Acil İniş

Acil İniş

Son dakika acil iniş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan acil iniş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını acil iniş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Acil İniş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan acil iniş gelişmeleri de dahil olmak üzere 888 acil iniş haberi bulunmuştur. Tüm acil iniş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk Hava Yolları uçağına bomba ihbarı: uçak Bükreş’e acil iniş yaptı
Türk Hava Yolları uçağına bomba ihbarı: uçak Bükreş’e acil iniş yaptı Türk Hava Yolları’nın (THY) Varşova-İstanbul seferini yapan yolcu uçağına Romanya Hava Sahası üzerinde bomba ihbarı yapıldı. İhbar nedeniyle uçak Bükreş Havalimanı’na acil iniş yaptı.
12.04.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı: Bir haftada 36 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı: Bir haftada 36 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, "Son bir haftada 36, 1 Ocak 2024'ten bugüne kadar ise 204'ü Irak’ın, 315'i Suriye'nin kuzeyinde olmak üzere 519 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
7.03.2024 Gündem
Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan askeri helikopter araziye zorunlu iniş yaptı
Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan askeri helikopter araziye zorunlu iniş yaptı Milli Savunma Bakanlığı, 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığından kalkan bir adet helikopterin teknik bir arıza nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kaldığını bildirdi.
5.03.2024 Vatan TV
Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan askeri helikopter araziye zorunlu iniş yaptı
Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan askeri helikopter araziye zorunlu iniş yaptı Milli Savunma Bakanlığı, 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığından kalkan bir adet helikopterin teknik bir arıza nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kaldığını bildirdi.
5.03.2024 Gündem
MSB duyurdu: Eğitim için kalkan C-160 uçağımız acil iniş yaptı
MSB duyurdu: Eğitim için kalkan C-160 uçağımız acil iniş yaptı MİLLİ Savunma Bakanlığı, Kayseri 12’nci Hava Ulaştırma Üs Komutanlığı'ndan eğitim için kalkan C-160 uçağın teknik arıza nedeniyle acil iniş yaptığını, uçakta hafif hasar oluştuğunu duyurdu.
25.01.2024 Gündem
Omar Colley ve Ali Sowe ölümden döndü! Gambiya Milli Takım uçağında korku dolu anlar: Beşiktaş'tan açıklama geldi
Omar Colley ve Ali Sowe ölümden döndü! Gambiya Milli Takım uçağında korku dolu anlar: Beşiktaş'tan açıklama geldi Süper Lig'de oynayan iki yıldız oyuncu ölümden döndü. Afrika Uluslar Kupası için Gambiya ile Fildişi Sahili'ne giderken Omar Colley ve Ali Sowe adeta ölümden döndü. Uçakta birçok futbolcu baygınlık geçirdi.
11.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yıldızı ölümden döndü! Havada korkunç olay; bütün uçak uyuyakaldık
Beşiktaş'ın yıldızı ölümden döndü! Havada korkunç olay; bütün uçak uyuyakaldık Süper Lig'in iki yıldızı, Gambiya ile Fildişi Sahili'ne giderken adeta ölümden döndü. Uçakta birçok futbolcu baygınlık geçirdi. İşte o anlar...
11.01.2024 Beşiktaş
Boeing hatasını kabul etti! THY inceleme başlattı
Boeing hatasını kabul etti! THY inceleme başlattı Boeing şirketi, uçuş sırasında gövdesinden parça kopan 737 Max 9 tipi uçakla ilgili hatalarını kabul ettiklerini açıkladı.
10.01.2024 Gündem
Alaska Havayolları, tüm Boeing 737-MAX 9 uçakları yere indiriyor
Alaska Havayolları, tüm Boeing 737-MAX 9 uçakları yere indiriyor Alaska Havayolları, Boeing 737-MAX 9 tipi uçakta yaşanan basınç düşüşünün ardından acil iniş gerçekleştirmesinin ardından filosundaki tüm Boeing 737-MAX 9 uçakları yere indirme kararı aldı.
