Acer

Acer

Son dakika Acer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Acer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Acer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Acer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan acer gelişmeleri de dahil olmak üzere 271 acer haberi bulunmuştur. Tüm acer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gara katliamı davasında karar çıktı: 2 teröriste 13 ve 14 kez ağırlaştırılmış müebbet
Gara katliamı davasında karar çıktı: 2 teröriste 13 ve 14 kez ağırlaştırılmış müebbet Şırnak 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 2021 yılında aralarında polis ve askerlerin de olduğu 13 kişinin şehit edildiği Gara davasında yargılanan PKK’lı teröristler hakkında karar çıktı.
11.04.2023 Gündem
Cengiz Ünder: Taner'im mekanın cennet olsun, çok üzgünüm
Cengiz Ünder: Taner'im mekanın cennet olsun, çok üzgünüm Milli futbolcunun Altınordu'da forma giydiği dönemde takım arkadaşı olan Taner Kahriman depremde hayatını kaybetmişti. Taner'in vefatı, özellikle İzmir'deki eski takım arkadaşlarını, antrenörlerini ve futbolseverleri yasa boğdu.
9.02.2023 Fransa
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı ile üstadın hayalini hayata geçiriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı ile üstadın hayalini hayata geçiriyoruz Bu yıl 9'uncusu düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Türkiye Yüzyılı diyerek milletimizin önüne yeni bir vizyon koyarken aynı zamanda üstadın da hayalini hayata geçiriyoruz. 'Davasını ceplerde kaybedilmiş bir güneş' olarak tarif eden üstat, şayet bugün yaşasaydı herhalde 'müjdeler olsun size doğdu batmayan güneş' sözünü çok daha gür bir seda ile tekrar söylerdi" dedi.
2.12.2022 Siyaset
Evcil hayvanı olanlar dikkat! Son tarih 31 Aralık
Evcil hayvanı olanlar dikkat! Son tarih 31 Aralık Türkiye'de evde bakılan kedi, köpek ve gelinciklere mikroçip uygulamasının hayata geçirildiğini anımsatan Uzman Veteriner Hekim Aslıhan Merve Acer, hayvan sahiplerini uyararak, çip işlemi için son tarihin 31 Aralık 2022 olduğunu hatırlattı.
16.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İtalya’da panel düzenledi
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İtalya’da panel düzenledi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın uluslararası meselelere ilişkin sorunlar ve çözüm önerilerini değerlendirmek ve Türkiye’nin tezlerini ve yaklaşımlarını uluslararası kamuoyuna aktarmak hedefiyle yürüttüğü kamu diploması faaliyetlerinin yeni durağı İtalya oldu. İletişim Başkanlığınca İtalya’nın başkenti Roma’da “Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi Reformu: Uluslararası Düzenin Yeniden İnşasına Yönelik Yeni Bir Yaklaşım” başlıklı bir panel düzenlendi.
27.04.2022 Dünya
Deri yaşlanmasının önüne geçmek mümkün
Deri yaşlanmasının önüne geçmek mümkün Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Ersoy Acer, bazı yaşam tarzı değişiklikleri ile birlikte deri yaşlanma belirtilerini geciktirmenin mümkün olduğunu belirterek, “Özellikle karbonhidrat, şeker içerikli diyetlerden uzak durmalı, bol sebze ve meyve tüketilmelidir” dedi.
12.04.2022 Sağlık
Google'dan flaş karar! Desteğini sonlandırıyor
Google'dan flaş karar! Desteğini sonlandırıyor Google, Android Gingerbread olarak bilinen 2.3.7 versiyonun desteğini sonlandırıyor. Kullanıcılar, Google ve bağlantılı hesaplarına giremeyecekler. İşte desteğin sonlanacağı tarih ve telefon modelleri...
2.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Teröristbaşı Murat Karayılan'dan alçak talimat!
