Acun Medya

Acun Medya

Son dakika acun medya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan acun medya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını acun medya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Acun Medya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan acun medya gelişmeleri de dahil olmak üzere 627 acun medya haberi bulunmuştur. Tüm acun medya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Acun Ilıcalı'dan deprem bölgesindeki çocuklara bayram sürprizi
Acun Ilıcalı'dan deprem bölgesindeki çocuklara bayram sürprizi Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen; 11 ilimizde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından afet bölgesindeki çocuklara moral vermeye devam ediyor.
15.04.2023 Magazin
Survivor Osman Can kimdir? Osman Can Ural kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Survivor Osman Can kimdir? Osman Can Ural kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor 2023'te yarışan Osman Can Ural hakkında araştırmalar sürüyor. Acun Medya çalışanı olduğu öğrenilen Survivor Osman Can Gönüllüler takımında yer alıyor. Peki Survivor Osman Can kimdir, kaç yaşında? Osman Can Ural ne iş yapıyor?
26.02.2023 Televizyon
Nagihan Karadere'den Acun Ilıcalı açıklaması!
Nagihan Karadere'den Acun Ilıcalı açıklaması! Survivor 2023 başladıktan sonra Survivor Panorama programına konuk olan Acun Ilıcalı Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasını eleştiren Nagihan Karadere için "O hangi özelliğiyle birinci olacaktı ben çözemedim" demişti. Dün akşam Kutsal Damacana filminin galasına katılan Karadere, 'Acun Bey ile buzları erittik' dedi.
18.01.2023 Magazin
Somer Sivrioğlu sevgilisiyle aşk pozu verdi!
Somer Sivrioğlu sevgilisiyle aşk pozu verdi! MasterChef Türkiye'nin jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, yarışmanın çekimleri için gittiği Pamukkale'de kendisinden 21 yaş küçük sevgilisiyle romantik bir poz verdi.
27.11.2022 Magazin
MasterChef Büşra Zambak'tan acı haber!
MasterChef Büşra Zambak'tan acı haber! MasterChef yarışmasının popüler isimlerinden Büşra Zambak'tan sevenlerini üzen bir haber geldi. Mavi takımın kaptanlığına yükselen ve son olarak takım arkadaşı Burak Kaya ile yaşadıkları gerilim ile Burak Kaya fanlarının tepkisini toplayan MasterChef Büşra Zambak için, programın yapımcısı Acun Ilıcalı'nın da özel jetini yolladığı iddia edildi.
23.10.2022 Magazin
Alpay Kazan kimdir? Alpay Kazan neden öldü? Alpay Kazan’ın biyografisi!
Alpay Kazan kimdir? Alpay Kazan neden öldü? Alpay Kazan’ın biyografisi! Fenerbahçe, 6’ıncı hazılık maçını Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City ile yapacak. Maç Acun Ilıcalı’nın vefat eden arkadaşı Alpay Kazan anısına düzenlenecek. Pek çok kişi Alpay Kazan hakkındaki bilgileri araştırıyor. Peki, Alpay Kazan kimdir? Alpay Kazan neden öldü? Alpay Kazan’ın biyografisi!
10.07.2022 Gündem
Acun Ilıcalı Survivor SMS sıralamasını paylaştı! Batuhan, Nisa, Adem...
Acun Ilıcalı Survivor SMS sıralamasını paylaştı! Batuhan, Nisa, Adem... Survivor 2022 All-Star'da, Batuhan Karacakaya final adaylarından biri olarak görülürken, Survivor'ı 3.olarak tamamlayınca ortalık karıştı. Batuhan Karacakaya'nın sevenleri, sosyal medyada adeta çılgına döndü. Survivor Batuhan’ın annesi ise Acun Ilıcalı’ya ve Acun Medya’ya şok sözlerde bulundu. Sonrasında ise Nisa'nın Survivor All Star şampiyonu olmasıyla başlayan tartışmalara Acun Ilıcalı SMS sıralamasını paylaşarak noktayı koydu. İşte o paylaşım...
2.07.2022 Magazin
Alpay Kazan kimdir, neden öldü? Acun Ilıcalı’nın arkadaşı Alpay Kazan!