6.01.2024 Dünya
Montella'nın ağabeyi rahatsızlandı Milli Takımı taşıyan uçak Almanya'ya acil iniş yaptı
Montella'nın ağabeyi rahatsızlandı Milli Takımı taşıyan uçak Almanya'ya acil iniş yaptı A Milli Futbol Takımı'nı Cardiff’ten İstanbul’a taşıyan uçak, yolcular arasında bulunan teknik direktör Vincenzo Montella’nın ağabeyi Emanuele Montella’nın rahatsızlanması üzerine tedbir amaçlı olarak Münih Havalimanı’na iniş yaptı.
22.11.2023 Futbol
Yolcu uçağında 'ishal' paniği! Pilottan kuleye: Bu bir biyolojik tehlike
Yolcu uçağında 'ishal' paniği! Pilottan kuleye: Bu bir biyolojik tehlike ABD’nin Georgia eyaletine bağlı Atlanta şehrinden İspanya’nın Barselona şehrine gitmek üzere havalanan uçak, ishal olan bir yolcunun ciddi şekilde rahatsızlanmasının ardından dönüş yaparak acil iniş gerçekleştirdi.
6.09.2023 Dünya
Yalova'da eğitim uçağı acil iniş yaptı
Yalova'da eğitim uçağı acil iniş yaptı Yalova’da bulunan 126’ncı Eğitim Filo K.lığına ait T-41 eğitim uçağı, hava meydanına acil iniş yaptı.
29.08.2023 Gündem
Siirt-İstanbul seferini yapan uçak, Batman'a acil iniş yaptı
Siirt-İstanbul seferini yapan uçak, Batman'a acil iniş yaptı Siirt- İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları’na (THY) ait TK2657 sefer sayılı yolcu uçağı, teknik bir arıza uyarısı üzerine Batman Havalimanı’na acil iniş yaptı. Uçak kontrollerin ardından yeniden İstanbul'a hareket etti.
22.06.2023 Yaşam
THY uçağında yolcu kabin memuruna saldırdı
THY uçağında yolcu kabin memuruna saldırdı   İstanbul-Mogadişu seferini yapan Türk Hava Yolları (THY) uçağında bulunan ve alkollü olduğu öne sürülen Somali uyruklu bir yolcu kabin memuruna saldırdı. Saldıran yolcuya plastik kelepçe takılırken, olay nedeniyle THY uçağı Antalya Havalimanı'na acil iniş yaptı.
28.04.2023 Ekonomi
Havada kobra paniği! Uçakta pilotu ısırdı yolcular dondu kaldı...
Havada kobra paniği! Uçakta pilotu ısırdı yolcular dondu kaldı... Güney Afrika'da özel bir uçuş gerçekleştiren uçakta yaşananlar akıllara durgunluk verdi. Uçağa nasıl girildiği henüz belirlenemeyen yılan hem pilota hem de yolculara havada dehşeti yaşattı.
6.04.2023 Dünya
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi?
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi? Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Camdaki Kız'ın 30 Mart Perşembe günü yayınlanan 72. bölümünde; Türkan’ın dükkana kadar gelmesi ve Hayri’yi Nalan’la beraber görmesi, iyice şüphesini artırdı ama yine de onlarla yüzleşemedi. Dizinin final sahnesinde yaşananlar ise izleyicileri iyice meraklandırdı.
1.04.2023 Magazin
Depremi bahane edip, kira fiyatını yüzde 250 artırdı! İhtarname ile öğrendi
Depremi bahane edip, kira fiyatını yüzde 250 artırdı! İhtarname ile öğrendi Manisa’da 25 yıllık İngilizce öğretmeni olan Ali Özen 8 yıldır oturduğu dairenin 2 bin lira olan kirasının ev sahibi tarafından 7 bin TL’ye yükseltildiğini kendisine Noter aracılığıyla çekilen ihtarname ile öğrendi. Aldığı ihtarname karşısında neye uğradığını şaşıran Özen, ev sahiplerinin şimdi de depremi bahane ederek fiyat artışları yapmasına artık birilerinin dur demesi gerektiğini söyledi.
