Adele

Adele

Son dakika adele haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adele ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adele haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adele

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adele gelişmeleri de dahil olmak üzere 273 adele haberi bulunmuştur. Tüm adele haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray evinde rekora gidiyor! Adana Demirspor karşısında 3 puan 3 golle geldi
Galatasaray evinde rekora gidiyor! Adana Demirspor karşısında 3 puan 3 golle geldi Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray sahasında Adana Demirspor'u 3-1 mağlup etti. Galatasaray alduğu bu galibiyetle sahasında yenilmezlik serisini 24 maça çıkardı.
8.12.2023 Galatasaray
Adele gizli saklı evlenmiş!
Adele gizli saklı evlenmiş! Dünyaca ünlü şarkıcı Adele, 2018 yılında nikah masasına oturduğu Simon Konecki ile boşanmış, 2021'de Rich Paul ile aşk yaşamaya başlamıştı. Adele geçtiğimiz gün yakın arkadaşı Alan Carr'ın Los Angeles’taki komedi şovuna katıldı. Şovda bulunan izleyiciler, ünlü şarkıcının program sırasında "Evlendim!" diye bağırdığını aktardı.
21.11.2023 Magazin
Filistin duyurdu: Şifa Hastanesi İsrail'in saldırıları nedeniyle hizmet dışı kaldı
Filistin duyurdu: Şifa Hastanesi İsrail'in saldırıları nedeniyle hizmet dışı kaldı 36. gününe giren İsrail-Hamas savaşı, İsrail'in acımasız saldırıları ile devam ediyor. Dün Gazze'deki hastaneleri kuşatma altına alan İsrail askerleri, Hamas savaşçıları ile sıcak çatışmalara girerken hastanelere sığınan binlerce sivil ve yüzlerce hasta çapraz ateşin ortasında kaldı. Öte yandan Gazze’deki Sağlık Bakanlığı "İsrail güçlerinin, içerisinde hareket eden her şeyi hedef alması nedeniyle Şifa Hastanesi hizmet dışı kaldı." açıklamasını yaptı.
11.11.2023 Dünya
İlyas Yalçıntaş: İncir ile başladım, kivi ile final yapacağım
İlyas Yalçıntaş: İncir ile başladım, kivi ile final yapacağım 2014 yılında katıldığı yarışmada seslendirdiği 'İncir' şarkısıyla çıkış yakalayan İlyas Yalçıntaş, 51'inci Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu Festivali kapsamında Ürgüp'te sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, samimi açıklamalarda bulundu.
9.09.2023 Magazin
Türk oyuncu ünlü isimlerle aynı açılışta
Türk oyuncu ünlü isimlerle aynı açılışta Ünlü oyuncu Alina Boz, İtalya’nın başkenti Roma’da lüks otel açılışına katıldı.
14.06.2023 Magazin
Ünlü şarkıcı Adele'den 8.7 milyonluk ses koruması!
Ünlü şarkıcı Adele'den 8.7 milyonluk ses koruması! İngiliz şarkıcı Adele (34), Las Vegas'ta vereceği konser serisinde sesini korumak için 473 bin 500 dolarlık (8.7 milyon TL) yatırım yaptı.
14.11.2022 Magazin
Civan Canova'nın cenaze töreni ne zaman, cenazesi nereden kalkacak? Mezarı nerede olacak?
Civan Canova'nın cenaze töreni ne zaman, cenazesi nereden kalkacak? Mezarı nerede olacak? 'Çiçek Taksi', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Paramparça', 'Karadayı' 'Atiye' ve en son 'Üç Kuruş'ta evlerimize konuk olan Civan Canova’nın cenaze töreni belli oldu. Peki, Civan Canova'nın cenaze töreni ne zaman, cenazesi nereden kalkacak? Mezarı nerede olacak?
22.08.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Adele'den samimi itiraf: Hiç böyle aşık olmamıştım
Ünlü şarkıcı Adele'den samimi itiraf: Hiç böyle aşık olmamıştım Ünlü ingiliz şarkıcı Adele, ünlü moda dergisine verdiği röportajda kariyer ve aşk hayatına dair açıklamalarda bulundu. Merakla beklenen Las Vegas turnesini iptal ederek hayranlarını üzen şarkıcı, Rich Paul birlikteliğiyle ilgili "Hiç böyle aşık olmamıştım" ifadesini kullandı.
18.08.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Civan Canova'dan kötü haber: Kitle tespit edildi!
Ünlü oyuncu Civan Canova'dan kötü haber: Kitle tespit edildi! Oyuncu Civan Canova, Instagram'da paylaştığı videoda, kolunda hissettiği ağrı nedeniyle gittiği hastanede çekilen MR sonucunda akciğerinde kitle tespit edildiğini söyledi
5.08.2022 Magazin
Adele önce sütyenine kadar soyundu sonra direk dansı yaptı!
