3 Yaşında

3 Yaşında

Son dakika 3 yaşında haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3 yaşında ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3 yaşında haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3 Yaşında

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3 yaşında gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.946 3 yaşında haberi bulunmuştur. Tüm 3 yaşında haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zonguldak’ta Madenciler Anıtı'nda anma etkinliği düzenlendi
Zonguldak’ta Madenciler Anıtı'nda anma etkinliği düzenlendi  Zonguldak’ta 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Demokrasi Platformu ile deprem bölgesindeki çalışmalarıyla akıllara kazınan maden işçileri anma programı düzenledi. Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil, depremin yıkıma yol açtığı bölgelerde 4 bin madencinin bölgede görev yaptığını belirterek, "Türkiye bir deprem bölgesi. Tekrar bu acılar yaşanabilir, bunlara da hazırlıklı olmak lazım. 2 bin maden işçisiyle beraber arama kurtarma çalışmalarına katılacak tam teçhizatlı projenin bir an önce hayata geçmesini istiyoruz." dedi.
6.02.2024 Gündem
Motosikletli kuryenin tehlikeli yolculuğu! Bebeğin canını hiçe saydı
Motosikletli kuryenin tehlikeli yolculuğu! Bebeğin canını hiçe saydı Maltepe, D-100 Karayolu'nda motosikletli kuryenin kanguruda olan bebeği göğsüne asarak trafikte ilerlediği anlar saniye saniye başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı. Cep telefonu kamerasında kucağındaki bebeği trafikte tehlikeye atan motosikletli kuryenin, hızla ilerlediği ve şerit değiştirdiği anlar da görülüyor.
25.06.2023 Yaşam
İklim değişikliği kanseri artırdı! '3 yaşında kanser hastamız vardı'
İklim değişikliği kanseri artırdı! '3 yaşında kanser hastamız vardı' Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ömer Özkan, iklim değişikliğiyle birlikte cilt kanserinde hem yaş ortalamasının düştüğünü hem de cilt kanseri vakalarının belirgin şekilde arttığını söyledi. Prof. Dr. Özkan, "Haftada 3-4 kanser vakası tespit ediyoruz. 3 yaşında kanser hastamız vardı. Güneş görmeyen yerlerde dahi kanser vakası tespit ediliyor" dedi.
25.06.2023 Sağlık
Hikayesi pek çok filme ve kitaba ilham kaynağı oldu! Dünyayı şoke eden adam: Tek bedende 24 farklı kişilik...
Hikayesi pek çok filme ve kitaba ilham kaynağı oldu! Dünyayı şoke eden adam: Tek bedende 24 farklı kişilik... ABD'de yaşayan Billy Milligan'ın hikayesi duyanları şoke etti. Yaşadığı çocukluk travmalarından bir türlü kurtulamayan Billy, farklı bir yöntem buldu. Doktorların 11 yıl tedavi ettiği Milligan’ın hikayesi tüm dünyaya damga vurdu. Bir bedende 24 kişiliği bulunan Milligan, işlediği suçlarla ve anlattıklarıyla filmlerden kitaplara konu olurken dinleyenleri şoke etti.
7.06.2023 Dünya
Tır çarptığı otomobili metrelerce sürükledi: 3 ölü, 2 yaralı!
Tır çarptığı otomobili metrelerce sürükledi: 3 ölü, 2 yaralı! Denizli’nin Buldan ilçesinde kontrolden çıkan tırın, çaptığı otomobili metrelerce sürüklediği kazada 1’isi bebek 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
23.05.2023 Yaşam
4'üncü kattan otomobilin üstüne düşen çocuk ölümden döndü
4'üncü kattan otomobilin üstüne düşen çocuk ölümden döndü Zeytinburnu'nda 3 yaşındaki çocuk, 4. katındaki dairenin penceresinden park halindeki otomobilin üzerine düştü. Kaputa düşen çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenilirken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
22.05.2023 Gündem
IQ'su Einstein ve Hawking'ten daha yüksek çıktı hayalini duyanlar şaşkına döndü...
