7 Ülke

7 Ülke

Son dakika 7 ülke haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 7 ülke ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 7 ülke haber sayfamızda bulabilirsiniz.

7 Ülke

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 7 ülke gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.675 7 ülke haberi bulunmuştur. Tüm 7 ülke haberleri aşağıda listelenmiştir.
TEKNOFEST 2023 başladı! Selçuk Bayraktar: Dünyada liderliğe oynuyoruz
TEKNOFEST 2023 başladı! Selçuk Bayraktar: Dünyada liderliğe oynuyoruz Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TRT Haber'de bugün başlayan Teknofest'le ilgili önemli açıklamalarda buludu. "Yarışmacı sayısının 1 milyona çıkması sessiz bir devrim gibi" diyen Bayraktar, "Dünya çapında tüm alanlarda büyük işlere imza atılacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.
28.04.2023 Ekonomi
Sandıkta yeni sistemin şifreleri verildi!
Sandıkta yeni sistemin şifreleri verildi! İlk kez ‘yüzde 7 ülke barajlı D’Hondt’ sistemiyle seçime gidiliyor. Her seçim öncesi milletvekili aday listeleri için yaşanan iç rekabet ve partiler arası yarışa ittifak içi rekabet de eklendi. Büyük partiler, tabanda seçmen geçişkenliğinin yüksek olduğu ittifak ortaklarıyla denge kurup D’Hondt sisteminin getirdiği ‘etkin baraj’dan en iyi şekilde yararlanmak istiyor. Diğer partiler ise, özellikle küçük seçim çevrelerinde özgül değeri artan oylarla Meclis’te daha güçlü temsil peşinde. İşte yeni sistemin getirdiği yenilikler ve ittifakların ‘havuz problemleri’...
28.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Siyaseti bu millet için yapacağız
Kılıçdaroğlu: Siyaseti bu millet için yapacağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, her fabrikada binlerce işçinin çalıştığı bir Türkiye'yi inşa edeceklerini belirterek, "Biz siyaseti cebimiz için değil, köşeyi dönmek için değil, kul hakkı yemek için değil, bu millet için yapacağız" dedi.
23.08.2022 Siyaset
7 kutup ülkesi, Arktik Konseyi’ne Rusya olmadan devam edeceklerini açıkladı
7 kutup ülkesi, Arktik Konseyi’ne Rusya olmadan devam edeceklerini açıkladı Kuzey Kutbu bölgesinde toprağı bulunan 8 ülkenin katılımıyla 1996’da oluşturulan Arktik Konseyi’nin Rusya haricindeki diğer ülkeleri, konseye Rusya olmadan devam etme kararı aldı. Rusya’nın Kanada Büyükelçiliği, Kuzey Kutbu’nun haritasını paylaşarak “Rusya'sız Arktik Konseyi olmaz” mesajını paylaştı.
9.06.2022 Dünya
Temel Kotil: 11 tonluk ATAK helikopteri, 2023'te uçacak
Temel Kotil: 11 tonluk ATAK helikopteri, 2023'te uçacak Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, "11 tonluk ATAK helikopteri yapıyoruz, 18 Mart 2023 yılında uçacak" dedi.
9.06.2022 Bilim ve Teknoloji
İngiltere'den son dakika Türkiye kararı!
İngiltere'den son dakika Türkiye kararı! İngiltere, Türkiye dahil 37 ülkeden gelen tam aşı uygulanmış yolcuları alacağını duyurdu.
7.10.2021 Dünya
Bakan Koca’dan flaş aşı açıklaması: ‘Almanya’yı da geride bıraktık’
Bakan Koca’dan flaş aşı açıklaması: ‘Almanya’yı da geride bıraktık’ Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı sürecine ilişkin yaptığı paylaşımda, Türkiye’nin Almanya'yı da geride bırakarak doz sayısında dünyada 7. ülke olduğunu ifade etti.
