Abd Başkan Adayı

Abd Başkan Adayı

Son dakika ABD Başkan adayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ABD Başkan adayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ABD Başkan adayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Başkan Adayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd başkan adayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.081 abd başkan adayı haberi bulunmuştur. Tüm abd başkan adayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail bombaların üstüne adını yazdı! ABD başkan aday adayı Cenk Uygur: ürkü öyle kolay kolay korkutamazlar
İsrail bombaların üstüne adını yazdı! ABD başkan aday adayı Cenk Uygur: ürkü öyle kolay kolay korkutamazlar İsrail ordusunun bombaların üstüne ismini yazdığı ABD başkan aday adayı Cenk Uygur, CNN TÜRK'ün konuğu oldu. Canlı yayında İsrail'in bombaların üstüne Cenk Uygur yazmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Uygur, "Evet ben ABD Başkan adayıyım ama aynı zamanda Türküm. Türkü öyle kolay kolay korkutamazlar." ifadelerini kullandı.
22.12.2023 Gündem
Fahrettin Altun: Türkiye'nin haklı tezlerini yok saymaya çalışanları rahatsız etmeye devam edeceğiz
Fahrettin Altun: Türkiye'nin haklı tezlerini yok saymaya çalışanları rahatsız etmeye devam edeceğiz İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ABD Başkan adayı Joe Biden'ın sözleri ve muhalefetin tepkisini değerlendirirken, "ABD'nin on yıllardır dünyanın her yerinde darbeleri azmettirdiğini kendi resmi kayıtlarından biliyoruz. Dolayısıyla 'darbe değil seçim' ifadesi, esasen Türkiyede iktidarın ancak seçimlerle el değiştirebileceğinin kabulüdür. Bir tercihin değil, mecburiyetin ifadesidir" dedi. Altun, CNN International kanalında Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis röportajı sırasında kendi açıklamasının okunmasıyla ilgili de "Türkiyenin haklı tezlerini yok saymaya çalışanları rahatsız etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
20.08.2020 Siyaset
‘Bunun sonu nereye varacak?’
‘Bunun sonu nereye varacak?’ ABD Başkanı Obama, Müslümanların ülkeye alınmamasını isteyen ve terörle mücadelenin ciddiye alınmadığını öne süren Cumhuriyetçi başkan adayı Trump’ı eleştirdi
17.06.2021 Dünya
Trump Müslümanlar konusunda geri adım attı
Trump Müslümanlar konusunda geri adım attı Müslümanların ABD'ye girişinin yasaklanması gerektiğini savunan başkan adayı Trump geri adım attı, 'bu sadece bir öneri' dedi
13.05.2016 Dünya
Trump’a ‘Balon yok’ cevabı
Trump’a ‘Balon yok’ cevabı Janet Yellen eski 3 Fed Başkanı’nı yanına alarak ABD Başkan adayı Trump’ın ‘Ekonomik balon patlar’ eleştirisini ‘Büyüyoruz’ diye yanıtladı
8.04.2016 Ekonomi
'İslamofobi ABD’ye sıçramasın'
'İslamofobi ABD’ye sıçramasın' Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Başkan adayı Trump’a tepki gösterdi, “İslamofobi illeti Avrupa’dan sonra ABD’ye sıçramasın” dedi
29.09.2021 Gündem
ABD Başkan Adayı Ben Carson müslümanları hedef aldı
ABD Başkan Adayı Ben Carson müslümanları hedef aldı Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adaylarından Ben Carson, ülkenin en büyük Müslüman sivil toplum kuruluşu CAIR’in 'Müslüman Kardeşler'in kolu ve terör destekçisi' olarak soruşturulmasını istedi.
16.12.2015 Dünya
Ünlü milyarder ABD Başkan adayı!
Ünlü milyarder ABD Başkan adayı! Milyarder iş adamı Trump, New York'ta yaptığı açıklamada, "Evet, başkanlık yarışında ben de varım" dedi
16.06.2015 Dünya
AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten yeni anayasa açıklaması
AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten yeni anayasa açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'nun Hamas'la ilgili sözlerine tepki gösteren Çelik, "Bu açıklamaları yanlış açıklama olarak değerlendiriyoruz. Sivillere dönük saldırıları doğru bulmuyoruz ama gelinen noktada esas mesele Hamas meselesi değil Netanyahu'nun soykırım ve katliam siyasetidir." dedi.
30.04.2024 Gündem
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi?
