65. Hükümet

65. Hükümet

Son dakika 65. Hükümet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 65. Hükümet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 65. Hükümet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

65. Hükümet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 65. hükümet gelişmeleri de dahil olmak üzere 934 65. hükümet haberi bulunmuştur. Tüm 65. hükümet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faruk Özlü kimdir? AK Parti Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü kaç yaşında, nereli?
Faruk Özlü kimdir? AK Parti Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü kaç yaşında, nereli? AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı Faruk Özlü oldu. Faruk Özlü'nün ismini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde AK Parti'den adayı olan Faruk Özlü kimdir?
7.01.2024 Gündem
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan kimdir? Lütfi Elvan kaç yaşında ve nereli?
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan kimdir? Lütfi Elvan kaç yaşında ve nereli? Berat Albayrak'tan boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığı koltuğuna Cumhurbaşkanı Kararı ile Lütfi Elvan atandı. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre, atamanın 104'üncü ve 106'ıncı maddeleri gereğince yapıldığı belirtildi. Peki, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan kimdir? Lütfi Elvan kaç yaşında ve nereli? İşte Lütfi Elvan'ın biyografisi...
10.11.2020 Ekonomi
Binali Yıldırım Meclis Başkanlığı'na veda etti
Binali Yıldırım Meclis Başkanlığı'na veda etti TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "Bugün itibarıyla TBMM Başkanlığı görevimden çekileceğim. Bu yemekten sonra ilk yapacağım iş ayrılma dilekçesini TBMM'ye teslim etmek olacak." dedi. Yıldırım istifa dilekçesini Meclis Başkanlığına sundu.
18.02.2019 Siyaset
TBMM Başkanı Yıldırım: Basın, milletin gözü, kulağıdır
TBMM Başkanı Yıldırım: Basın, milletin gözü, kulağıdır TBMM Başkanı Yıldırım, basının milletin gözü, kulağı olduğunu, millet adına ülkeyi yönetenleri denetlediğini ve bunun bütün demokrasilerde bulunduğunu söyledi
10.01.2019 Gündem
Binali Yıldırım kimdir?
Binali Yıldırım kimdir? Meclis Başkanı seçilen Binali Yıldırım kimdir? Nerelidir, daha önce hangi görevleri yaptı?
12.07.2018 Siyaset
‘Meclis’ten de bakan olabilir’
‘Meclis’ten de bakan olabilir’ Seçimlerden sonraki ilk AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, pazartesi saat 21.00’de de kabineyi açıklayacaklarını söyledi ve ‘’Bakanlar Meclis’ten de olabilir, neden olmasın’’ dedi
7.07.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım helallik istedi
Başbakan Yıldırım helallik istedi AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, "Davamızı, siyasetimizi asla zaafa uğratmadık. Hem liderimiz zatı alinizin, grubumuzun hem de bize güven duyan milletimizin verdiği emanete halel getirmedik. Cumhuriyet tarihinin belki de en uzun son iki yılını kırmadan, dökmeden geride bırakmayı liderliğinizde başardık." dedi.
7.07.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Kabinede...
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Kabinede... 24 Haziran seçimlerinin ardından ilk kez AK Parti grubunda kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı, yeni döneme geçişin detaylarını açıkladı. Pazartesi günü gerçekleşecek yemin törenine yurt dışından 22 ülke lideri gelecek. İlk kabine toplantısı ise Cuma günü yapılacak.Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası yaptığı açıklamada "Kabinede Meclis'ten de isimler olabilir" dedi.
7.07.2018 Siyaset
Başbakan Binali Yıldırım'dan önemli açıklamalar
Başbakan Binali Yıldırım'dan önemli açıklamalar Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde Başbakanlık personeliyle vedalaşma programında konuştu. Başbakan Yıldırım, "Sistemler değişir, asıl olan değerlerdir. Hukuka dayalı, insan haklarını önemseyen, önceleyen demokrasi, ülkemizin, hepimizin ortak paydasıdır." dedi.
3.07.2018 Siyaset
Son Müsteşar anlattı: E-devlet'ten sonra devrim gibi yenilik
Son Müsteşar anlattı: E-devlet'ten sonra devrim gibi yenilik Başbakanlık Müsteşarı Fuat Oktay, resmi işlemlerde vatandaşın hayatını kolaylaştıracak yeni bir uygulamayla ilgili açıklamalarda bulundu. Vatandaşın, farklı sebeplerle e-devlet uygulamasını kullanmayıp, kamu kurumuna giderek yüz yüze hizmet alma talebine yönelik yeni bir konsept üzerinde çalıştıklarını söyleyen Oktay, "O da 'tek kapı' diye ifade ettiğimiz, daha güzel bir isim vereceğimiz bir uygulama. Vatandaşın 50 kurumda işi olabilir, 50 kuruma gitmesine gerek yok. Gelsin tek bir kapıdan girsin. Hangi kurum nerede aramadan, hiçbir belge getirmeden, fotoğraf dahil elini kolunu sallayarak tek noktadan hizmetlerin tamamını alsın. Böyle bir çalışmamız da var. Bu çalışmada son aşamaya gelindi" diye konuştu.
2.07.2018 Gündem
Son Müsteşar 'devletin mutfağı'na veda ediyor