25.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Taliban açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Taliban açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Afganistan'daki gelişmeleri değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İlgili kurumlarımız bir süredir Taliban'la irtibat halindeydiler. Biz de Taliban yöneticilerini kabul edebileceğimizi daha önce ifade etmiştik. Afgan halkının huzuru, ülkemizin çıkarlarının korunması noktasında her türlü işbirliğine hazırız. Taliban yöneticilerinin itidalli ve ılımlı açıklamaları memnuniyetle karşılıyoruz." ifadelerini kullandı.
18.08.2021 Gündem
5G ağlarının toplam geliri 700 milyar doları geçecek!
5G ağlarının toplam geliri 700 milyar doları geçecek! 5G ağları ile; sağlık, akıllı ulaşım, endüstriyel üretim ve IoT sektörlerinin toplam gelirinin dört yıl içerisinde 700 milyar doları geçeceği tahmin ediliyor. 5G teknolojisini üreten dünyadaki 7 ülkeden biri olan Türkiye, gelecekte 5G’de söz sahibi ülkelerden birisi olacak.
29.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Avrupa'da oto satışlarında 7. sıradayız!
Avrupa'da oto satışlarında 7. sıradayız! AB otomobil pazarında 2021 Ocak ayında yüzde 25,7 daralma yaşandı.
19.02.2021 Otomobil
Yerli parmak izi tanıma sistemi mart ayında kullanılmaya başlanacak!
Yerli parmak izi tanıma sistemi mart ayında kullanılmaya başlanacak! BİYOTEKSAN’ın HAVELSAN mühendislik desteği ile geliştirdiği, yerli parmak izi tanıma sisteminde son aşamaya gelindi. Sistem ilk olarak mart ayında itibaren İçişleri Bakanlığı’nda kullanılmaya başlanacak.
7.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Mike Pompeo'nun Türkiye açıklamasını manşetten verdiler! ABD'yi korku sardı: Türkiye’nin giderek artan askeri kabiliyetleri...
Mike Pompeo'nun Türkiye açıklamasını manşetten verdiler! ABD'yi korku sardı: Türkiye’nin giderek artan askeri kabiliyetleri... Gelen son dakika haberine göre, İstanbul'a gelen ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Fener Rum Patrikhanesi'ni ziyaret etti. Türkiye'deki tek günlük ziyaretinde Pompeo kilisede Fener Rum Patriği Bartholomeos ile görüştü. Görüşmenin ardından Rüstem Paşa Camii'ye giden Pompeo, Türkiye ziyareti öncesi Fransız gazetesi Le Figaro’ya açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin askeri gücüne değinen Pompeo, "Türkiye’nin giderek artan askeri kabiliyetleri bir endişe kaynağı" ifadelerini kullandı.
17.11.2020 Dünya
Hava yoluyla en fazla yolcu Avrupa'dan geldi
Hava yoluyla en fazla yolcu Avrupa'dan geldi Kovid-19 salgını nedeniyle durdurulan yurt dışı uçuşların, normalleşme sürecine girilen haziranda yeniden başlatılmasıyla en fazla hava yolu yolcu trafiğinin gerçekleştiği ilk 7 ülke Avrupa'dan oldu.
14.07.2020 Ekonomi
Brezilya'da Kovid-19 vaka sayısı 178 bini aştı
Brezilya'da Kovid-19 vaka sayısı 178 bini aştı Güney Amerika ülkesi Brezilya'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) vaka sayısı 178 bini geçti.
13.05.2020 Corona Virüsü
Türkiye, Avrupa'da otomobil satışlarını artıran tek ülke oldu!
Türkiye, Avrupa'da otomobil satışlarını artıran tek ülke oldu! Türkiye, bu yılın ilk çeyreğinde 2019`un aynı dönemine göre yeni tip corona virüs (Kovid-19) sürecinde Avrupa`da otomotiv satışlarını artıran tek ülke olurken, en fazla otomobil ve hafit ticari araç satan 7. ülke konumuna da yükseldi.
29.04.2020 Otomobil
Corona virüs ne zaman bitecek? Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik tarih verdi...
