7 Kocalı Hürmüz

7 Kocalı Hürmüz

Son dakika 7 kocalı Hürmüz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 7 kocalı Hürmüz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 7 kocalı Hürmüz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

7 Kocalı Hürmüz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 7 kocalı hürmüz gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 7 kocalı hürmüz haberi bulunmuştur. Tüm 7 kocalı hürmüz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bozdağ: 'Orta Doğu bataklığına kodlanmış kafalar' olarak yaftalayan zihniyetle karşı karşıyayız
Bozdağ: 'Orta Doğu bataklığına kodlanmış kafalar' olarak yaftalayan zihniyetle karşı karşıyayız Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Benim söylediğim bir lafta, 'şükür namazı', 'secde' geçiyor diye ‘secdeyi’, ‘şükür namazını' 'Orta Doğu bataklığına kodlanmış kafalar' olarak yaftalayan ilkel bir zihniyetle karşı karşıyayız. Söylediği lafın nereye gittiğini Kılıçdaroğlu da bilmiyor, avanesi de bilmiyor” dedi.
29.04.2023 Gündem
Oryantal Didem Kınalı'dan arkadaşlarına sitem: Yanlarında cepleri kabarık amcalar var!
Oryantal Didem Kınalı'dan arkadaşlarına sitem: Yanlarında cepleri kabarık amcalar var! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu eğlence programı 'İbo Show'da dans performanslarıyla tanınan oryantal Didem Kınalı, geçtiğimiz ekim ayında ‘Sabırsız Nefsim’ isimli single çıkardı. Maslak’taki bir mekanda müzikseverlerle buluşan Didem, hayalini gerçekleştirdiğini söylerken, davet etmesine rağmen ilk sahnesine gelmeyen ve kendisine destek olmayan arkadaşlarına tepki gösterdi.
3.02.2023 Magazin
Ebru Gündeş, 22 yaş küçük sevgilisiyle barıştı!
Ebru Gündeş, 22 yaş küçük sevgilisiyle barıştı! Ekim ayında ayrılan Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw barıştı. Khoshnaw Ailesi, çiftin arasındaki 22 yaş farkını sorun yapınca ayrılan çift, Dubai’deki barışma tatilinde objektiflere yakalandı.
3.02.2023 Magazin
Tuğba Altıntop'tan şaşırtan sözler: 7 Kocalı Hürmüz'den fazlayım
Tuğba Altıntop'tan şaşırtan sözler: 7 Kocalı Hürmüz'den fazlayım Eski Türkiye güzeli ve sunucu Tuğba Altıntop yaptığı evlilik açıklamasıyla herkesi şaşırttı. Altıntop, açıklamasında “7 Kocalı Hürmüz’den fazlayım. 9 kere evlendim” dedi.
3.02.2023 Magazin
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl?
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl? Aydemir Akbaş kanser olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Akbaş "Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam" dedi. Peki, Aydemir Akbaş ne kanseri, Aydemir Akbaş kimdir, nereli, kaç yaşında?
25.01.2023 Magazin
Begüm Topçu-Cantuğ Turay çiftinden müjdeli haber!
Begüm Topçu-Cantuğ Turay çiftinden müjdeli haber! Yayınlandığı dönemde ilgiyle takip edilen 'Deniz Yıldızı' dizinin başrol oyuncuları Begüm Topçu ile Cantuğ Turay'dan ikinci kez güzel haber geldi.
26.04.2022 Magazin
Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Armağan Zengin hakkında merak edilenler!
Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Armağan Zengin hakkında merak edilenler! Dolunay dizisinde Burak rolü dikkatleri üzerine çeken Armağan Zengin, pek çok dizide ve projede yer aldı. Halen Devlet Tiyatroları oyuncularından olan Armağan Zengin, özellikle Azerbaycan’da büyük bir hayran kitlesine sahip. Tiyatro oyunlarında rol alan oyuncu son günlerde yeni projelerle gündem geliyor. Peki, Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli?
15.12.2021 Gündem
Haluk Bilginer'e Emmy ödülü! (Haluk Bilginer kimdir, hayatı ve kariyeri)
Haluk Bilginer'e Emmy ödülü! (Haluk Bilginer kimdir, hayatı ve kariyeri) Usta oyuncu Haluk Bilginer Şahsiyet dizindeki performansıyla 47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘’En iyi Erkek Oyuncu’’ seçildi. ‘’Kendimden çok, Türkiye için mutluyum’’ diyen Haluk Bilginer’in hayatını ve oyunculuk kariyerini derledik. Haluk Bilginer kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
26.11.2019 Yaşam
Hürmüz ekibinden rekor!
Hürmüz ekibinden rekor! Yedi Kocalı Hürmüz ekibinden rekor! Ekip 100 kilo et yedi
12.03.2019 Magazin
Ünlü tiyatro oyuncusu Yaman Tüzcet vefat etti