Teröristbaşı Murat Karayılan'dan alçak talimat! Gara'da 53 teröristin öldürüldüğü "Pençe Kartal-2" operasyonunda sağ olarak yakalanan 2 PKK'lının Şırnak'ta Jandarma Komutanlığı'nda ifadeleri alındı. İfadelerde teröristbaşı Murat Karayılan'ın alçak talimatı ortaya çıktı.
25.02.2021 Gündem
Gara'daki katliamı itiraf ettiler! Yakalanan teröristler konuştu...
Gara'daki katliamı itiraf ettiler! Yakalanan teröristler konuştu... Gelen son dakika haberine göre, Gara operasyonunda ele geçirilen PKK'lı teröristler Doğan Geçgel ve Osman Acer'in ifade görüntüleri ortaya çıktı. Teröristlerden Doğan Geçgel, "'Sorej' kod isimli sorumluya, 'Buraya operasyon olursa bir şey olursa esirlerin hiçbiri sağ gitmemeli, ailelerine teslim olmamalı' diye talimat verildiğini duyduğunu anlattı.
23.02.2021 Gündem
Avcılar'da eşi ve eniştesini öldüren kişi Başakşehir'de kamyonette ölü bulundu
Avcılar'da eşi ve eniştesini öldüren kişi Başakşehir'de kamyonette ölü bulundu Avcılar’da eşi Canan Acer ve eniştesi Kenan Erol'u silahla öldürüp kaçan Ümit Acer, Başakşehir'de bir kamyonet içinde ölü halde bulundu. İlk belirlemelere göre, Acer'in başına silahla ateş ederek intihar ettiği tespit edildi.
2.02.2021 Yaşam
Avcılar'da dehşet! Eşini ve eniştesini öldürdü: 'İkisinin de kafasına ben sıktım'
Avcılar'da dehşet! Eşini ve eniştesini öldürdü: 'İkisinin de kafasına ben sıktım' İstanbul Avcılar'da bir kişi, eşi ve eniştesini silahla öldürüp kaçtı. Polis ekipleri, yaptıkları ilk çalışmada şüphelinin olaydan sonra akrabasını aradığını belirledi. Şüpheli Ümit Acer'in, Menşur E.'yi arayarak, "İkisinin de ben kafasına sıktım" dediği öğrenildi.
2.02.2021 Gündem
Kredi fırsatı! 6 ay faizsiz ve...
Kredi fırsatı! 6 ay faizsiz ve... Milyonlarca kişiyi sevindiren haber. Bankalar tek tek duyurdu. 6 aya kadar faizsiz kredi imkanı bulunuyor. ING Türkiye, Yapı Kredi, DenizBank, Garanti BBVA, ING Bank harekete geçti. Uzaktan eğitime geçilmesi ile özellikle öğrenci ve öğretmenlerin bilgisayar ve tablet ihtiyacı arttı. Teknoloji ürünlerinde görülen artış nedeni ile pek çok kişi bilgisayar ihtiyacını öteledi. Bu noktada banklar ile teknoloji perakendecileri ortak karar, vatandaşlara alarak düşük faizli kredi imkanı sunmaya başladı. 30 bin liraya kadar kullanılabilen kredilerde 12 aya kadar vade imkanı bulunuyor. 6 aya kadar faizsiz kredi imkanı da söz konusu.
20.01.2021 Ekonomi
Bilgisayar yok satıyor!
Bilgisayar yok satıyor! Uzaktan eğitim ve evden çalışma bilgisayara yok sattırıyor. İkinci elde ürün bulunamazken, üreticiler de talebe yetişemiyor. Pazar yüzde 41 büyürken, bu yıl 2 milyon satış bekleniyor.
5.10.2020 Ekonomi
Yunan askeri sınırında bir göçmen vuruldu
Yunan askeri sınırında bir göçmen vuruldu Avrupa'ya gitmek için sınıra giden göçmenlere Yunan askerlerinin orantısız müdahalesi sürüyor. Bugün yaşanan üzücü olayda Yunan askeri tarafından sırtından vurulan bir göçmen hayatını kaybetti.