Alpay Kazan kimdir, neden öldü? Acun Ilıcalı’nın arkadaşı Alpay Kazan! Acun Ilıcalı'nın arkadaşı Alpay Kazan geçtiğimiz aylarda hayatını kaybetmişti. Dün akşam Survivor All Star finalinde Alpay Kazan da anıldı. Söz konusu gelişmenin ardından Alpay Kazan kimdir, neden öldü? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
1.07.2022 Televizyon
Acun Ilıcalı, Batuhan'ın annesine cevap verdi! 'Kim oğlunun hakkını yemiş?'
Acun Ilıcalı, Batuhan'ın annesine cevap verdi! 'Kim oğlunun hakkını yemiş?' Survivor 2022 All-Star'ın finali dün akşam gerçekleşti. Batuhan Karacakaya'nın finale çıkamamasının yankıları devam etti. Final adaylarından biri olarak görülürken, Survivor'ı 3.olarak tamamlayan Batuhan Karacakaya'nın sevenleri, sosyal medyada adeta çılgına döndü. Survivor Batuhan’ın annesi Acun Ilıcalı’ya ve Acun Medya’ya şok sözlerde bulundu. Acun Ilıcalı, finalin ardından 'Survivor Ekstra' programına konuk oldu. Ünlü televizyoncu, yarı finalde elenen Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya'nın kendisi ve Survivor hakkında yaptığı açıklamalara canlı yayında cevap verdi.
1.07.2022 Magazin
Survivor Batuhan'ın annesi Gülhayat Karacakaya'dan Acun Ilıcalı'ya şok sözler! Resmen çıldırdı, o mektup her şeyi bitirdi
Survivor Batuhan'ın annesi Gülhayat Karacakaya'dan Acun Ilıcalı'ya şok sözler! Resmen çıldırdı, o mektup her şeyi bitirdi Survivor 2022 All-Star'da, Batuhan Karacakaya'nın finale çıkamamasının yankıları hala sürüyor. Final adaylarından biri olarak görülürken, Survivor'ı 3.olarak tamamlayan Batuhan Karacakaya'nın sevenleri, sosyal medyada adeta çılgına döndü. Survivor Batuhan’ın annesi Acun Ilıcalı’ya ve Acun Medya’ya şok sözlerde bulundu. Final koltuğuna Adem Kılıççı ve Nisa Bölükbaşı'nın oturduğu Survivor için, Nisa'nin en eski sevgilisi Barış Murat Yağcı'dan da flaş bir paylaşım geldi. İşte son dakika haberinin detayları...
30.06.2022 Magazin
Mehmet Yalçınkaya Masterchef’ten ayrıldı mı? Masterchef Mehmet şef yerine kim gelecek?
Mehmet Yalçınkaya Masterchef’ten ayrıldı mı? Masterchef Mehmet şef yerine kim gelecek? MasterChef Türkiye yeni sezona hazırlanırken bir iddia ortaya atıldı. Yarışmanın sevilen şefleri arasında yer alan Mehmet Yalçınkaya'nın yeni sezonda yer almayacağı iddia edildi. Sosyal medyada kuvvetlenen ayrılık iddiaları sonrasında ise programa dahil olan yeni şefin ismi açıklandı. Peki, Mehmet Yalçınkaya Masterchef’ten ayrıldı mı? Masterchef Mehmet şef yerine kim gelecek?
13.05.2022 Televizyon
Survivor'da Nisa ve Yağmur birbirine girdi! Oyunu yarıda bıraktı, üzerine yürüdü! 'Ne dedin sen?'
Survivor'da Nisa ve Yağmur birbirine girdi! Oyunu yarıda bıraktı, üzerine yürüdü! 'Ne dedin sen?' Survivor'ın yeni bölüm tanıtımına damga vuran an! Nisa ve Yağmur birbirine girdi... 'Survivor All Star 2022'de birleşme partisi sonrası mücadele hız kesmeden devam ediyor. Acun Medya ile yarışmacılar, 100 bin TL ödül açıklanan voleybol maçında karşı karşıya geldi. Takımların haftanın ilk dokunulmazlığı için parkura çıktığı oyunda tansiyon tavan yaptı. Yeni bölüm tanıtımına, gönüllüler takımından Nisa Bölükbaşı ile Yağmur Banda damga vurdu. Yağmur 'İnsan ol' deyince, Nisa sinirlendi ve 'Ne dedin sen?' diyerek üzerine yürüdü.
