Gazete Vatan Logo

İstiklal Caddesi nerede? Taksim patlaması ne zaman, saat kaçta oldu? İstiklal patlaması ile ilgili açıklamalar ve Taksim’deki patlama anları görüntüsü!

İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlama ile ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor. İlk açıklama İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’dan geldi. Vali Yerlikaya, patlamada can kaybı ve yaralıların olduğunu söyledi. Patlamanın nedeni ise henüz bilinmiyor ancak bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Peki, İstiklal Caddesi nerede? Taksim patlaması saat kaçta oldu? İstiklal patlaması ile ilgili açıklamalar ve Taksim’deki patlama anları görüntüsü!

İstiklal Caddesi nerede? Taksim patlaması ne zaman, saat kaçta oldu? İstiklal patlaması ile ilgili açıklamalar ve Taksim’deki patlama anları görüntüsü!

İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından bölgede hem havadan hem de karadan güvenlik önlemleri alınıyor.

PATLAMANIN NEDENLİ BELLİ OLDU MU? CANLI BOMBA SALDIRISI MI?

İlk açıklama İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’dan geldi. Konuyla ilgili İstanbul Valisi Ali Yerlikaya bir açıklama yaptı. Yerlikaya, şunları söyledi:

"Bugün saat 16.20 sıralarında Beyoğlu ilçemiz, Taksim İstiklal Caddesi’nde bir patlama meydana gelmiştir. Olay yerine emniyet, sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerimiz sevk edilmiştir. Can kaybı ve yaralılarımız bulunmaktadır. Gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır."

Polis ekipleri bölgeyi boşaltmaya çalışıyor. Hafta sonu olması nedeniyle oldukça kalabalık bir gün yaşayan İstiklal’de can kayıplarının artmasından endişe ediliyor. Bir terör saldırısı olup olmadığı yönünde henüz resmi açıklama gelmedi.

İSTİKLAL CADDESİ NEREDE?

İstiklal caddesi tünel ve taksim arasında kalıyor. Mağazaların yoğunlukta olduğu bölge, turistlerin de yoğun olduğu bölge olarak biliniyor.

Haberin Devamı