Abdülhamid

Abdülhamid

Son dakika abdülhamid haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abdülhamid ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abdülhamid haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdülhamid

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdülhamid gelişmeleri de dahil olmak üzere 746 abdülhamid haberi bulunmuştur. Tüm abdülhamid haberleri aşağıda listelenmiştir.
Abdülhamid Han sondaj gemisi Mersin’e demirledi
Abdülhamid Han sondaj gemisi Mersin’e demirledi Türkiye'nin hidrokarbon arama çalışmalarına katılan 4. sondaj gemisi Abdülhamid Han, yeni görevi öncesi Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu Limanı açıklarına demirledi.
15.03.2024 Gündem
Tarihi Darcan Köşkü restore edildi! Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban'a ev sahipliği yapmıştı
Tarihi Darcan Köşkü restore edildi! Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban'a ev sahipliği yapmıştı Yeşilçam filmlerine ev sahipliği yapan Arnavut Hayreddin Bey Köşkü olarak bilinen Yeşilköy’deki tarihi Darcan Köşkü restore edildi. Süt Kardeşler’den Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban’dan Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni’ne kadar pek çok filme ev sahipliği yapan köşk, 2 yıl süren çalışmaların sonucunda restore edildi.
8.02.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Libya Başbakanı Dibeybe ile bir araya geldi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Libya Başbakanı Dibeybe ile bir araya geldi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarını sürdürdüğü Trablus’ta Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdülhamid Dibeybe ile görüştü.
7.02.2024 Gündem
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı Bursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zulme uğrayan tüm kardeşlerimize dua ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zulme uğrayan tüm kardeşlerimize dua ediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Filistin ve Gazze halkı başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında zor günler geçiren, zulme uğrayan tüm kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun diye dua ediyoruz" dedi.
19.01.2024 Gündem
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat dizisinde Cihangir şehit oldu. Neslihan’ın yolundan giden Cihangir son nefesini verdi. Ceyhun Mengiroğlu için Teşkilat defteri kapandı. Peki, Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
15.01.2024 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail Başbakanı Netanyahu'ya sert tepki: Şunu bil gidicisin gidici
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail Başbakanı Netanyahu'ya sert tepki: Şunu bil gidicisin gidici Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya sert tepki göstererek, "Netanyahu şunu bil gidicisin gidici. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Çıkacak." şeklinde konuştu.
12.11.2023 Gündem
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’"
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’" Prof. Dr. İlber Ortaylı, 'Bugün etrafımızdaki coğrafyalar kaynıyor. Bunlar içinde Türkiye en iyi durumdaysa ve barışını kısmen de olsa sağlayabiliyorsa bu büyük bir başarıdır' dedi. Ortaylı Atatürk’ün Cumhuriyet fikriyle ne zaman tanıştığını anlattı.
29.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dibeybe'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dibeybe'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe ile Vahdettin Köşkü'nde bir araya geldi.
20.10.2023 Gündem
Daniel kasırgası nedir, nereye gidiyor? Daniel kasırgası nerede başladı, rotası nere, Türkiye’ye gelir mi?
Daniel kasırgası nedir, nereye gidiyor? Daniel kasırgası nerede başladı, rotası nere, Türkiye’ye gelir mi? Yunanistan'ın ardından Türkiye'yi es geçip Libya'ya giden Daniel Kasırgası, ülkede kıyamete neden oldu, taş üstünde taş kalmadı. Kasırgada 2 binden fazla kişi hayatını kaybederken, binlerce kişi kayboldu. Libya Başbakanı Abdülhamid Muhammed el- Dibeybe, selden zarar gören bölgeler için uluslararası yardım çağrısında bulunurken, ülkede yaşanan yıkım Havaforum'un paylaştığı bir video ile gözler önüne serildi. Sosyal medyada kısa sürede viral olan görüntülerde, Daniel Kasırgası'nın vurduğu Libya'nın adeta savaştan çıkmış bir ülke görüntüsü verdiği dikkatlerden kaçmadı. Evlerin yıkıldığı, yerleşim yerlerinin yerle bir olduğu Libya'da yaşanan felaketin vahameti bu görüntüyle birlikte daha net anlaşılıyor. Peki, Daniel kasırgası Türkiye’de oldu mu, Daniel kasırgası ne demek? Libya’daki Daniel kasırgası rotası belli mi, nerede başladı ve nereye gidiyor? Daniel kasırgası nedir?
