15 Mart

15 Mart

Son dakika 15 Mart haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 15 Mart ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 15 Mart haber sayfamızda bulabilirsiniz.

15 Mart

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 15 mart gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.068 15 mart haberi bulunmuştur. Tüm 15 mart haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dün akşam en çok hangi dizi izlendi? 15 Mart 2024 Pazartesi AB ve total reyting sıralaması
Dün akşam en çok hangi dizi izlendi? 15 Mart 2024 Pazartesi AB ve total reyting sıralaması Reyting sonuçları 15 Mart Pazartesi günü yayınlanan programların izlenme oranını merak edenler tarafından merak ediliyor. Dün akşam kuşağında Kızıl Goncalar, Ömer, Selahaddin Eyyubi ve Survivor All Star reytinglerde üst sıralarda yer alabilmek için yarıştı. İşte, 15 Mart 2024 Pazartesi dünün AB ve total reyting sonuçları sıralaması...
16.04.2024 Magazin
Odine ne zaman tavan bozar? Odine tavanda bekleyen lot sayısı
Odine ne zaman tavan bozar? Odine tavanda bekleyen lot sayısı Odine Solutions Teknoloji  halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) talep toplama 13 Mart’ta başladı, 15 Mart’a kadar devam etti. Şirket, telekomünikasyon sektörüne yön veren, öncü kuruluşlarla birlikte yenilikçi projeler üzerinde çalışmalar yürütüyor. Odine Solutions Teknoloji hissesi halka arz fiyatı 30 TL olarak belirlendi. Odine Solutions Teknoloji halka arzında bireysel yatırımcıya en fazla 9 adet lot pay dağıtımı gerçekleşti.
3.04.2024 Gündem
İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu! Amasya'da 2 organize suç örgütü çökertildi
İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu! Amasya'da 2 organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Amasya ili genelinde 1 Haziran 2023- 15 Mart 2024 tarihleri arasında Organize Suç Örgütlerine yönelik operasyonlar gerçekleştirildiğini, 2 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.
23.03.2024 Gündem
Atatürk Adana’ya kaç kez gitti? İlk ziyaretinde 11 gün kaldı: İşte Atatürk’ün Adana’ya gidiş nedenleri
Atatürk Adana’ya kaç kez gitti? İlk ziyaretinde 11 gün kaldı: İşte Atatürk’ün Adana’ya gidiş nedenleri Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Adana ziyaretleri, tarihi dokusuyla aydınlandı. Erdem Çakmak'ın çalışmasına göre, Atatürkün ilk ziyareti, Mondros Ateşkes Antlaşması'nın imzalanmasının ardından gerçekleşmiş ve Yıldırım Orduları Grup Komutanlığı görevini devralmak üzere yapılmıştır. Ancak, gerçek anlamda ilk Adana ziyareti, Millî Mücadele yıllarında, Adana'da Suriye felaketinin ardından yaşanan olaylara dikkat çekmek üzere gerçekleştirilen ve önemli bir dönemeç olan Pozantı Kongresi'ne başkanlık etmek amacıyla yapılmıştır. İşte Atatürk’ün Adana’yı ziyaret sayısı…
20.03.2024 Adana
Odine Solutions Teknoloji ne zaman işlem görecek? Odine Solutions işlem tarihi: Odine Solutions kaç lot verdi?
Odine Solutions Teknoloji ne zaman işlem görecek? Odine Solutions işlem tarihi: Odine Solutions kaç lot verdi? Odine Solutions halka arz sonuçları açıklandı mı, Odine Solutions ne zaman işlem görecek? Odine Solutions Teknoloji halka arzı 13-14-15 Mart tarihleri arasında yapıldı. Talep girişinde bulunan yatırımcılar Odine Solutions halka arz sonuçlarını öğrendikten sonra 30,00 TL hisse fiyatıyla halka arz edilen Odine Solutions’ın borsada ne zaman işlem göreceğini araştırmaya başladı. Peki, 'ODINE' adıyla Odine Solutions ne zaman işlem görecek?
20.03.2024 Ekonomi
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kahire uçuşları başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kahire uçuşları başladı Pegasus Havayolları, 15 Mart 2024 tarihinden itibaren Sabiha Gökçen’den Mısır’ın başkenti Kahire’deki Sphinx havalimanına uçmaya başladı.
18.03.2024 Vitrin
Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattı
Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattı Kadıköy, Göztepe Marmaray İstasyonu'nda saldırıya uğrayarak yaralanan Gülhan Karadereli yaşadıklarını anlattı. 34 yaşındaki Gülhan Karadereli, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde farklı bir numaradan beri arayarak, 'Beni işimden edersen, seni öldürürüm, keserim' demişti" dedi.
