Adolf Hitler

Adolf Hitler

Son dakika adolf hitler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adolf hitler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adolf hitler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adolf Hitler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adolf hitler gelişmeleri de dahil olmak üzere 256 adolf hitler haberi bulunmuştur. Tüm adolf hitler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazze'den son dakika haberleri... Rehinelerden Netanyahu'ya tepki! İsrail'den çok sert İran açıklaması
Gazze'den son dakika haberleri... Rehinelerden Netanyahu'ya tepki! İsrail'den çok sert İran açıklaması Hamas-İsrail çatışmaları devam ederken kritik Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İsrail'in BM elçisinin sözleri tansiyonu zirveye çıkardı. İran'ı hedef alan elçi 'Ayetullah rejimi Nazi rejimidir' dedi. Hamas tarafından kaçırılan İsrail askeri gece operasyonu ile kurtarıldı. Gazze'yi hedef almayı sürdüren İsrail'in savaşın başından beri 18 bin ton bomba attığı, bunun İkinci Dünya Savaşı'nda Hiroşima'ya atılan bombanın bir buçuk katı gücünde olduğu belirtildi. Gazze Şeridi’nde rehin tutulan 3 İsrailli kadının, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya gönderdiği mesajları içeren bir video yayınladı. Hamas ise kara operasyonuna girişen İsrail'e ait bir Merkava tankının vurulduğu anları yayınladı.
31.10.2023 Dünya
Locarno Antlaşması Özeti Ve Önemi... Locarno Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Locarno Antlaşması Özeti Ve Önemi... Locarno Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... İsviçre'nin Locarna kentinde müzakere edilmesi ile birlikte ele alınan ve imzalanan antlaşmalar içerisinde Locarno Antlaşması gelmektedir. Aslına bakılırsa müzakere Locarno kentinde yapıldıktan sonra, 1925 yılında imzalar İngiltere'nin Londra şehrinde atılmıştır.
11.09.2023 Eğitim
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...   Ukrayna'daki savaşta ülkenin doğusundaki cephede zor durumda kalan Rus ordusuna destek olan ve Bahmut kentinde ilerleme kaydeden Wagner'in patronu Putin'e savaş açmış durumda. Rus paralı asker grubu Wagner’in sosisli sandviç satıcısından milyardere dönüşen lideri Yevgeny Prigozhin, açıklamaları nedeniyle Rusya’ya da dönemiyor.
17.05.2023 Dünya
Nostradamus'un dehşete düşüren 2023 kehaneti: İnsanlar birbirini yiyecek
Nostradamus'un dehşete düşüren 2023 kehaneti: İnsanlar birbirini yiyecek Kahin Nostradamus'un kehaneti dünyayı dehşete düşürdü. Fransız kahin Nostradamus dünyamızı şekillendiren birçok olayı önceden tahmin etmiş olmasıyla biliniyor. Yeni yıla günler kala ünlü kahinin 2023 tahminleri duyanları ürpertti; 'İnsanlar birbirini yiyecek' dedi. İşte detaylar...
24.12.2022 Dünya
Meksika'daki nazi temalı düğüne büyük tepki! Gamalı haçlar, Nazi SS subaylarının üniformaları, Hitler menüsü...
Meksika'daki nazi temalı düğüne büyük tepki! Gamalı haçlar, Nazi SS subaylarının üniformaları, Hitler menüsü... Orta Amerika ülkesi Meksika'da bir çift, nikahlarını şaşırtıcı ve oldukça tepki çekecek bir şekilde gerçekleştirdi. Çiftin sadece nikahı değil, sonrasında düzenlediği eğlence de inanılmaz anlara sahne oldu.
7.05.2022 Dünya
Dünya bunu konuşuyor! Skandal sözler sonrası Putin özür diledi
Dünya bunu konuşuyor! Skandal sözler sonrası Putin özür diledi Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un sözleri dünya gündemini meşgul etmeye devam ediyor. İsrail Başkanlık ofisi, Rusya lideri Putin'in Dışişleri Bakanı Lavrov'un Zelenski'ye atfen sarf ettiği "Hitler de Yahudi kökenliydi" sözlerine ilişkin özür dilediğini iddia etti.
5.05.2022 Dünya
İsrail'den Rusya'ya 'Adolf Hitler' notası!
İsrail'den Rusya'ya 'Adolf Hitler' notası! İsrail Dışişleri Bakanlığı, Nazi lideri Adolf Hitler’in Yahudi kökenli olduğunu iddia eden Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov'u kınayarak, Rusya’nın İsrail Büyükelçisini Dışişleri Bakanlığına çağırdı.
2.05.2022 Dünya
Wagner ne demek? Wagner grubu kimlerden oluşuyor? Wagner hangi ülkelerde savaşıyor?