1.04.2022 Magazin
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu!
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu! Survivor All Star formatıyla ekranlara gelen yarışmada birleşme partisi öncesi, 'anlat bakalım özel' oyunu oynandı. Eski yarışmacılarla yapılan bağlantılarda en çok kelimeyi bilen kişi, takımıyla birlikte ödül kazandı. Sonrasında da Acun Medya ile Survivor All Star takımları arasında kıyasıya futbol maçı mücadelesi düzenlendi. İşte Survivor All Star'ın son bölümünde yaşananlar...
28.03.2022 Magazin
Survivor'a kim veda etti? 25 Mart Survivor All Star giden isim kim? Acun Ilıcalı açıkladı, Barış Murat Yağcı, Merve Aydın, Elif Gören...
Survivor'a kim veda etti? 25 Mart Survivor All Star giden isim kim? Acun Ilıcalı açıkladı, Barış Murat Yağcı, Merve Aydın, Elif Gören... Survivor'a kim veda etti? 25 Mart Survivor All Star giden isim kim? Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor'da beklenmedik veda gerçekleşti. Acun Ilıcalı bir yarışmacının sağlık sorunları nedeniyle adaya veda ettiğini duyurdu. Yaşanan sakatlıkların ardından Barış Murat Yağcı, Merve Aydın ve bir süredir sağlık sorunları yaşayan Elif Gören ön plana çıkmıştı. İşte Survivor'a veda eden isim...
25.03.2022 Magazin
Survivor All Star ödül oyununda eğlenceli anlar yaşandı! Fragmanda dikkat çeken kavga!
Survivor All Star ödül oyununda eğlenceli anlar yaşandı! Fragmanda dikkat çeken kavga! 'Survivor All Star 2022'nin dün akşam ekrana gelen son bölümünde ünlüler ve gönüllüler, Anlat Bakalım ve Bil Bakalım oyunlarında yarıştı. Dokunulmazlık oyunun olmadığı son bölümde, Acun Medya takımı ile Survivor All Star yarışmacıları voleybol maçında karşı karşıya geldi. Öte yandanyeni bölüm fragmanında, Batuhan Karacakaya ile Mert Öcal'ın kavgası dikkat çekti. İşte detaylar...
18.03.2022 Magazin
Acun Ilıcalı, Alpay Kazan'ın ardından yazdı: Kalbimden bir parça koptu bugün
Acun Ilıcalı, Alpay Kazan'ın ardından yazdı: Kalbimden bir parça koptu bugün Bir süredir kanser tedavisi gören Acun Medya Genel İdari Koordinatörü Alpay Kazan, bugün hayatını kaybetti.
6.03.2022 Magazin
Acun Ilıcalı'nın acı günü! Yakın arkadaşı Alpay Kazan hayatını kaybetti
Acun Ilıcalı'nın acı günü! Yakın arkadaşı Alpay Kazan hayatını kaybetti Acun Medya Genel İdari Koordinatörü Alpay Kazan hayatını kaybetti. Acun Ilıcalı'nın sağ kolu Alpay Kazan'ın ölüm haberini Hakan Hatipoğlu sosyal medyadan duyurdu. Kazan'ın cenazesinin 7 Mart 2022 pazartesi saat 17.00'da Şakirin Camiinden kalkacağı öğrenildi.
6.03.2022 Magazin
Acun Ilıcalı: Satın aldığım spor kulübünü bıraktım, size geldim!
Acun Ilıcalı: Satın aldığım spor kulübünü bıraktım, size geldim! Her sene sivil toplum kuruluşlarına yönelik farkındalık sağlamak ve destek olmak amacıyla gerçekleştirilen İstanbul Kültür Üniversitesi Kariyer Kulübü tarafından düzenlenen '4. Kariyer Onursal Ödül Töreni', 4 Mart Cuma akşamı sahiplerini buldu. 'Yılın Başarılı İş Adamı' ödülüne layık görülen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, sahnede dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Acun Ilıcalı, sahneye çıkarak, “Öğrencilerden aldığım ödül benim için en önemlisi çok kıymet veriyorum çünkü satın aldığım spor kulübünün (Hull City) maçı vardı. Biletimi yaktım buraya geldim çünkü daha önemlisiniz" açıklamasını yaptı.
