1 Milyon Yazılımcı

1 Milyon Yazılımcı

Son dakika 1 milyon yazılımcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 1 milyon yazılımcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 1 milyon yazılımcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

1 Milyon Yazılımcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 1 milyon yazılımcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 1 milyon yazılımcı haberi bulunmuştur. Tüm 1 milyon yazılımcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bilişim alanında 7 müjde!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bilişim alanında 7 müjde! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "1 Milyon İstihdam Projesi Kamuoyu Bilgilendirme Programı'nda gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, ''Araştırma geliştirme merkezleri, teknoparklarla tersine beyin göçü teşviklerimizle önemli bir yere geldik'' dedi.
29.12.2022 Gündem
İş fırsatı sunuyor! Başvurular devam ediyor! Yüz binlerce kişi...
İş fırsatı sunuyor! Başvurular devam ediyor! Yüz binlerce kişi... Bilgi teknolojilerinde kariyer yapmak isteyenler için 2020 yılında başlatılan ve “1 Milyon İstihdam Projesi” olarak da bilinen 1 Milyon Yazılımcı Projesi’ne 2022 Şubat itibarıyla 855 binden fazla kişi başvururken, 700 binden fazla kişi kayıt yaptırdı, 355 binden fazla kişi özgeçmişini sistemde doldurdu. Sisteme kaydolan 72 işveren tarafından yayınlanan 90 iş ilanına iki binden fazla başvuru yapıldı.
5.06.2022 Ekonomi
Enflasyon, petrol fiyatları, TL, dolar ve KDV ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Nebati duyurdu: 250 milyar dolar...
Enflasyon, petrol fiyatları, TL, dolar ve KDV ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Nebati duyurdu: 250 milyar dolar... Enflasyon, petrol fiyatları, TL, dolar ve KDV ile ilgili son dakika açıklaması! "21. yüzyıl Türkiye'nin olacak" diyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Çok daha iyi haberler gelecek, Türkiye fırsatlar ülkesi" açıklamasında bulundu. Bakan Nebati, "Üçüncü ayın sonundayız öncü göstergelerimiz iyi. Satın alma gücü paritesi çok iyi, PMI çok iyi, elektrik tüketimi gayet iyi, fabrikalar çalışıyor ve ihracatımız artarken iç tüketim de devam ediyor. Büyüme aynı şekilde yolunu sürdürüyor” dedi.
19.03.2022 Ekonomi
Kredi desteği, 24 ay ödemesiz 96 ay vadeli! Bakan canlı yayında duyurdu...
Kredi desteği, 24 ay ödemesiz 96 ay vadeli! Bakan canlı yayında duyurdu... Kredi paketleri resmen duyuruldu ve belli oldu! Hükümet 3 ayrı kredi paketini devreye aldı. 60 milyar liralık paketin en önemli ayağı 24 ay ödemesiz ve 96 ay vadeli yatırım destek paketi oldu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kredi Garanti Fonu ile ilgili açıklamada bulundu. Yatırım, ihracat ve işletme harcamaları olmak üzere 3 yeni destek paketi devreye alındı. Kredi paketlerinin detayları da açıklandı. İhracat destek paketi azami 6 ay ödemesiz dönem, 18 ay vade; yatırım destek paketi azami 24 ay ödemesiz dönem, azami 96 ay vade, yatırıma bağlı işletme kredileri için 6 ay ödemesiz dönem, 30 ay vade olmak üzere, her bir KOBİ için maksimum kredi limiti 25 milyon lira, büyük firmalar için 100 milyon lira olacak. Kredi Garanti Fonu (KGF) nedir? Yeni KGF desteği ne kadar, Kredi Garanti Fonu (KGF) destek paketinden kimler yararlanacak? İşte tüm detaylar...
12.02.2022 Ekonomi
Kredi, altın ve yatırım! Yeni ekonomi destek paketi belli oldu...
