22 Temmuz

22 Temmuz

Son dakika 22 Temmuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 22 Temmuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 22 Temmuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

22 Temmuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 22 temmuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.391 22 temmuz haberi bulunmuştur. Tüm 22 temmuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aida Mahmudova’nın “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” İsimli Kişisel Sergisi Vision Art Platform’da
Aida Mahmudova’nın “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” İsimli Kişisel Sergisi Vision Art Platform’da Vision Art Platform, “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” ismini taşıyan yeni sergisiyle Aida Mahmudova’nın kişisel sergisine Fırat Arapoğlu küratörlüğünde ev sahipliği yapıyor. 23 Nisan 2024, Salı günü saat 18.00’de açılışı gerçekleşecek olan sergi, 22 Temmuz 2024’e kadar Vision Art Platform, Akaretler No:35’te ziyaret edilebilir.
11.04.2024 Magazin
1533 İstanbul Antlaşması Özeti Ve Önemi... 1533 İstanbul Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
1533 İstanbul Antlaşması Özeti Ve Önemi... 1533 İstanbul Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Tarihte imzalanan antlaşmalar olaylara yön vermektedir. Antlaşmalar devletlerarasında ilişkileri düzenleyici bir etkisi de vardır. 1533 İstanbul Antlaşması da tarihte başka bir yere sahiptir. Yazılı olmayan bu antlaşma birçok devleti de etkilemiştir. 
1.09.2023 Eğitim
Borsa yasağı gelmişti! Aref'in portföyü ortaya çıktı
Borsa yasağı gelmişti! Aref'in portföyü ortaya çıktı Borsa İstanbul ve Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hakkında tedbir ve işlem yasağı getirilen illüzyonist Aref Ghafouri'nin portföyündeki hisseler Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. Aref'in 15 hissede payı olduğu ortaya çıktı.
23.08.2023 Ekonomi
Saatlerce yol gelip muhtarı öldürüp gitti! "Kafamdaki bir ses bana 3 kere 'Onu vur' dedi"
Saatlerce yol gelip muhtarı öldürüp gitti! "Kafamdaki bir ses bana 3 kere 'Onu vur' dedi" Bursa'da, husumetli olduğu muhtar Ruhhan Görgün'ü (65) tabancayla bacaklarından vurup yaraladığı suçlamasıyla müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Volkan Sağlıca (43), "Ben şizofreni hastasıyım. Kafamdaki bir ses bana 3 kere 'Onu vur' dedi. Ben de vurdum" diye konuştu.
19.08.2023 Yaşam
Aref Ghafouri ve 12 kişiye 6 ay işlem yasağı getirildi! Hissesi rekor seviyede yükseldi
Aref Ghafouri ve 12 kişiye 6 ay işlem yasağı getirildi! Hissesi rekor seviyede yükseldi Avrupa Yatırım Holding hissesine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu yeniden incelemede bulundu. SPK, Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği gereğince 13 kişiye 6 ay süreyle borsalarda işlem yapma yasağı getirdi. Yasak gelen kişiler arasında illüzyonist Aref Ghafouri de bulunuyor.
19.08.2023 Ekonomi
ABD Dışişleri Bakanı Blinken'den Karadeniz açıklaması
ABD Dışişleri Bakanı Blinken'den Karadeniz açıklaması ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi toplantısında yaptığı açıklamada, Rusya’nın Karadeniz'i şantaj aracı olarak kullandığını ifade etti.
3.08.2023 Dünya
Ukrayna'dan çarpıcı çıkış: Putin'i döndürebilecek tek kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan
Ukrayna'dan çarpıcı çıkış: Putin'i döndürebilecek tek kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması’na döndürebilecek tek kişinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade etti.
3.08.2023 Dünya
8 kişinin öldüğü, 13 kişinin yaralandığı kazada sürücünün ilk ifadesi ortaya çıktı
8 kişinin öldüğü, 13 kişinin yaralandığı kazada sürücünün ilk ifadesi ortaya çıktı Afyonkarahisar'da 8 kişinin öldüğü, 13 kişinin yaralandığı trafik kazasında minibüsü kullanan sürücünün ilk ifadesinde kazayı hatırlamadığını söylediği iddia edildi. Gözaltına alınan ehliyet sürücüsünün yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
27.07.2023 Gündem
İnfial yaratmıştı! Çocuğuna şiddet uygulayan baba tutuklandı
İnfial yaratmıştı! Çocuğuna şiddet uygulayan baba tutuklandı Sosyal medyada infial yaratmıştı. Mersin'in Akdeniz ilçesinde, çocuğuna şiddet uyguladığı gerekçesiyle gözaltına alınan Süleyman Süleyman (30), sevk edildiği adliyede tutuklandı.
24.07.2023 Yaşam
HÜDA PAR saldırganı bıçakladıktan sonra sokakta kovalamış! Şok görüntüler ortaya çıktı...