Wagner ne demek? Wagner grubu kimlerden oluşuyor? Wagner hangi ülkelerde savaşıyor? Rusya Ukrayna savaşı kritik bir boyuta geldi. Ukrayna'da savaş koşulları iyice ağırlaştı. Rus askeri konvoyu Kiev ve Harkov'u kilometrelerce çevreliyor. Rusya'nın gizli operasyon gücü Wagner'i devreye sokacağı hatta paralı Wagner askerlerinin çatışmalara girdiği iddiaları da var. Peki, Wagner ne demek? Wagner grubu kimlerden oluşuyor? Wagner hangi ülkelerde savaşıyor? İşte detaylar…
11.03.2022 Dünya
3. dünya savaşı için Kahin Nostradamus’un verdiği tarih! 3. Dünya savaşı ne zaman çıkacak, Rusya Ukrayna savaşı 3. Dünya savaşı olur mu?
3. dünya savaşı için Kahin Nostradamus’un verdiği tarih! 3. Dünya savaşı ne zaman çıkacak, Rusya Ukrayna savaşı 3. Dünya savaşı olur mu? Nostradamus’un 3. Dünya Savaşı için tarih vermesi, akıllara Rusya Ukrayna savaşını getirdi. Ünlü kahin Nostradamus yüz yıllar önce yaptığı kehanetlerle yine gündeme geldi. 3. Dünya Savaşı tarihini vermesi, gözleri Rusya Ukrayna savaşına çevirdi. Adolf Hitler'in gelişi, Londra'daki büyük yangını, John F. Kennedy suikastını bilmesiyle şaşırtan Nostradamus 3. Dünya savaşı için de tarih vermiş. Rusya Ukrayna savaşı  devam ederken 3. dünya savaşı için Kahin Nostradamus’un verdiği tarih merak konusu oldu.
25.02.2022 Gündem
Nazi toplama kampı komutanının 96 yaşındaki sekreteri buhar oldu uçtu!
Nazi toplama kampı komutanının 96 yaşındaki sekreteri buhar oldu uçtu! Bugün mahkemede yargılanması gereken 96 yaşındaki Nazi sekreterinin ortadan kaybolması tüm ülkeyi şoka uğrattı. Bir Nazi toplama kampında sekreter olarak görev yapan 96 yaşındaki Irmgard Furchner'in yargılanacağı dava bugün görülecekti. Ancak mahkeme yargılayacağı mahkumu bir türlü bulamadı. Irmgard Furchner adeta buhar olur uçtu ve kayıplara karıştı...
30.09.2021 Dünya
Nostradamus kehanetleri! 2021 yılında neler olacak? Nostradamus'un 2021 yılı kehanetleri!
Nostradamus kehanetleri! 2021 yılında neler olacak? Nostradamus'un 2021 yılı kehanetleri! Fransız astrolog Michel de Nostredame hakkında hazırlanan yeni bir belgesel uluslararası kamuoyunun gündemine oturdu. Kısaca Nostradamus olarak bilinen Fransız fizikçi ve astroloğun kehanetlerini masaya yatıran uzmanlar ve bilim insanları dünyayı ve insanları bekleyen korkunç felaketlerin yaklaşmakta olduğunu öngörüsünde bulundu. Peki, Nostradamus kimdir? Nostradamus kehanetlerine göre 2021 yılınde neler olacak? İşte Nostradamus'un 2021 yılı kehanetleri!
23.02.2021 Gündem
Holokost nedir? Uluslararası Holokost anma günü!
Holokost nedir? Uluslararası Holokost anma günü! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Uluslararası Holokost’u Anma Günü ile ilgili mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Holokost, Bosna, Ruanda, Kamboçya gibi trajedilerin tekerrür etmemesi için uluslararası toplum harekete geçmelidir. Bilhassa dijital platformların ve basın-yayın organlarının da etkisiyle artan İslam düşmanlığı ve yabancı karşıtlığına artık 'dur' denilmelidir." ifadelerini kullandı. Peki, Holokost nedir?
27.01.2021 Gündem
Dünya Barış Günü nedir? 1 Eylül Dünya Barış Günü nasıl ortaya çıkmıştır?
Dünya Barış Günü nedir? 1 Eylül Dünya Barış Günü nasıl ortaya çıkmıştır? Dünya barışının önemini anlatan, savaşların yarattığı yıkımı hatırlatan 1 Eylül Dünya Barış Günü, her yıl 1 Eylül’de kutlanıyor. Dünya’da bazı ülkeleri Dünya Barış Günü'nü 1 Eylül'de kutlarken bazıları da 21 Eylül'de kutlamaktadır. Dünya Barış Günü nedir? 1 Eylül Dünya Barış Günü nasıl ortaya çıkmıştır.
1.09.2020 Gündem
Meclis’te Führer tartışması
Meclis’te Führer tartışması TBMM Adalet Komisyonu’nda ‘çoklu baro’ tasarısı görüşmeleri dün sabaha kadar sürünce partiler arası gerilimler ve arbedeler yaşandı. Bir ara İsmet İnönü’ye ‘Führer’ benzetmesiyle iyice gerginleşen ortam, İYİ Parti milletvekili Erel’in gruplar arasına pet şişedeki suyla sınır çizmesiyle yatıştı.