Son Müsteşar 'devletin mutfağı'na veda ediyor 'Devletin mutfağı' olarak tabir edilen Başbakanlık Müsteşarlığı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçilmesiyle tarihteki yerini alacak.
30.06.2018 Gündem
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi ile siyasette yeni bir dönem başlarken, iktisatçı birçok siyasetçi de milletvekili olmayı başardı.
25.06.2018 Ekonomi
İşte AK Parti milletvekili aday listesi
İşte AK Parti milletvekili aday listesi Ak Parti'de 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olacakların isimleri belirlendi. AK Parti'nin 24 Haziran seçimi için YSK'ya sunduğu 600 kişilik milletvekili aday listesinde 167 isim tekrar yer buldu. Adayların 126'sı kadınlardan oluşurken en genç aday 18 yaşındaki Kocaeli 11. sıra adayı Elif Nur Bayram, en yaşlı aday ise 70 yaşındaki Mardin 4. sıra adayı Ahmet Munip Yıldızoğlu oldu. Öte yandan 65. Hükümet'te görev alan Başbakan Yardımcısı Şimşek, AB Bakanı Çelik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Ekonomi Bakanı Zeybekci, Maliye Bakanı Ağbal listede yer almadı.
21.05.2018 Siyaset
Sağlıkta 2017 böyle geçti!
Sağlıkta 2017 böyle geçti! 2017 yılında Türkiye’de sağlık alanında hekimlerin çalışma esaslarını belirleyen yeni düzenleme hazırlıklarına, güvenlik soruşturmaları tamamlanan personelin atamasından aşı tartışmalarına kadar birçok konu ele alındı ve çeşitli alanlarda yasal düzenlemeler yapıldı.
31.12.2017 Sağlık
Evde-tarlada çalışan kadına sosyal koruma
Evde-tarlada çalışan kadına sosyal koruma İstihdam ve sosyal politikalarda kadınlara pozitif ayrımcılık yapan hükümet ev eksenli ve mevsimlik işçi olarak çalışanların koşullarının iyileştirilmesi için harekete geçti.
18.09.2017 Ekonomi
Ekonomi takımı ile yola devam
Ekonomi takımı ile yola devam 65. Hükümet’te Bakanlar Kurulu’nda revizyon yapılırken, ekonomi yönetiminde değişikliğe gidilmedi. Darbe girişimi sonrası ekonomiyi ayağa kaldıran takım yola devam edecek. Piyasa beklentilerinin aksine Ali Babacan, kabinede yer almadı
19.07.2017 Ekonomi
6 bakan kabine dışı kaldı
6 bakan kabine dışı kaldı 65. Hükümetin kabinesinde revizyona gidildi.6 isim kabine dışı kaldı.
19.07.2017 Siyaset
Son dakika haberi: Ortaya çıktı! Meğer...
Son dakika haberi: Ortaya çıktı! Meğer... Filipinler'den son dakika haberleri geliyor... Terör örgütü IŞİD destekçileriyle çatışmaların sürdüğü büyük krizde devlet başkanının ortadan kayboluşu endişeleri arttırdı. Filipinler hükümeti bu ay olağandışı olarak uzun süre gözden kaybolmasından dolayı devlet başkanı Rodrigo Duterte ile ilgili bilgi verdi.
28.06.2017 Dünya
Son dakika... Haberler kötü: Ölü sayısı artıyor! Okul basıp...
Son dakika... Haberler kötü: Ölü sayısı artıyor! Okul basıp... Filipinler'deki çatışmalardan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Filipinler'de IŞİD yanlısı militanlar okul basıp birçok sivili rehin aldı. Militanların yerel halkı canlı kalkan olarak kullandıkları bildiriliyor. İşte çatışmaların hız kesmediği ülkeden son gelen haberler...
21.06.2017 Dünya
AK Parti'de kabine şifresi çözülüyor
AK Parti'de kabine şifresi çözülüyor Siyaset gündeminin bir numarasında kabine revizyonu bulunuyor. Bakanlar Kurulu'nda yapılacak değişikliklerle ilgili detaylar kulislerde konuşulmaya başlandı. Kabinede yapılacak değişikliklerdeki en önemli kriter ise FETÖ ile mücadele.
25.05.2017 Siyaset
Devlet Bahçeli'den MHP'li bakan iddiasına yanıt!
Devlet Bahçeli'den MHP'li bakan iddiasına yanıt! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin kabinede olup olmayacağına ilişkin "'Hükümette görev alacağız, bunun için kriterlerimiz şunlardır', böyle şeylerin aslı yoktur. Biz başkalarının eksiğini, gediğini tamamlamaya hazır bir parti miyiz?" dedi.
29.09.2021 Gündem
Bahçeli'den flaş "Uyum yasası" açıklaması
Bahçeli'den flaş "Uyum yasası" açıklaması Bahçeli: Uyum yasalarıyla ilgili çalışmamız var. Siyasi partiler ve seçim kanunu tartışılır. Referandum sonuçları belli oldu kabul etmek lazım
23.04.2017 Siyaset
AK Parti oyları inceliyor! 10 ilden 9'u...
AK Parti oyları inceliyor! 10 ilden 9'u... AK Parti oyları mercek altına aldı. Referandum sonuçlarına göre oyların en çok arttırıldığı 10 il belirlendi.
21.04.2017 Siyaset
FETÖ'nün medya soruşturmasında müebbet hapis istemi
FETÖ'nün medya soruşturmasında müebbet hapis istemi 'FETÖ'nün darbe girişimine iştirak eden medya unsurları soruşturması' kapsamında Ahmet Altan, kardeşi Prof. Dr. Mehmet Altan, Nazlı Ilıcak ve Ekrem Dumanlı dahil 16 şüpheli hakkında 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.
29.09.2021 Gündem
Mehmet Şimşek'ten kıdem tazminatı açıklaması
Mehmet Şimşek'ten kıdem tazminatı açıklaması Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 17 Nisan'da sonra kıdem tazminatı el konulacak iddialarını yalanladı
10.04.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

65. Hükümet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 65. hükümet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.