8 Kasım

8 Kasım

Son dakika 8 kasım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 8 kasım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 8 kasım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

8 Kasım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 8 kasım gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.142 8 kasım haberi bulunmuştur. Tüm 8 kasım haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar ve eziyet davasında cezalar belli oldu
3 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar ve eziyet davasında cezalar belli oldu Ankara'da birlikte yaşadığı kadının 3 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu ve vücudunda sigara söndürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Yaşar Can Ü., 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 27 yıl, 'çocuğa karşı eziyet' suçundan da 8 yıl olmak üzere toplam 35 yıl hapse çarptırıldı.
7.03.2024 Gündem
Hankendi, 30 yıl sonra Azerbaycan futboluna ev sahipliği yaptı
Hankendi, 30 yıl sonra Azerbaycan futboluna ev sahipliği yaptı Ermenistan işgalinden kurtarılan Hankendi, 30 yıl sonra Azerbaycan futboluna ev sahipliği yaparken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, “Dört yıl önce bu stadyumda bazı kişiler, Karabağ Ermenistan’dır demişti. Onlara Karabağ'ın Azerbaycan olduğunu kanıtladık” dedi.
21.12.2023 Dünya
UEFA'dan Bayern Münih'e 'Galatasaray maçı' cezası
UEFA'dan Bayern Münih'e 'Galatasaray maçı' cezası Bayern Münih'e Galatasaray ile oynadıkları karşılaşmada saldırgan niteliği olan provokatif mesaj sergilenmesi ve geçiş yollarının bloke edilmesi nedeniyle 30 bin euronun üzerinde para cezası verildi.
14.12.2023 Galatasaray
Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye Antalya'ya çıktı! Herkes talihlinin kim olduğunu merak ediyor
Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye Antalya'ya çıktı! Herkes talihlinin kim olduğunu merak ediyor Çılgın Sayısal Loto çekilişinde Antalya Muratpaşa'da oynayan bir talihli, 190 milyon 407 bin 141 liralık büyük ikramiyeyi kazandı. Miktar, bugüne kadar Antalya'ya çıkan en büyük ikramiye oldu.
28.11.2023 Gündem
Çılgın Sayısal Loto'da dudak uçuklatan ikramiye
Çılgın Sayısal Loto'da dudak uçuklatan ikramiye Çılgın Sayısal Loto çekilişinde Antalya Muratpaşa'da oynayan bir talihli, 190 milyon 407 bin 141 liralık büyük ikramiyeyi kazandı. Miktar, bugüne kadar Antalya'ya çıkan en büyük ikramiye oldu.
28.11.2023 Gündem
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada çevresinde 'Bitcoin Safiye' olarak tanınan Safiye Gökçe Yüce'ye (43) verilen toplam 81 yıl hapis ve 394 bin 300 TL para cezasını istinaf mahkemesi bozup, 52 gün sonra tahliyesine karar verdi. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 13'üncü Ceza Dairesi, bu kararına gerekçe olarak; şüpheyi ortadan kaldıracak ve cezalandırılması yönünde tam bir vicdani kanaat oluşturacak kesin, somut ve inandırıcı delilin bulunmadığını gösterip, dosyayı yerel mahkemeye iade etti.
27.11.2023 Gündem
Esenyurt’ta akıllara durgunluk veren olay! Jammerli hırsızlar bir dakikada 80 bin liralık vurgun yaptı
Esenyurt’ta akıllara durgunluk veren olay! Jammerli hırsızlar bir dakikada 80 bin liralık vurgun yaptı Esenyurt’ta sinyal kesici olarak bilinen Jammer kullanıp alışveriş merkezi otoparkındaki araca giren hırsızlar, bir dakika içinde 80 bin liralık ziynet eşyası çaldı. Olayla ilgili iki kişi polis ekipleri tarafından yakalandı. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.
20.11.2023 Gündem
Bazanın altından cesedi çıkmıştı! Katilin kimliği ve cinayet nedeni şok etti
Bazanın altından cesedi çıkmıştı! Katilin kimliği ve cinayet nedeni şok etti Kayıp olarak aranırken bazanın altında ölü olarak bulunan kadınla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Evde yapılan incelemelerin ardından kadının cansız bedeni morga kaldırıldı. Yapılan otopsi incelemesinin ardından Doğan'ın cenazesi, Çankırı Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Gasilhanesi önünde kılınan cenaze namazının ardından Sarıbaba Mezarlığı'nda toprağa verildi.