2.03.2020 Dünya
Trabzonspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 5-0
Trabzonspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 5-0 Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Trabzonspor kendi sahasında TFF 1. Lig ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a gol yağdırdı: 5-0.
5.02.2020 Futbol
Küresel bilgisayar satışları 2011’den beri ilk defa arttı
Küresel bilgisayar satışları 2011’den beri ilk defa arttı 2019'da 261,2 milyon adetlik satış gerçekleşirken 8 yıllık aradan sonra yaşanan yükseliş dikkati çekti.
15.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Küresel bilgisayar satışları 2011’den beri ilk defa arttı
Küresel bilgisayar satışları 2011’den beri ilk defa arttı 2019'da 261,2 milyon adetlik satış gerçekleşirken 8 yıllık aradan sonra yaşanan yükseliş dikkati çekti.
14.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Çaykur Rizespor'da 4 ayrılık!
Çaykur Rizespor'da 4 ayrılık! Çaykur Rizespor’da 4 isimle yollar ayrılacak. Dimitrios Chatziisaias, Nill De Pauw ve Mostapha El Kabir'e kendilerine kulüp bulmaları istendi. Ayrıca genç futbolcu Yusuf Acer’in de ikinci yarı öncesi başka bir kulübe kiralanmasına karar verildi.
4.01.2020 Futbol
Hekimoğlu Trabzon 0-1 Medipol Başakşehir
Hekimoğlu Trabzon 0-1 Medipol Başakşehir Ziraat Türkiye Kupası 5. turu ilk maçında Başakşehir, deplasmanda Hekimoğlu Trabzon'u Demba Ba'nın attığı golle 1-0 mağlup etti.
4.12.2019 Başakşehir
Acer Swift 7 tanıtıldı
Acer Swift 7 tanıtıldı Dünyanın önde gelen bilgisayar üreticilerinden biri olan Acer, yeni dizüstü bilgisayarı Acer Swift 7'yi duyurdu. Cihazın en dikkat özelliği ise önceki modellere göre Swift 7'nin daha ince ve hafif olması.
29.08.2019 Bilim ve Teknoloji
ÇOMÜ; Araştırma Üniversitesi olma yolunda
ÇOMÜ; Araştırma Üniversitesi olma yolunda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof Dr Sedat Murat, ÇOMÜ'yü araştırma üniversitesi yapma hedefleri olduğunu ifade ederek, "Özellikle proje yapan öğretim elemanlarına desteğimizi esirgemeyeceğiz" dedi.
24.06.2019 Bilim ve Teknoloji
123 yıl sonra yerinde açmıştı! Dolu vurdu...
123 yıl sonra yerinde açmıştı! Dolu vurdu... Amasya'da tükendiği rapor edilen 'yitik lale'nin ana yurduna tekrar kazandırılması için yürütülen proje kapsamında İngiltere'den getirilen tohumlar, ekildiği botanik bahçesinde çiçek açtı. Türkiye'ye özgü tür olan ve 123 yıl sonra asıl yeri Amasya'da çiçek veren 'yitik laleler'in kentte etkili olan doluda yaprakları döküldü. Endemik bitki türünün gelecek yıl çoğaltılması hedefleniyor.
24.06.2019 Yaşam
Amasya’da 123 yıl sonra çiçek açtı
Amasya’da 123 yıl sonra çiçek açtı Türkiye'ye özgü bir tür olan ve doğada kaybolan ‘yitik lale’ 123 yıl aradan sonra anayurdu olan Amasya’da çiçek açtı.
15.06.2019 Gündem
Altınordu'dan Karabükspor'a 6 gol!
Altınordu'dan Karabükspor'a 6 gol! Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasında Altınordu, konuk ettiği Kardemir Karabükspor'u 6-0 yendi.
2.02.2019 TFF 1.Lig
Altınordu lideri mağlup etti
Altınordu lideri mağlup etti Spor Toto 1. Lig 19. hafta karşılaşmasında Altınordu, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti.
25.01.2019 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Acer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki acer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.