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi? ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Nikki Haley başkanlık yarışından çekildi. "Artık kampanyamı askıya alma zamanı geldi" diyen Haley, "Hiçbir pişmanlığım yok. Artık aday olmayacak olsam da, inandığım şeyler için sesimi çıkarmaktan vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı. Peki, Nikki Haley kimdir, nereli, Yahudi mi? Nikki Haley neden adaylıktan çekildi?
7.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cezayir dönüşü uçakta gazeteciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplantımız kapsamında akdedilen anlaşmalar, ki 13 anlaşma ve ortak bildiri, iş birliğimizi geliştirme yönündeki kararlılığımızı bir kez daha göstermiştir. Kardeşim Tebbun'la imzaladığımız ortak bildiriyle konseyimizin adını, “stratejik” tanımlamasını eklemek suretiyle “Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi” olarak yeniden belirledik." dedi.
22.11.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor Hindistan'daki G20 Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Enaflasyonla mücadelede atılacak adımları açıklayan Erdoğan, "Atacağımız yeni adımlarla kalıcı çözümleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ve ona ulaşmak için atacağımız nice adımlar Türkiye’nin ekonomik alanda da yıldızını parlatacak." dedi.
11.09.2023 Gündem
Dünya medyasından Türk seçimlerinde ikinci tur tahmini
Dünya medyasından Türk seçimlerinde ikinci tur tahmini Türkiye'nin ilk kez ikinci tur seçim yaşayacağını belirten uluslararası medya, 14 Mayıs'ta kurulan sandıklardan çıkarılacak beş dersi sıraladı.
16.05.2023 Gündem
Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi! Bakan Soylu: ABD bu seçime müdahale ediyor
Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi! Bakan Soylu: ABD bu seçime müdahale ediyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK canlı yayınında soruları yanıtladı. Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesini yorumlayan Soylu, "Amerika en başından beri bu seçime müdahale ediyor. Biden, 2016'da darbe ile bu işi yapamadık, bu sefer darbe ile değil seçim ile gerçekleştireceğiz dedi. Temel mantık İnce eskiden CHP'nin adayı onu çekersek biz ona giden oyları almış oluruz. Siyasetin okuması böyle değildir" dedi.
12.05.2023 Gündem
Kemal Derviş hayatını kaybetti
Kemal Derviş hayatını kaybetti Eski Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Kemal Derviş, 74 yaşında hayatını kaybetti.
8.05.2023 Gündem
Fuat Oktay: Tanzimatçı zihniyet, çareyi dışarıda arıyor
Fuat Oktay: Tanzimatçı zihniyet, çareyi dışarıda arıyor Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Kendi ülkesine ve milletine güvenmeyen 'Türkiye Yüzyılı'na inanmayan o Tanzimatçı zihniyet, bugün çareyi yine dışarıda arıyor" dedi.
29.04.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: İşlemlerimize başladık
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: İşlemlerimize başladık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Soylu, AK Parti'nin Bahçelievler'deki seçim bürolarına yönelik saldırı girişimine ilişkin 'Hem İstanbul Emniyeti, hem savcılık işin peşinde' dedi. Avrupa ve Amerika'nın PKK/PYD'yi desteklediğini söyleyen Soylu, "Türkiye tek bir vatandaşı da kalsa o terör devletini kurdurmaz", ifadelerini kullandı. Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 50 bin 783 olduğunu duyurdu. Emniyet'teki yeni yapılanma iddialarını değerlendiren Soylu, konu hakkında 'Orada önemli bir yapı yakaladık. Bu yapıda hiç tesadüfi olmayan ilişkileri gördük' dedi.
22.04.2023 Gündem
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Deniz Baykal için önce CHP Genel Merkezi önünde ardından TBMM'de tören düzenlendi. CHP Genel Merkezi önündeki törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Genel Başkanım, huzurunuzda söz veriyorum; ülkemizde mutlak anlamda hürriyeti tesis edeceğiz. Ömrünüzü verdiğiniz demokrasi ve özgürlük mücadelesini tamamlayacağız" dedi. Baykal, Devlet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal için Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
14.02.2023 Gündem
Uzaya çıkacak ilk Türk belli oldu! 2 astronot adayı ABD'ye gidecek
Uzaya çıkacak ilk Türk belli oldu! 2 astronot adayı ABD'ye gidecek Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, uzaya gidecek adayların belli olduğunu, yakın zamanda Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın söz konusu isimleri açıklayacağını söylerken, belirlenen asil adayın askeri pilot olduğu öğrenildi. Sona kalan son 2 astronot adayı yakında eğitimleri almak için ABD'ye gidecek.
