünya
VakıfBank resmen duyurdu! Düşük faizli kredi müjdesi...
VakıfBank resmen duyurdu! Düşük faizli kredi müjdesi... VakıfBank harekete geçti ve kredi kararını müşterilerine resmen duyurdu. Kredi desteği veriliyor, kampanya yapıldı. Kredi faiz oranı düşük seviyede tutuldu. Vadeler 36 ile 120 ay arasında değişecek. Konutlar için 2,7 milyon TL’ye kadar 1.25 faiz oranı uygulanacak. Kredi kullanımı 10 bin TL’den başlıyor. AFD ile VakıfBank arasında ‘Yeşil Konut Kredi’ anlaşması imzalanmıştı. Dev banka, sektörde ilk kez bu kadar yüksek bir çevreci kaynağı ‘Yeşil Konut Kredisi’ kampanyasıyla kullandırmaya başlıyor. Kredi kampanyası A ve B enerji standardına uygun konutlar için geçerli. Bu adımla birlikte enerji tasarrufu sağlanacak ve talep azalacak. İşte kredi kampanyasının tüm detayları...
17.02.2021 Ekonomi
Almanya'dan Ülkücülerle ilgili flaş karar!
Almanya'dan Ülkücülerle ilgili flaş karar! Almanya, MHP bağlantılı Ülkücü hareketi Bozkurtlar adı altında kapatıp faaliyetlerini yasaklayan Fransa hükümetinin izinden gidiyor. Alman parlamentosunda kabul edilip hükümete gönderilen yasak önergesine, ATİB "Yakıştırmaları kabul etmiyoruz. Hiçbir şiddete bulaşmayarak tamamen toplum yararına dini ve kültürel hizmet veriyoruz" tepkisini gösterdi.
19.11.2020 Siyaset
Almanya'da maske takma kuralına uymayan milletvekili gözaltına alındı
Almanya'da maske takma kuralına uymayan milletvekili gözaltına alındı Almanya’nın başkenti Berlin’de, federal hükümetin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını önlemek için izlediği politikanın protesto edildiği sırada, maske takma kuralına uymayan ve polise direnen aşırı sağcı Almanya için Alternatif (AfD) Partisi Milletvekili Karsten Hilse kısa süre gözaltına alındı.
18.11.2020 Dünya
Almanya'da göçmenlere yönelik akıllara durgunluk veren açıklama!
Almanya'da göçmenlere yönelik akıllara durgunluk veren açıklama! Almanya'da aşırı sağcı Almanya için Alternatif Partisi (AfD) için basın sözcülüğü görevinde bulunan Christian Lüth'ün ülkeye gelen göçmenlerin vurulabileceğini veya gaz odalarına sokulabileceğini yönünde açıklamalarda bulunduğu iddia edildi.
28.09.2020 Dünya
Almanya’da Kovid-19 tedbirlerine yönelik protestolar sürüyor
Almanya’da Kovid-19 tedbirlerine yönelik protestolar sürüyor Almanya’nın farklı kentlerinde yeni tip corona virüsle (Kovid-19) mücadelede alınan tedbirleri protesto eylemleri, bu hafta da devam etti.
23.05.2020 Dünya
Almanya şokta! Evinden cephane çıktı
Almanya şokta! Evinden cephane çıktı Almanya'da ordu ile aşırı sağ gruplar arasındaki bağlantıları soruşturan polis, özel kuvvetler mensubu bir askerin evinde bulunan silah ve patlayıcılara el koydu.
14.05.2020 Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik canlı yayında açıkladı! 'Yarın suç duyurusunda bulunulacak'
AK Parti Sözcüsü Çelik canlı yayında açıkladı! 'Yarın suç duyurusunda bulunulacak' AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vekillerle görüşmesi sonrası açıklamalarda bulundu.
6.02.2020 Siyaset
Almanya nitelikli işçi arıyor
Almanya nitelikli işçi arıyor Almanya Başbakanı Angela Merkel, "Almanya'nın nitelikli elemanlar için diğer ülkelere kıyasla daha çekici koşullar sunması gerekir” dedi.
17.12.2019 Dünya
Almanya'da Merkel hükümeti zor durumda
Almanya'da Merkel hükümeti zor durumda SPD Genel Başkanı Andrea Nahles’in görevlerinden istifa edeceğini açıklaması Alman siyasetinde deprem etkisi yaptı.
3.06.2019 Dünya
Almanya'da AP seçimlerinin galibi CDU
Almanya'da AP seçimlerinin galibi CDU Almanya’daki Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerinde Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU) büyük oranda oy kaybetmesine rağmen yüzde 22,6 oy alarak birinci parti oldu.
27.05.2019 Dünya
Almanya'da istihbarat servisi AfD'yi takip edecek
Almanya'da istihbarat servisi AfD'yi takip edecek Almanya'da Federal Anayasayı Koruma Teşkilatı (iç istihbarat servisi) aşırı sağcı ve İslam karşıtı Almanya için Alternatif Partisini (AfD) mercek altına alacak.
15.01.2019 Dünya
Almanya'da AfD milletvekiline saldırı
Almanya'da AfD milletvekiline saldırı Almanya’da aşırı sağcı Almanya için Alternatif (AfD) partisi Federal Meclis Milletvekili Frank Magnitz, Bremen kentinde saldırıya uğradı.
8.01.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Afd ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki afd haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.