Kredi, altın ve yatırım! Yeni ekonomi destek paketi belli oldu... Altın ile ilgili son dakika gelişmesi! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon Tedbirlerini canlı yayında açıkladı. Altın ile ilgili atılan adımları açıklanan Bakan Nebati, "Döviz bozdurum oranı yüzde 49’u yani 10 milyar doları geçti. Şimdi adım adım tedbirlerimizden bir ikincisinde yani altın ile ilgili tasarruf önlemimiz nedir. Onlarla ilgili birkaç şey söyleyeyim. Büyümenin finansmanında yurt içi tasarrufların geliştirilmesini yurt içi tasarruflarının etkin ve verimli alanlara yönelinmesini amaçlayan bir tasarruf sistemi modeli. Bu model yastıkaltı birikimlerini finansal sisteme kazandıracak. Yurt için tasarrufların etkin ortamlara yönlendirilmesini geliştirecek ve TL tasarruflarının cazibesini artıracaktır." ifadelerini kullandı.
12.02.2022 Ekonomi
Teknoloji eğitimi almış kadın sayısı fazla, üreten az
Teknoloji eğitimi almış kadın sayısı fazla, üreten az Teknolojide Kadın Derneği Başkanı Öney, "Türkiye'de bilim ve teknoloji alanlarında mezun kadın sayısı Avrupa'daki her ülkeden yüksek durumda. Ancak Ar-Ge'de, üretimde, yazılımda teknoloji üreten kadın sayısı sadece yüzde 2-3'lerde." dedi.
13.10.2020 Bilim ve Teknoloji
1 Milyon İstihdam projesine 721 bin 612 kişi başvurdu! Başvurular nasıl yapılır?
1 Milyon İstihdam projesine 721 bin 612 kişi başvurdu! Başvurular nasıl yapılır? Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen 1 Milyon İstihdam projesine bugüne kadar 721 bin 615 kişi başvurdu. 1 Milyon Yazılımcı projesinde eğitim alan kullanıcı sayısı ise 497 bin 411 olurken 1 Milyon İstihdam projesi kapsamında özgeçmişini dolduran aday sayısı da 311 bin 819 olarak kayda geçti. Peki, 1 Milyon İstihdam projesi nedir? 1 Milyon İstihdam projesine nasıl başvuru yapılır? İşte BTK Akademi tarafından verilen 1 Milyon İstihdam projesi ile ilgili detaylar...
3.10.2020 Personel Alımı
Ve geri dönüyorlar! Başvurular başladı
Ve geri dönüyorlar! Başvurular başladı Yurtdışında çalışan Türk yazılımcı ve mühendisler pandemi sonrası mağruz kaldıkları ayrımcılıktan kurtulmak için ülkelerine dönmek istiyor.
21.09.2020 Ekonomi
BTK Akademi 1 Milyon Yazılımcı başvurusu nasıl yapılır? BTK Akademi başvuru ekranı!
BTK Akademi 1 Milyon Yazılımcı başvurusu nasıl yapılır? BTK Akademi başvuru ekranı! Hazine ve Maliye Bakanlığı öncülüğünde başlatılan 1 Milyon Yazılımcı Projesi’ne bugüne kadar 658 bin kişi başvurdu. Bu kullanıcılardan 427 bin 296’sı eğitimlerini almaya devam ediyor. 10 yaşından 60 yaşına kadar pek çok kişi 1 Milyon Yazılımcı projesine katıldı. Projeye en çok kadınlar başvururken en çok katılım sağlayan iller ise İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Bursa oldu. Proje staj, iş başı eğitimleri, yarı ve tam zamanlı istihdam, proje bazlı istihdam gibi alanlara katkı sağlayacak. Peki, 1 Milyon Yazılımcı projesi nedir? 1 Milyon Yazılımcı başvurusu nasıl yapılır? İşte BTK Akademi 1 Milyon Yazılımcı başvurusu şartları...
19.08.2020 Eğitim
Yüz binlerce kişiye iş kapısı açıldı!
