7 Haziran

7 Haziran

Son dakika 7 haziran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 7 haziran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 7 haziran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

7 Haziran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 7 haziran gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.711 7 haziran haberi bulunmuştur. Tüm 7 haziran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK Toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
Kayra Şenocak diziden ayrılıyor mu? Ertuğrul İslamoğlu Kızılcık Şerbeti'nden ayrılacak mı?
Kayra Şenocak diziden ayrılıyor mu? Ertuğrul İslamoğlu Kızılcık Şerbeti'nden ayrılacak mı? Bu hafta, Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi olan Kızılcık Şerbeti, izleyicileri beklenmedik ayrılıklarla şaşırtacak. Dizide, uzun süredir takip edilen iki karakterin hikayesi sona erecek. Peki, Kayra Şenocak diziden ayrılıyor mu? Ertuğrul İslamoğlu Kızılcık Şerbeti'nden ayrılacak mı?
13.03.2024 Magazin
Durmuş Yılmaz kimdir? Durmuş Yılmaz İYİ Parti’den ayrıldı mı, neden istifa etti, Durmuş Yılmaz milletvekili mi? İşte biyografisi
Durmuş Yılmaz kimdir? Durmuş Yılmaz İYİ Parti’den ayrıldı mı, neden istifa etti, Durmuş Yılmaz milletvekili mi? İşte biyografisi Durmuş Yılmaz istifa mı etti, Durmuş Yılmaz kimdir? Son zamanlarda gündeme gelen haberlerin ardından, eski Merkez Bankası Başkanı ve 27. Dönem İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz’ın istifa ettiği merak ediliyordu. Yılmaz, parti üyeliğinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Peki, Durmuş Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Durmuş Yılmaz milletvekili mi?
10.11.2023 Gündem
Diyarbakır'ın Kulp İlçesinde 4 terörist etkisiz hale getirildi
Diyarbakır'ın Kulp İlçesinde 4 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'ın Kulp ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyonda; 3'ü terörden arananlar listesinde yer alan 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Teröristlerden 2'sinin 79 güvenlik görevlisinin şehit edildiği, 339 kişinin yaralandığı eylemlerin talimatını verdiği tespit edildi.
18.09.2023 Gündem
İşlediği cinayetleri gülerek anlattı: Şeytanın kızı 30 yıl sonra serbest bırakılacak!
İşlediği cinayetleri gülerek anlattı: Şeytanın kızı 30 yıl sonra serbest bırakılacak! İngiltere'de 12 yaşındayken ilk cinayetini işleyen 'Şeytanın kızı' lakaplı Sharon Carr, 30 yıl sonra serbest kalmak için gün sayıyor. İşlediği korkunç cinayetleri gülerek anlatan Carr, serbest kalma haberleriyle gündeme gelmesinin ardından ülke gündemine bomba gibi düştü.
3.08.2023 Dünya
Bakan Yerlikaya: 2 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya: 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Bestler-Dereler bölgesinde ATAK ve J-SİHA desteğinde icra edilen operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirildi” dedi.
4.07.2023 Gündem
8 yaşındaki çocuk organları ile 5 çocuğa umut oldu
8 yaşındaki çocuk organları ile 5 çocuğa umut oldu Bursa’da hayatını kaybeden 8 yaşındaki çocuk, organları ile 3 çocuğun hayata tutunmasına, 2 çocuğun da görmesine vesile oldu.
21.06.2023 Sağlık
Depremde evi yıkılan öğretmen, dolandırıcılara 325 bin TL kaptırdı! 5 yıllık birikimi gitti
Depremde evi yıkılan öğretmen, dolandırıcılara 325 bin TL kaptırdı! 5 yıllık birikimi gitti Kahramanmaraş'ta depremden dolayı evsiz kalan 16 yıllık öğretmen, dolandırıcılara biriktirdiği 320 bin TL değerindeki 220 gram altın ve 5 bin lirasını kaptırdı.
