4 Bakan

4 Bakan

Son dakika 4 bakan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 4 bakan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 4 bakan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

4 Bakan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 4 bakan gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.369 4 bakan haberi bulunmuştur. Tüm 4 bakan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aylık 3 bin 336 lira ödeme yapılıyor! Desteklerle ilgili flaş açıklama
Aylık 3 bin 336 lira ödeme yapılıyor! Desteklerle ilgili flaş açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye'nin, sosyal yardımlar ve sosyal destekler konusunda çok iyi bir yerde olduğunu belirtti. Sosyal yardımların belli kategorilere göre yapıldığını, bunların da bölgesel, sosyal, ekonomik, yaşlı ve genç nüfusa göre değerlendirildiğini anlatan Yanık, destek miktarları ve kaç kişiye verildiğine ilişkin açıklamada bulundu.
5.09.2022 Ekonomi
Bakan Akar Libya, Kamerun, Kırgızistan ve Ruandalı mevkidaşlarıyla görüştü
Bakan Akar Libya, Kamerun, Kırgızistan ve Ruandalı mevkidaşlarıyla görüştü  Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İzmir'de Libya Başbakanı ve Savunma Bakanı Abdulhamid Dibeybe, Kamerun Savunma Bakanı Joseph Beti Assomo, Kırgızistan Savunma Bakanı Tümgeneral Baktibek Bekbolotov ve Ruanda Savunma Bakanı Tümgeneral Albert Murasıra ile ayrı ayrı görüştü.
8.06.2022 Siyaset
Milli Savunma Bakanlığı'ndan 'FETÖ' iddialarına ilişkin açıklama!
Milli Savunma Bakanlığı'ndan 'FETÖ' iddialarına ilişkin açıklama! Milli Savunma Bakanlığı'nca 4 bakan yardımcısı üzerinden bakanlığa yönelik iftira ve karalama kampanyasının başlatıldığı belirtilerek, "Bu iddia ve iftiraları ortalama bir akıldan ve izandan yoksun olarak, büyük bir düşmanlık tavrı içerisinde ortaya atmak gayri ahlaki bir davranıştır" açıklaması yapıldı.
10.02.2022 Gündem
Uğur Şahin ve Özlem Türeci'ye büyük ödül! İlk kez Türk bayrağı dalgalandı
Uğur Şahin ve Özlem Türeci'ye büyük ödül! İlk kez Türk bayrağı dalgalandı İspanya'nın uluslararası alanda en prestijli ödülü olan Asturias Prensesi ödülleri sahiplerini buldu. Uğur Şahin ve Özlem Türeci'nin ödül almasından dolayı tören alanında ilk defa Türk bayrağı da dalgalandı
22.10.2021 Dünya
Ankara kulislerinde kabine değişikliği iddiası!
Ankara kulislerinde kabine değişikliği iddiası! AK Parti Çarşamba günü 7. Olağan Kongresini gerçekleştirecek. Ankara kulislerinde gerçekleşecek kongrede önemli değişikliklerin olacağı konuşuluyor. Kulislerde kabine ile ilgili de değişiklikler olabileceği ifade ediliyor.
22.03.2021 Siyaset
Macar Bakan Kamboçya'yı karıştırdı! Okullar tatil edildi
Macar Bakan Kamboçya'yı karıştırdı! Okullar tatil edildi Kamboçya'da, Macaristan Dışişleri Bakanı Peter Szijjarto'nun ülkeyi ziyaretinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkmasının ardından, başkent Phnom Pen ve civarındaki bir eyalette okulların 2 hafta kapatılacağı bildirildi.
8.11.2020 Dünya
Lübnan Başbakanı Hassan Diyab istifa etti!
Lübnan Başbakanı Hassan Diyab istifa etti! Lübnan Başbakanı Hassan Diyab, Beyrut Limanı’ndaki şiddetli patlamanın ardından gelen yoğun baskılar üzerine istifa etti.
10.08.2020 Dünya
Bakan Çavuşoğlu duyurdu: Mutabakata vardık…
Bakan Çavuşoğlu duyurdu: Mutabakata vardık… Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamasında "UNICEF ile onların talebi üzerine tüm dünyadaki çocukların ihtiyacını karşılamak için maske ve benzeri bazı ürünlerin Türkiye’de üretilmesi konusunda mutabakata vardık. Bu önümüzdeki yıllara sarih bir proje" ifadelerini kullandı.