Corona virüs ne zaman bitecek? Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik tarih verdi... Corona virüs Bilim Kurulu Üyesi ve Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, vaka sayılarının düşük seviyede olduğunu ve bunun ümit verdiğini söyledi. Bunda en büyük etkeninin sokağa çıkma kısıtlaması olarak gördüklerini belirten Çelik, 1-2 haftada hastalığın pik yapmasını Haziran'da ise normal hayata dönülebileceğini düşündüklerini kaydetti. Çelik ayrıca insanların psikolojilerinin bozulmaya başladığını da dile getirerek; "Takıntılı bir şekle getirmenin anlamı yok. Giysilerden, ayakkabılardan bulaştığına dair bir kanıt yok" dedi.
25.04.2020 Gündem
7 ülkeden 3 bin 358 Türk öğrenci getirilerek yurtlarda karantinaya alınacak
7 ülkeden 3 bin 358 Türk öğrenci getirilerek yurtlarda karantinaya alınacak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle uçuş yasağı konulan ülkelerin 7'sinden 3 bin 358 öğrencinin Türkiye'ye getirilerek Sakarya ve Samsun'daki yurtlarda karantinaya alınacaklarını bildirdi.
21.03.2020 Siyaset
Türkiye geliştirdi! Ülkeler sıraya girdi...
Türkiye geliştirdi! Ülkeler sıraya girdi... Sağlık Bakanlığı tarafından Kovid-19 için geliştirilen "yerli tanı kiti"ni satın almak isteyen 7 ülke talebini Türkiye'ye iletti.
7.03.2020 Sağlık
Bomba iddia! İşte Trump'ın hedefindeki 7 ülke...
Bomba iddia! İşte Trump'ın hedefindeki 7 ülke... ABD Başkanı Donald Trump yönetiminin, Asya ve Afrika'dan 7 ülkeye daha vize kısıtlaması getirmeyi planladığı bildirildi.
22.01.2020 Dünya
En çok indirilen 5 uygulamanın 4'ünde "Facebook imzası"
En çok indirilen 5 uygulamanın 4'ünde "Facebook imzası" ABD'li teknoloji şirketi Facebook, bünyesinde bulunan WhatsApp, Messenger, Facebook ve Instagram uygulamalarıyla "en çok indirilen uygulamalar listesi"ndeki ilk 5 uygulama arasında öne çıktı
22.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Bir ülke daha Tayvan'la köprüleri attı
Bir ülke daha Tayvan'la köprüleri attı Pasifik Okyanusu'ndaki adalar ülkesi Kiribati Taipei yönetimiyle diplomatik ilişkilerini kesti, Tayvan söz konusu adım için Çin'i suçluyor.
20.09.2019 Dünya
Binicilikte CSI Engel Atlama Yarışmaları heyecanı sürüyor
Binicilikte CSI Engel Atlama Yarışmaları heyecanı sürüyor Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen CSI Engel Atlama Yarışmaları, Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde devam ediyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kato Dağı, teröristlerden temizleniyor
Kato Dağı, teröristlerden temizleniyor Terör örgütü PKK'ya yönelik üç ilde başlatılan Kıran Operasyonu kapsamında Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Hakkari Valisi İdris Akbıyık ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin 3 bin 400 rakımlı Kato-Marinos Acar Tepe Üs bölgesinde denetlemelerde bulundu.
20.08.2019 Gündem
Bakan Albayrak'tan CNN TÜRK'te önemli açıklamalar
Bakan Albayrak'tan CNN TÜRK'te önemli açıklamalar Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, CNN TÜRK'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Albayrak, döviz kuru ile ilgili, "Döviz eskine göre vatandaşı daha az etkiliyor." diye konuştu.
12.05.2019 Gündem
FIBA 2019 Dünya Kupası kura çekiminde seri başı ülkeler belli oldu
FIBA 2019 Dünya Kupası kura çekiminde seri başı ülkeler belli oldu Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) 2019 Basketbol Dünya Kupası Elemeleri'nin tamamlanmasıyla, Dünya Kupası'nda yer alacak 32 takım belli oldu.
27.02.2019 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

7 Ülke ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 7 ülke haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.