20.06.2023 Yaşam
'Sağlık beyanı' denetimlerine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı
'Sağlık beyanı' denetimlerine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı Tüketiciye arz edilen ürünlerin 'sağlık beyanı' denetimlerine ilişkin usul ve esasların belirlendiği karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar ile; ürünlere ilişkin özel mevzuat hükümleri saklı kalmak kaydıyla, gıda ve takviye edici gıda dışındaki ürünlerde sağlık beyanı kullanılamayacak.
14.06.2023 Gündem
MEB resmen duyurdu! Sınav ücreti alınmayacak
MEB resmen duyurdu! Sınav ücreti alınmayacak Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin; şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme sınavına girecek personelden sınav ücreti alınmayacağını söyledi.
12.06.2023 Eğitim
İstanbul Havalimanı'nda “UEFA Şampiyonlar Ligi” rekoru
İstanbul Havalimanı'nda “UEFA Şampiyonlar Ligi” rekoru Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı İstanbul Havalimanı, 11 Haziran Pazar günü planlanan toplam bin 749 uçuş ile tüm zamanların hava trafik rekorunu kırdı. İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda tüm zamanların en yüksek uçuş trafiği rakamına ulaşıldığı açıklandı.
11.06.2023 Ekonomi
Akdeniz’de içinde 25 kişi bulunan bir tekne, tehlike sinyali verdi
Akdeniz’de içinde 25 kişi bulunan bir tekne, tehlike sinyali verdi Akdeniz’de mülteci teknelerine yardımcı olan sivil toplum kuruluşu Sea Watch International, içinde 25 kişi bulunan bir teknenin batma tehlikesi içinde olduğunu duyurdu.
10.06.2023 Dünya
İtalyan donanmasından nefes kesen operasyon! Türk gemisine saldıran korsanlar yakalandı
İtalyan donanmasından nefes kesen operasyon! Türk gemisine saldıran korsanlar yakalandı Türkiye'den Fransa'ya giden bir kargo gemisine gizlenen bir grup göçmenin geminin kontrolünü ele geçirmesi üzerine İtalya donanması kurtarma operasyonu düzenledi. İtalya Savunma Bakanı Guido Crosetto, operasyonun sona erdiğini ve kaçakların hepsinin yakalandığını duyururken, operasyonun görüntüleri de ortaya çıktı.
10.06.2023 Dünya
Kritik isim Esenyurt'ta yakalandı! Çapraz sorguda gerçeği itiraf etti
Kritik isim Esenyurt'ta yakalandı! Çapraz sorguda gerçeği itiraf etti Küresel terör örgütü DEAŞ’a yönelik düzenlenen operasyonda, örgütün sözde “Ninova (Musul) Bölgesi Kadısı” Iraklı terörist İstanbul’da yakalandı. Çapraz sorguda çözülen hücre sorumlusu çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
10.06.2023 Gündem
İş yerinde televizyon izlerken ölümden döndü! 'O anda ne yapacağımı şaşırdım'
İş yerinde televizyon izlerken ölümden döndü! 'O anda ne yapacağımı şaşırdım' Yalova'da bir hurda dükkanında gece bekçiliği yapan İdris Fidan (32), iş yerinde televizyon izlediği sırada, tavanı delen yorgun mermi başını sıyırıp koltuğa düştü. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
10.06.2023 Yaşam
Pasifik Eurasia Lojistik halka arz kaç lot verdi, ne zaman işlem görecek? (Pasifik Eurasia halka arz sonuçları açıklandı)
Pasifik Eurasia Lojistik halka arz kaç lot verdi, ne zaman işlem görecek? (Pasifik Eurasia halka arz sonuçları açıklandı) Pasifik Eurasia Lojistik halka arz sonuçları takip ediliyor. 6-7 Haziran 2023 tarihinde talep toplama işlemlerini tamamlayan Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret A.Ş. halka arz sonuçları açıklandı. Halka arza toplamda 929.307 katılımcı başvurusu olurken, 903.205 bireysel katılımcının talebi karşılandı. Peki, Pasifik Eurasia halka arz kaç lot verdi, Pasifik Eurasia Lojistik halka arz ne zaman işlem görecek? İşte Pasifik Eurasia Lojistik halka arz sonuçları…
10.06.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa'da zirvede yer aldı
İstanbul Havalimanı Avrupa'da zirvede yer aldı İstanbul Havalimanı, Haziran ayının ilk haftasında günlük ortalama bin 423 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu. Antalya Havalimanı da günlük 819 uçuş ortalamasıyla ilk 10'da yer almayı başardı.