Yüz binlerce kişiye iş kapısı açıldı! Türkiye’yi geleceğe taşıyacak ‘1 Milyon Yazılımcı Projesi’ne bugüne kadar 658 bin kişi başvururken, katılımcıların yüzde 30’u kadın. En büyük ilgi yazılım, mobil oyun ve uygulamalara
19.08.2020 Çalışma Hayatı
Bakan Albayrak'tan, '1 Milyon Yazılımcı Projesi' açıklaması
Bakan Albayrak'tan, '1 Milyon Yazılımcı Projesi' açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 1 Milyon Yazılımcı projesine 31 yeni eğitimin eklendiğini, eğitim sayısının 62'ye, eğitim süresinin ise 1422 saate yükseldiğini açıkladı.
17.07.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak: 17 Temmuz'daki sürprizlerimiz için takipte kalın
Bakan Albayrak: 17 Temmuz'daki sürprizlerimiz için takipte kalın Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 1 milyon yazılımcı projesine gençlerin gösterdiği ilgiyi "muazzam" olarak nitelendirerek bunun için yapılan başvuru sayısının 630 bin 97'ye ulaştığını duyurdu.
11.07.2020 Ekonomi
Ömer Çelik'ten son dakika önemli açıklamalar
Ömer Çelik'ten son dakika önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Siyaset
Bakan Albayrak'tan '1 milyon istihdam projesi' açıklaması
Bakan Albayrak'tan '1 milyon istihdam projesi' açıklaması Bakan Albayrak'tan bir müjdeli haber daha geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bakanlığın '1milyonistihdam' anketine cevap verdi. Esprili bir cevap veren Bakan Berat Albayrak, "Oraya bir “E - Hepsi” seçeneği eklemenizi rica edeceğim." ifadelerine yer verdi.
7.06.2020 Ekonomi
150 bin kişi istihdam edilecek!
150 bin kişi istihdam edilecek! Türkiye, düşük yatırımla yüksek katma değer oluşturan bilişim alanında 150 bin kişilik yeni istihdam sağlayacak.
21.05.2020 Ekonomi
Tek tek açıkladı! Bakan Albayrak'tan gençlere müjde...
Tek tek açıkladı! Bakan Albayrak'tan gençlere müjde... Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Twitter'dan mesaj yayımladı.
19.05.2020 Ekonomi
'1 milyon yazılımcı' için eğitimler hız kesmiyor
'1 milyon yazılımcı' için eğitimler hız kesmiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan ve Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yürütülen "1 Milyon Yazılımcı Projesi" kapsamında bugüne kadar yapılan 451 bin başvurudan BTK Akademi’ye kayıtlı 372 bin kişinin online eğitimi sürüyor.
18.05.2020 Bilim ve Teknoloji
1 milyon istihdam başvurusu nasıl yapılır? 1 Milyon yazılımcı projesi nedir? 1 Milyon yazılımcı başvuru ekranı...
1 milyon istihdam başvurusu nasıl yapılır? 1 Milyon yazılımcı projesi nedir? 1 Milyon yazılımcı başvuru ekranı... Maliye Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "1 Milyon Yazılımcı Projesi"nde eğitim alan gençler kamuda ve özel sektörde, bilgi teknolojileri alanında kariyer sahibi olabilecek. Gençlere online eğitimle yazılımcı olma imkanı sağlayan "1 Milyon Yazılımcı Projesi" ile sektörlerin yazılımcı ihtiyacını da karşılayacak. Peki, 1 milyon istihdam başvurusu nasıl yapılır? 1 Milyon yazılımcı projesi nedir? 1 Milyon yazılımcı başvuru ekranı...
16.05.2020 Gündem
Tavan yaptı! Türkiye'nin yazılımcı ordusu...
Tavan yaptı! Türkiye'nin yazılımcı ordusu... Corona virüs sürecinde dijitalleşmenin zirve yapması bilişimci ihtiyacını çok artırdı. Sağlık ve güvenlik bilişimi, e-ticaret, e-devlet uygulamaları, yapay zeka, veri tabanı gibi alanlarda uzun vadede 150 bin kişilik eleman ihtiyacı olacağı belirtiliyor.
14.05.2020 Gündem
1 Milyon Yazılımcı Projesi'ne yoğun ilgi
1 Milyon Yazılımcı Projesi'ne yoğun ilgi Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 1 Milyon Yazılımcı Projesi'nde başvuru sayısının 1 haftada 451 bine ulaştığını bildirdi.