HÜDA PAR saldırganı bıçakladıktan sonra sokakta kovalamış! Şok görüntüler ortaya çıktı... Adana'da HÜDA PAR İl Başkanlığı'nda namaz kıldıkları sırada İl Sekreteri Sacit Pişgin'i (33) bıçaklayarak öldürüp, İl Başkanı Salih Demir'i (62) de yaralayan A.S.'nin (71) saldırı anındaki güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. A.S.'nin, binadan kaçmaya çalışan HÜDA PAR'lıları bıçakla kovaladığı görüldü.
24.07.2023 Gündem
Alzheimer ve MS artık gençleri de tehdit ediyor
Alzheimer ve MS artık gençleri de tehdit ediyor Alzheimer, MS, Parkinson gibi genellikle yaşlılarda görülen beyin hastalıkları artık genç nüfusu da tehdit ediyor. “Dünyada 50 milyon kişi Alzheimer. Bu rakam 2050’ye kadar üç katına çıkacak” diyen Türk Nöroloji Derneği Başkanı Prof. Dr. M. Akif Topçuoğlu çarpıcı bilgiler verdi.
22.07.2023 Sağlık
Rus Savunma Bakanlığı'ndan flaş açıklama! Potansiyel düşman olarak değerlendirilecek
Rus Savunma Bakanlığı'ndan flaş açıklama! Potansiyel düşman olarak değerlendirilecek Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Karadeniz Girişimi'nin işlerliğinin sona ermesi ve deniz insani koridorunun kapatılması nedeniyle 20 Temmuz 2023 saat 00:00'dan (TSİ) itibaren Karadeniz Havzası'nda Ukrayna limanlarına seyreden tüm gemiler potansiyel askeri kargo taşıyıcıları olarak değerlendirilecek” ifadelerine yer verildi.
19.07.2023 Dünya
Zelenskiy'den flaş açıklama: Rusya olmasa da Karadeniz koridorunu kullanabilmemiz için her şey yapılmalı
Zelenskiy'den flaş açıklama: Rusya olmasa da Karadeniz koridorunu kullanabilmemiz için her şey yapılmalı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Tahıl Koridoru Anlaşması’ndan çekilmesine ilişkin, “Rusya olmasa da Karadeniz koridorunu kullanabilmemiz için her şey yapılmalı” ifadelerini kullandı.
17.07.2023 Dünya
30 yıldır siyasete damga vuruyor: Her seçimi kazandı!
30 yıldır siyasete damga vuruyor: Her seçimi kazandı! Asıl hedefi yeşil sahaların fatihi olmaktı. Ancak babası istemeyince lise yıllarından beri meraklı olduğu politikaya yöneldi. Milli Selamet Partisi saflarında başladığı siyasi hayatında ilk büyük başarıyı 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kazandı. Yaklaşık 30 yıldır da yenilgiyi hiç tatmadı.
29.05.2023 Gündem
Göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına Bakan Akar'dan yanıt
Göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına Bakan Akar'dan yanıt Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CNN Türk'te Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Gazeteci Zafer Şahin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Akar göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına yanıt verdi. "Biz sadece teröristleri hedef alıyoruz" diyen Bakan Akar, "Türkler ve Kürtler kardeştir. Fitne ve fesatla aramızı bozmaya çalışmasınlar" dedi.
23.05.2023 Gündem
Erdoğan'dan 'depremzede' tepkisi: Meğer bunların insanlıkla irtibatları da kopmuş
Erdoğan'dan 'depremzede' tepkisi: Meğer bunların insanlıkla irtibatları da kopmuş Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde düzenlenen toplantıda, partisinin il başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ve milletvekili adaylarına canlı bağlantıyla hitap etti. Erdoğan seçim sürecine ilişkin, 'Sağlam durmazsak sandığa çökerler. Geride bitirdikleri halde suyu bulandırıyorlar.' dedi. Erdoğan, Tekirdağ'da depremzedelerin konaklamasıyla ilgili yaşananlara tepki gösterirken, ‘Afetzedeleri otellerden çıkarıyorlar. Meğer bunların insanlıkla irtibatları da kopmuş.’ ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Rusya, Ukrayna ve BM ile yapılan görüşmeler sonrası tahıl koridoru anlaşmasının 2 ay daha uzatıldığını açıkladı.
17.05.2023 Gündem
AK Parti, CHP ve İYİ Parti Trabzon’daki milletvekili sayısını korudu
AK Parti, CHP ve İYİ Parti Trabzon’daki milletvekili sayısını korudu 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan 27. dönem milletvekilliği seçimleri ile Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki Artvin, Giresun, Gümüşhane, Trabzon ve Rize illerindeki toplam 17 Milletvekili mecliste söz sahibi oldu.