IQ'su Einstein ve Hawking'ten daha yüksek çıktı hayalini duyanlar şaşkına döndü... 11 yaşındaki çocuğun IQ'su Albert Einstein ve Stephen Hawking'ten daha yüksek çıktı. Üç yaşında otizm teşhisi konulan dahi çocuk, beş yaşında ilkokulu, bir yıl sonra da ortaokul ve liseyi bitirdi. Şimdi master yapan küçük kız duyanları şaşkına çeviren hayalini açıkladı.
8.05.2023 Dünya
Necmi Arslan kimdir? Anadolu Adliyesi hakimi Necmi Arslan Hande Arslan olayı nedir?
Necmi Arslan kimdir? Anadolu Adliyesi hakimi Necmi Arslan Hande Arslan olayı nedir? İstanbul Kadıköy'de sabah saatlerinde eşiyle kavga eden hakim Necmi Arslan, eşi Hande Arslan tarafından önce darp edildi sonra da kızgın yağ dökülüp bıçaklanarak öldürüldü. Şüpheli eş de balkondan atlayarak intihar etti.
1.04.2023 Yaşam
ABD'de 3 yaşındaki çocuk, 4 yaşındaki çocuğu silahla öldürdü
ABD'de 3 yaşındaki çocuk, 4 yaşındaki çocuğu silahla öldürdü ABD'nin Houston şehrinde 3 yaşındaki çocuk bulduğu silahla 4 yaşındaki çocuğu öldürdü.
13.03.2023 Dünya
Şoförlük yaptığı otobüs, depremden sonra evi oldu
Şoförlük yaptığı otobüs, depremden sonra evi oldu Hatay Antakya'da yaşayan 7 kişilik Akıncı ailesinin evleri, ilk depremde ağır hasar gördü. Hasan Akıncı 5 çocuğu ve eşiyle apartmandan çıkmayı başardı. Sokakta kalmamak için 17 yıllık şoförlük yaptığı halk otobüsünü ev hale getiren Hasan Akıncı, yer yatağı için koltukları söktü, camları battaniye ile kapattı. Otobüse elektrik çekerek, ısınma sorununu da çözdü. Çocuklar sıkılmasın diye otobüse televizyon bile getirdi. En küçüğü 3 yaşında 5 çocuğu olan Akıncı, banyo ve tuvaleti ihtiyaçlarını karşılamakta zorlandıkları için, konteyner ev istediklerini söyledi.
28.02.2023 Yaşam
Rüya Gibi Evler yıldızı Christina'nın yeni kararı! Uzak tutacaklar
Rüya Gibi Evler yıldızı Christina'nın yeni kararı! Uzak tutacaklar Emlak yatırımcısı olan, Türkiye'de yayınlanan Rüya Gibi Evler programının yıldızı Christina Haack, eski eşi ile boşandıktan sonra bile TV programına devam etmişti. Şimdi Josh Hall ile evli olan Christina, yeni programı ve evliliği hakkında konuştu; yeni bir karar aldığını belirtti.
1.02.2023 Dünya
İstanbul'da çöp evde 3 çocuk bulundu! 'Anneleri 1 ay önce evi terk etmiş'
İstanbul'da çöp evde 3 çocuk bulundu! 'Anneleri 1 ay önce evi terk etmiş' İstanbul Eyüpsultan'daki çöp dolu evde, 3, 4 ve 7 yaşlarında 3 çocuk bulundu. Çocukların üstlerinin çıplak olduğu ve evde de başka kimse olmadığı görüldü. Annelerinin bir süre önce evi terk ettiği, babalarının ise bazen uğradığı öğrenildi.
26.01.2023 Yaşam
Annesinin yanında duran 3 yaşındaki çocuğu tren raylarına attı! Gözler önünde dehşet
Annesinin yanında duran 3 yaşındaki çocuğu tren raylarına attı! Gözler önünde dehşet ABD'nin Oregon eyaletinde herkesin kanını donduran bir olay yaşandı. Annesi ile tren bekleyen 3 yaşındaki bir kız çocuğu, arkada oturan başka bir kadın tarafından tren raylarına itildi. Çocuk önce yere çarptı daha sonra baş aşağı platformdan raylara düştü.