19.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'nı bitirecek tek şartı açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'nı bitirecek tek şartı açıkladı AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin yaptırım kararı hakkında "Suriye'deki gelişmeler sebebiyle bizi ekonomik yaptırımla tehdit edenlere 'azdan az gider, çoktan çok gider' diyoruz" dedi. Barış Pınarı Harekatı kapsamında şu ana kadar bin 220 kilometrekare alanın terörden temizlendiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, harekatın sona ermesi için tek şartı açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hemen bu gece tüm teröristler silahlarını malzemelerini her şeylerini bırakıp, kurdukları tuzakları imha edip belirlediğimiz güvenli bölgeden dışarı çıksınlar" ifadesini kullandı.
16.10.2019 Siyaset
Theresa May'den Brexit anlaşmasına savunma
Theresa May'den Brexit anlaşmasına savunma İngiltere Başbakanı May, hükümetinin AB ile vardığı Brexit anlaşmasına ilişkin, "AB'den sistemli şekilde ayrılmamıza imkan sağlayan ve ulusal çıkarlarımıza uygun ilişki için çerçeve çizen taslak anlaşmadır." dedi.
15.11.2018 Dünya
Suudi Prens ile ilgili korkunç iddia! İşkence yaptırdı...
Suudi Prens ile ilgili korkunç iddia! İşkence yaptırdı... Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın, geçen yıl "rüşvet ve yolsuzluklarla mücadele" iddiasıyla ülkesindeki üst düzey isimlere düzenlettiği operasyonda, gözaltına alınanlara işkence yapıldığı iddia edildi.
3.11.2018 Dünya
Türkiye'den AB hamlesi! 4 bakandan ortak açıklama
Türkiye'den AB hamlesi! 4 bakandan ortak açıklama Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Reform Eylem Grubu (REG) Toplantısı, Dışişleri Bakanlığı'nda yapıldı. 4 bakan, toplantı sonrası düzenledikleri ortak basın toplantısında AB ve vize konuları başta olmak üzere çok önemli açıklamalarda bulundu.
29.08.2018 Siyaset
OHAL sonrası için 27 maddelik teklif, Meclis Başkanlığı'na sunuldu
OHAL sonrası için 27 maddelik teklif, Meclis Başkanlığı'na sunuldu OHAL sonrası için yeni düzenleme ile ilgili teklif Meclis Başkanlığı'na sunuldu. Düzenlemenin, geçici maddeyle birlikte toplam 27 maddeden oluştuğu öğrenildi.
16.07.2018 Siyaset
4 bakan vekillikten istifa etti
4 bakan vekillikten istifa etti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabineyi açıklamasıyla birlikte 24 Haziran’da vekil seçilen 4 isim bakan oldu. Bakan olan Berat Albayrak, Mevlüt Çavuşoğlu, Süleyman Soylu ve Abdulhamit Gül milletvekilliğinden istifa etti. 4 bakanın Meclis’teki isimlerini karşısına da bakanlık atamalarına ilişkin not düşüldü.
10.07.2018 Siyaset
Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan-İran anlaştı: Yeni transit koridoru oluşturuluyor
Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan-İran anlaştı: Yeni transit koridoru oluşturuluyor Bakü'de düzenlenen Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan-İran Dışişleri Bakanları Dörtlü Toplantısı'nda Reşt-Astara Demiryolu'nun Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'na birleştirilmesi ve İran'ın Çabahar ve Bandar-Abbas limanlarından başlayacak, Hint Okyanusu'nu Avrupa'ya birleştirecek yeni trasit koridorun oluşturulması kararlaştırıldı.
15.03.2018 Ekonomi
Türkiye rest çekti! Artık o dönem bitti...
