Dibeybe

Dibeybe

Son dakika Dibeybe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dibeybe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dibeybe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dibeybe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dibeybe gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 dibeybe haberi bulunmuştur. Tüm dibeybe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Libya Başbakanı Dibeybe ile bir araya geldi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Libya Başbakanı Dibeybe ile bir araya geldi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarını sürdürdüğü Trablus’ta Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdülhamid Dibeybe ile görüştü.
7.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dibeybe'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dibeybe'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe ile Vahdettin Köşkü'nde bir araya geldi.
20.10.2023 Gündem
Daniel kasırgası nedir, nereye gidiyor? Daniel kasırgası nerede başladı, rotası nere, Türkiye’ye gelir mi?
Daniel kasırgası nedir, nereye gidiyor? Daniel kasırgası nerede başladı, rotası nere, Türkiye’ye gelir mi? Yunanistan'ın ardından Türkiye'yi es geçip Libya'ya giden Daniel Kasırgası, ülkede kıyamete neden oldu, taş üstünde taş kalmadı. Kasırgada 2 binden fazla kişi hayatını kaybederken, binlerce kişi kayboldu. Libya Başbakanı Abdülhamid Muhammed el- Dibeybe, selden zarar gören bölgeler için uluslararası yardım çağrısında bulunurken, ülkede yaşanan yıkım Havaforum'un paylaştığı bir video ile gözler önüne serildi. Sosyal medyada kısa sürede viral olan görüntülerde, Daniel Kasırgası'nın vurduğu Libya'nın adeta savaştan çıkmış bir ülke görüntüsü verdiği dikkatlerden kaçmadı. Evlerin yıkıldığı, yerleşim yerlerinin yerle bir olduğu Libya'da yaşanan felaketin vahameti bu görüntüyle birlikte daha net anlaşılıyor. Peki, Daniel kasırgası Türkiye’de oldu mu, Daniel kasırgası ne demek? Libya’daki Daniel kasırgası rotası belli mi, nerede başladı ve nereye gidiyor? Daniel kasırgası nedir?
12.09.2023 Dünya
Libya’daki sellerde acı bilanço! 2 bin ölü, 6 bin kayıp olduğu tahmin ediliyor
Libya’daki sellerde acı bilanço! 2 bin ölü, 6 bin kayıp olduğu tahmin ediliyor Libya’nın doğusundaki “hükümetin başbakanı” Ossama Hamad yaptığı açıklamada, ülkede etkili olan Daniel Fırtınası’nın neden olduğu sellerde 2 bin kişinin hayatını kaybettiğinden endişe edildiğini aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı mesajda "Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye, Libya halkının yanındadır." ifadelerini kullandı.
12.09.2023 Dünya
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Seçimi 2. turunun kesin olmayan ikinci oylaması sonuçlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yurt dışı ve yurt içinden tebrikler peş peşe geldi. Katar Emiri ilk tebrik edenlerden olurken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik etti. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Twitter hesabından yaptığı türkçe paylaşımda "Yeniden seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ilettiğim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte, ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.
29.05.2023 Dünya
AK Parti MYK’da seçim için iki tarih
AK Parti MYK’da seçim için iki tarih Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim tarihi konusunu kurmaylarıyla birlikte masaya yatırırken, daha önce duyurduğu 14 Mayıs tarihinde kararlı olduğu öğrenildi. Ancak parti kurmayları, seçimlerin 18 Haziran’da yapılması konusunda görüş bildirdi.
19.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Başbakanı Dibeybe'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Başbakanı Dibeybe'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe Vahdettin Köşkü'nde bir araya geldi. Görüşme basına kapalı gerçekleşti.
18.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Türkiye-Suriye görüşmesi! Bakan Çavuşoğlu tarih verdi
Türkiye-Suriye görüşmesi! Bakan Çavuşoğlu tarih verdi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye-Suriye-Rusya arasında gerçekleştirilmesini beklenen üçlü görüşmeye ilişkin, "Şubat ayı başında görüşme olabilir" dedi.
12.01.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Bakan Akar, Libya Başbakanı ve Savunma Bakanı Dibeybe ile görüştü
Bakan Akar, Libya Başbakanı ve Savunma Bakanı Dibeybe ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Libya Başbakanı ve Savunma Bakanı Abdulhamid Dibeybe ile görüştü.
25.10.2022 Siyaset
Bakan Akar Libya, Kamerun, Kırgızistan ve Ruandalı mevkidaşlarıyla görüştü
Bakan Akar Libya, Kamerun, Kırgızistan ve Ruandalı mevkidaşlarıyla görüştü  Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İzmir'de Libya Başbakanı ve Savunma Bakanı Abdulhamid Dibeybe, Kamerun Savunma Bakanı Joseph Beti Assomo, Kırgızistan Savunma Bakanı Tümgeneral Baktibek Bekbolotov ve Ruanda Savunma Bakanı Tümgeneral Albert Murasıra ile ayrı ayrı görüştü.