27.01.2023 Gündem
ABD'deki ara seçimlerde Mehmet Öz kaybetti! İlk sonuçlar Başkan Joe Biden'ı şok etti...
ABD'deki ara seçimlerde Mehmet Öz kaybetti! İlk sonuçlar Başkan Joe Biden'ı şok etti... ABD’de oy sayımının devam ettiği Kongre ara seçimlerinde, Temsilciler Meclisinde Cumhuriyetçiler 195, Demokratlar 174 sandalye kazandı. Pensilvanya eyaletinde Cumhuriyetçilerin senatör adayı Mehmet Öz yüzde 47.6 oy alarak yarışı kaybetti. Cumhuriyetçi Parti’nin kazanımlar elde ettiğini gösteriyor.
9.11.2022 Dünya
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu kayıp 8 saatin hemen ardından Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir." dedi.
8.11.2022 Siyaset
Avcılar Belediyesi hangi parti 2022? Avcılar Belediye başkanı Turan Hançerli kimdir, hangi partiden?
Avcılar Belediyesi hangi parti 2022? Avcılar Belediye başkanı Turan Hançerli kimdir, hangi partiden? Avcılar Belediyesi'nde 2 seneyi kapsayacak sözleşmenin enflasyon koruması olmasını talep eden işçiler, belediyenin bu talebi kabul etmemesi üzerine greve gitti. Peki, Avcılar Belediyesi hangi parti 2022? Avcılar Belediye başkanı Turan Hançerli kimdir, hangi partiden?
20.10.2022 Gündem
Seçim tarihi ile ilgili net cevap! Cumhurbaşkanı Erdoğan kesin konuştu
Seçim tarihi ile ilgili net cevap! Cumhurbaşkanı Erdoğan kesin konuştu Seçim tarihi ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Millet İttifakı erken seçim için bastırırken Cumhur İttifakı ise seçimlerin haziran 2023 tarihinde yapılmasını istiyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim tarihi ile ilgili soruya net bir cevap vererek, "Seçimler zamanında yapılacak. 2023 haziranında" dediği ifade ediliyor.
31.05.2022 Siyaset
Tansu Çiller parti mi kuruyor, siyasete dönüyor mu? Tansu yıllar kaç yılında başbakan oldu, siyaset kariyeri…
Tansu Çiller parti mi kuruyor, siyasete dönüyor mu? Tansu yıllar kaç yılında başbakan oldu, siyaset kariyeri… Eski Başbakanlardan Tansu Çiller, Türkiye gündemine ilişkin açıklamalarda bulunurken, son günlerde merak edilen “Tansu Çiller parti mi kuruyor?” sorusuna da yanıt verdi. Eski Başbakan Çiller, bir süredir gündemi meşgul eden iddialarla ilgili net konuştu. Şu an için bir parti kurma kararı almadığını belirten Çiller "Toplumu kucaklamak lazım. Bunu en iyi yapabilecek girişimin her tarafı kucaklayan bir merkez sağ oluşumu olacağını düşünüyorum. Bunun Türkiye’ye yeniden kazandırılması gerektiğine inanıyorum." diye konuştu.
28.02.2022 Gündem
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Fiyatlar düştü, peş peşe açıklamalar geldi! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Fiyatlar düştü, peş peşe açıklamalar geldi! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Altın fiyatlarında düşüş trendi sürüyor. Altın fiyatları FED tarafından gelecek açıklama kilitlendi. Açıklamanın gelmesiyle birlikte altın fiyatlarında rota belli olacak. Ons altın haftanın ilk işlem gününe 1817 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 1813 dolar, en yüksek de 1820 dolar seviyesi görüldü. Ons altın 1818 dolardan alıcı buluyor. Gram Altın fiyatları döviz kurlarındaki volatilitenin azalmasıyla birlikte 800 liranın altına geriledi. Güne 789.3 liradan başlayan gram altın gün içinde en düşük 787.2 lira, en yüksek de 793.6 lirayı gördü. Gram altın 792 liradan işlem görüyor. Öte yandan piyasa uzmanlarından peş peşe tahminler geldi. Uzmanlar altında kritik günün çarşamba olduğunu altını çizdi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri...
17.01.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Abd Başkan Adayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd başkan adayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.