5.07.2020 Siyaset
Avusturya’da Hitler’in doğduğu evi polis merkezine dönüştürecek proje  tanıtıldı
Avusturya’da Hitler’in doğduğu evi polis merkezine dönüştürecek proje tanıtıldı Avusturya’nın başkenti Viyana’da Adolf Hitler’in doğduğu evi, polis merkezine dönüştürecek proje tanıtıldı.
2.06.2020 Dünya
Balistik füze nedir? İran 15 balistik füze ile saldırdı! Türkiye'nin balistik füzesi var mı?
Balistik füze nedir? İran 15 balistik füze ile saldırdı! Türkiye'nin balistik füzesi var mı? İran'ın toplamda 15 balistik füze ile Amerika üslerine saldırı düzenlemesinin ardından vatandaşlar arama motorlarından balistik füze nedir, balistik füzenin etkisi nedir? sorulana yanıt arama başladı. Nükleer, kimyasal ve biyolojik olarak çeşitlere ayrılan balistik füze hakkında merak edilenleri haberimizde derledik.
8.01.2020 Gündem
Atatürk'e çirkin iftira!
Atatürk'e çirkin iftira! Alman devlet televizyonu ARD’de yayınlanan bir belgeselde, ‘Atatürk, Hitler döneminde Almanya’dan zehirli gaz aldı’ iddialarına hem Almanya’daki Türk toplumundan hem de Türkiye’deki siyasiler ve tarihçilerden tepki geldi.
7.12.2019 Gündem
Ünlü oyuncu hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu hayatını kaybetti İsviçreli ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Bruno Ganz hayata veda etti. Ganz, Adolf Hitler'i canlandırdığı ve Berlin'in düşüşünü anlatan "Untergang" (Çöküş) filmiyle hafızalara kazınmıştı.
16.02.2019 Dünya
'Çiçero'nun afişi yayınlandı
'Çiçero'nun afişi yayınlandı 2017 yılına 'Ayla', 2018’e 'Müslüm' filmleriyle dikkat çeken yapımcı Mustafa Uslu, 2019’a 'Çiçero' filmiyle giriş yapıyor. 18 Ocak Cuma günü vizyona girecek filmin afişi izleyicilerin beğenisine sunuldu.
3.01.2019 Kültür Sanat
Einstein'ın kız kardeşine yazdığı mektuba 40 bin dolar
Einstein'ın kız kardeşine yazdığı mektuba 40 bin dolar İnsanlık tarihini değiştiren ünlü bilim insanının Hitler iktidara gelmeden kız kardeşine yazdığı satırlar, İsrail'deki müzayedede alıcı buldu.
14.11.2018 Dünya
Hitler'in Yahudi kızla çekilen bu fotoğrafı açık artırmaya çıkıyor
Hitler'in Yahudi kızla çekilen bu fotoğrafı açık artırmaya çıkıyor Sevgi dolu bir anı gösteren bu karede aslında oldukça önemli bir durum var. Fotoğraf, görüntünün aksine, karanlık bir hikayeyi saklıyor; fotoğraftaki adam 6 milyon Yahudi'nin ölümünden sorumlu Adolf Hitler, kız çocuğu ise Yahudi bir aileden geliyor.
14.11.2018 Dünya
Çocuklarına 'Adolf' adını veren çift terörden suçlu bulundu
Çocuklarına 'Adolf' adını veren çift terörden suçlu bulundu Çocuklarına Nazi Almanyası'nın lideri Adolf Hitler’in adını veren İngiliz çift, aşırı sağcı terör örgütü Ulusal Eylem'e üye olmaktan suçlu bulundu.
13.11.2018 Dünya
Almanya kabul etti: 'Nazi Prensesi'ne iş vermiş
Almanya kabul etti: 'Nazi Prensesi'ne iş vermiş BND, Nazi rejiminde Adolf Hitler'den sonraki en güçlü ikinci kişi olan Heinrich Himmler'in kızı Gudrun Burwitz'i istihdam ettiğini kabul etti. Mayıs ayında 88 yaşında ölene dek Nazi destekçiliğini sürdüren Burwitz, iki yıl boyu başka bir isimle BND'de sekreterlik yapmış...
30.06.2018 Dünya
Hitler'in çalışma arkadaşının kızı gizli servis için çalışmış
Hitler'in çalışma arkadaşının kızı gizli servis için çalışmış Yahudi soykırımının baş mimarı olarak görülen, Adolf Hitler'in yakın çalışma arkadaşı Heinrich Himmler'in kızının, 2. Dünya Savaşı'ndan sonra Almanya gizli servisi için çalıştığı ortaya çıktı.
29.06.2018 Dünya
Hitler'in çatal bıçak takımı binlerce sterline satıldı
Hitler'in çatal bıçak takımı binlerce sterline satıldı Nazi Almanyası'nın lideri Adolf Hitler'in kullandığı çatal bıçak takımı, 12 bin 500 sterline satıldı.
22.06.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Adolf Hitler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adolf hitler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.