18.03.2024 Gündem
İstanbul Sabiha Gökçen, Kahire Sphinx uçuşları başladı
İstanbul Sabiha Gökçen, Kahire Sphinx uçuşları başladı İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, yeni uçuş destinasyonlarıyla küresel ağını genişletmeye devam ediyor. Pegasus Havayolları, 15 Mart 2024 tarihinden itibaren Sabiha Gökçen’den Mısır’ın başkenti Kahire’deki Sphinx havalimanına uçmaya başladı.
18.03.2024 Ekonomi
Rusya'da seçimi Putin kazandı
Rusya'da seçimi Putin kazandı Rusya Devlet Başkanlığı seçimini, sandık çıkış anketine göre oyların yüzde 87,8'ini alan Vladimir Putin kazandı. Zelenskiy'den seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama geldi.
17.03.2024 Dünya
Bayraktar AKINCI’dan İHA-230 ile çifte atış
Bayraktar AKINCI’dan İHA-230 ile çifte atış Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Taarruzi İnsansız Hava Aracı Bayraktar AKINCI, süpersonik füze İHA-230 ile bir kere daha hedefini tam isabetle vurdu.
17.03.2024 Ekonomi
Kazada yaralanan 1 aylık hamile Ceyda'dan acı haber geldi
Kazada yaralanan 1 aylık hamile Ceyda'dan acı haber geldi Adana’da, geçen cuma otoyolda 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ağır yaralanan Ceyda Gürler Erkoç (26), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi . Erkoç’un 9 ay önce dünyaevine girdiği ve bir aylık hamile olduğu öğrenildi.
17.03.2024 Adana
Deprem bölgesinde istihdama destek
Deprem bölgesinde istihdama destek 6 Şubat depremlerinin ardından Turkcell tarafından başlatılan ‘Gönül Bağı Projeleri’ kapsamında Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde Global Bilgi Çağrı ve Mesleki Eğitim Merkezi hizmete açıldı. Bugüne kadar depremden etkilenen 855 kişiyi istihdam eden şirket, proje kapsamında 7 bin kişiye de eğitim verdiğini açıkladı.
16.03.2024 Ekonomi
Dünün reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu? 15 Mart reyting sonuçları
Dünün reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu? 15 Mart reyting sonuçları 15 Mart 2024 Cuma günü birçok yapım ekranlara geldi. Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar ve Ateş Kuşları gibi dizilerin yayınlandığı gecede, en çok izlenen yapım reyting sonuçları ile belli oluyor. Peki, dünün Reyting sonuçları açıklandı mı, hangi yapım birinci oldu?
16.03.2024 Magazin
Altın fiyatları yükselişte! 16 Mart canlı altın fiyatları ile çeyrek ve gram altın fiyatı
Altın fiyatları yükselişte! 16 Mart canlı altın fiyatları ile çeyrek ve gram altın fiyatı Altın fiyatları, ons altın ve döviz kurunda yaşanan son dakika hareketlilikten doğrudan etkileniyor. Tarihi rekorunun ardından düşüşe geçen altın fiyatları dalgalı seyrediyor. Gün içinde en düşük ve en yüksek değeri arasında büyük farklar oluşan gram altın bugüne yükselişle başladı. 15 Mart Cuma gününde gram altın yüzde 0,29 yükselişle 2 bin 241 liradan satılıyor. İşte, 13 Mart 2024 Kapalıçarşı'dan güncel altın fiyatları ile canlı gram altın ve çeyrek altın fiyatları alış-satış tablosu...
16.03.2024 Ekonomi
Olumsuz hava koşulları Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Sinop seferlerini etkiledi
Olumsuz hava koşulları Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Sinop seferlerini etkiledi Türk Hava Yolları, Sinop’ta yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle 15 Mart’taki İstanbul-Sinop ile Sinop-İstanbul seferlerinin iptal olduğunu duyurdu.
15.03.2024 Gündem
Konferans Ligi kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda? Konferans ligi çeyrek final kura çekimi ne zaman?
Konferans Ligi kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda? Konferans ligi çeyrek final kura çekimi ne zaman? Fenerbahçe'nin Konferans Ligi çeyrek final kura çekimi heyecanla bekleniyor. Sarı-lacivertli ekip, son 16 turunda Belçika'nın Union Saint Gilloise takımını toplamda 3-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselmeyi başardı. Fenerbahçe'nin çeyrek finaldeki muhtemel rakipleri arasında Fiorentina, Aston Villa, Olympiakos, Lille, Viktoria Plzen, Club Brugge gibi güçlü takımlar bulunuyor. Peki, Konferans Ligi kura çekimi saat kaçta? Konferans ligi kura çekimi hangi kanalda 2024? İşte Fenerbahçe Konferans Ligi çeyrek final kura çekimi…
15.03.2024 Şampiy10