31.03.2023 Yaşam
Alkollü yolcu uçakta olay çıkardı: THY uçağı Hindistan'a acil iniş yaptı
Alkollü yolcu uçakta olay çıkardı: THY uçağı Hindistan'a acil iniş yaptı Türk Hava Yolları'na (THY) ait İstanbul-Singapur seferini yapan yolcu uçağında alkollü olduğu öğrenilen Ukraynalı yolcu kabin ekibine saldırdı. THY uçağı, Hindistan'daki Chennai Havalimanı'na acil iniş yaptı. 
30.03.2023 Yaşam
Durian meyvesi nedir, fiyatı ne? Durian kokusu nasıl, durian meyvesi nerede yetişir? THY uçağı kokudan acil iniş yaptı!
Durian meyvesi nedir, fiyatı ne? Durian kokusu nasıl, durian meyvesi nerede yetişir? THY uçağı kokudan acil iniş yaptı! Türk Hava Yollarının (THY) İstanbul-Barcelona seferini yapan yolcu uçağında bulunan yasak durian meyvesinin kabindeki koku detektörlerini harekete geçirmesi üzerine uçak İstanbul Havalimanı'na geri döndü. Peki, Durian meyvesi nedir? Durian kokusu nasıl, neye benzer? Durian meyvesi nerede yetişir, fiyatı ne, pahalı mı?
7.03.2023 Gündem
Meyve kokusu THY uçağını geri döndürdü
Meyve kokusu THY uçağını geri döndürdü Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul- Barcelona seferini yapan uçağı durian meyvesinin kabin içerisine koku vermesi üzerine İstanbul Havalimanı'na geri döndü.
5.03.2023 Gündem
ABD'li yolcu kalp krizi geçirdi, THY uçağı acil iniş yaptı
ABD'li yolcu kalp krizi geçirdi, THY uçağı acil iniş yaptı Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-San Francisco seferini yapan uçaktaki ABD vatandaşı yolcu kalp krizi geçirdi. Uçak Bulgaristan hava sahasından geri dönerek İstanbul Havalimanı'na acil iniş yaptı.
27.12.2022 Gündem
En Çok Arananlar Listesi'nde kendisini göremeyince polise sitem etti: Peki ya ben?
En Çok Arananlar Listesi'nde kendisini göremeyince polise sitem etti: Peki ya ben? ABD'nin Georgia eyaletinde yaşanan olay şaşkınlık yarattı. Christopher Spaulding, Rockdale County Şerif Bürosu'nun sosyal medya platformundan paylaştığı en çok arananlar listesini görünce harekete geçti.
7.12.2022 Dünya
İstanbul'a giden uçak Barselona'ya acil iniş yaptı, 28 yolcu uçaktan kaçtı!
İstanbul'a giden uçak Barselona'ya acil iniş yaptı, 28 yolcu uçaktan kaçtı! Kazablanka-İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait uçak, hamile yolcunun doğum sancılarının artması nedeniyle Barselona Havalimanı'na acil iniş yaptı. Yolculardan 28'i uçaktan kaçarken, 14'ü polis tarafından yakalandı.
7.12.2022 Yaşam
Fas-Türkiye uçağı acil iniş yaptı! Yolcular uçaktan kaçtılar...
Fas-Türkiye uçağı acil iniş yaptı! Yolcular uçaktan kaçtılar... Türkiye'ye gelmek üzere Fas'tan havalanan yolcu uçağı İspanya'ya acil iniş yaptı. Barcelona'ya iniş yapan uçaktaki 28 yolcu koşarak kaçmaya çalıştı.
7.12.2022 Dünya
Akrep sokan çocuk, 7 kez kalp krizi geçirerek öldü! 'Büyük bir acıyla çığlık attı'
Akrep sokan çocuk, 7 kez kalp krizi geçirerek öldü! 'Büyük bir acıyla çığlık attı' Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde dünyadaki en tehlikeli akreplerden biri olarak bilinen 'sarı akrep' tarafından sokulan 7 yaşındaki çocuk, 7 kez kalp krizi geçirdikten sonra hayatını kaybetti.
2.11.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Acil İniş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki acil iniş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.