15.05.2023 Gündem
Bakan Akar'dan tahıl anlaşması açıklaması
Bakan Akar'dan tahıl anlaşması açıklaması Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “22 Temmuz’da yaptığımız ‘Karadeniz Tahıl Anlaşması’ ile 30 milyon ton tahıl ihtiyaç sahiplerine nakledildi. Türkiye, Rusya, Ukrayna savunma bakan yardımcıları ile BM yetkililerinin bugün İstanbul’daki toplantısı başladı. Bu işin inkıtaya uğramaması ve istikrarın devamı için görüşmelerimizi sürdürüyoruz” dedi.
10.05.2023 Gündem
Mankene gece kulübünde eski sevgiliden öldüresiye dayak!
Mankene gece kulübünde eski sevgiliden öldüresiye dayak! Beşiktaş'ta bir gece kulübünde eğlenmeye giden manken Gizem Akbaş'ı tekme ve yumruklarla darbettiği iddiasıyla eski sevgilisi Mücahit İsmail Ayta ile tehditle suçlanan arkadaşı Muhammed Emre Balcı'nın yargılandığı davada karar çıktı. Gizem Akbaş'ı yumrukladığı iddia edilen eski sevgilisi Ayta "Kasten yaralama" suçundan 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, "Tehdit" suçundan da cezalandırılmaları istenen her iki sanık hakkında ise beraat kararı verdi. Duruşma sonrasında Gizem Akbaş sanığın yeterli cezayı almadığını söyleyip ağlarken, destek için yanında bulunan avukat Demet Tanrıverdi Keskin, "7 ay ceza verilen kişi, 7 gün bile yatmayacak. İnfazda önleyici tedbirler alınması gerektiğini düşünüyorum" dedi.
4.05.2023 Yaşam
Bakan Akar: 40 yıldır milletimizin başına musallat olan beladan asil milletimizi kurtaracağız
Bakan Akar: 40 yıldır milletimizin başına musallat olan beladan asil milletimizi kurtaracağız Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar; terörle mücadelede kararlılık vurgusu yaparak; "Yurt içinde, yurt dışında, Suriye'nin kuzeyinde, Irak'ın kuzeyinde nerede olurlarsa olsunlar mücadele devam ediyor. Bunları da sona erdirmek suretiyle 40 yıldan beri vatanımızın, milletimizin başına musallat olan bu beladan asil milletimizi kurtaracağız" dedi.
1.05.2023 Gündem
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri 28’inci dönem için milletvekili listeleri hazırlıklarına başlayan siyasi partiler, renkli aday adayları ile dikkat çekiyor. Bu isimler arasında sinema ve müzik dünyasından spor sahalarına, akademiden basına kadar çok farklı yelpazeden aday adayları bulunuyor. İşte vekilliğe talip olan renkli simalardan sadece birkaçı...
31.03.2023 Gündem
Mankeni darbeden eski sevgili için istenen ceza belli oldu
Mankeni darbeden eski sevgili için istenen ceza belli oldu Beşiktaş'ta bir gece kulübünde eğlenmeye giden manken Gizem Akbaş'ı tekme ve yumruklarla darbettiği iddiasıyla 6 yıla kadar hapsi istenen eski sevgilisi Mücahit İsmail Ayta ile tehditle suçlanan arkadaşı Muhammed Emre Balcı'nın yargılandığı davada, savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, iki sanık hakkında "Tehdit" suçundan beraat isterken; Gizem Akbaş'ı yumrukladığı iddia edilen sanık Mücahit İsmail Ayta hakkında "Kasten yaralama" suçundan 1 yıla kadar hapis cezası talep etti.
30.03.2023 Yaşam
Rusya'dan tahıl koridorunun uzatılmasına şartlı destek
Rusya'dan tahıl koridorunun uzatılmasına şartlı destek Milli Savunma Bakanlığı'nca (MSB) Rusya Federasyonu'nun, Rus gıda ürünleri ve gübresinin uluslararası pazara ihracının kolaylaştırılması halinde, 'Karadeniz Tahıl Girişimi Belgesi' süresinin 60 gün daha uzatılmasına destek vereceğini açıkladığı belirtildi.
14.03.2023 Gündem
MSB: Ukrayna limanlarından 17 milyon 254 bin ton tahıl taşındı
MSB: Ukrayna limanlarından 17 milyon 254 bin ton tahıl taşındı Milli Savunma Bakanlığı’nca, Ukrayna limanlarından bugüne kadar 643 gemi ile 17 milyon 254 bin tondan fazla tahıl taşındığı açıklandı.
14.01.2023 Gündem
Bakan Kirişci: 1273 sözleşmeli personel alacağız
Bakan Kirişci: 1273 sözleşmeli personel alacağız Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci Medya Kuruluşlarının Ankara Temsilcileri ile Yıllık Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişci, "Sayın Cumhurbaşkanımız da uygun bulursa genç çiftçilerimize yönelik Uzman Eller Projesi ile verdiğimiz hibe desteğimizi 100 bin TL’den 250 bin TL’ye çıkaracağız. DSİ bünyesinde görevlendirilmek üzere çeşitli branşlarda 1273 sözleşmeli personel alacağız." dedi.
9.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

22 Temmuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 22 temmuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.