6.03.2022 Magazin
Esat Yontunç ve Hande Gülşen'in oğlu Esathan Dominik’te okula gidecek!
Esat Yontunç ve Hande Gülşen'in oğlu Esathan Dominik’te okula gidecek! Esat Yontunç ve Hande Gülşen çifti, oğulları Esathan’ı, “Survivor”ın çekimleri için yılın büyük bölümünü geçirdikleri Dominik’te okula yazdırıyor.
10.01.2022 Magazin
Nişantaşı Üniversitesi Acunmedya akademi ücreti ne kadar? Acun medya akademi başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur, hangi bölümler var?
Nişantaşı Üniversitesi Acunmedya akademi ücreti ne kadar? Acun medya akademi başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur, hangi bölümler var? Acunmedya Akademi ücreti ne kadar, eğitim başvurusu nasıl yapılır? Acun medya akademi başvurusu ve ücreti günün en çok sorgulanan sorularından biri oldu. Acun Medya’nın ilk mezunlarını vermesinin ardından medya akademisi ile ilgili merak edilen sorular da arttı. İşte Nişantaşı Üniversitesi Acunmedya akademi hakkındaki detaylar…
24.08.2021 Eğitim
Acunmedya Akademi ilk mezunlarını verdi! Acun'dan tüm mezunlara staj!
Acunmedya Akademi ilk mezunlarını verdi! Acun'dan tüm mezunlara staj! İlk mezunlarını veren Acunmedya Akademi'de eğitimlerini tamamlayan Gastronomi, Televizyon ve Dijital bölümü öğrencileri, diplomalarını Acun Ilıcalı'nın elinden aldı. Acun Ilıcalı yaptığı konuşmada, Acunmedya Akademi’den mezun olan tüm öğrencilere staj imkanı sağlayacağı müjdesini verdi.
24.08.2021 Eğitim
Acun Ilıcalı'dan nafaka açıklaması!
Acun Ilıcalı'dan nafaka açıklaması! Acun Ilıcalı Hürriyet'te verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı,eski eşi Şeyma Subaşı'nın artık nafaka almadığını söyledi.
20.07.2021 Magazin
MasterChef'in son şampiyonu Serhat'tan şoke eden 'araba' itirafı!
MasterChef'in son şampiyonu Serhat'tan şoke eden 'araba' itirafı! MasterChef yarışmasının geçtiğimiz yılki şampiyonu Serhat, yarışmadan araba kazanmıştı. Herkesin arabayı aldığını sandığı Serhat ile ilgili esas gerçek ortaya çıktı.
9.07.2021 Magazin
Tuğçe Melis Demir kimdir? 2022 Survivor All Star kadrosunda yer alacak!
Tuğçe Melis Demir kimdir? 2022 Survivor All Star kadrosunda yer alacak! Survivor All Star için heyecan dorukta! Acun Ilıcalı, Survivor All Star kadrosu için çalışmalara başladı. Survivor All Star’a gidecek isimler merak edilirken isimler de netleşmeye başladı. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı isimlerden biri de 2017 Survivor yarışmacılarından Tuğçe Melis Demir oldu. Peki, Tuğçe Melis Demir kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor All Star kadrosu 2022 sezonu yarışmacısı Tuğçe Melis Demir hakkında merak edilenler...
29.05.2021 Gündem
Hadise O Ses Türkiye’den ayrıldı mı, neden? O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi?
Hadise O Ses Türkiye’den ayrıldı mı, neden? O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi? O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş ile arası bozulan Hadise'nin O Ses Türkiye'den ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Hadise'nin 'O Ses Türkiye'de olmayacağının açıklanmasından sonra yerine kimin geleceği merak konusuydu. O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi?
24.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Acun Medya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki acun medya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.