31.12.2022 Dünya
Kreşte çocuklara işkence! Yeni görüntüler ortaya çıktı
Kreşte çocuklara işkence! Yeni görüntüler ortaya çıktı Türkiye gündemine oturan özel bir okul öncesi eğitim kurumundaki görüntülerle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bakımevindeki bazı öğretmen ve bakıcıların çocuklara karşı uyguladığı şiddet olayında, 1 yıl öncesine ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Başka bir dava dosyasına konu olan görüntülerde, kreşteki diğer 2 çalışan daha çocuklara işkence yaptı. İşte detaylar...
12.12.2022 Yaşam
Bombalı saldırıda hayatını kaybeden Topkara çiftinin yakınları konuştu
Bombalı saldırıda hayatını kaybeden Topkara çiftinin yakınları konuştu İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda hayatını kaybeden, Adem (40) ve Elif Mukaddes Topkara (27) çiftinin aileleri, Ayazağa Mahallesi'nde bulunan evinde taziyeleri kabul etti. Baba Mustafa Topkara, "Eliç ve Yağız biri kız biri erkek iki torunum var. Küçük çocukları da yanlarına alacaklarmış, küçük kız ben gelmek istemiyorum diyor, ufağı da uyuyor bu yüzden onları, ablasına bırakmışlar. Oradan çıkıyorlar 20 dakika sonra patlama oluyor." dedi.
14.11.2022 Gündem
İbrahim Şinasi Eserleri Nelerdir? İbrahim Şinasi Eserlerinin Özellikleri...
İbrahim Şinasi Eserleri Nelerdir? İbrahim Şinasi Eserlerinin Özellikleri... İbrahim Şinasi, Türk edebiyatının önde gelen sanatçılarından birisi olarak bilinir. 19. yüzyıla damga vurmuş olan eserler vermiştir. Özellikle Şair Evlenmesi adlı eseri büyük bir beğeni almasının yanında tiyatro eseri olmasıyla ünlenmiştir. Ayrıca Şinasi'nin katkıları ile Batı edebiyatının yeni değer yargıları benimsenmiştir. Başka bir deyişle edebiyatımızın değişmesi adına Şinasi'nin katkıları oldukça fazladır. 
10.11.2022 Eğitim
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu!
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu! 'Çalıkuşu' dizisinde başlayan aşklarını evlilikle taçlandıran Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin Karan adında 3 yaşında oğulları var. İkinci bebeğine dört aylık hamile olan 36 yaşındaki güzel, geçtiğimiz günlerde çocuklarının erkek olacağını öğrendi.
26.08.2022 Magazin
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile? 2019'da kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına aldı. İhanet iddialarıyla gündeme gelen Hazal Kaya-Ali Atay cephesinden mutlu haber geldi. Peki, Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
25.07.2022 Magazin
Kanlı doğum günü! 4’ü çocuk çok sayıda ölü var
Kanlı doğum günü! 4’ü çocuk çok sayıda ölü var İran'ın başkenti Tahran'da bir kafede düzenlenen doğum günü kutlaması sırasında helyum gazının patlaması sonucu 4'ü çocuk toplam 8 kişi hayatını kaybetti.
14.06.2022 Dünya
Balıkesir'e şehit ateşi düştü!
Balıkesir'e şehit ateşi düştü! Siirt’tin Pervari ilçesinde tespit edilen mayının imhası sırasında meydana gelen patlamada ağır yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Ercan Özcan kaldırıldığı hastanede şehit düştü.
31.05.2022 Gündem
İngiltere bu iddia sonrası karıştı! Sosyal medya üzerinden ilan verdi, 15 çocuğu oldu! Korkunç gerçeği sakladı…
İngiltere bu iddia sonrası karıştı! Sosyal medya üzerinden ilan verdi, 15 çocuğu oldu! Korkunç gerçeği sakladı… Çocuk sahibi olamayan çiftlerin başvurduğu bir yöntem olan ve dünyanın belli başlı ülkelerinde uygulanan ‘sperm bağışçılığı’ konulu bir dava İngiltere gündemine damgasını vurdu. 37 yaşındaki bir bağışçı adamın yol açtığı korkunç durum mahkeme tutanaklarında yerini alınca skandal basına da yansıdı. İşte ülkeyi sarsan iddianın detayları...