8.06.2023 Ekonomi
Pasifik Eurasia Lojistik halka arz ne zaman işlem görecek? Pasifik Eurasia halka arz kodu ve borsada işlem göreceği tarih!
Pasifik Eurasia Lojistik halka arz ne zaman işlem görecek? Pasifik Eurasia halka arz kodu ve borsada işlem göreceği tarih! Pasifik Eurasia halka arzı 6-7 Haziran 2023 tarihlerinde gerçekleşti. Pasifik Eurasia halka arzı sadece Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla alınabildi. Kodu PASEU olarak belirlenen halka arz 25,00 TL'den halka arz edildi. Şirket 34,000,000 lot verdi. Peki, Pasifik Eurasia borsada ne zaman işlem görecek? İşte Pasifik Eurasia Lojistik halka arz işlem tarihi…
8.06.2023 Ekonomi
Ateş ve Deniz yüzleşiyor! Kraliçe'de neler oldu?
Ateş ve Deniz yüzleşiyor! Kraliçe'de neler oldu? Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe 7 Haziran Çarşamba akşamı 11. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisinin final bölümü seyirciyi ekrana kilitledi.
8.06.2023 Magazin
Milli Savunma Bakanı Güler, Yunan mevkidaşıyla görüştü
Milli Savunma Bakanı Güler, Yunan mevkidaşıyla görüştü Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Yunanistan Savunma Bakanı Alkiviadis Stefanis, telefonda görüşerek, yeni görevlerinden dolayı birbirlerini tebrik etti.
7.06.2023 Gündem
Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel öldü mü, hastalığı ne? Söke Belediye Başkanı kimdir, kaç yaşında, nereli?
Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel öldü mü, hastalığı ne? Söke Belediye Başkanı kimdir, kaç yaşında, nereli? Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel hayatını kaybetti. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görmekte olan Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel'in sabahı karşı İzmir'deki evinde vefat ettiği öğrenildi.
7.06.2023 Gündem
Manchester City - Inter maçı nedeniyle bu yollar kapalı olacak! İşte alternatif güzergahlar
Manchester City - Inter maçı nedeniyle bu yollar kapalı olacak! İşte alternatif güzergahlar UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçı 10 Haziran'da İstanbul'da yapılacak. Manchester City - Inter final maçı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.
7.06.2023 Gündem
Pasifik Eurasia Lojistik ne iş yapar? Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret A.Ş. kimin, yönetim kurulu başkanı kim?
Pasifik Eurasia Lojistik ne iş yapar? Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret A.Ş. kimin, yönetim kurulu başkanı kim? Pasifik Eurasia halka açılıyor. Halk Yatırım konsorsiyum liderliğinde gerçekleşecek halka arz için 6-7 Haziran tarihinde talep toplanacak. Tüm müşterilerine kapıdan kapıya kaliteli ve ekonomik hizmet sunabilmek amacıyla hem istihdam hem ekipman ve altyapı yatırımları yapmaya hazırlanan Pasifik Eurasia’nın toplam 34 milyon TL nominal değerli hissesi halka açılacak. Peki, Pasifik Eurasia Lojistik ne iş yapar? Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret A.Ş. kimin?
6.06.2023 Ekonomi
Ümraniyespor - Giresunspor maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Ümraniyespor - Giresunspor maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Süper Lig'den düşüp 1. Lig yolcusu olan Ümraniyespor, kümede kalma savaşı veren Giresunspor'u Hekimbaşı'nda konuk ederken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
3.06.2023 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

7 Haziran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 7 haziran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.