12.09.2023 Dünya
Libya’daki sellerde acı bilanço! 2 bin ölü, 6 bin kayıp olduğu tahmin ediliyor
Libya’daki sellerde acı bilanço! 2 bin ölü, 6 bin kayıp olduğu tahmin ediliyor Libya’nın doğusundaki “hükümetin başbakanı” Ossama Hamad yaptığı açıklamada, ülkede etkili olan Daniel Fırtınası’nın neden olduğu sellerde 2 bin kişinin hayatını kaybettiğinden endişe edildiğini aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı mesajda "Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye, Libya halkının yanındadır." ifadelerini kullandı.
12.09.2023 Dünya
Bakan Bayraktar: Gabar’daki keşif 100 bin varillik Cumhuriyet tarihinin en büyük keşfidir
Bakan Bayraktar: Gabar’daki keşif 100 bin varillik Cumhuriyet tarihinin en büyük keşfidir Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, gündeme ilişkin soruları yanıtlıyor. Bakan Bayraktar "Farklı deniz yetki alanları karalarda lokasyonlarda, Hakkari'de, Eylül'de Van'da sondaj yapacağız" dedi.
28.08.2023 Ekonomi
Karadeniz'deki büyük doğal gaz keşfinin yıl dönümü! Faz-2 başlayacak
Karadeniz'deki büyük doğal gaz keşfinin yıl dönümü! Faz-2 başlayacak Zonguldak açıklarında Sakarya Gaz Sahası'ndaki doğal gaz keşfinin üzerinden 3 yıl geçti. Karadeniz doğal gazı, '2020 yılında denizlerde yapılan en büyük keşif, milli imkanlarla yapılan ilk derin deniz keşfi' olarak tarihe geçti.
21.08.2023 Gündem
Bakan Bayraktar'dan 'Abdülhamid Han Sondaj Gemisi' paylaşımı
Bakan Bayraktar'dan 'Abdülhamid Han Sondaj Gemisi' paylaşımı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Abdülhamid Han Sondaj Gemisi'nin birinci yıl dönümünde Akdeniz'de yeni görevine başlayacağını duyurdu.
9.08.2023 Gündem
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Göktaş'tan Darülaceze’ye bayram ziyareti
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Göktaş'tan Darülaceze’ye bayram ziyareti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Darülaceze sakinlerini ziyaret ederek onların bayramını kutladı.
30.06.2023 Gündem
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Seçimi 2. turunun kesin olmayan ikinci oylaması sonuçlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yurt dışı ve yurt içinden tebrikler peş peşe geldi. Katar Emiri ilk tebrik edenlerden olurken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik etti. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Twitter hesabından yaptığı türkçe paylaşımda "Yeniden seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ilettiğim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte, ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.
29.05.2023 Dünya
Ünlü isimler seçimde ne yaptı? İşte meclise giremeyen ünlü isimler
Ünlü isimler seçimde ne yaptı? İşte meclise giremeyen ünlü isimler Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nin sonuçları belli oldu. Hangi milletvekili adaylarının seçilip seçilmediği de belirlendi. 'Payitaht Abdülhamid' dizisinin oyuncusu Bahadır Yenişehirlioğlu AK Parti sıralarından meclise girerken Mehmet Aslantuğ, Barış Atay gibi isimler de meclise giremedi. Barış Atay, Kerem Fırtına, İlyas Salman gibi ünlü isimler seçimde ne yaptı merak edildi. İşte meclise giremeyen ünlü isimler...
15.05.2023 Magazin
'Payitaht Abdülhamid' oyuncusu Bahadır Yenişehirlioğlu milletvekili seçildi!