Ünlü tiyatro oyuncusu Yaman Tüzcet vefat etti TÜRK tiyatro dünyasının ünlü yönetmeni, oyun yazarı ve oyuncusu Yaman Tüzcet, uzun süredir yaşadığı Avustralya'da 76 yaşında hayatını kaybetti.
11.10.2018 Magazin
Seda Abla’yı çok severim
Seda Abla’yı çok severim Gonca Vuslateri, Oya Başar ve Demet Akbağ, 7 Kocalı Hürmüz müzikalinin oyuncularını kuliste ziyaret etti. Seda Sayan taklidiyle dikkat çeken Vuslateri, “İnsanlar çok sevdi. Zaten Seda Abla’yı çok seviyorum” dedi
14.01.2018 Magazin
Son dakika: Usta oyuncu Münir Özkul vefat etti!
Son dakika: Usta oyuncu Münir Özkul vefat etti! Türk sinemasının usta oyuncusu Münir Özkul, 93 yaşında İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti. Münir Özkul'un cenazesinin 7 Aralık Pazar, en geç Pazartesi günü kaldırılacağı açıklandı.
5.01.2018 Magazin
İçime dansöz kaçmış!
İçime dansöz kaçmış! 30 yıl sonra, ‘7 Kocalı Hürmüz’ müzikaliyle tiyatro sahnesine geri dönen Yonca Evcimik, oyundaki oryantal dansıyla izleyenleri büyülüyor.
13.11.2017 Kültür Sanat
İçime dansöz kaçmış
İçime dansöz kaçmış 30 yıl sonra, ‘7 Kocalı Hürmüz’ müzikaliyle tiyatro sahnesine geri dönen Yonca Evcimik, oyundaki oryantal dansıyla izleyenleri büyülüyor.
12.11.2017 Magazin
Birce Akalay'dan itiraf: Erkek enerjim yüksek
Birce Akalay'dan itiraf: Erkek enerjim yüksek '7 Kocalı Hürmüz'ün başrolünde yer alan Birce Akalay, cilveli olmayı becerebilen bir kadın olmadığını söyledi.
7.11.2017 Magazin
Edalı işveli Hürmüz
Edalı işveli Hürmüz Birce Akalay, ‘7 Kocalı Hürmüz’ müzikalinde ‘Hürmüz’ karakterini canlandırıyor.
31.10.2017 Magazin
Sanki camia çok temiz
Sanki camia çok temiz Müjdat Gezen, Birce Akalay, İlker Ayrık, Yonca Evcimik ve Suzan Kardeş’i aynı sahnede buluşturan ‘7 Kocalı Hürmüz’ müzikali önceki akşam Maslak TİM Show Center’da özel davetle prova yaptı.
26.10.2017 Magazin
7 kocalı Hürmüz
7 kocalı Hürmüz Birce Akalay, Sadık Şendil’in kaleme aldığı “7 Kocalı Hürmüz” müzikalinde Hürmüz karakterini canlandıracak.
26.09.2017 Magazin
‘Çift başlılık kalkmıyor’
‘Çift başlılık kalkmıyor’ “Terörü bitireceğiz aldatmacası içinde anayasa değişikliğini kabul ettirmek istiyorlar” diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, çift başlılığın da ortadan kalkmayacağını aksine anayasal kurum haline geleceğini savundu.
9.03.2017 Siyaset
Hoşgeldin öpücüğü
Hoşgeldin öpücüğü 1,5 aydır birlikte olan Tümer Metin ile Gamze Topuz dostları Murat Balcı’yı dinlemeye gitti.
26.01.2017 Magazin
Müge Anlı'daki 22 kocalı Ayşe'yle ilgili yeni gelişme
Müge Anlı'daki 22 kocalı Ayşe'yle ilgili yeni gelişme Müge Anlı günlerdir onlarca erkeği evlenme vaadiyle kandırarak dolandıran Ayşe isimli kadını arıyor. 50 yaş üzeri erkekleri evlilik vaadiyle dolandıran gelin Ayşe isimli kadının mağdurları her geçen gün artıyor.
6.01.2017 Yaşam
‘Atılan adımlar olumlu ama erken’
‘Atılan adımlar olumlu ama erken’ TSK’nın KHK ile yeniden yapılandırılmasını tartışan uzmanlar atılan adımları olumlu ancak erken olarak değerlendiriyor...
29.09.2021 Gündem
Haluk Bilginer ve Mehmet Ali Alabora İngiliz filminde rol alacak!
Haluk Bilginer ve Mehmet Ali Alabora İngiliz filminde rol alacak! İki duayen oyuncu Haluk Bilginer ve Mehmet Ali Alabora yıllar sonra aynı filmde buluşacaklar. Peki İngiliz filmi olduğu ayyuka çıkan filmin konusu ne olacak. Haluk Bilginer ve Mehmet Ali Alabora ikilisi uzun bir aradan sonra aynı projede buluşacaklar. İşte Haluk Bilginer ve Mehmet Ali Alabora'nın yeni filminde detaylar...
29.09.2021 Gündem
Münir Özkul kimdir? Sağlık durumu nasıl?
Münir Özkul kimdir? Sağlık durumu nasıl? Yeşilçam'ın usta isimlerinden Münir Özkul bir süredir hastalıklarla boğuşuyor. Sayısız sinema filminde rol alan efsane oyuncu Münir Özkul hayranları durumunu oldukça merak ediyor. İşte merak edilen soruların cevapları ve Münir Özkul detayları...
29.09.2021 Gündem
Münir Özkul kimdir?
Münir Özkul kimdir? Yeşilçam'ın dev ismi Münir Özkul kimdir? Oynadığı sayısız filmle izleyicilerin gönlünde taht kuran isim Münir Özkul'un bilgileri çok merak ediliyor. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Münir Özkul ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

7 Kocalı Hürmüz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 7 kocalı hürmüz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.