8.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan liderlere bayram tebriği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan liderlere bayram tebriği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayram diplomasisi 3. günde de devam ediyor. Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo ve Libya Milli Birlik Hükümeti Başbakanı Abdülhamid Dibeybe ile ayrı ayrı telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.
4.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE dönüşü açıkladı: Fiyatlar öyle veya böyle inecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE dönüşü açıkladı: Fiyatlar öyle veya böyle inecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu. KDV indiriminin fiyatlara yansımadığı eleştirilerine yanıt veren Erdoğan, "Fiyatlar belli oranlarda geri gelmiş görünüyor. Öyle veya böyle inecek" dedi. 6 muhalefet liderinin bir araya gelmesini "Manidar" olarak nitelendiren Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı Sistemini milletin kendisi getirdi, bunu kabul etmeyenler millet iradesine saygısızlık yapıyor" diye konuştu. Cumhurbaşkanı'nın gündeminde Ukrayna-Rusya krizi başta olmak üzere dış gelişmeler de vardı.
16.02.2022 Siyaset
Libya'yı karıştıran skandal karar! Türkiye için de en ideal isimdi: İç savaş tehlikesi
Libya'yı karıştıran skandal karar! Türkiye için de en ideal isimdi: İç savaş tehlikesi Libya'da alınan skandal karar ülkeyi iç savaşa sürüklüyor. Ulusal Mutabakat Hükümeti Başbakanı Dibeybe'nin, ülke çapında yapılacak seçimler öncesi adaylığının son dakika iptal edilmesi "iç savaş" tehlikesini gündeme getirdi. Uzmanlar bu kararı "Seçimi Hafter'e kazandırma girişimi" olarak yorumladı.
30.11.2021 Dünya
Son dakika... BM Libya Özel Temsilcisi Jan Kubis istifa etti
Son dakika... BM Libya Özel Temsilcisi Jan Kubis istifa etti Birleşmiş Milletler Libya Özel Temsilcisi Jan Kubis istifa etti. Kubis'in, Libya'da 24 Aralık'ta yapılması planlanan başkanlık ve parlamento seçimleri öncesi istifası için henüz bir gerekçe gösterilmedi.
23.11.2021 Dünya
Libya Başbakanı Dibeybe, başkanlık seçimleri için adaylık başvurusu  yaptı
Libya Başbakanı Dibeybe, başkanlık seçimleri için adaylık başvurusu yaptı Libya Ulusal Birlik Hükümeti (UBH) Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, ülkede 24 Aralık'ta gerçekleştirilmesi planlanan başkanlık seçimleri için adaylık başvurusunda bulundu.
21.11.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Libya Başbakanı Dibeybe'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Libya Başbakanı Dibeybe'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Birlik Hükümeti Başbakanı Abdülhamid Dibeybe'yi kabul etti.
5.11.2021 Gündem
TULİB Başkanı Karanfil’den ‘Libya’daki siyasi kargaşaya son verilsin’ çağrısı
TULİB Başkanı Karanfil’den ‘Libya’daki siyasi kargaşaya son verilsin’ çağrısı Libya'da yaşanan siyasi kargaşaya bir an önce son verilmesi gerektiğini söyleyen Türk-Libya İş Adamları Derneği Başkanı Murtaza Karanfil, " BM gözetiminde seçilen geçici hükümete saygı duyulmalı ve bu hükümetle seçimlere gidilmeli" dedi. Karanfil, Libyalıların artık savaş değiş barış istediğini, ülkede eskiye dönülmesi halinde büyük kaos yaşanacağını ve kaybedenin Libyalılar olacağını vurguladı.
25.09.2021 Ekonomi
Türkiye ile Libya arasında kritik görüşme!
Türkiye ile Libya arasında kritik görüşme! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Libya Ulusal Birlik Hükümeti (UBH) Başbakanı Abdulhamid Dibeybe ile yaptığı telefon görüşmesinde, Libya Temsilciler Meclisinin (TM) hükümetten güvenoyunu geri çekme kararına karşı, Ulusal Birlik Hükümeti'ne Türkiye'nin desteğini vurguladı.
22.09.2021 Gündem
Libya'ya ihracat 7 ayda 1,3 milyar doları aştı
Libya'ya ihracat 7 ayda 1,3 milyar doları aştı DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, “Türkiye'nin Libya'ya ihracatı ocak-temmuz döneminde 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 58 artarak 1 milyar 325 milyon dolar olarak gerçekleşti” dedi.
10.08.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak Dışişleri Bakanı Hüseyin'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak Dışişleri Bakanı Hüseyin'i kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nde Irak Dışişleri Bakanı Fuat Hüseyin'i kabul etti.
7.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dibeybe'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dibeybe'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Başbakanı Abdülhamid Dibeybe’yi Vahdettin Köşkü’nde kabul etti.
7.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Başbakanı'nı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Başbakanı'nı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Başbakanı Abdülhamid Dibeybe'yi kabul etti. Vahdettin Köşkü'nde basına kapalı gerçekleştirilen baş başa görüşme, 1,5 saat sürdü.
7.08.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Dibeybe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dibeybe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.