30.04.2020 Ekonomi
1 milyon yazılımcı projesinin detayları belli oldu! Hazine ve Maliye Bakanlığı Twitter hesabından paylaştı
1 milyon yazılımcı projesinin detayları belli oldu! Hazine ve Maliye Bakanlığı Twitter hesabından paylaştı Hazine ve Maliye Bakanlığı Twitter adresinden 1 milyon yazılımcı projesi hakkında "Ülkemizi yazılım sektöründe dünyanın lider ülkeleri arasına sokacak devrim niteliğindeki #1MilyonYazılımcı projesi hakkında güncel bilgilere @1milyonistihdam hesabımızdan ulaşabilirsiniz" açıklamasında bulundu.
27.04.2020 Ekonomi
1 Milyon İstihdam uygulaması özgeçmiş (cv) işlemleri nasıl yapılır? Hemen özgeçmiş oluşturun! İşte 1 Milyon Yazılımcı için cv özgeçmiş adımları...
1 Milyon İstihdam uygulaması özgeçmiş (cv) işlemleri nasıl yapılır? Hemen özgeçmiş oluşturun! İşte 1 Milyon Yazılımcı için cv özgeçmiş adımları... 1 milyon yazılımcı alımı için ilk adım atıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak 1 milyon yazılımcı eğitimlerinin detaylarını açıkladı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu bünyesindeki Eğitim Portalı üzerinden yapılacak eğitimler 1 milyon istihdamın önünü açacak.Peki, 1 Milyon İstihdam uygulaması özgeçmiş işlemleri nasıl yapılır? İşte 1 Milyon İstihdam ve BTK Akademi uygulamalarının tüm detayları ve hızlı özgeçmiş oluşturma basamakları...
21.04.2020 Gündem
BTKAkademi ve 1Milyonİstihdam uygulamaları! Nasıl yazılımcı olunur? Dev istihdam projesi için ilk adım atıldı!
BTKAkademi ve 1Milyonİstihdam uygulamaları! Nasıl yazılımcı olunur? Dev istihdam projesi için ilk adım atıldı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 1 milyon yazılımcı alımı için ilk adım atıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak 1 milyon yazılımcı yetiştirme programının detaylarını açıkladı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu bünyesindeki Eğitim Portalı üzerinden alınacak eğitimler ile istihdam sağlanacak. Peki, BTKAkademi ve 1Milyonİstihdam uygulamaları nasıl kullanılır? Nasıl yazılımcı olunur? İşte 1 Milyon İstihdam ve BTK Akademi uygulamalarının tüm detayları...
21.04.2020 Bilim ve Teknoloji
1 Milyon  yazılımcı başvuru şartları! 1 Milyon İstihdam Uygulaması! Başvurular nasıl yapılacak? BTK Akademi ve 1 Milyon İstihdam uygulamaları
1 Milyon yazılımcı başvuru şartları! 1 Milyon İstihdam Uygulaması! Başvurular nasıl yapılacak? BTK Akademi ve 1 Milyon İstihdam uygulamaları Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "1 Milyon Yazılımcı" projesine ilişkin olarak açıklamada bulundu. Bakan Albayrak, proje için "Tarihi bir istihdam hamlesi" dedi. 1 Milyon İstihdam Uygulamasına başvurular nasıl yapılacak? BTK Akademi online eğitim platformu ve 1 Milyon İstihdam uygulaması
22.04.2020 Gündem
Bakan Albayrak: Tarihi bir istihdam hamlesi
Bakan Albayrak: Tarihi bir istihdam hamlesi Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "1 Milyon Yazılımcı" projesine ilişkin olarak açıklamada bulundu. Bakan Albayrak, proje için "Tarihi bir istihdam hamlesi" dedi. Albayrak, "1 Milyon Yazılımcı Projesi'nde gençlerin aldığı eğitimler CV'lerine işlenecek ve CV Bankasından firmaların ulaşımına açılacak" diye konuştu.
21.04.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

1 Milyon Yazılımcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 1 milyon yazılımcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.