10.11.2023 Gündem
Bayraktar TB3 SİHA 5. uçuş testini başarıyla tamamladı
Bayraktar TB3 SİHA 5. uçuş testini başarıyla tamamladı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, ilk defa iniş takımları kapalı uçtuğu 5. test uçuşunu başarıyla tamamladı.
10.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karabağ mesajı: Kıyamete kadar Azerbaycan toprağıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karabağ mesajı: Kıyamete kadar Azerbaycan toprağıdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'ın 8 Kasım Zafer Günü'ne ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, "Karabağ Azerbaycan toprağıdır ve inşallah kıyamete kadar da öyle kalacaktır." dedi.
8.11.2023 Gündem
Murat Kurum: 600 bin konutu bir an önce dönüştürmemiz gerekiyor
Murat Kurum: 600 bin konutu bir an önce dönüştürmemiz gerekiyor TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, Marmara Üniversitesi’nde, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü kapsamında düzenlenen 'Türkiye Yüzyılı’nda Dirençli Şehirler Paneli' ne katıldı. Panelde bir konuşma yapan Murat Kurum, "Tarihin emaneti İstanbul'umuza da baktığınızda 1.2 milyon bina, 6 milyon konuttan söz ediyoruz ve bu binalara baktığımızda 1.5 milyon konutun da riskli olduğu ortada. 600 bin konutu bir an önce dönüştürmemiz gerekiyor. Bu kapsamda 2012 yılında az önce bahsettiğim çalışma çerçevesinde o günden bugüne 39 ilçede 800 bin konutun dönüşümü tamamlandı. Şu an fiilen sahada devam eden dönüşüm konutu sayımız da 171 bin" dedi. 
9.11.2023 Ekonomi
MasterChef All Star'da konsept buz ve ateş! Game of Thrones jenerik müziği akılları baştan aldı
MasterChef All Star'da konsept buz ve ateş! Game of Thrones jenerik müziği akılları baştan aldı MasterChef All Star'da sonlara doğru gelinirken ilginç anlar da yaşanmaya devam ediyor. 8 Kasım MasterChef yeni bölüm fragmanı öyle bir duyuruldu ki sosyal medya yıkıldı. Konseptin buz ve ateş olduğu yarışmanın yeni bölüm fragmanı dünyaca ünlü dizi Game of Thrones jenerik müziğiyle duyuruldu.
7.11.2023 Televizyon
Marble halka arz ne zaman işlem görecek? Tureks Turunç Madencilik işlem tarihi: Marble halka arz kaç lot verdi?
Marble halka arz ne zaman işlem görecek? Tureks Turunç Madencilik işlem tarihi: Marble halka arz kaç lot verdi? Tureks Turunç Madencilik halka arz sonuçları ile borsada işlem göreceği tarih, yatırımcılar tarafından merakla sorgulanıyor. 2-3 Kasım’da MARBL halka arz talepleri toplandı, halka arz sonuçları da geçtiğimiz günlerde açıklandı. Katılım endeksine uygun olan hisselerin borsada ne zaman işlem göreceği merak ediliyor. “MARBL” halka arz sonuçlarına göre katılımcılarına 22-23 lot verdi. Mevcut sermayesi 180.000.000 TL olan şirketin halka arz artırımı ile beraber sermayesinin 228.600.000 TL olması bekleniyor. Peki, Tureks Turunç Madencilik halka arz borsada işlem görmeye başladı mı? MARBL borsada ne zaman işlem görecek? İşte, Tureks Turunç Madencilik halka arz borsa işlem tarihi
7.11.2023 Ekonomi
ŞOK 8 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! ŞOK'ta tost makinesi 559 TL'ye düştü! Dev indirim var!
ŞOK 8 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! ŞOK'ta tost makinesi 559 TL'ye düştü! Dev indirim var! ŞOK 8 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı. ŞOK tost makinesi fiyatları düştü. Her hafta güncel indirimli ürünler katalogunu tüketicilerle paylaşan zincir market ŞOK bu kez kampanyalarında sürpriz yaptı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği 8 Kasım ŞOK aktüel katalog haberimizde.
6.11.2023 Ekonomi
MasterChef All Star'da ödül oyunu kim kazandı? 3 Kasım MasterChef'te kazanan kim oldu?