(107. dönem ÖGG sınav sonuçları)  EGM Özel Güvenlik sınav sonuçları saat kaçta açıklanacak? 15 Mart ÖGG sınav sonucu sorgulama: Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? 107 dönem özel güvenlik sınavı sonuçları
(107. dönem ÖGG sınav sonuçları) EGM Özel Güvenlik sınav sonuçları saat kaçta açıklanacak? 15 Mart ÖGG sınav sonucu sorgulama: Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? 107 dönem özel güvenlik sınavı sonuçları ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? EGM ÖGG sınav sonuçları için aramalar arttı. 107. dönem özel güvenlik sınav sonuçları ile ilgili duyurusunun gelip gelemediği merak konusu oldu. EGM ÖGG sınav sonucunun bugün yayınlanması bekleniyor. 107. dönem Özel Güvenlik Sınav sonuçları sınava katılan adaylar arama motorlarına yöneldi ve ÖGG sınav sonuçları saat kaçta açıklanacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Özel Güvenlik 107. Temel Eğitim ve 83. Yenileme Eğitimi sınav sonuçları “onlineislemler.egm.gov.tr” adresi üzerinden sorgulanıyor. Adaylar T.C. kimlik numarası, sınav adı ve güvenlik kodu bölümlerini doldurarak sınav sonuçlarını öğrenebilecek. İşte EGM Özel Güvenlik sınav sonuçları ile ilgili detaylar…
15.03.2024 Çalışma Hayatı
Atatürk’ün Adana’ya gelişinin 101. yıldönümü kutlandı! Yağmur nedeniyle iptal edildi
Atatürk’ün Adana’ya gelişinin 101. yıldönümü kutlandı! Yağmur nedeniyle iptal edildi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Adana’ya gelişinin 101. yıldönümü törenle kutlandı.
15.03.2024 Adana
15 Mart Dünya Uyku Günü! Dünya Uyku Günü nedir? Ne zaman ortaya çıktı?
15 Mart Dünya Uyku Günü! Dünya Uyku Günü nedir? Ne zaman ortaya çıktı? Her yıl gece ve gündüzün eşit olduğu 21 Mart İlkbahar Ekinoksundan önceki Cuma günü tüm dünyada “Uyku Günü” olarak kutlanıyor. Bu yıl 15 Mart'ta kutlanan Dünya Uyku Gününün sloganın “Küresel Sağlık İçin Uyku Eşitliği” olarak belirlendi. Peki, 15 Mart Dünya Uyku Günü! Dünya Uyku Günü nedir? Ne zaman ortaya çıktı?
15.03.2024 Gündem
15 Mart evde bakım maaşı yatan iller 2024! Evde bakım maaşı yatan iller 2024 Mart listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı hangi illere yattı?
15 Mart evde bakım maaşı yatan iller 2024! Evde bakım maaşı yatan iller 2024 Mart listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı hangi illere yattı? Evde bakım maaşı yatan iller 15 Mart 2024 listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar mart ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 15 Mart evde bakım parası yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 15 Mart 2024 evde bakım maaşı yatan iller…
15.03.2024 Ekonomi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım!
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım! Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından Türkiye’nin F-35’e geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruya yanıt verildi. Yanıtta KAAN vurgusu yapılırken İngiltere'den talep Eurofighter uçaklarıyla ilgili de son durum paylaşıldı.
14.03.2024 Gündem
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar belli oldu!
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar belli oldu! Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu'nda rövanş maçları heyecanı yaşandı. Atletico Madrid ile karşı karşıya gelen Inter, penaltı atışları sonucunda Devler Ligi'ne veda ederken çeyrek finale kalan takımlar da belli oldu.
14.03.2024 Futbol
14 Mart Tıp Bayramı kimleri kapsıyor? Hemşirelerin Tıp Bayramı kutlanır mı? Kimlerin Tıp Bayramı kutlanır?
14 Mart Tıp Bayramı kimleri kapsıyor? Hemşirelerin Tıp Bayramı kutlanır mı? Kimlerin Tıp Bayramı kutlanır? Sağlık çalışanları için önemli bir gün yaşanıyor. Aslında 14 Mart Tıp Bayramı'nın tarihi Osmanlı Devleti'nde 2. Mahmud dönemine kadar uzanıyor. 1827 yılında modern tıp okulunun kuruluşuyla birlilte Tıp Bayramı kutlanmaya başlar. Türkiye'de ilk cerrahhane 15 Mart 1827 yılında Tulumbacıbaşı Konağı'nda Tıphane-i Amire ve Cerrahhane-i Amire adıyla kurulmuştur. Peki 14 Mart Tıp Bayramı kimleri kapsar? Hemşirelerin Tıp Bayramı kutlanır mı?
14.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

15 Mart ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 15 mart haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.