'Payitaht Abdülhamid' oyuncusu Bahadır Yenişehirlioğlu milletvekili seçildi! Manisa’da iki kez kıl payı milletvekilliğini kaybeden Payitaht Abdülhamit dizisinin 'Tahsin Paşa’sı Bahadır Yenişehirlioğlu, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti Manisa 1. sıradan aday olmuştu. Yenişehirlioğlu, resmi olmayan sonuçlara göre milletvekili seçildi.
15.05.2023 Magazin
Ücretsiz doğal gaz ile ilgili yeni açıklama geldi! Bakan Dönmez duyurdu
Ücretsiz doğal gaz ile ilgili yeni açıklama geldi! Bakan Dönmez duyurdu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Ücretsiz doğal gaz yaklaşık 40 milyar lira. Vergiler dahil 1 yıl boyunca yaklaşık 40 milyar lira bir katkı vatandaşımıza sağlamış olacağız" dedi.
11.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te açıkladı! İşte Türkiye'nin uzay yolcuları
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te açıkladı! İşte Türkiye'nin uzay yolcuları TEKNOFEST'e katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin ilk uzay yolcularının Alper Gezer Avcı ve Tuva Cihangir Atasever olduğunu açıkladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı ile ilgili açıklamalarına tepki gösteren Erdoğan, "Ülkemize milletimize ve ordumuza hizmet eden yerli milli şirketler varken Amerikan firmalarının reklam ajanslığına soyunmanın adı mandacılıktır. Bay bay kemal senin o görüştüğün kişiler benimle görüştü. Türkiye’de böyle bir yatırım yapma arzularının olduğunu söylediler. ‘Buyurun gelin’ dedim. O gün bugün biz bir daha görmedi" dedi.
29.04.2023 Gündem
Emine Erdoğan, depremzede ve gönüllülerle iftarda bir araya geldi
Emine Erdoğan, depremzede ve gönüllülerle iftarda bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedeler ve bölgedeki çalışmalarıyla dikkati çeken gönüllülerle Devlet Konukevi'nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
19.04.2023 Gündem
Sultan Abdulhamid Han Hastanesi’nde yangın çıktı: 1 kişi hayatını kaybetti
Sultan Abdulhamid Han Hastanesi’nde yangın çıktı: 1 kişi hayatını kaybetti Üsküdar'da bulunan Sultan Abdulhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, hastanede tedavi gören olan hastalar diğer hastanelere tahliye edildi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Sultan Abdülhamit Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çıkan yangında, kritik durumdaki 15 hastamız olmak üzere, diğer servislerde tedavi gören toplam 109 hastamız tedbir amacıyla civardaki hastanelere nakledilmiştir. Bu esnada ağır durumda olan bir yoğun bakım hastamız maalesef vefat etmiştir" denildi.
24.03.2023 Yaşam
Adıyaman'daki 94 yıllık Alman Köprüsü depremde yıkılmadı
Adıyaman'daki 94 yıllık Alman Köprüsü depremde yıkılmadı Adıyaman’da 1929 yılında inşa edilen Alman Köprüsü 11 ili etkileyen depremlerde yıkılmadı. Köprünün sadece ayaklarında çatlamaların meydana geldiği görüldü. Tarihi köprü havadan da görüntülendi
26.02.2023 Gündem
AK Parti MYK’da seçim için iki tarih
AK Parti MYK’da seçim için iki tarih Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim tarihi konusunu kurmaylarıyla birlikte masaya yatırırken, daha önce duyurduğu 14 Mayıs tarihinde kararlı olduğu öğrenildi. Ancak parti kurmayları, seçimlerin 18 Haziran’da yapılması konusunda görüş bildirdi.
19.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Başbakanı Dibeybe'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Başbakanı Dibeybe'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe Vahdettin Köşkü'nde bir araya geldi. Görüşme basına kapalı gerçekleşti.
18.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abdülhamid ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdülhamid haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.