MasterChef All Star'da ödül oyunu kim kazandı? 3 Kasım MasterChef'te kazanan kim oldu? MasterChef All Star'da ödül oyunu için şef adayları tezgah başına geçti. 3 Kasım MasterChef ödül oyunu kim kazandı sorusu da gündem oldu. 2-8 Kasım löselimi çocuklar haftasında stüdyoda misafirler vardı. Günün konsepti ise Türk ev yemekleri oldu. Kırmızı ve mavi takım arsındaki kıran kırana mücadelede ödülü kazanmak için yarışmacılar büyük mücadele verdi. Peki 3 Kasım All Star ödül oyununu kim kazandı?
3.11.2023 Televizyon
Dört büyüklerin maçlarında Türkiye’nin en yüksek oranları… Hafta sonu doğru adres yine Misli!
Dört büyüklerin maçlarında Türkiye’nin en yüksek oranları… Hafta sonu doğru adres yine Misli! Süper Lig’de heyecan her geçen hafta daha da artarken Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli’de bu heyecana en yüksek oranlarla ortak oluyor. Fenerbahçe – Trabzonspor derbisi başta olmak üzere Galatasaray – Kasımpaşa ve Antalyaspor – Beşiktaş karşılaşmalarında üyelerine Türkiye’nin en yüksek oranlarını sunuyor.
3.11.2023 İddaa
'Bitcoin Safiye'ye 81 yıl hapis ve 394 bin TL para cezası, eşine beraat
'Bitcoin Safiye'ye 81 yıl hapis ve 394 bin TL para cezası, eşine beraat Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Safiye Gökçe Yüce (43) 81 yıl hapis ile 394 bin 300 TL para cezasına çarptırıldı, eşi Oğuzhan Yüce'nin (48) beraatine karar verildi.
3.10.2023 Gündem
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor!
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor! Bu sezon son kez mevcut formatıyla oynanacak Şampiyonlar Ligi’nde 2023-24 sezonu dün oynanan maçlarla başladı. Galatasaray’ın yer aldığı A Grubu’nda ise maçlar bugün oynanacak. Grup aşamasının en dikkat çekici grupları arasında yer alan A Grubu’nda temsilcimiz dışında; Alman devi Bayern Münih, İngiltere’nin güçlü ekiplerinden Manchester United ve Danimarka ekibi Kopenhag yer alıyor.
20.09.2023 İddaa
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi fikstürü belli oldu
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi fikstürü belli oldu Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Galatasaray'ın fikstürü açıklandı. Sarı - kırmızılılar Kopenhag ile başlayarak yine deplasmanda oynanacak Kopenhag maçıyla grup aşamasını tamamlayacak. İşte detaylar...
2.09.2023 Galatasaray
İzmir'de Hülya'yı, Almanya'da eşini baltayla öldürdü! Mahkemede itiraf etti
İzmir'de Hülya'yı, Almanya'da eşini baltayla öldürdü! Mahkemede itiraf etti İzmir'in Bornova ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Hülya Şellavcı Yeğin'in (52) ölümüyle ilgili yargılanan sanık Kaffar Yeğin'in (60) Almanya'da yaşadığı dönemde de cinayet işlediği ortaya çıktı. Hülya Şellavcı'nın damadı, avukat Ensar Aktürk, "Katilin arkadaşı, sanığın Almanya'daki eşini de balta kullanarak öldürdüğünü bize söylemişti. Sanık yakalandıktan sonra mahkemede bu soruldu. Yeğin, eşini öldürmediğini ancak başka bir kişiyi yaraladığını söyledi. Kendisi de bunun araştırmasını talep etti. Mahkeme, Adalet Bakanlığı Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğü’ne yazı yazdı. Bu dosyaya ilişkin bilgi bulunup, bulunmadığı soruldu. Karar içeriği bulunmuyor ancak bilgi fişi dediğimiz belgede sanığın Almanya'da bir kişiyi tehlikeli bir şekilde yaralayarak, öldürdüğü ve 7 yıl 6 ay hapis cezası aldığı belirtildi" dedi.
2.09.2023 Yaşam
Green Card çıktıktan sonra ne yapılır, gitmezsek ne olur? Green Card çıktıktan sonra gitmek zorunlu mu, hemen gitmek gerekir mi?