Adele önce sütyenine kadar soyundu sonra direk dansı yaptı! Brit ödülleri gecesine kıyafetiyle ve yüzüğüyle damgasını vuran Adele yine şaşırttı. Ünlü şarkıcı gittiği gece kulübünde, üzerinde bulunan 3 Bin Euro'luk takımı çıkartıp sütyenine kadar soyundu. Sonra da direk dansı yaptı.
11.02.2022 Magazin
Opera sanatçısı Atifet Usmanbaş yaşamını yitirdi
Opera sanatçısı Atifet Usmanbaş yaşamını yitirdi Opera sanatçısı Atifet Usmanbaş 99 yaşında hayatını kaybetti. Atifet Usmanbaş için 5 Şubat Cumartesi günü saat 11.00'de Kadıköy Süreyya Operası'nda tören düzenlenecek.
3.02.2022 Kültür Sanat
İki sakatlık şoku birden! Biri 10 gün diğeri 1 ay yok
İki sakatlık şoku birden! Biri 10 gün diğeri 1 ay yok Fenerbahçe'de tecrübeli futbolculardan Serdar Aziz 10 gün, sol bek Filip Novak ise 1 ay sahalardan uzak kalacak.
23.01.2022 Fenerbahçe
Dünyaca ünlü şarkıcı Adele, gözyaşları içinde özür diledi!
Dünyaca ünlü şarkıcı Adele, gözyaşları içinde özür diledi! Ünlü İngiliz şarkıcı Adele, ABD'nin Las Vegas kentindeki konserlerini, ilk konserine 24 saat kala iptal etti.
21.01.2022 Magazin
Adele albümün çıkışından üç gün sonra satış rekoru kırdı!
Adele albümün çıkışından üç gün sonra satış rekoru kırdı! Adele, 30 adını verdiği yeni albümüyle 2021'in satış rekorunu kırdı. Sanatçı, rekoru, albümün çıkışından sadece üç gün sonra elde etmiş oldu.
23.11.2021 Magazin
Adele: Kollarımı asla sevemedim, hala da sevmiyorum
Adele: Kollarımı asla sevemedim, hala da sevmiyorum İngiliz sanatçı Adele, kilo vermesine rağmen kollarını sevemediğini itiraf etti.
20.11.2021 Magazin
Koronavirüs salgını bitmeden 'Marburg' kâbusu başladı! Kurtuluş şansı çok az
Koronavirüs salgını bitmeden 'Marburg' kâbusu başladı! Kurtuluş şansı çok az Dünya koronavirüs salgınının pençesinden henüz kurtulamamışken, Afrika'dan gelen yeni bir uyarı endişeye neden oldu. Dünya Sağlık Örgütü, Batı Afrika'da vakalar görüldüğünü duyurdu. 'Marburg humması' alarmı verildi. Yarasalardan bulaşıyor, diğer virüslere göre çok daha ölümcül. Üstelik bu virüs için henüz bir tedavi ya da aşı da mevcut değil.
10.08.2021 Dünya
Ceyhun Yılmaz kaza geçirdi
Ceyhun Yılmaz kaza geçirdi Ceyhun Yılmaz, motosiklet kazası yaptığını duyurdu.
7.08.2021 Magazin
Ünlü şarkıcı Adele'in babası hayatını kaybetti
Ünlü şarkıcı Adele'in babası hayatını kaybetti Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele'in babası Mark Evans, 57 yaşında bağırsak kanseri nedeniyle hayatını kaybetti.
11.05.2021 Magazin
Melinda Gates kimdir? Bill Gates’in eşi Melinda Gates kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Melinda Gates kimdir? Bill Gates’in eşi Melinda Gates kaç yaşında, ne iş yapıyor? Microsoft'un kurucusu Amerikalı milyarder Bill Gates ve eşi Melinda Gates, ortak bildiri ile boşanacaklarını açıkladı. Gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran Bill Gates, 27 yıllık evliliği sona erdirme kararı aldıklarını aktardı. Bill Melinda Gates Vakfı'nın kurucuları olarak vakfı idare etmeyi sürdüreceklerini vurguladı.
4.05.2021 Gündem
Işıl Reçber ameliyat oldu! Sağlık durumu...
Işıl Reçber ameliyat oldu! Sağlık durumu... Kick boks yaparken dizi dönen Işıl Reçber, ameliyat oldu. Operasyon sonrası hastane odasında fotoğrafını paylaşan Reçber, sağlık durumu hakkında sevenlerine bilgi verdi.
26.02.2021 Magazin
Dünkü performansı alkış toplamıştı! Bugün açıklama geldi
Dünkü performansı alkış toplamıştı! Bugün açıklama geldi Kayserispor, Galatasaray maçında sakatlanan kaleci Silviu Lung'un sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.
24.11.2020 Kayseri Spor
“Ağır metaller şelasyon tedavisi ile vücuttan atılabiliyor”
“Ağır metaller şelasyon tedavisi ile vücuttan atılabiliyor” İnsanların toksik ve zehirleyici maddelerin etkisi altında yaşadığını, ağır metal zehirlenmelerinin günümüzde daha çok belirti göstermeden seyrettiğine dikkat çeken Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Ekmekci, şelasyon tedavisi ile ağır metallerin vücuttan uzaklaştırmanın mümkün olduğunu söyledi.
30.09.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Adele ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adele haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.