Türkiye rest çekti! Artık o dönem bitti... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AB ile ilişkilerle ilgili şunları söyledi: "AB 2018'de Türkiye’ye saygı duymayı öğrenir, eşit olarak görür, değerlendirmelerini AB'ye tam üyelik çerçevesinde yapar ise ilişkilerimiz daha sağlıklı yürür. Patronluk taslama dönemi bitti. AB'ye vize serbestisi konusunda 65 kriterde sorun yok ama geri kalanları için çalışmalarımız sürüyor. Türkiye’de 4 bakan bir araya geldik bir plan hazırladık. Cumhurbaşkanına ve Başbakan arz edip, son talimatlarıyla bunu AB ile paylaşacağız" şeklinde konuştu. 6 Ocak'ta Almanya'ya giderek mevkidaşı Sigmar Gabriel'le görüşecek olan Çavuşoğlu, İran'daki olaylarla ilgili ise Netanyahu ve Trump'ın gösterileri desteklediklerini belirtip,"İran'ı eleştiren çifte standarttan uzak olmalı. Yönetim değişecekse seçimle değişmeli" ifadesini kullandı.
29.09.2021 Gündem
Yemen’i vurdu
Yemen’i vurdu Suudi Arabistan tarihinin en büyük yolsuzluk operasyonunu yapıp 201 kişiyi gözaltına aldıran Prens Muhammed bu kez de Savunma Bakanı yetkisini kullandı. Yemen’den atılan füzeye karşılık Savunma Bakanlığı binasını vurdu
11.11.2017 Dünya
Lübnanlı komedyen tüm dünyayı kandırdı! İşin aslı...
Lübnanlı komedyen tüm dünyayı kandırdı! İşin aslı... Sosyal medyada Ritz Carlton'da tutulan Suudi prenslere ait olduğu iddiasıyla yüzlerce kez paylaşılan fotoğrafların Lübnanlı komedyen Charbel Halil'e ait olduğu ortaya çıktı.
11.11.2017 Dünya
Suudi Arabistan'dan peş peşe son dakika haberleri! Resmen deprem!
Suudi Arabistan'dan peş peşe son dakika haberleri! Resmen deprem! Yolsuzluk soruşturmalarında aralarında prenslerin de olduğu onlarca kişinin gözaltına alındığı Suudi Arabistan'da 30 yeni yargıç atandı, 26 yargıç da terfi ettirildi. Ayrıca, ilk kez gözaltı sayısı açıklandı.
9.11.2017 Dünya
Son dakika... Suudi Arabistan'da ikinci dalga
Son dakika... Suudi Arabistan'da ikinci dalga Suudi Arabistan'da geçtiğimiz günlerde aralarında çok sayıda prens ve bakanla birlikte ülkenin zengin iş adamlarının da olduğu gözaltı dalgasının ikincisi başladı.
8.11.2017 Dünya
Suudi Arabistan'daki gözaltılar: Bu daha başlangıç
Suudi Arabistan'daki gözaltılar: Bu daha başlangıç Suudi Arabistan'da aralarında 11 prens, 4 bakan ve bir dizi eski bakanın yolsuzluk suçlamaları kapsamında gözaltına alınmasından sonra Başsavcılık'tan açıklama geldi. Savcı Şeyh Suud el Mucib 'bu yalnızca başlangıç' dedi.
7.11.2017 Dünya
Prenslerin tutulduğu otelden ilk görüntüler!
Prenslerin tutulduğu otelden ilk görüntüler! Suudi Arabistan'da gözaltına alınanların Ritz Carlton'ın Riyad'daki otelinde tutulduğu iddia ediliyordu. Otel içinden çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyada yayıldı.
6.11.2017 Dünya
Suudi Arabistan'da gözaltına alınanlara bir şok daha!
Suudi Arabistan'da gözaltına alınanlara bir şok daha! Suudi Arabistan, yolsuzluk operasyonu kapsamında gözaltına alınanların banka hesaplarını dondurma kararı aldı.
6.11.2017 Dünya
Suudi Arabistan'da büyük kriz! Jetler yerde Prensler otelde
Suudi Arabistan'da büyük kriz! Jetler yerde Prensler otelde Cidde'de güvenlik güçleri özel jetleri herhangi bir yüksek makamdaki kişinin kaçma olasılığına karşı yerde tutuyor ve havalanmalarına müsaade etmiyor.
6.11.2017 Dünya
Eski Katalan lider Puigdemont'un şartlı tahliyesine karar verildi!
Eski Katalan lider Puigdemont'un şartlı tahliyesine karar verildi! Belçika'da teslim olduktan sonra gözaltına alınan Puigdemont ve 4 bakanın şartlı tahliyesi kararlaştırıldı
6.11.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

4 Bakan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 4 bakan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.