Green Card çıktıktan sonra ne yapılır, gitmezsek ne olur? Green Card çıktıktan sonra gitmek zorunlu mu, hemen gitmek gerekir mi? Green Card başvuru sonuçları açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) hem çalışma hem de yaşama hakkı kazanmak 5 Ekim - 8 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılan başvuruların ardından Green Card çekiliş sonuçları online sistem üzerinden ilan edildi. Sonuçlar, teyit numarası (Confirmation Number) ile görüntülenebiliyor. Peki, Green Card çıktıktan sonra ne yapılır, gitmezsek ne olur? Green Card çıktıktan sonra gitmek zorunlu mu, hemen gitmek gerekir mi?
7.05.2023 Dünya
(Green Card sonuçları 2023 sorgulama ekranı) DV 2023-2024 Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanıyor 2023, TSİ Green Card sonuçları 2023 saat kaçta açıklanacak?
(Green Card sonuçları 2023 sorgulama ekranı) DV 2023-2024 Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanıyor 2023, TSİ Green Card sonuçları 2023 saat kaçta açıklanacak? Green Card başvuru sonuçları için araştırmalar hızlandı. ABD Freetown Büyükelçiliği tarafından verilen Yeşil Kart ile ABD'de yaşama ve çalışma imkanı elde etmek isteyenler başvurularını yapıyor. Bu yıl başvurular 8 Kasım’da sona erdi. ABD Dışişleri Bakanlığı Konsolosluk İşleri Bürosu tarafından açıklanan sonuç tarihine göre Mayıs'ın ilk haftasında gerçekleştirilen kura çekilişiyle sonuçlar belli olacak. Peki, Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanıyor 2023, DV 2023-2024 Green Card sonuçları 2023 saat kaçta açıklanacak? İşte Green Card sonuçları 2023 sorgulama ekranı…
5.05.2023 Gündem
'Bitcoin Safiye' ve kocası, 40 kişiyi 30 milyon TL dolandırmış! Başka hesaplara aktarmışlar
'Bitcoin Safiye' ve kocası, 40 kişiyi 30 milyon TL dolandırmış! Başka hesaplara aktarmışlar Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla Bursa'da 19 Kasım 2019 tarihinde yakalanan ve 4 ay tutuklu kaldıktan sonra elektronik kelepçe takılarak serbest bırakılan Safiye Gökçe Yüce (43) ile eşi Oğuzhan Yüce'nin (48) 135'er yıla kadar hapis istemiyle yargılanmalarına devam edildi. Duruşmada, bilirkişilerce incelenen hesap hareketleri mahkemeye sunulan Gökçe çiftinin 24 milyon değerindeki 47 Bitcoini başka hesaplara aktardığı ortaya çıktı.
29.03.2023 Gündem
Hıdırellez’in İslam’da yeri var mı? Hıdırellez müslümanlar kutlar mı? Hıdırellez’in dinimizdeki yeri!
Hıdırellez’in İslam’da yeri var mı? Hıdırellez müslümanlar kutlar mı? Hıdırellez’in dinimizdeki yeri! Baharın gelişinin kutlandığı Hıdırellez her yıl 5-6 Mayıs tarihlerinde kutlanıyor. Halk takviminde yer alan Hıdırellez’de geleneksel ritüeller gerçekleştiriliyor, dilekler dileniyor ve bereketi simgeleyen bazı uygulamalar yapılıyor. Türk coğrafyası için önemli olan bu gün ile ilgili akıllarda pek çok soru işareti de bulunuyor. Özellikle Hıdırellez’in İslam’da yeri olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Hıdırellez’in İslam’da yeri var mı? Hıdırellez müslümanlar kutlar mı? Hıdırellez’in dinimizdeki yeri ne? İşte merak edilenler…
18.03.2023 Dini Bilgiler
Mahkemeden kanser ilacı için 'SGK karşılasın' kararı
Mahkemeden kanser ilacı için 'SGK karşılasın' kararı  Ankara 14'üncü İdare Mahkemesi, akciğer kanseri H.G.'nin (70) tedavide kullanması gereken; ancak geri ödeme listesinde bulunmayan ve kürü 1300 euro olan ilacın Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından karşılanması yönünde nihai karar verdi. Kararda, ilacın kurumca karşılanmamasının yaşama hakkını sınırlayacağı; oysa devletin herkesin hayatını, beden ve ruh sağlığı içinde sürdürmesini sağlamakla yükümlü olduğu belirtildi.
19.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

8 Kasım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 8 kasım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.