31.05.2022 Dünya
Sıfır araba satışıyla ilgili son dakika gelişmesi! Böylesi görülmedi, 5 ay...
Sıfır araba satışıyla ilgili son dakika gelişmesi! Böylesi görülmedi, 5 ay... Araba alacakları çok yakından ilgilendiriyor. Pandemi süreci ve çip krizi nedeniyle otomotiv sektöründe tedarik sorunu yanmaya başladı. Salgın sürecinde pek çok otomotiv devi üretime ara verdi. Çip krizi de dönemsel olarak üretimin gecikmesine neden oldu. Koronavirüs pandemisinde normalleşme süreci dünya genelinde başladı. Ancak yaşanan çip krizi hala otomotiv sektörünü etkilemeye devam ediyor. Yaşanan süreç araba fiyatlarının fahiş fiyatlara çıkmasına neden oldu. Öyle ki bazı araba modellerinde fiyatlar ev fiyatları ile yarışır hale geldi. Ucuz otomobil bulmak ise neredeyse imkansız. Araba fiyatlarının mayıs listesi yayınlandığında 300 bin TL'ye sadece tek bir model kaldığı görüldü. Fiyatlardaki fahiş artış da fırsatçıları harekete geçirdi. Bazı fırsatçı bayiler, ellerinde stok otomobil olmasına rağmen vatandaşa 3 ay sonraya gün veriyor. Eğer aracı hemen isterseniz karşınıza yüklü bir fatura çıkıyor.
16.05.2022 Ekonomi
Araba fiyatlarında kırmızı alarm! İkinci el arabayı uçuracak gelişme! ‘Bu ilk kez oluyor’ deyip uyardı, yeni zam...
Araba fiyatlarında kırmızı alarm! İkinci el arabayı uçuracak gelişme! ‘Bu ilk kez oluyor’ deyip uyardı, yeni zam... Araba fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Koronavirüs salgını, çip krizi, Rusya-Ukrayna savaşı ve dövizdeki artışlar sonrası yeni bir uyarı daha geldi. Stoklar tükendi, tedarik krizi her geçen gün artıyor, işlemci üretimi durma noktasına geldi. Tarih verildi, araba fiyatlarına yeni zam bekleniyor. Alt modeller değer kazanacak, ikinci el araba fiyatları uçacak. Böyle bir dönem ilk kez yaşanıyor, araç piyasasında kırmızı alarm verildi. Global piyasadaki sıkıntılardan etkilenen yurt içi araba piyasasında adeta yaprak kıpırdamıyor. İkinci el araç piyasasında durağan zamanlar geçerken, galerici esnafı alt ve üst sınıf araçların satıldığını, orta sınıf araçlara talebin her geçen gün azaldığını belirtiyor. İşte ikinci el ve sıfır araba fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
6.05.2022 Ekonomi
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğulları Karan 3 yaşında! Doğum günü paylaşımlarına beğeni yağdı...
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğulları Karan 3 yaşında! Doğum günü paylaşımlarına beğeni yağdı... 'Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, geçtiğimiz gün oğulları Karan'ın doğum gününü sosyal medyadan kutladı.Ünlü çift dün oğullarına görkemli bir doğum günü düzenledi. Karan Özçivit'in üçüncü yaş gününde birçok aktivite de yer aldı.
18.04.2022 Magazin
Okulda rezalet olay: Müdür Yardımcısı sopayla saldırdı
Okulda rezalet olay: Müdür Yardımcısı sopayla saldırdı Erzurum’da öğrenci ile ilgili şikayet iletilmek üzere okula çağırılan velilerin müdür yardımcısına saldırması olayında yeni iddialar ortaya çıktı. Velinin çıkan tartışmada kafasının yarıldığı ve 15 dikiş atıldığı öğrenilirken, öğrencinin ağabeyi videonun silinen diğer kısmında kendilerinin müdür yardımcısı tarafından darp edildiğini öne sürdü.
24.03.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

3 Yaşında ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3 yaşında haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.